Tønsberg

Bo lyst og lettstelt i sentrale omgivelser! Lave omkostninger!

Grevinneveien 19D , 3117 Tønsberg

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Preben Rakfjord
Preben Rakfjord Eiendomsmegler
Type Leilighet / Borettslag
Primærrom 31 m²
Bruksareal 31 m²
Bruttoareal 35 m²
Tomt 2 126 m² / Festet fellestomt
Byggeår 1967
Gårdsnummer 1010
Bruksnummer 249
Energimerking F
FINN.no 177481535
Sist endret 03.06.2020 12:37
Prisantydning 1 415 000
Totalpris 1 444 009
Ligningsverdi 334 761,-

Beregnet totalkostnad

1 415 000,- (Prisantydning) 21 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 1 436 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 6 850,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 8 009,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 444 009,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Lys og flott leilighet som inneholder følgende: Entré, stue/kjøkken, sovealkove og bad/wc
To boder i kjeller på ca 9 m2.
Bod på loft, ca 4 m2.

Standard

Entré : Leiligheten har en hyggelig entré som strekker seg som en L inn mot leiligheten. Rommet har et plassbygget skap for oppbevaring, samt knaggrekke og skoskap. I gangen mot stuen er det plass for kontorpult, noe som gir en god utnyttelse av plassen.
Kjøkken: Kjøkkenet har en hyggelig spiseplass ved vinduet, med et bord som kan foldes ned når det er ikke er i bruk. Innredningen har hvite, glatte fronter og laminert benkeplate med dobbel oppvaskkum. Det er fliser og belysning over benk. Videre er det komfyr, kjøleskap og ventilator.
Stue: Boligen har en hyggelig stue med åpen løsning mot kjøkkenet. Romslige vindusflater slipper dagslyset inn i rommet og gir fint utsyn. Stuen har pent gulv, og rommet har plass for sofa- og tv-løsning.
Leiligheten inneholder et bad med fliser på gulv og malt vinylbelegg på veggene. Innredningen består av vask, hylle og speilskap med belysning. Videre er det dusj og nytt toalett.
Sovealkoven ligger adskilt fra stuen, og har plass for en smart sengeløsning. Her kan du blant annet ha oppbevaring under sengen. Integrert seng medfølger. Det er montert hyller på vegg. Boligen har for øvrig lagringsplass i to kjellerboder og en loftsbod.
Velkommen til visning!

Beliggenhet

Supersentralt og fordelaktig beliggende på ærverdige og attraktive Solvang. En ypperlig beliggenhet for deg som ønsker å bo veldig sentralt med gangavstand til Tønsberg sentrum med alt av shoppingmuligheter, jernbanestasjon, bussterminal og Tønsberg brygge med ulike restauranter og yrende uteliv. Fine tur- og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet, herunder bl.a. Frodeåsen, Byskogen og Messeområdet. Flott skog på Eik med lysløype - ideelt for deg som prissetter løping, sykling og gåturer i skogen. Umiddelbar nærhet til barnehager, Byskogen skole (1-10 klasse), Greveskogen Videregående og Wang toppidrettssenter, ishall og treningssenter ved Gressbanen. Enkel tilkomst for å komme til E-18 mot Oslo og Kristiansand. Her bor du også særdeles sentralt i forhold til Torp Lufthavn (ca. 19 km) som normalt nås på ca. 20-25 minutter med bil. Særdeles attraktivt villaområde og gate på Solvang. Kombinasjonen stille og rolig - dog allikevel supersentralt- en sjelden mulighet!

Tomt

Areal: 2 126 kvm, Eierform: Festet fellestomt, Utløpsår feste: 2066, Festeavgift: 22670, Festeavgift betales via felleskostnadene. Neste regulering av festeavgift er 2026. Reguleres i henhold til festekontrakten og tomtefestelovens bestemmelser. Rett til fornyelse etter 2066. Mulighet for innløsing av festetomten dersom borettslaget ønsker.
Tomten er fellesareal.

Etasje

1. Etasje

Garasje / Parkering

Borettslaget har noen p-plasser på borettslagets eiendom. Disse plassene er ikke faste, og kan ikke leies. Det er "først til mølla"-prinsippet som gjelder, og det er kun biler i daglig bruk som er tillatt. Grevinneveien 19 A-D har totalt 14 p-plasser. Tønsberg kommunes serviceavdeling har 5 av plassene. De øvrige 9 plassene er forbeholdt beboere. Ellers gateparkering etter Vegtrafikkenlovens bestemmelser og skilter.

Barnehage / skole i området

Eiendommen sogner til Byskogen skolekrets. Det er flere barnehager i området.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Felleskostnader

3 994 pr. mnd. Inkluderer:Tv/Bredbånd fra Altibox (grunnpakke), varmtvann, bygningsforsikring, kommunale avgifter, festeavgift, drift og vedlikeholdskostnader, vaktmestertjenester, snømåking, plenklipping, renhold fellesareal, fyring fellesarealer, honorar m.m.

Borettslag

Borettslaget Tønsberg Borettslag, org.nr. 958 153 309, består av 96 andelsleiligheter - fordelt på følgende adresser:
Adlersgate 7 og 9 A (disse har selveiet tomt, kun disse)
Ekornveien 5
Måkeveien 4 A, 4 B og 7
Cappelensvei 6 og 8
Grevinneveien 19 A, B, C og D
Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Omkledning av dører og vinduer, samt drenering av Grevinneveien 19A-D er planlagt utført i 2020.  Finansieres med låneopptak på 6,5 millioner. Lånet vil fordeles etter brøk på alle leiligheter i borettslaget. Lånet vil trolig tas opp i april 2020.
Det vil ikke være mulig å lade elbil i borettslaget. Dette grunnet for dårlig kapasitet på inntakssikring.
Tv/Bredbånd opprettes med 90 kr. pr leilighet pr. måned fra 01.04.2020.

Forkjøpsrett

Ja, og styregodkjennelse. Andelseierne i borettslaget har forkjøpsrett etter ansiennitet, dernest de øvrige andelseierne i boligbyggelaget - utpekt av OBOS.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ja / Nei

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld for denne leiligheten utgjør kr. 21.000,- pr. 01.03.2020.
Andel fellesformue for denne leiligheten utgjør kr. 5.139,- pr. 31.12.2019.
Sameiets lån utgjør totalt kr. 2 057.052,- pr. 31.12.2019, og er tatt opp i Husbanken og OBOS Banken.
Renten på lånet i Husbanken utgjør 2,04% pr. 31.12.2019. Nedbetalingstid er satt til 2 måneder.
Renten på lånet i OBOS Banken utgjør 3,10% pr. 31.12.2019. Nedbetalingstid er satt til 10 år 6 måneder.Fellesgjelden (renter og avdrag) betjenes via fellesutgiftene.
Festetomt utgjør 11.043 kr av gjeld.
Borettslaget har avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned, og overtar deretter alt ansvar og risiko for manglende innbetalinger.
Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
Fellesgjeld er fordelt forskjellig, da selskapet består av det som tidligere var 6 borettslag som ble slått sammen. Lånet i Husbanken er knyttet til andel 17-24, da dette huset (Ekornveien 5) ble påbygget i 2000. Lånet fra 2000 løper til 01.07.2020.

Andel fellesgjeld

21 000

Andel formue

5 139

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 6606609

Regnskap

Megler har ikke mottatt regnskap for fjoråret fra forretningsfører. Men i 2018 hadde selskapet et resultat som viste et underskudd på kr. 86.218,- og foreslås dekket ved overføring fra egenkapital. Eventuelt avdrag på langsiktig gjeld (lån) er ikke tatt hensyn til.
Regnskap følger vedlagt i salgsoppgave

Vedtekter / husordensregler

I følge vedtektene er det krav om styregodkjennelse av ny eier.
I følge vedtektene er det krav om styregodkjennelse i forbindelse med utleie.
Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.
Kun fysiske personer kan være kjøper/borettshavere. Ingen kan eie mer enn en andel. Borettslagets vedtekter forutsetter at kjøper blir godkjent av styret som ny eier.

Husdyrhold

Dyrehold er i utgangspunktet ikke tillatt. Man må søke styret dersom man ønsker å ha husdyr.

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Borettslag), byggeår: 1967

Byggeår

1967

Byggemåte

Borettslagleilighet/andelsleilighet beliggende i 1. etasje i flermannsbolig oppført i tre over grunnmur i 1967. Leiligheten disponerer 2 boder i kjeller og en bod på loft. Rapporten er en forenklet utgave som kun gjelder innvendig i denne seksjonen/leiligheten. Utvendige fasader, felles arealer etc. er felles ansvar og derfor ikke vurdert. Utført fuktsøk ved hjelp av fuktindikator i tilknytning til bad. Ingen unormal fukt registrert. Overflatenes alder er ikke kjent. Sluk er fra 1967. Vanlig bruksslitasje i innvendige overflater. Leiligheten gir for øvrig et godt inntrykk. Det henvises også til rapportens enkelte konstruksjonsdeler samt til selgers egenerklæringsskjema. Opplysninger som er gitt av selger/rekvirent er nødvendigvis ikke kontrollert/bekreftet av takstmannen.
I tilstandsrapport er det gitt tilstandsgrad 2 på noen punkter - dette bunner i aldersslitasje og elde.
Det har nylig vært lekkasje fra toalett og ut på gulv. Selger har i etterkant av takstmanns befaring utbedret lekkasjen ved å skifte toalett.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning datert: 29.04.2020.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for nybygg av aldershjem i 2. etasjer datert 25.07.1967. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.
Kommunen etter-utsteder ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for tiltak omsøkt før 1.1.1998.

Boligens areal

Primærrom: 31 kvm, Bruksareal: 31 kvm, Bruttoareal: 35 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 31 m².
Primærrom: 31 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre, stue/kjøkken, sovealkove og bad/wc.
I tillegg følger 2 boder på til sammen ca. 9kvm i kjeller og en bod på ca. 4 kvm på loft.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 29.04.2020 utført av Boligtakst Vestfold AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adgang til utleie

Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker.
Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Varmekabler i bad og panelovner for øvrig.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.
Varmtvannsbereder på 200 l fra 2009.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca 4 500 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 4 500,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
TV og Internett fra Altibox er inkl i felleskostnadene (grunnpakke).
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 334 761 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 205 138 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som er uregulert. Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse i henhold til kommuneplanens arealdel 22.05.2019.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger borettslagets eiendom:
Festekontrakt med vilkår - tinglyst 05.01.1966, dagboknr. 3905 - løpetid: 100 år, bortfester: Tønsberg kommune. Forkjøpsrett for Tønsberg kommune ved et eventuelt salg av borettslagets grunn.
Fellesobligasjon for borettsinnskudd tinglyst 21.08.1970, samt borettslaget fellesgjeld tinglyst 13.09.2017.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger dersom det er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til preben@bs-partners.no eller SMS: 92 46 85 90 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt fastpris. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4.900,-, tilrettelegging. kr. 12.500,-, internettannonsering kr. 10.990,-, garantipremie kr. 2.000,-  og elektronisk spørring kr.1.250,-. For visninger er det avtalt kr. 0,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.