Jarlsø - Lys og lekker endeleilighet med 3 sov - 2 bad - stor terrasse - båtplass og sjøutsikt!

Jarlsøveien 53A , 3124 Tønsberg

BE OM SALGSSUM
Elisabeth S. Bakke
Elisabeth S. Bakke Daglig leder / Eiendomsmegler
Type Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 125 m²
Bruksareal 144 m²
Bruttoareal 150 m²
Tomt 3 722 m² / Fellestomt
Soverom 3
Byggeår 2009
Gårdsnummer 162
Bruksnummer 4
Energimerking E
FINN.no 173398005
Sist endret 26.05.2020 09:27
Prisantydning 7 190 000
Totalpris 7 369 019
Ligningsverdi 1 257 366,-

Beregnet totalkostnad

7 190 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 170 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 179 019,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 369 019,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Leiligheten er beliggende i høy 1. etasje og har adkomst via felles inngang, trapp eller heis:
Stor entrè/hall med plass til garderobe, stor stue med gasspeis og utgang til stor, delvis overbygget terrasse (ca. 40 kvm) som nylig er innglasset, 3 soverom hvorav stort hovedsoverom. Hovedsoverommet har godt med skapplass (plassbygget), utgang til terrasse, samt direkte adkomst til eget bad. Badet inneholder dusj, toalett, badekar og baderomsinnredning med tilhørende speilskap. Kjøkken med integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, kjøle-/fryseskap, steketopp, komfyr og dampovn. Spisestue/spiseplass med utgang til terrasse. Gjestebad som inneholder dusj, toalett, baderomsinnredning med dobbel servant, samt opplegg for vaskemaskin. Praktisk bod med hyller.
Garasje i felles garasjeanlegg og egen sportsbod i kjeller. Båtplass på ca. 4,5 meter i moderne bryggeanlegg.

Standard

Stor, lys og lekker leilighet! Leiligheten er gjennomgående og får lys strømmende inn fra sør, øst og vest. Det som særpreger leiligheten er planløsningen som byr på romslige og gode romløsninger. Stuen, kjøkkenet og hallen er nylig malt, og det er montert 37 nye downlights. Stuen og kjøkkenet må fremheves - stuedelen har god plass og man kan møblere med stor og god sofa. Fra stuen er det utgang til stor, delvis overbygget terrasse. Deler av terrassen er nylig innglasset - så her kan man nyte sjøutsikten i all slags vær. Smakfull kjøkkeninnredning, type Huseby med hvitmalte fronter. Kjøkkenet er velutstyrt  og har alt av integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, steketopp, komfyr og dampovn i høyden, kjøle-/fryseskap samt ventilator i rustfritt stål. Stilrene mosaikk fliser over benken. Selger har vært meget fornøyd med de praktiske løsningene på kjøkkenet. Stor arbeidsbenk (hele 3.2 meter bred) - her er vasken med tilhørende, stilig blandebatteri plassert. Arbeidsbenken egner seg godt til baking og kokkelering, eller som en hyggelig sitteplass, da man har plass til flere stoler her. Spiseplassen/spisestuen ligger i tilknytning til kjøkkenet - her kan man dekke opp til hyggelige lag for familie og venner.  Leiligheten har 3 romslige soverom hvorav hovedsoverommet har direkte adkomst til eget, privat bad. Leiligheten har 2 smakfulle bad som er flislagt på gulv og vegger. Begge bad har god baderomsinnredning og tilhørende, smekkert speilskap. Interiørmessig fremstår leiligheten som stilren og moderne, men allikevel som lun og god. Hallen, stuen og hovedsoverommet er tapetsert med nydelig tapet. Smarte løsninger på gardinoppheng - her har man montert skinner helt oppe i himlingen - opplevelsen blir at takhøyden virker høyere. Kombinasjonen lekkert interiør og romslige/gode romløsninger - dette vil appellere til de aller fleste - velkommen til en hyggelig visning!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et populært og nyetablert boligområde på Jarlsø i Tønsberg kommune. Jarlsø ligger idyllisk til og fremstår som en perle i Oslofjorden, med unik beliggenhet. Flotte bryggeområder på vestsiden med fin promenade, sjøboder og sittebenker. Her er det også nydelig sandstrand som innbyr til bading. Øya har en rik historie langt tilbake i tid, men fra ca. 1900 og frem til 2004 var området regulert for industri. Øya er nå åpen for allmennheten og bebygd med moderne boliger, samt noe næring og verneverdige bygninger. Stedet har en egen petanqueklubb, lesesirkler og oppleves som et godt nabolag. Syd på Jarlsø er det en flott, gammel eventyrskog som brer seg ut mot Oslofjorden ytterst syd på Jarlsø. Her kan man gå tur blant gamle furuer, villkaprifol, markjordbær og mosetepper. Og litt bortgjemt i moselandskapet - to gamle steinbunkerser. På sydspissen ligger Jarlsøs eget fyr, som fortsatt er i drift. På de øvrige deler av øya anlegges botaniske miljøer inspirert av fjordlandskapet, som gir en helhetlig utforming. Tønsberg sentrum ligger ca. 10 minutter unna med bil og er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Nærbutikken Joker som er åpen til kl. 22.00 hele uken.  I dette området finnes også kafé, frisør, hudpleiesalong, fotpleier samt treningssenter. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Olsrød Park på Tolvsrød et godt utvalg. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss med hyppige avganger.  Ved å benytte bil tar det ca. 8 min til Tolvsrød, 12 min til Tønsberg, 49 minutter til Drammen og ca. 35 minutter til Torp Lufthavn. Eiendommen har gangavstand til Husvik barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Presterød ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Tomt

Areal: 3 722 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.
Nydelige fellesarealer som er meget pent opparbeidet og beplantet. Her er det virkelig lagt vekt på kvalitet i alle detaljer. Asfalterte gangstier og fellesareal. Ellers plen og grønn beplantning av ulik art. Vakkert miljø, tilgrensende til herlige friområder - for tur og til glede for store og små. Stort, flott bryggeområde med tilhørende badestrand. Sandstranden er fristende på deilige sommerdager, for friske morgen- og nattbad! Ellers har denne leiligheten 2 fine terrasser. Den ene mot øst hvor man får morgensolen og kan nyte morgenkaffen. Den andre og hovedterrassen ligger helt vestvendt og er på ca. 40 kvm. Terrassen er delvis overbygget, har markise og skyvbar levegg i glass. Terrassen har gassuttak for gassgrill og vannuttak. Egen, stor og fin båtplass nr. 101 - 3.5 meter bredde. Hus og hytte i ett?! Velkommen!

Etasje

1. boligetasje.

Garasje / Parkering

Det medfølger en p-plass i felles garasjeanlegg med heis direkte opp i etasjen. 
Parkering er kun tillatt i parkeringskjelleren og på opparbeidede og skiltede gjesteparkeringsplasser.

Barnehage / skole i området

Eiendommen ligger i et område som sogner til Husvik skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Felleskostnader

3 536 pr. mnd. Internett og tv, forretningsførsel, felles bygningsforsikring, vaktmestertjeneste, strøm og varme fellesarealer, drift og vedlikehold.
Fjernvarme og varmtvann er ikke inkludert i felleskostnadene.
Gassforbruket til hver seksjon avleses og faktureres en gang i året.
Forretningsfører informerer om at det trolig vil bli vedtatt endring i felleskostnadene på årsmøte som avholdes våren 2020 med tilbakevirkende kraft til 01.01.2020.

Sameie

Sameiet Vestsiden 1 ligger idyllisk til, på en skrånende tomt vendt ut mot Jarlsøsundet og Husviks gamle trehusbebyggelse, med en flott sandstrand i forkant. Sameiet består av 115 leiligheter, og er tegnet at Spir Arkitekter.
Styrets leder er Odd Ingebretsen.
Forretningsfører er Heimtun & Bryn Regnskapskontor AS.
For mer informasjon, se gjerne:
http://www.xn--jarlsinfo-p8a.no/

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Forsikring

IF Skadeforsikring Polisenummer: SP1918987

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Eiere av husdyr plikter å rette seg etter de til enhver tid gjeldende offentlige bestemmelser om husdyrhold - herunder reglene om båndtvang.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2009

Antall soverom

3

Byggeår

2009

Byggemåte

Eierleilighet i fire etasjes boligbygg hvor denne seksjonen ligger i 1. boligetasje. Byggeår 2009. Etasjeskillere av betong. Gulvoverflater av parkett i alle rom unntatt våtrom med flislagte flater. Himlinger i malte gipsplater. 3 punkts vippevinduer, alle med 2 lags isolerglass. Alle dører og vinduer fra byggeår med normal slitasje. For øvrig er leiligheten i hovedsak i original stand med overflater og innredninger fra byggeår. Det ble ikke påvist feil eller mangler ut over vanlig bruksslitasje. Det er utført søk med fuktindikator i våtrommene. Ingen unormale fuktverdier er registrert. For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Helge Semb datert: 16.03.2020.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for oppføring av boligblokker med 20 leiligheter datert 01.09.2010.

Boligens areal

Primærrom: 125 kvm, Bruksareal: 144 kvm, Bruttoareal: 150 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 144 m².
Primærrom: 125 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, vaskerom/bad, kjøkken i åpen løsning med stuen, stue, 3 soverom og baderom.
Sekundærrom: 19 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Teknisk rom og innglasset balkong.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 13.03.2020 utført av Helge Semb. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut. Ethvert utleieforhold skal meldes sameiets styre for registrering.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med vannbåren gulvvarme, via felles fjernvarmeanlegg (fjernvarmen faktureres eier). Termostatstyrte varmekabler på badene. I tillegg er det gasspeis i stuen. Gasspeisen er tilknyttet felles gasstank med egen måler. Det er også opplegg til gassgrill på den ene terrassen. Leiligheten har et balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning, noe som bidrar til et sunt og godt innemiljø. Sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer. Varmtvann leveres via fjernvarmeanlegget. Bygget har heis, og det er installert dørcalling i leiligheten.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter E
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket er i følge Skagerak Energi ca. 4 597 kWh pr. år.
Forbruket inkluderer ikke fjernvarmen.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 5 295 pr. år I tillegg betales det kr. 8,5 per m3 vann og kr. 14,77 per m3 avløp. De kommunale avgiftene betales kvartalsvis. De kommunale avgiftene forandrer seg etter forbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 257 366 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 526 519 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man Nedre vei mot Åsgårdstrand. Ta til høyre i rundkjøringen i Presterødkrysset og hold Narverødveien til venstre (i første veidele). Følg Narverødveien forbi Kiwi og ta rett frem i rundkjøringen. Følg veien og kjør rett frem i rundkjøringen på Jarlsø. Leilighetskomplekset ligger da på andre siden av broen. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som er regulert til boliger, felles grøntareal, offentlig friområde, felles avkjørsel, blokkbebyggelse, felles gangareal, turvei og bevaringsområde i henhold til reguleringsplanen for "Jarlsø" vedtatt 06.12.2006.
 
I tillegg ligger eiendommen i et område som har følgende relaterte planer:
"Jarlsø, byggetrinn 3 og 4", vedtatt 25.04.2012.
"Kai/fergeanløp på Husvik, gbnr. 158/47" vedtatt 20.03.2013.
"Jarlsø, byggetrinn 5".
"Jarlsø, byggetrinn 1" vedtatt 01.06.2007.
"Vegsystem til Jarlsø" vedtatt 29.02.2008.
"Jarlsø, byggetrinn 2" vedtatt 27.03.2009.
I tillegg ligger eiendommen i et område som har følgende bebyggelsesplan: "Jarlsø, byggetrinn 1", vedtatt 01.06.2007.
For mer informasjon kontakt megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Bestemmelse om vei, tinglyst 09.01.2008, dagboknr. 18544 - gjelder: eiendommen gbnr. 162/10 har veirett over gbnr. 162/9.
Bestemmelse om vann/kloakkledning, tinglyst 09.01.2008, dagboknr. 18559 - gjelder: eiendommen gbnr. 162/10 har rett til etablering/tilknytning og vedlikehold av vann - og avløpsanlegg over eiendommen gbnr. 162/9.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: elisabeth@bs-partners.no eller SMS: 90 05 54 88 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4 900, tilrettelegging. kr. 12 500, internettannonsering kr. 10 990. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.