Nøtterøy/Føynland - Moderne og lekker enebolig i sjønære og solrike omgivelser. Pene utearealer og stor garasje!

Bjørnebuveien 17 , 3132 Husøysund

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PA VISNING BE OM SALGSSUM
Preben Rakfjord
Preben Rakfjord Eiendomsmegler
Type Enebolig / Selveier
Primærrom 181 m²
Bruksareal 231 m²
Bruttoareal 259 m²
Tomt 621 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 2017
Gårdsnummer 15
Bruksnummer 267
Energimerking C
FINN.no 179096593
Sist endret 19.05.2020 15:19
Prisantydning 7 990 000
Totalpris 8 203 769
Ligningsverdi 1 646 334,-

Beregnet totalkostnad

7 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 199 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 990 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 213 769,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 8 203 769,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Stor og innholdsrik enebolig i sjønære omgivelser!
1. Etasje: Hall m/trapp, stue, 3 soverom, bad/wc og vaskerom.
2. Etasje: Trapperom/gang, stue/kjøkken, bad/wc, soverom og bod.
Garasje: Garasjerom.

Standard

Nyere og praktfull enebolig med dobbel garasje beliggende i sjønære og barnevennlige omgivelser på populære Føynland ved Nøtterøy! Uteområdene er pent opparbeidet med belegningsten og terrasse som omkranser boligen, gress, pen beplantning og asfaltert gårdsplass. - Her er alt klart for å nyte sommeren og hverdagene!
Innvendig fremstår boligen som gjennomgående lys, moderne og tiltalende med en svært godplanløsning som skaper et godt bomiljø og flere soner.
Hall: Flislagt hall med varmekabler i gulv og downlights i himling. Fra hall er det adkomst til tre soverom, lekerom/mellomstue bad og vaskerom samt utgang til vestvendt uteområde.Ved trappen opp til boligens andre etasje er det mulighet til å lage hyggelig lesekrok.
Stue og kjøkken: Stor og romslig stue flott utsikt og god plass til stue og tv-møblement. I overgangen mellom stue og kjøkken er det god plass til større spisebord hvor du kan dekke på til festlige lag for venner og familie. Ved spisestuen er det utgang solrik vestvendt veranda som er overbygget og er en flott forlengelse av stue og kjøkken på sommeren med sine store åpningsdører
Flott og klassisk kjøkken, med store benkeflater og flere gode lagringsmuligheter i de brede kolonialskuffene. Fraværet av overskap kombinert med flere vindusflater og downlights i himling gir et lyst og luftig kjøkken med god atmosfære. Merk de flotte flisene ved steketoppen! Det medfølger integrerte hvitevarer og utstyr som steketopp, stekeovn, mikrobølgeovn, kjøleskap, tøff avtrekksvifte, ett-greps blandebatteri og krommet kum.
Bad med vaskrom i  1. Etasje: Lekkert flislagt bad med varmkabler i gulv, stor dusjsone med glassdører, regnfallsdusj med ekstra dusjhode, flott baderomsinnredning med brede kolonialskuffer, lekkert speilskap med LED belysning, downlights i himling og vegghengt toalett. Fra badet er det adkomst til praktisk flislagt vaskerom med overskap, og skufferekke med plass til vaskemaskin og tørketrommel. Vis a-vis er det praktisk hengesystem for lagring og tørking av klær. Forøvrig er også motor til den balanserte ventilasjonen med varmgjenvinner plassert her. - Levert av Flexit.
Bad 2. Etasje: Bad av god størrelse med varmekabler i gulv, innfliset badekar med veggmontert dusjhode, praktisk baderomsinnredning med brede kolonialskuffer, veggmontert høyskap og speilskap med LED belysning og vegghengt toalett.
Boligen har totalt fire soverom av god størrelse, hvorav soverommet i boligens 2. Etasje fremstår som et naturlig hovedsoverom med mulighet for å etablere walk-in "closet" ved å ta i bruk rommet som i dag benyttes som bod.
Soverom II: er stort og lyst med gode lagringsmuligheter i de medfølgende garderobeskapene.
Soverom III og IIII: Deler hyggelig lekerom/tv-stue og har utgang til stort og vestvendt uteområde.
Velkommen til visning, denne vil begeistre!

Beliggenhet

Eneboligen ligger i et etablert og familievennlig boligområde på Føynland. Området er svært populært og har nærhet til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon. Fra eiendommen er det kun kort vei til Føynlandskogen med turstier, samt til populære Fjærholmen. Sistnevnte er Nøtterøys største badeplass med langgrunn sandstrand, samt gresslette med lekeapparater. Nøtterøy har vakker skjærgård, med nydelig kyststi som gir god rekreasjon hele året. Ved ungdomsskolen Teigar ligger Nøtterøyhallen og et flott utendørs idrettsanlegg med en rekke fotballbaner og 400 m friidrettsløpebane. Eiendommen har gangavstand til Føynland barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det skolebussordning til Teigar Ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Tomt

Areal: 621 kvm, Eierform: Eiet tomt
Med salget følger i tillegg ideell andel 1/14 av tilleggsparsell gbnr. 15/272 i Færder kommune. Denne parsellen er en fellestomt som eies i felleskap av beboerne i området. Tilleggsparsellen er opparbeidet som lekeplass.

Garasje / Parkering

Frittliggende dobbel garasje med ladepunkt for el-bil. Forøvrig gode parkeringsmuligheter på egen tomt.

Barnehage / skole i området

Eiendommen sogner til Føynland skolekrets.
For mer informasjon om barnehager, skoler og ledige plasser- kontakt Færder kommune på tlf. 33 39 00 00.

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 7117546 Premie: 5054

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 2017

Antall soverom

4

Byggeår

2017

Byggemåte

Enebolig oppført i tre på støpt betong i 2017. Boligen er oppført i to etasjer. Frittliggende dobbel garasje oppført i tre i 2017. Utført fuktsøk ved hjelp av fuktindikator i tilknytning til bad i 1. etasje. Ingen fukt registrert. Rommet er fra 2017/byggeår. Utført fuktsøk på tilsvarende måte i bad i 2. etasje. Ingen fukt registrert. Rommet er fra 2017/byggeår. Utført fuktsøk på tilsvarende måte i vaskerom i 1. etasje. Ingen fukt registrert. Rommet er fra 2017/byggeår. Vanlig værslitasje i utvendige overflater. Boligen gir et godt inntrykk. Det henvises også til rapportens enkelte konstruksjonsdeler samt til selgers egenerklæringsskjema.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning datert: 11.03.2020.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for bolig datert 11.10.2019. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.

Boligens areal

Primærrom: 181 kvm, Bruksareal: 231 kvm, Bruttoareal: 259 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 93 m².
Primærrom: 93 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall m/trapp, stue, 3 soverom, bad/wc og vaskerom.
2. etasje:
Bruksareal: 93 m².
Primærrom: 88 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom/gang, stue/kjøkken, bad/wc og soverom
Sekundærrom: 5 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.
Garasje:
Bruksareal: 45 m².
Sekundærrom: 45m².
Følgende er oppgitt som sekundærrom: garasjerom
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 13.02.2020 utført av Boligtakst Vestfold AS v/Tore Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Peisovn. Varmekabler i hall, stue, bad og vaskerom i 1. etasje. Varmekabler i bad i 2. etasje. Panelovner for øvrig. Balansert ventilasjon med varmegjenvinner. I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca 23 423 kwh i året.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 15 689 pr. år inkluderer vann, avløp og renovasjon (med tillegg). Beløpet blir fordelt på fire terminer.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
Tv og internett fra Altibox via Viken Fiber kr. 1.059,- (avhenger av pakke).
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 646 334 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 5 926 803 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man over Kanalbrua til Nøtterøy. Hold til venstre i Teie veidele over Teie Torv og følg Smidsrødveien utover. Ta til venstre skiltet Føynland og Husøy, Føynlandsveien. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligbebyggelse - frittliggende småhusbebyggelse med reguleringsbestemmelsene med planID 3811 2010002 - Bjørnebuveien. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Eiendommen er konsesjonsfri - men tilleggsparsel 15/272 er ubebygd - derfor må det signeres på egenerklæring om konsesjonsfrihet.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er ikke tinglyst noen servitutter/rettigheter på eiendommene gbnr. 15/267 eller 15/272.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter i avgiver eiendommen. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Færder kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger dersom det er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: preben@bs-partners.no eller SMS: 92 46 85 90 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 0,80 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4.900,-, tilrettelegging. kr. 12.500,-, internettannonsering kr. 10.990,-. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.