Vestsol Terrasse - Lekker eierleilighet m/ flott sjøutsikt og meget sen kveldssol!

Husvikveien 33B , 3113 Tønsberg

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PA VISNING BE OM SALGSSUM
Elisabeth S. Bakke
Elisabeth S. Bakke Daglig leder / Eiendomsmegler
Rikke Steneby
Rikke Steneby Eiendomsmeglerfullmektig
Type Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 108 m²
Bruksareal 114 m²
Bruttoareal 214 m²
Tomt 6 549 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Byggeår 2003
Gårdsnummer 154
Bruksnummer 255
Energimerking E
FINN.no 179706331
Sist endret 01.06.2020 20:28
Prisantydning 4 790 000
Totalpris 4 918 769
Ligningsverdi 1 079 901,-

Beregnet totalkostnad

4 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 119 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 790 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 128 769,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 918 769,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder:
Entré, romslig stue med utgang til balkong, separat kjøkken, 2 soverom, bad, vaskerom, toalettrom og bod. En utvendig bod og garasjeplass i felles garasjeanlegg.

Standard

Pen selveierleilighet med gjennomgående god standard. Leiligheten fremstår som lys og delikat, godt vedliekholdt og forsiktig brukt. Det er felles inngangsparti for de 4 leilighetene i bygningen. Inngangspartiet gir et godt førsteinntrykk for resten av leiligheten. Her er det flislaminat på gulv/trapper, malte veggflater og lekker oljemalt trapp.
Innvendig har entréen eikeparkett på gulvet og malte veggflater. Bred og romslig gang med plass for garderobeanheng. Porttelefon til hovedinngangsdør. Lys og romslig stue med store vinduer som slipper inn godt med natulig lys. I stuen står det en lekker peis som genererer godt med varme i leiligheten. Det god plass til sofaløsning med tilhørende møblement og spiseplass. Fra rommet er det utgang til stor og solrik balkong med nydelig utsikt! Separat kjøkken med lys profilert kjøkkeninnredning. Integrerte hvitevarer som stekeovn og platetopp, kjøleskap og oppvaskmaskin. Godt med oppbevaringsplass i over- og underskap. På kjøkkenet er det god plass til spiseplass. Leiligheten har i alt 2 gode soverom, hvorav hovedsoverommet har skyvedørsgarderobe og god plass til dobbeltseng. Praktisk vaskerom med bod på innsiden og toalettrom i hallen. Det medfølger fjernkontroll til garasjeport. Innlagt sentralstøvsuger og porttelefon. Malt og profilert listverk i alle rom. Det medfølger en utendørs bod.
I leiligheten er det felles brannvarslingsanlegg med direkte varsling til vaktselskap.
Her har du en utrolig flott og praktisk leilighet med nydelig utsikt og alt på en flate!

Beliggenhet

En meget spennende leilighet i et naturskjønt område tilgrensende sjøen. Eiendommen ligger skrånende mot vest på en av Tønsbergs kanskje mest solrike tomter hva angår ettermiddags- og kveldssol.
Her bor du i et fantastisk rolig og sentralt område med flott utsikt over sjøen. Leilgheten har alt på ett plan, fremstår med god og tiltalende standard og vi fremhever bl.a. en meget romslig stue med peis og stort spisekjøkken. Bilen plasserer du trygt i felles parkeringskjeller.
Velkommen til Vestsol Terrasse!

Tomt

Areal: 6 549 kvm, Eierform: Eiet tomt
Meget usjenert parkanlegg til eksklusiv bruk for sameierne i Vestsol Terrasse. Tomten er på totalt litt i overkant av 11 mål, og består bl.a. av et fellesområde mot øst (mot Husvikveien) med parkering/garasjeanlegg, et stort parkmessig fellesareal med stor hageplan samt naturreservat helt nederst mot Presterødkilen.

Etasje 2 etasje

Garasje / Parkering

Det medfølger en garasjeplass i felles garasjeanlegg. Ellers godt med parkeringsplasser på felles parkeringsplass.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Sandeårsen skolekrets. For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Felleskostnader

2 600 pr. mnd. Tv og internett, snøbrøyting/snørydding fellesareal, vedlikehold grøntanlegg og løpende drift og vedlikehold,

Sameie

Sameiet Husvikveien 31-33, org.nr. 992 030 305, består av 16 seksjoner.
Styreleder i sameiet er Inge Vinje.
Forretningsfører i sameiet er Cathrine T. Hem.
Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Ryddig og velholdt sameie med god økonomi. Det er avtale med anleggsgartner Strandman som klipper gress og hekker på fellesarealer, samt måker snør og strør på vinteren. Ifølge styreleder er det ingen planlagte økninger i felleskostnader.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 80277619

Vedtekter / husordensregler

Vedtekter følger vedlagt i salgsoppgaven. Alle intressenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter.

Husdyrhold

Det er ikke tillatt å holde husdyr uten styrets forhåndsgodkjenning. Godkjenning er avhengig av at gode grunner taler for dyrehold og at dyreholdet ikke er til ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2003

Antall soverom

2

Byggeår

2003

Byggemåte

Seksjonert leilighet beliggende i 2. etasje i firemannsbolig oppført i tre over grunnmur i 2003. Utvendig sport-/redskapsbod oppført i tre i felles rekke.
Rapporten er en forenklet utgave som kun gjelder innvendig i denne seksjonen/leiligheten. Utvendige fasader, felles arealer etc. er felles ansvar og derfor ikke vurdert. Utført fuktsøk ved hjelp av fuktindikator i tilknytning til bad. Ingen unormal fukt registrert. Rommet er fra 2003. Utført fuktsøk på tilsvarende måte i vaskerom. Ingen fukt registrert. Rommet er fra 2003. Vanlig bruksslitasje i innvendige overflater. Leiligheten gir for øvrig et godt inntrykk. Det henvises også til rapportens enkelte konstruksjonsdeler samt til selgers egenerklæringsskjema. Opplysninger som er gitt av selger/rekvirent er nødvendigvis ikke kontrollert/bekreftet av takstmannen.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning datert: 22.05.2020.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for 4 stk. 4-mannsboliger og garasjeanlegg datert 16.12.2003. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.

Boligens areal

Primærrom: 108 kvm, Bruksareal: 114 kvm, Bruttoareal: 214 kvm
Leiligheten ligger i halvetasje opp og inneholder:
Bruksareal: 114 m².
Primærrom: 108 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Entré, stue, kjøkken/spisestue, 2 soverom, bad/wc, vaskerom og wc.
Sekundærrom: 6 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.
Utvendig sport-/redskapsbod:
Bruksareal: 4 m².
Sekundærrom: 4 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Sport-/redskapsbod.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 22.05.2020 utført av Tore Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut. Utleie skal meddeles til styret.
Seksjonseieren kan fritt selge, pantsette og leie ut sin egen seksjon. Kortidsutleie er imidlertid begrenset til 60 døgn pr. år. Se vedtekter § 2.3 om utleie.

Oppvarming

Varmekabler i bad og toalettrom. Ved. Panelovner for øvrig. I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 14 400 kwh. Dette ifølge Skagerak Energi.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 14 400,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 11 112 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
TV og internett (grunnpakke) inkludert i felleskostnadene.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 079 901 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 887 645 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum kjører man via Kilenområdet. Ta til høyre i Presterødkrysset som er en stor rundkjøring etter at du har passert Kilden kino, og deretter inn i Husvikveien. Vestsol Terrasse ligger på høyre hånd etter ca. 7-800 meter. Leiligheten ligger i nederste bygning mot vannet på høyre side.

Regulering

Området eiendommen ligger i er regulert til boliger og felles parkeringsplass, med plannavn Husvikveien 31 og 33 (vedtatt 12.12.2001, planID 704 53025). I henhold til kommuneplan vedtatt 22.05.2019 er området eiendommen ligger i avsatt til boligbebyggelse, ras- og skredfare, byggegrense og strandlinje sjø. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Bestemmelse om vann/kloakkledninger mv - tinglyst 02.12.2002, dagboknr. 16689 - Gjelder: Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. felles for gnr. 154 bnr. 254 og 255. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen.
Erklæring/avtale - tinglyst 02.12.2002, dagboknr. 16690 - Gjelder: Gnr. 154 bnr. 256 er fellesareal for bnr. 254 og 255. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen.
Seksjonering, tinglyst 04.12.2002, dagboknr.16833.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: elisabeth@bs-partners.no eller SMS: 90 05 54 88 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt provisjon 1% beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4 900,-, tilrettelegging. kr. 12 500,-, internettannonsering kr. 10 990,- Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.