Husvikåsen - Enebolig på ca.1,5 mål tomt. Kort gåavstand til Husvik skole, badestrand og båthavn - Solrikt - Sjøutsikt!

Rådyrveien 28 , 3124 Tønsberg

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PA VISNING BE OM SALGSSUM
Elisabeth S. Bakke
Elisabeth S. Bakke Daglig leder / Eiendomsmegler
Type Enebolig / Selveier
Primærrom 140 m²
Bruksareal 142 m²
Bruttoareal 158 m²
Tomt 1 434 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 1968
Gårdsnummer 150
Bruksnummer 206
Energimerking G
FINN.no 176744272
Sist endret 26.05.2020 09:43
Prisantydning 4 650 000
Totalpris 4 780 269
Ligningsverdi 919 340,-

Beregnet totalkostnad

4 650 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 116 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 650 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 130 269,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 780 269,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Standard

Lettstelt enebolig med alle funksjoner på en flate samt kjeller med kjellerstue og et ekstra bad/vaskerom. Boligen har de siste årene vært gjenstand for modernisering hvor bla badet er renovert i 2015, kjøkkenet nytt i 2016, utvendig tak lagt nytt i 2014, nytt sikringsskap i 2015, oljetank frakoblet og sanert.  Hovedplanet består av vindfang,  en stor og åpen hall med 3 soverom og et lyst og lekkert bad som ble totalrenovert i 2015. Stuen er lys og åpen med store vindusflater. Her er det utgang til solrik og usjenert terrasse. Kjøkkenet er fra 2016 og har meget bra med skap- og benkplass. Det er lyse og delikate overflater. Her har du en tiltalende og lettstelt bolig beliggende meget attraktivt til med sjøutsikt, sol og kort vei til skole samt nydelig turområder!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et veletablert og barnevennlig boligområde på populære Husvik i Tønsberg kommune ca. 6 km fra Tønsberg sentrum. Fra boligen er det få meter til Husvik barneskole, offentlig kommunikasjon samt sjø og strand. Husvik er mest kjent for sin nærhet til skjærgården. Her finner du flere perler av noen badeplasser og badestrender. Det er kun en liten spasertur ned til flotte Klopp badestrand og småbåthavn. Kyststien er populær og kan føre deg til bla Jarlsø som har dagligvare, velværesenter samt populær kafe/restaurant. Rødstein ligger også i gangavstand, en lokal perle med deilige bademuligheter og herlig utsikt til skjærgården. Ellers har man flotte tur områder i umiddelbar nærhet. Flint byr på et flott idrettsanlegg med flere fotballbaner, tennisbaner samt sandvolleyball. I området ligger også Slagenhallen med et godt innendørstilbud. Det er også kort vei til lekeplass, klatrevegg, golfbaner, skiløyper og treningssenter. På Husvik er det lettvindt og bo og barna kan sykle og gå til det meste av aktiviteter! Området har god offentlig kommunikasjon via buss, med hyppige avganger innover mot Tønsberg sentrum. Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer.

Tomt

Areal: 1 434 kvm, Eierform: Eiet tomt
Stor, solrik og meget barnevennlig tomt pent opparbeidet med plen. Det er hekk rundt store deler av tomten. Deler av tomten er naturtomt med skog.
Tomten er lett skrånede og har fin utsikt mot Oslofjorden.

Garasje / Parkering

Carport samt bra med parkering på egen tomt.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Husvik skole.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1968

Antall soverom

3

Byggeår

1968

Byggemåte

Enebolig oppført i tre over grunnmur i 1968. Carport og bod i tilknytning til boligen. Det er utført fuktsøk ved hjelp av fuktindikator i tilknytning til bad/wc i 1. etasje. Ingen unormal fukt registrert. Selger opplyser at rommet ble renovert i 2015. Det er også utført fuktsøk på tilsvarende måte i vaskerom i 1. etasje. Ingen fukt registrert. Utført fuktsøk på tilsvarende måte i bad/wc i kjeller. Ingen unormal fukt registrert. Rommet betraktes ikke som våtrom etter dagens standard og krav til utførelse selv om det er sluk i gulvet. Det forutsettes fortsatt bruk av dusjkabinett så lenge rommet har sin nåværende utførelse. Krypekjeller har fuktig miljø (innsig langs fjell i grunnen). Registrert fukt/råte i deler av enkelte bjelker/bunnsvill. Ytterligere undersøkelser/utbedring må påregnes. I flg. opplysninger fra tidligere eier ble taktekkingen omlagt i 2014. Vanlig værslitasje/elde i utvendige overflater. Vanlig bruksslitasje/elde i innvendige overflater. Boligen gir for øvrig et godt inntrykk. For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning datert: 23.04.2020.

Ferdigattest / brukstillatelse

I følge kommunen foreligger ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på eiendommen. Kommunen etter-utsteder ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for tiltak omsøkt før 01.01.1998. Rom i underetasjen er innredet men ikke omsøkt.

Boligens areal

Primærrom: 140 kvm, Bruksareal: 142 kvm, Bruttoareal: 158 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 117 m².
Primærrom:  115 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, hall, trapperom, stue, kjøkken, 3 soverom, bad/wc og vaskerom. I tillegg er det utvendig bod på ca. 6 m², samt carport.
Sekundærrom: 2 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.
Underetasje:
Bruksareal: 25 m².
Primærrom: 25 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom/kjellerstue og bad/wc.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 21.04.2020 utført av takstmann Tore Rønning i Boligtakst Vestfold AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Varmekabler på bad, vedovn i stuen. Forøvrig elektrisk.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket er i følge forrige selger ca. 16 300 kWh pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 10 463 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Løpende kostnader

Forrige eier ga følgende spesifikasjon over løpende kostnader:
Internett og tv fra Altibox utgjør ca. kr. 990,- per mnd.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 919 340 pr. 31.12.17 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 309 623 pr. 31.12.17 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Tønsberg kjører du over Kilen mot Åsgårdstrand, Ta til høyre i rundkjøringen på toppen av Kilenbakken. Følg skilter mot Husvik og følge Narverødveien. Ta til høyre inn Mårveien. Boligen ligger på venstre hånd av Rådyrveien. Det vil bli skiltet under fellesvisninger.

Regulering

Området eiendommen ligger i er regulert til boliger, med plannavn Husvikåsen, vedtatt 07.07.1966 (planID: 704 50220, endret i henhold til bystyrets vedtak i sak 112/17, 18.10.2017). I henhold til kommuneplan vedtatt 22.05.2019 er området eiendommen ligger i avsatt til boligbebyggelse og hensyn bevaring bygning og annet kulturmiljø. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler. Reguleringsplan med bestemmelser er vedlagt i salgsoppgaven.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er ikke registrert servitutter eller heftelser på eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet. Det er nedgravd oljetank på eiendommen. Denne ligger der fortsatt, men er tømt og sanert i henhold til krav fra Stortinget.

Offentligrettslig pålegg

Det er registrert følgende avvik på pipe/fyringsanlegg i rapport  etter visuelt tilsyn fra Vestfold Interkommunale Brannvesen datert 13.02.2017:
1.Tak: Det mangler husstige på eiendommen.
Kjøper overtar ansvaret for forholdene. Tilsynet er kun visuelt og kan ikke benyttes som tilstandsrapport forøvrig.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: elisabeth@bs-partners.no eller SMS: 90 05 54 88 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4 900, tilrettelegging. kr. 12 500, internettannonsering kr. 10 990. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.