Tolvsrød

Ringshaug - Lekker og velholdt bolig i populært område! Pene uteområder og smakfull innredning!

Gårdboveien 21G , 3154 Tolvsrød

Type Tomannsbolig / Eierseksjon
Primærrom 110 m²
Bruksareal 110 m²
Bruttoareal 122 m²
Tomt 572 m² / Fellestomt
Soverom 3
Byggeår 2004
Gårdsnummer 140
Bruksnummer 1214
FINN.no 189920136
Sist endret 10.09.2020 12:58
Prisantydning 4 200 000
Totalpris 4 316 519
Ligningsverdi 910 015,-

Beregnet totalkostnad

4 200 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 107 500,- (Dokumentavgift) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 116 519,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 316 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Stilren og moderne 1/2 part av vertikaldelt tomannsbolig som inneholder følgende:
1.Etasje: Hall m/trapp, 3 soverom, bad/wc og vaskerom
2. Etasje: Stue/kjøkken, kontor/hobbyrom og wc
Hagestue, samt utvendig bod på ca 5 kvm.

Standard

Delikat innredet bolig med gjennomgående flott standard og arealeffektiv planløsning. Stue og kjøkken er i romslig og åpen løsning med skrådd himling med downlights som gir et stilrent utrykk. Stuen er romslig med store vindusflater, flott ildsted og god plass til stuemøblement. Kjøkkenet er i mørk utførelse og gir en flott kontrast mot stuen. Godt med skap og benkeplass gir et innholdsrikt og funksjonibelt kjøkken. Det medfølger integrerte hvitevarer som: platetopp, stekeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin. I overgangen mellom kjøkken og stue er det plass til spisebord hvor du kan dekke på til hyggelige lag. Forøvrig utgang fra kjøkken til veranda hvor du kan nyte solen og utsikten. Toalettrom samt hobbyrom på samme plan i øvre etasje.
I 1. Etasje er det varmekabler i alle rom forutenom utvendig bod. Pene og smakfulle fliser i entre som leder over i totalt 3 soverom av gode størrelser, vaskerom med utgang til uteområde og hagestuen. Pent flislagt bad med mørke gulvfliser som står i flott kontrast til veggflisene. Baderomsinnredning med lekker servant, speilskap med overhengende downlights, toalett samt stor dusjinnredning med regnfallsdusj, ekstra dusjhode med mer.
Boligen oppleves som innholdsrik og tiltalende! Velkommen til en hyggelig visning!

Beliggenhet

Boligen ligger nydelig til i ett attraktivt og populært villaområde på Gårdbo -  med behagelig tusleavstand ned til Ringshaugstranda - Vestfolds kanskje fineste og lengste sandstrand. Ved stranden er det sandvolleyballbane, koselige sitteplasser, trimapparater mm. Stranden ender opp ved moloen, hvor det er tradisjon for isbading. Her har man supre rekreasjonsmuligheter året rundt i naturskjønne omgivelser. Forøvrig er det kort vei til Ringshaug barne- og ungdomsskole. Det er idrettsanlegg i området med fotballbane på Flint og Slagenhallen for innendørs idrett. På Tolvsrød, også i kort avstand fra eiendommen, har man mange forretningstilbud, Meny matvareforretning med Mester Grønn blomsterforretning og post i butikk, populære klesforretninger, bokhandel, bakeriutsalg, apotek, frisør og hyggelig café som serverer nydelig kaffelatte. Det er søndagsåpen Kiwi butikk på Gauterød og et butikksenter på Olsrød med mange hyggelige butikker og treningssenteret Level. Følger man sykkelstien mot Tønsberg, passerer man Kilen handelsområde med mange tilbud før man kommer til Tønsberg med sentrum og brygga. God busskommunikasjon til Tønsberg sentrum.

Tomt

Areal: 572 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal - men er delt inn inn slik at man disponerer eksklusivt den delen som naturlig hører til egen seksjon.

Garasje / Parkering

Parkering utenfor egen bolig, samt rett til parkering på grusplass ved adkomst.

Barnehage / skole i området

Ringshaug barneskole og Ringshaug ungdomsskole. Flere barnehager i området.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Sameie

Boligen er del av eiersekssjonssameie bestående av 2 seksjoner. Dette er ett lite og uformelt sameie uten etablert styre og regnskap/forretningsførsel. Utgifter/kostnader til vedlikehold, reparasjoner, forsikring mv. fordeles etter sameiebrøken eller etter annen avtale når disse oppstår. Sameiet som sådan reguleres etter eierseksjonsloven.
Adkomst vei fra Gårdboveien- gnr.140 bnr.1216 - eies i realsameie (boligens andel er 50/300) med øvrige brukere av veien - og kostnader til reparasjon og vedlikehold deles.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Tomannsbolig (Eierseksjon), byggeår: 2004

Antall soverom

3

Byggeår

2004

Byggemåte

Seksjonert 1/2 part av vertikaldelt tomannsbolig oppført i tre på støpt betongplate i 2004. Boligen er oppført i to etasjer. Utført fuktsøk ved hjelp av fuktindikator i tilknytning til bad i 1. etasje. Ingen fukt registrert. Gulv har ikke tilfredsstillende fall til sluk fra hele gulvet - er motfall til sluk fra gulv f.eks. ved dør. Det må fuges med elastisk fugemasse ved dørterskel. Rommet er fra 2004. Badekar/kabinett er installert. Dette forlenger trolig rommets/overflatenes forventede levetid. Utført fuktsøk på tilsvarende måte i vaskerom i 1. etasje. Ingen fukt registrert. Bom i enkelte fliser ved ytterdør samt sprekk i flis i samme område. Det må fuges med elastisk fugemasse ved begge  dørtersklene. Rommet er fra 2004. Vanlig bruksslitasje i innvendige overflater. Vanlig værslitasje i utvendige overflater. Boligen gir for øvrig et godt inntrykk.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning datert: 21.08.2020

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 20.12.2004. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent på eiendommen.

Boligens areal

Primærrom: 110 kvm, Bruksareal: 110 kvm, Bruttoareal: 122 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 55 m².
Primærrom: 55 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall m/trapp, 3 soverom, bad/wc og  vaskerom.
2. etasje:
Bruksareal: 55 m².
Primærrom: 55 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue/kjøkken, kontor/hobbyrom og wc.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 18.08.2020 utført av Tore Rønning.
Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut. Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.''
I henhold til eierseksjonsloven §24 er det ikke tillatt med kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene til sameiet og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på sameiets årsmøtet. Dette gjelder ikke for fritidsboliger.

Oppvarming

Varmekabler i hele 1. etasje (unntatt i utv. bod). Ved. Panelovner for øvrig.
Varmtvannsbereder på 200 l. (fra 2004).
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca 10.738 kwh pr.år. i følge selger

Kommunale avgifter

Kr. 11 112 pr. år

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader: (energi, villaforsikring, komm.avg., festeavg, velavg etc.)
Det er internett og Tv fra Telenor. Uviss pris pr.mnd.
Forsikring kr.3615 pr.år.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 910 015 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 276 055 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN.no-annonse.
Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som er uregulert. Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse nåværende i henhold til kommuneplanens arealdel vedtatt 22.05.2019.
Det foreligger nabovarsel om følgende forhold på naboeiendommen Gårdboveien 25 A, som ligger nord øst for eiendommen:
Bygge tak over smalgang nr 25 A, dette over garasjen mellom hus A og B i Gårdboveien 25, med skyvedører i lysåpning begge sider. Takoverbygg på terrasse i annen etage, vendt mot sør med utgang fra stue.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Tinglyst rett for gnr.140 bnr.262 til å knytte seg til felles teknisk anlegg sammen med gnr.140 bnr.1214 og bnr.1215. Bnr.262 må være med på fremtidig drifts- og vedlikehold.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Adkomst fra Gårdboveien som er offentlig vei.
Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet som er sameiets ansvar.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Kjøleskap, platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til preben@bs-partners.no eller SMS: 92 46 85 90 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.