SOLGT FØR VISNING - VISNING AVLYST!

Viges vei 1 B , 3154 Tolvsrød

Type Enebolig / Selveier
Primærrom 217 m²
Bruksareal 217 m²
Bruttoareal 233 m²
Tomt 1 740 m² / Eiet tomt
Soverom 5
Byggeår 1880
Gårdsnummer 151
Bruksnummer 9
Energimerking G
FINN.no 176019582
Sist endret 26.05.2020 09:41
Prisantydning 5 500 000
Totalpris 5 651 519
Ligningsverdi 1 210 764,-

Beregnet totalkostnad

5 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 137 500,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 151 519,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 651 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Frittliggende enebolig med overbygget inngangsparti, som inneholder følgende:
1. Etasje: Stor gang/hall med garderobeskap og skyvedørsgarderobe, garderoberom/bod, dusjbad/wc med servantinnredning, stort og praktisk vaskerom med utgang til hagen, soverom med kott, kjøkken, stor spiseplass, stue med utgang til terrasse.
2. Etasje: Stue med utgang til balkong, 4 soverom hvorav det ene hovedsoverommet er ekstra stort og har skyvedørsgarderobe og stort, praktisk garderoberom, romslig dusjbad/wc med dobbel servantinnredning.
Frittliggende, dobbel garasje.

Standard

Frittliggende enebolig bygget i halvannen etasje. Boligen er påbygget og ombygget de senere år herunder løftet taket på tilbygget nord (2017). I den forbindelse ble det lagt ny taktekking og beslag utvendig og ny innredning av master bedroom samt walk-in closet i 2. etg. Ellers er det foretatt vesentlige modernisert og påkostninger. Badet i 2. etasje ble oppusset og modernisert i 2019 og fremstår som tidsriktig. Innredet og modernisert vaskerommet i 2012 - vaskerommet er praktisk og funksjonelt og har godt med skapplass. Nytt bad i 1. etasje i 2008. Smakfulle fliser på gulv og vegger. Alle vinduene i 2. etasje ble skiftet i 2009. Nye vinduer og dører i 1. etasje i 2007. Nye parkett i stue og kjøkken i 2010. Kjøkkenet ble ombygget og innredet ferdig i 2010. Smakfull og praktisk kjøkkeninnredning, type Mias (fra 2006). Alt av integrerte hvitevarer som komfyr i høyden, steketopp, oppvaskmaskin og side by side kjøleskap. Benkeplate i heltre og ventilator i type Faber. Kjøkkenet fremstår som svært hyggelig og praktisk - stor og fin spiseplass som ligger i tilknytning til kjøkkenet, her kan man dekke langbord til hyggelige lag for familie og venner. Hyggelig stue i forbindelse med spiseplassen - utgang fra stuen til herlig terrasse via doble glassdører. Dette er en svært innholdsrik og praktisk bolig - hallen må fremheves - stor og fin og med en tøff trapp opp til 2. etasje. Interiørmessig moderne og smakfullt - velkommen til en hyggelig visning!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et meget populært og særdeles attraktivt boligstrøk, midt på attraktive på Tolvsrød. Super beliggenhet i svært barnevennlige og familievennlige omgivelser - i tillegg gangavstand til omtrent alt av de sentrumsfunksjoner Tolvsrød har å by på. I tillegg har man alt av ulike aktiviteter for barn og ungdom rett i nabolaget.
Det er gangavstand til skoler, barnehager og Tolvsrødsenteret med apotek, lege, bokhandel, klesforretning, treningssenter og hyggelig café som serverer nydelig kaffelatte. Umiddelbar nærhet til Vallø småbåthavn. Kort vei til Ringshaugstranden - Ringshaugstranda er kanskje Vestfolds fineste og lengste sandstrand med sandvolleyballbane, koselige sitteplasser, trimapparater mm. Stranden ender opp ved moloen, hvor det er tradisjon for isbading. Her har man supre rekreasjonsmuligheter året rundt i svært naturskjønne omgivelser. Kort vei til  Klopp badestrand og småbåthavn. Kyststien er populær og kan føre deg til bla Jarlsø som har dagligvare, velværesenter samt populær kafe/restaurant. I området ligger også Slagenhallen med et godt innendørstilbud. I tillegg er det umiddelbar nærhet til Flint idrettsanlegg med flere fotballbaner, sandvolleyballbane, friidrettsbane og tennisbaner. Nydelige tur- og friluftsområder rett i nabolaget. Ideelt for den som setter pris på gåturer, løping og sykling. Det er søndagsåpen Kiwi butikk på Gauterød og et butikksenter på Olsrød med mange hyggelige butikker og treningssenteret Level som også tilbyr badeland. Følger man sykkelstien mot Tønsberg, passerer man Kilen handelsområde med mange tilbud før man kommer til Tønsberg med sentrum og brygga. Området har god offentlig kommunikasjon via buss, med hyppige avganger innover mot Tønsberg sentrum. Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer.

Tomt

Areal: 1 740 kvm, Eierform: Eiet tomt
Lettstelt og fin hage som er anlagt med plen og beplantet med roser, peoner samt bærbusker som rips og solbær. Eiendommen er stort sett innlemmet med tett og fin hekk. Hagen er stor og fin og ideell for lek og ballspill. Stor og fin  terrasse utfra stuen. Her kan man sitte i helt usjenerte omgivelser, nyte lange og solrike sommerdager. Herlig uteplass ved inngangspartiet - denne har vært benyttet mye av selgerne. Velkommen!
Eiendommen gbnr. 151/9 er delt opp i 4 parseller, hvor hovedeiendommen (hvor huset er plassert) er på 1 082 kvm. Eiendommen består også av 3 veiparseller, hvor hver parsell er på henholdsvis 216,40 kvm, 325,50 kvm og 116,7 kvm. Totalt blir gbnr. 151/9 1 740 kvm. Ifølge selger er det ingen vedlikeholdsplikt på veiparsellene. Se vedlagt matrikkelkart i salgsoppgaven.

Garasje / Parkering

Ja, frittliggende garasje.

Barnehage / skole i området

Eiendommen ligger i et område som sogner til Presterød skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Forsikring

Landkreditt Polisenummer: 35037802

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1880

Antall soverom

5

Byggeår

1880

Byggemåte

Frittliggende enebolig bygget i halvannen etasje. Søndre del av bygningene er antatt fra 1880 - tallet. Tilbygget mot nord er oppført i ca. 1980. Hele bygget har senere blitt vesentlig oppgradert. Her nevnes:
- 2019, nytt bad i 2. etasje.
- 2017, løftet taket på tilbygget nord, ny taktekking og beslag utvendig, ny innredning av soverom i 2. etasje.
- 2012, modernisert vaskerom.
- 2010, nye parkettgulv i stue og kjøkken
- 2008, nytt bad 1. etasje
- Skiftet vinduer i 2. etasje i 2009, nye vinduer og dører i 2. etasje i 2007.
- 2006, ny kjøkkeninnredning.
De bygningstekniske konstruksjoner virker solid utført. Kryperommet under søndre del er ikke tilgjengelig for inspeksjon. Kryperom er generelt å regne som en risikokonstruksjon med tanke på sopp eller råteskader, og bør undersøkes nærmere. Det er utført søk med fuktindikator i våtrommene. Ingen unormale fuktverdier er registrert. Som det fremgår av rapporten er det registrert enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand, det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene. Det er viktig å påpeke at bygningen er oppført i henhold til de forskrifter som gjaldt for tilbygget fra 80 -tallet. Dagens forskriftskrav til isolasjon, klima og innemiljø er strengere enn de som gjaldt da dette huset ble bygget, og det må derfor påpekes et avvik i forhold til dagens standard. Frittliggende garasje med betongplate fra 2006. For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Helge Semb datert: 24.03.2020.

Ferdigattest / brukstillatelse

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på eiendommen.
Dette ble ikke utstedt for tiltak omsøkt før 01.01.1998.

Boligens areal

Primærrom: 217 kvm, Bruksareal: 217 kvm, Bruttoareal: 233 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 120 m².
Primærrom: 120 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entrè med trapp, bad med wc, vaskerom, kjøkken
med spiseplass, stue med utgang til terrasse og ett soverom.
2. etasje:
Bruksareal: 97 m².
Primærrom: 97 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trappegang, 4 soverom, walk in closet, stue og bad med wc.
Garasje:
Bruksareal: 46 m².
Primærrom: 0 m².
Sekundærrom: 46 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: garasjerom.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 23.03.2020 utført av Helge Semb. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Peisovn i stuen. Termostatstyrte varmekabler i hele 1. etasje av tilbygget nord, samt på bad i 2. etasje. Luft til luft varmepumpe installert 2006.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.
Det er nedgravd brenseltank på eiendommen. Selgerne kan ikke gi opplysninger om tankens alder eller tilstand. Eier er ansvarlig for dennes tilstand iht. forurensingsloven. Stortinget har bedt regjeringen innføre forbud mot fyring med fossil olje i husholdninger fra 2020. Man kan muligens få tilskudd/støtte til utfasing og bytte til mer miljøvennlige oppvarmingskilder - se www.enova.no for mer informasjon.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket er i følge Skagerak energi ca. 26 950 kWh pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 12 368 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Løpende kostnader

Internett og tv fra Viken fiber utgjør ca. kr. 1 000 per mnd.
Årlig forsikringspremie (ikke innbo) utgjør ca. kr. 4 376.
Årlig betaling for snømåking/vedlikehold av vei utgjør ca. kr. 1 200.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 210 764 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 358 751 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum kjører man over Kilen og tar til høyre i rundkjøringen i Olsrødkrysset inn Valløveien. Like før Presterød barneskole, tar man Viges vei til venstre. Eiendommen ligger på venstre hånd - se etter til salgs skilt!

Regulering

Eiendommen ligger i et område som er regulert til boliger og felles avkjørsel i henhold til reguleringsplanen for "gang - og sykkelveg langs Valløveien" vedtatt 06.12.1995.
I tillegg er det følgende relaterte planer:
- Fortau langs Gårdboveien. Etappe 2, vedtatt 16.12.2009.
- Gang- og sykkelvei langs Ulvikveien, vedtatt 25.05.2016.
- Valløveien 51, vedtatt 07.11.2018.
- Marmorveien 1A, gbnr. 141/23, vedtatt 17.10.2018.
- Løveid, Valløveien 80 m.fl, vedtatt 06.12.2000.
- Olsrød Øst, vedtatt 23.04.2003.
- Øko Meny - Tølvsrød, vedtatt 07.11.2007.
- Valløveien 55, vedtatt 15.04.2009.
- Gang- og sykkelvei langs Glitneveien, vedtatt 18.06.2008.
- Del av Gauterød, vedtatt 18.10.2017.
- Nordby - Dyrhaven, vedtatt 18.10.2017.
- Tolvsrød Senter, vedtatt 17.03.1993.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Skjønn, tinglyst 18.12.1919, dagboknr. 900244, gjelder: ekspropriasjonsskjønn ved anleggelse av elektriske kraftlinjer.
Bestemmelse om vannledninger - tinglyst 05.08.1938, dagboknr. 2218 - gjelder: bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger, m.m. Vegvesenets betingelser vedtatt.
Bestemmelse om bebyggelse, tinglyst 07.12.1964, dagboknr. 505129, gjelder: gbnr. 151/30 har tillatelse til å oppføre leskur inntil felles eiendomsgrense.
Bestemmelse om adkomstrett, tinglyst 21.06.1965, dagboknr. 502246 gjelder: gbnr. 151/418 har rett til å bruke gbnr. 151/9 sin vei, beliggende på vestsiden av omhandlende tomtegrense, mot å svare en tredjedel av utgiftene til vedlikehold av veien. Gbnr. 151/418 har rett til vann fra gbnr. 151/9 vannverk mot å betale ordinær tilkoplingsavgift og vannavgift. 
Bestemmelse om adkomstrett, tinglyst 28.06.1965, dagboknr. 502336, gjelder: bestemmelse om vannrett. Gbnr. 151/419 har rett til å bruke gbnr. 151/9 sin vei, beliggende langs østsgrensen av omhandlende eiendom, mot å svare en tredjedel av utgiftene til vedlikehold av veien. Gbnr. 151/419 har rett til vann fra gbnr. 151/9 vannverk mot å betale ordinær tilkoplingsavgift og vannavgift. 
 
Bestemmelse om kloakkledninger - tinglyst 21.06.1968, dagboknr. 502712 - gjelder: bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger, m.m. Vegvesenets betingelser vedtatt.
Bestemmelse om adkomstrett, tinglyst 24.09.1968, dagboknr. 504319, gjelder: bestemmelse om felles vannverk/ledning. Rett til å bli tilkoblet gbnr. 151/9 sitt private vannverk, samt rett til å benytte seg av gbnr. 151/9 utvei mot å delta i utgifter til vedlikehold. 
Forkjøpsrett, tinglyst 01.12.1971, dagboknr. 505956, gjelder: forkjøpsrett for arvinger i boet etter Alfred Skontorp. 
Erklæring/avtale, tinglyst 29.02.1996, dagboknr. 2448 - gjelder: regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn.
Bestemmelse om adkomstrett, tinglyst 29.02.1996, gjelder: avtale med Vestfold fylke vedr. salg av deler av gbnr. 151/9, med bl.a. ny adkomstveg for gbnr. 151/418 og 151/437 over gbnr. 151/9. 
Bestemmelse om vei, tinglyst 12.05.2016, dagboknr. 425745: gbnr. 151/77 har rett til adkomst over gbnr. 151/9.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.
Eiendommen eier også flere veiparseller i nærområdet sammen flere andre eiendommer.

Offentligrettslig pålegg

Det er registrert 3 avvik på pipe/fyringsanlegg i rapport  etter visuelt tilsyn fra Vestfold Interkommunale Brannvesen datert 23.02.2012.
Avvikene iht. Vestfold Interkommunale Brannvesen er som følger
1. I 1. etasje: Ubenyttet røykrør i skorstein må fjernes og hullet tettes på godkjent måte.
2. I 2. etasje: Teglskorsteinen er kledd inn på 1 side, en halvsteins teglskorstein skal være synlig for kontroll og stå minst 10 cm fra brennbart materiale.
3. Tak: Skorstein har dårlige fuger.
Kjøper overtar ansvaret for forholdene. Tilsynet er kun visuelt og kan ikke benyttes som tilstandsrapport forøvrig. Rapporten er vedlagt salgsoppgave.

Tilbehør

Følgende medfølger ikke handelen:
- Side by side kjøleskap.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: jeanette@bs-partners.no eller SMS: 90 23 95 40 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 1 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 7.490,-, tilrettelegging. kr. 9.950,-, internettannonsering kr. 10.995,-,- For visninger er det avtalt kr. 2.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.