Tønsberg

Strøken og gjennomført enebolig fra 2019 i barnevennlige omgivelser på populære Eik! Solrike uteområder, flytt rett inn!

Askeladden 4 , 3123 Tønsberg

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Preben Rakfjord
Preben Rakfjord Eiendomsmegler
Type Enebolig / Eierseksjon
Primærrom 142 m²
Bruksareal 159 m²
Bruttoareal 172 m²
Tomt 232 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 2019
Gårdsnummer 83
Bruksnummer 324
Energimerking C
FINN.no 180483680
Sist endret 10.07.2020 15:38
Prisantydning 5 590 000
Totalpris 5 743 769

Beregnet totalkostnad

5 590 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 139 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 590 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 153 769,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 743 769,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Flott og arealeffektiv enebolig som inneholder følgende:
1. Etasje: Gang med garderobe, 3 soverom, bad / wc / vaskerom, entrè med trapp og bod/ tekn rom
2. Etasje: Trappegang, stue med utgang til terrasse, kjøkken, bad med wc og soverom.
-Carport

Standard

Stilren og nesten ny enebolig i flotte og barnevennlige omgivelser på Eik. Boligen har carport under den solrike terrassen som er vendt mot øst og vest med herlig ettermiddag og kveldssol samt bod med utvendig adkomst og gjennomgang til eiendommens østside.  Innvendig fremstår boligen som gjennomgående lys, moderne og stilren. - Merk deg den høye himlingen i boligens 2. etasje.
Hall/gang 1. Etasje:
Tiltalende hall med varmekabler i gulv med store og tidløse gulvfliser, lekker skyvedørsgarderobe i sort utførelse med gode lagringsløsninger og downlights i himling som gir et pent lysbilde. Videre har man gangen som fører deg til tre av boligens soverom, teknisk rom og bad. Forøvrig lekker en-stavs parkett som står i stil med trappen som fører deg opp i boligens 2. etasje
Bad 1. Etasje:
Særdeles lekkert bad med varmekabler i gulv, store mørkegrå gulv og veggfliser som gir deg en behagelig spa-feeling. Downlights i himling, innfellbare glassdører i dusjsonen samt mosaikkfliser, krommet dusjarmatur, vegghengt toalett, opplegg for vaskemaskin, lekkert speil med overhengende belysning og pen og tidløs baderomsinnredning med praktiske og brede kolonialskuffer. Her vil du trives!
Stue og kjøkken:
Stuen har virkelig en wow-effekt og må oppleves med sine høye og skrådde himlinger i kombinasjon med sine mange vindusflater. De listfrie overgangen mellom de slette veggene og takene understreker boligen moderne stil. Stuedelen er romslig og innehar god plass til stuemøblement samt tv, her har man også en flott peisovn i sort, som matcher pipen. Kjøkkenet har slette flater og er i mørk og tidsriktig utførelse, downlights i himling, det medfølger integrerte hvitevarer som stekeovn, steketopp, kjøleskap med frysedel, avtrekksvifte og oppvaskmaskin. Vis-a-vis kjøkkenet er det plass til spisestue-møbler hvor du kan dekke på til festlige lag for venner og familie.
Bad 2. Etasje
Ligger vis-a-vis soverommet i andre etasje, og har varmekabler i gulv, downlights i himling, flotte store grå fliser, vegghengt toalett, innfellbare glassdører, mosaikkfliser i dusjsone, stort og hendig speilskap, vegghengt toalett, samt bred baderomsinnredning med kolonialskuffer.
Uteområde:
Stort og solrikt uteområde med tilgang fra boligens andre etasje, her har du både morgensolen og deilig ettermiddag og kveldssol, samt området ligger lunt mot vær og vind.
Fire soverom hvorav alle er i god størrelse!
Denne vill appellere til den kresne! Velkommen til visning.

Beliggenhet

Supersentralt og fordelaktig beliggende på populære og attraktive Eik. En ypperlig beliggenhet for deg som ønsker å bo veldig sentralt med gangavstand til Tønsberg sentrum med alt av shoppingmuligheter, jernbanestasjon, bussterminal og Tønsberg brygge med ulike restauranter og yrende uteliv. Fine tur- og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet, herunder bl.a. Frodeåsen, Byskogen og Messeområdet. Flott skog på Eik med lysløype - ideelt for deg som prissetter løping, sykling og gåturer i skogen. Umiddelbar nærhet til barnehager, barneskole, - perfekt for en barnefamilie - med trygg og fin skolevei til barneskolen (trenger ikke krysse eller gå langs Eikveien). Greveskogen Videregående og Wang toppidrettssenter, ishall, egen elektrisk wakeboard og vannskipark på tredje dammen og treningssenter ved Gressbanen. Gode bussforbindelser til Tønsberg sentrum, og togstasjon med flere avganger som frakter deg enkelt til Oslo eller andre Vestfoldbyer. Enkel tilkomst for å komme til E-18 mot Oslo og Kristiansand. Her bor du også særdeles sentralt i forhold til Torp Lufthavn (ca. 19 km) som normalt nås på ca. 20-25 minutter med bil.

Tomt

Areal: 232 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Parkering i carport, gjesteparkering på fellesareal.

Barnehage / skole i området

Eiendommen ligger i et område som sogner til Eik skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 333 48 000.

Felleskostnader

1 700 pr. mnd. Felles utvendig bygningsforsikring, vedlikehold fellesareal, strøm fellesareal, forretningsførsel,

Sameie

Sameiet Askeladden orgnr: 822870562 er ett ny oppstartet eierseksjonssameie med 16 enheter.
Styrets Leder er Terje Børstad.
Forretningfører er Kuba Norge AS
Det gjøres oppmerksom på at sameiet er ny etablert og at det kan komme endringer på felleskostnader.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Gjensidige Forsikring Polisenummer: 88997560

Vedtekter / husordensregler

Vedtekter følger vedlagt, det gjøres oppmerksom på at sameiet Askeladden er nyetablert og endringer og justeringer av vedtekter vil kunne skje i fremtiden.

Husdyrhold

Jfr vedtekter datert 08.05.2019 er dyrehold tillatt så lenge dette ikke er til ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Eierseksjon), byggeår: 2019

Antall soverom

4

Byggeår

2019

Byggemåte

Enebolig bygget kjede med identisk nabobygg. Bygget ble oppført av firma Thorrud Prosjekt AS i 2019. Bygget holder TEK 10 forskrifter. Bygget ble overtatt av selger i juni 2019. Fra dette tidspunktet har Thorrud Prosjekt AS en garanti på bygget på 5 år ihht Bustadoppføringslova. FDV- dokumentasjon---> forvaltning-drift-vedlikeholds informasjon om boligen er lagt inn på nettstedet : https://product.viscenario.com/users/login. Passord disponeres av selger. Alle bygningsdeler innvendig og utvendig fremstår som nye. Bygningsdelene er i hovedsak gitt TG = 0. Det vises for øvrig til rapportens enkelte punkter.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Helge Semb datert: 09.05.2020.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 04.12.2019.

Boligens areal

Primærrom: 142 kvm, Bruksareal: 159 kvm, Bruttoareal: 172 kvm
1. etasje (sokkel):
Bruksareal: 86 m².
Primærrom: 69 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang med garderobe, 3 soverom, bad/wc/vaskerom.
Sekundærrom: 17 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Entre med trapp og bod/teknisk rom.
2. etasje:
Bruksareal: 73 m².
Primærrom: 73 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trappegang, stue med utgang til terrasse, kjøkken, bad med wc og soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 09.05.2020 utført av takstkonsulent Helge Semb AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Peisovn i stuen. Termostatstyrte varmekabler i gang 1. etasje og baderom. Boligen har balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.
For øvrig elektriske panelovner. I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca 10 662 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 10 662,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 10 463 pr. år

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
Internett fra Telenor kr. 639,-
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Utstyr

Balansert ventilasjon

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN.no-annonse
Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som er regulert til bolig, felles parkeringsplass, vegetasjonsbelte, felles lekeareal, ras -og skredfare, veg, grønnstruktur og krav vedrørende infrastruktur, jf. reguleringsplan: "Eik Øst", vedtatt 08.05.2002. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Elektriske kraftlinjer, tinglyst 12.12.1974, dagboknr. 508216 - gjelder: bestemmelser om anlegg og vedlikehold av ledninger, m.m.
Bestemmelse om veg, tinglyst 12.12.2018, dagboknr. 1681261 - gjelder: gbnr. 83/234 har rett til å kjøre over et mindre areal (ca. 15 kvm) tilhørende gbnr. 83/324. Arealet er lokalisert i direkte tilknytning til adkomsten til eiendommen (gbnr. 83/234).
Seksjonering tinglyst 05.03.2019 med dagboknr. 268544: Denne eiendom har seksjonsnummer 2, formål er bolig og har en sameiebrøk på 1/16.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til opplysninger fra Tønsberg.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Kjøleskap, stekeovn og plate.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger dersom det er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til preben@bs-partners.no eller SMS: 92 46 85 90 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld.
I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4.900,-, tilrettelegging. kr. 12.500,-, internettannonsering kr. 10.990,-, salgsoppgaver kr. 3.300,-, garantipremie kr. 2.000,-  og elektronisk spørring kr.1.250,-. For visninger er det avtalt kr. 0,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.