Jarlsø - Stor, gjennomgående og lekker leilighet med fantastisk sjøutsikt! 3 sov - 2 bad- 2 stuer - 2 balkonger!

Jarlsøveien 78 , 3124 Tønsberg

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PA VISNING BE OM SALGSSUM
Elisabeth S. Bakke
Elisabeth S. Bakke Daglig leder / Eiendomsmegler
Type Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 119 m²
Bruksareal 139 m²
Bruttoareal 148 m²
Tomt 6 387 m² / Fellestomt
Soverom 3
Byggeår 2014
Gårdsnummer 162
Bruksnummer 28
Energimerking B
FINN.no 176744365
Sist endret 22.05.2020 16:13
Prisantydning 7 590 000
Totalpris 7 788 769
Ligningsverdi 1 276 136,-

Beregnet totalkostnad

7 590 000,- (Prisantydning) Omkostninger 189 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 590 000,-)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 198 769,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 788 769,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Rålekker leilighet i "Tunet". Leiligheten er gjennomgående og har uteplass vendt ut mot sjøen mot syd og mot nord/vest. Jarlsø er i seg selv en sjelden perle som byr på det aller meste! Leiligheten ligger med sjøen rett utenfor - her ser man ut mot Oslofjorden, Vallø og Torgersøya. Med Nøtterøy-skjærgården som nærmeste nabo og full oversikt over all båttrafikk ut og inn av Oslofjorden, vil dette være drømmeboligen for alle med interesse for det maritime liv. Meget praktisk planløsning med hele 2 stuer, 2 bad, 2 balkonger og 3 soverom!

Innhold

Leiligheten er beliggende i 2. etasje og inneholder følgende:
Felles inngang/oppgang med adkomst via trapp eller heis:
Entré med skyvedørsgarderobe, tv-stue med utgang til balkong, soverom, bod, kjøkken med stor spiseplass, stue med utgang til innglasset balkong, soveromsgang, dusjbad/wc med servant, hovedsoverom med direkte adkomst til eget dusjbad/wc, soverom.
* Bod i kjelleren.
* Egen parkeringsplass i felles garasjeanlegg.
* Mulighet for kjøp av båtplass til kr 200.000,- etter nærmere avtale med selger. Båtplassen har 3,5 meter bredde.

Standard

Rålekker leilighet i "Tunet". Leiligheten er gjennomgående og har uteplass vendt ut mot sjøen mot syd samt en mot nord/vest. Jarlsø er i seg selv en sjelden perle som byr på det aller meste! Leiligheten ligger med sjøen rett utenfor - her ser man ut mot Oslofjorden, Vallø og Torgersøya. Den innglassede balkongen gir en sjelden nærhet til sjøen samt til det fantastiske lyset som oppstår når himmel, sol og måne reflekteres i vann. Den innglassede balkongen utvider brukssesongen og er i praksis stueareal store deler av året.
Med Nøtterøy-skjærgården som nærmeste nabo og full oversikt over all båttrafikk ut og inn av Oslofjorden, vil dette være drømmeboligen for alle med interesse for det maritime liv. Lekkert kjøkken fra Crown Victoria med mye lagringsplass og alt av integrerte hvitevarer som stort kjøleskap, fryseskap, ekstra bred steketopp og oppvaskmaskin. Alt i merket Miele. Kjøkkenet ligger i tilknytning til og i forbindelse med stor spiseplass, her kan man dekke langbord til hyggelige lag for familie og venner. Stuen ligger i åpen løsning til kjøkkenet og har en fantastisk utsikt til sjøen. Stuen og kjøkkenet danner et romslig og hyggelig allrom. Herfra har man utgang til innglasset balkong. Glassene kan skyves helt til side og rommet åpnes opp på varme sommerdager. Interiørmessig er dette en gjennomgående,  lekkert og delikat leilighet. Stilrent og moderne, men likevel med virkelig en lun og god atmosfære - dette vil tiltale de aller fleste. Velkommen!

Beliggenhet

Bygget "Tunet" er 3 etasjer høyt og sameiet består totalt av 28 leiligheter med høy standard. Leiligheten ligger i byggets 3.etasje og har flott utsikt mot sjøen og skjærgården. Tunet grenser til en flott, gammel eventyrskog som brer seg ut mot Oslofjorden ytterst syd på Jarlsø. Her kan man gå tur blant gamle furuer, villkaprifol, markjordbær og mosetepper. På sydspissen ligger Jarlsøs eget fyr, som fortsatt er i drift. Og litt bortgjemt i moselandskapet - to gamle steinbunkerser. På resten av øya utvikles det nye botaniske miljøer utformet i samarbeid med landskapsarkitekter med sans for å spille på lag med naturen. Pil, siv og ulike prydgressorter benyttes, arter inspirert av karakteren på det omliggende fjordlandskapet. I tillegg er det plantet roser, småtrær, prydbusker, store gressplener og rullesten. Dette er hagen til beboerne på Jarlsø! Det finnes flere lekeplasser på øya samt friarealet som kalles "Hundremeterskogen". Det er i tillegg egen badebrygge utenfor Tunet. Så her kan både friske morgenbad og avkjølende kveldsbad nytes.
I bryggeområdene på øya er det bygget en 150 meter lang, flott trepromenade, med sjøboder og sittebenker. Det er også opparbeidet en stor og flott sandstrand som har sol hele dagen. Det er etablert flere gode tilbud for beboere og besøkende på Jarlsø som bl.a.  søndagsåpen matbutikk,  hyggelig cafe med god mat og stemning. I samme bygg som cafeen er det også et treningssenter,  en frisør og velværeklinikk med dyktige frisører, hudpleiere og massører, samt fotterapi. I tillegg har flere bedrifter etablert seg i de renoverte industrihallene. Mange av beboerne setter stor pris på det sosiale livet og det arrangeres både petanque og quiz kvelder. I sommersesongen går ferjen Ole 3 hyppig i Husøysundet mellom Husvik og Husøy. Så her er det mange alternativer for en god sykkeltur.  For mer info om hva som skjer på øya, sjekk ut www.jarlsoe.no
Nærmeste bussholdeplass ligger ca. 7-8 min gange fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 5 min til Tolvsrødsenteret, 12 min til Tønsberg sentrum,
35 minutter til Torp Lufthavn og ca. 50 minutter til Drammen. Det er kort vei til Oslo, hvor flere veiprosjekter nå er realisert. Pr. i dag tar turen kun ca. 1 time og 15 minutter. Eiendommen har gangavstand til Husvik barneskole, og for elever i ungdomstrinnene er det kort vei til
Presterød ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i Tønsberg samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Tomt

Areal: 6 387 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.

Etasje

2. etasje.

Garasje / Parkering

Parkering i oppvarmet garasjeanlegg med direkte heisadkomst.

Barnehage / skole i området

Eiendommen ligger i et område som sogner til Husvik skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Felleskostnader

4 432 pr. mnd. Internett og tv, fjernvarme fellesareal, forretningsførsel, felles bygningsforsikring, drift og vedlikehold.
Fjernvarme og varmtvann er ikke inkludert i felleskostnadene.
Gassforbruket til hver seksjon avleses og faktureres en gang i året.

Sameie

Sameiet Jarlsø Østsiden 2 er et veldrevet sameie bestående av 28 eierseksjoner, fordelt på 2 lavblokker med i alt 4 oppganger. Sameiet ligger sydøst på øya med vidstrakt utsyn over skjærgården og Oslofjorden og mot innseilingen til Tønsberg.
For mer informasjon, se: http://www.xn--jarlsinfo-p8a.no/sameiet/sameiet-tunet/

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 5471288

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Eiere av husdyr plikter å rette seg etter de til enhver tid gjeldende offentlige bestemmelser om husdyrhold - herunder reglene om båndtvang.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2014

Antall soverom

3

Byggeår

2014

Byggemåte

Seksjonert leilighet beliggende i 2. etasje i boligblokk oppført i betong i 2014. Selger opplyser at hovedbad ble fornyet med nye fliser etc i 2020 grunnet lekkasje fra skjult røranlegg i vegg. Utbedret i samarbeid med forsikringselskap. Det er utført fuktsøk ved hjelp av fuktindikator i tilknytning til bad/wc/vaskerom. Ingen fukt registrert. Vanlig bruksslitasje i innvendige overflater. Leiligheten gir et godt inntrykk. For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning datert: 23.0.2020.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for Tunet leilighetsbygg datert 26.04.2017.

Boligens areal

Primærrom: 119 kvm, Bruksareal: 139 kvm, Bruttoareal: 148 kvm
2. etasje:
Bruksareal: 139 m².
Primærrom: 119 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: entré, stue/kjøkken, 4 soverom, gang, bad/wc, samt bad/wc/vaskerom.
Sekundærrom:20 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Teknisk rom/bod og innglasset veranda.
I tillegg disponerer leiligheten en bod i kjeller på ca. 5 m².
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

I henhold til eierseksjonsloven §24 er det ikke tillatt med kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene til sameiet og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på sameiets årsmøtet. Dette gjelder ikke for fritidsboliger.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme fra felles varmeanlegg. Varmekabler i begge bad.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket er i følge selger ca. 4 037 kWh pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 4 801 pr. år I tillegg betales det kr. 8,5 per m3 vann og kr. 14,77 per m3 avløp. De kommunale avgiftene betales kvartalsvis. De kommunale avgiftene forandrer seg etter forbruk.

Løpende kostnader

Internett og tv fra Viken fiber utgjør ca. kr. 358 per mnd.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 276 136 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 594 090 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man Nedre vei mot Åsgårdstrand. Ta til høyre i rundkjøringen i Presterødkrysset og hold Narverødveien til venstre (i første veidele). Følg Narverødveien forbi Kiwi og ta rett frem i rundkjøringen. Følg veien og kjør rett frem i rundkjøringen på Jarlsø. Leilighetskomplekset ligger da på andre siden av broen. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som er regulert til boligbebyggelse-blokkbebyggelse, uteoppholdsareal og annen fare i henhold til reguleringsplanen for "Jarlsø, byggetrinn 3 og 4", vedtatt 25.04.2012.
Området som eiendommen er beliggende i, omfattes også av følgende relaterte planer: 
Jarlsø, byggetrinn 5, planid: 20170153.
Jarlsø, planid: 52010.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Seksjonering, tinglyst 03.12.2013, dagboknr. 1049845.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: elisabeth@bs-partners.no eller SMS: 90 05 54 88 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 7.490,-, tilrettelegging. kr. 9.950,-, internettannonsering kr. 10.995,-,- For visninger er det avtalt kr. 2.900,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.