Kaldnes - Ny og lekker leilighet med høy standard og flott sjøutsikt! 2 balkonger - 2 sov, heis - garasje!

Rambergveien 37 , 3115 Tønsberg

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PA VISNING BE OM SALGSSUM
Elisabeth S. Bakke
Elisabeth S. Bakke Daglig leder / Eiendomsmegler
Type Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 71 m²
Bruksareal 75 m²
Bruttoareal 84 m²
Tomt 1 099 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Byggeår 2019
Gårdsnummer 1003
Bruksnummer 355
Energimerking C
FINN.no 179070027
Sist endret 21.05.2020 12:28
Prisantydning 5 690 000
Totalpris 5 841 269

Beregnet totalkostnad

5 690 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 142 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 690 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 151 269,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 841 269,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Hall, 2 soverom hvorav det største har utgang til balkong, kjøkken og stue i åpen løsning med utgang til balkong, bad/vaskerom, 2 boder og parkeringsplass.

Standard

Rålekker, trendy leiliget med høy standard. Gjennomgående endeleilighet i 3. etasje med 2 balkonger hvorav begge har fin utsikt til sjøen og Tønsberg havn. Leiligheten er meget delikat og tidsriktig innredet med gjennomgående flotte og dype farger. Stuen og kjøkkenet er i åpen løsning. Kjøkkenet er fra HTH og har mørk utførsel. Sort benkeplate samt et nydelig blandebatteri med uttrekkbart munnstykke i børstet messing fra svenske Primy gir kjøkkenet et stramt og eksklusivt uttrykk. Det er forøvrig mye skap- og benkplass, samt integrerte hvitevarer. Stuen er meget lys og åpen. Her er det store vinduflater som slipper inn bra med natrulig dagslys. Det er utgang til solrik og koselig balkong. Her kan morgenkaffen nytes mens man skuer mot Tønsberg brygge. Leiligheten har 2 soverom hvorav hovedsoverommet har stor skyvedørgarderobe og utgang til vestvendt balkong. Badet er lekkert med nydelige fliser, dusjhjørne samt egen nisje til vaskemaskin og tørketrommel. Leiligheten har forøvrig en innvendig bod samt en bod i kjeller og parkering i felles parkeringskjeller.
Dette er en utrolig lekker og tidsriktig leilighet med 2 store og solrike balkonger. Særlig enklere liv får man kanskje ikke - med heisadkomst til garasjeplass i garasjekjelleren under bygget og tøffelavstand til søppelrom, sykkelbod og matbutikken. Leiligheten må oppleves - Velkommen til en hyggelig visning!

Beliggenhet

Bo med sjøen rett utenfor døren og kort vei til et yrende byliv i Tønsberg sentrum. Virkelig nydelig beliggende rett i nærheten av vannkanten. Kaldnes Brygge er del av er en ny bydel som vokser frem der Kaldnes skipsverft tidligere var livsnerven i Tønsberg by. Med gammel historie i grunnsteinene bygges nå en ny, urban og levende bydel med gåavstand til både bysentrum og skjærgården. Langs bryggekanten samles bolig, næring, handel, kafeer og kulturliv. Med gåavstand over gangbroen til Oseberg Kulturhus kan det rike kulturlivet besøkes, lokkende caféer og spisesteder kan nytes og shopping kan utføres i kjøpesenter eller i små og særegne nisjeforretninger. En bryggevandring langs moderne arkitektur på Kaldnes og langs Tønsberg Brygge med det gamle sjøbodkvartalet viser kontraster i tid.  En tur langs Kaldnes Brygge gir opplevelser, atmosfære og utsikt som gir rom for inspirasjon og kreativitet. Kaldnes Brygge har de siste årene blitt et sted hvor flere kunstnere, fotografer og musikere er samlet. Kulturhuset Støperiet, som er eid av Tønsberg Kommune, ligger like ved og gir et godt og variert tilbud hele året. Ellers kan vi nevne at leiligheten ligger i et barnevennlig og etablert boligområde på Kaldnes i Tønsberg kommune, med nærhet til barnehage, skoler, Tønsberg sentrum, Teie torv, samt Teieskogen med flotte tur og friluftsområder, Spar-butikk og Træleborg skole (1-7 klasse). I tillegg ligger den populære restauranten "Kverneriet" like ved. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Kaldnes og ligger ca. 300 meter fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 5 minutter til Tønsberg sentrum, 25 minutter til Sandefjord og 70 minutter til Oslo S.

Tomt

Areal: 1 099 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal.

Etasje

3. etasje.

Garasje / Parkering

Ja, garasjeplass i felles garasjeanlegg. For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Barnehage / skole i området

Eiendommen ligger i et område som sogner til Træleborg skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Felleskostnader

2 825 pr. mnd. Internett og kabel-tv, garasjeplass, felles bygningsforsikring, strøm fellesarealer, forretningsførsel, drift og vedlikehold.

Sameie

Sameiet Sjøfront II er et veldrevet sameie bestående av 24 boligsekjsoner. Sameiet er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 922178615, og ligger i TØNSBERG kommune med følgende adresse:
Gårds- og bruksnummer :
1003 355.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Fellesgjeld / lånevilkår

Ingen lån registrert for sameiet per 06.05.2020.
I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Tryg forsikring Polisenummer: 7119141

Regnskap

Sameiets regnskap for 2019 foreligger ikke per 14.05.2020.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse eller ulempe for de øvrige beboerne. Ved dyrehold gjelder følgende bestemmelser:
1. Det forutsettes at eier av dyret er kjent med politivedtektene angående dyrehold og straffebestemmelsene som gjelder for å holde dyr. Hunder skal føres i bånd innenfor sameiets område.
2. Eier av dyret skal straks fjerne ekskrementer som dyret måtte etterlate på eiendommen.
3. Dyr må holdes borte fra lekeplasser og sandkasser.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2019

Antall soverom

2

Byggeår

2019

Byggemåte

Seksjonert leilighet beliggende i 3. etasje i boligblokk oppført i betong i 2019.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for oppføring av boliger datert 10.10.2019.

Boligens areal

Primærrom: 71 kvm, Bruksareal: 75 kvm, Bruttoareal: 84 kvm
3. etasje:
Bruksareal: 75 m².
Primærrom: 71 m².
Sekundærrom: 4 m².
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

I henhold til eierseksjonsloven §24 er det ikke tillatt med kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene til sameiet og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på sameiets årsmøtet. Dette gjelder ikke for fritidsboliger.

Oppvarming

Varmekabler i bad. Vannbåren gulvvarme for øvrig (unntatt i bod og deler av entre).
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket er i følge Skagerak ca. 17 007 kWh pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 10 619 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Formuesverdi

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et område som er regulert til "boligbebyggelse -blokkbebyggelse, ras - og skredfare, trafikkregulerende tiltak og parkeringsbestemmelser og uteoppholdsareal", jf. reguleringsplan: "Kaldnes, delfelt M, N, K, m.fl." vedtatt 25.04.2012.
Området som eiendommen er beliggende i, omfattes også av følgende relaterte planer:
- Kaldnes, felt "O" med tørrdok og tilhørende torg, vedtatt 01.02.2006.
- Kaldnes - felt K og N, vedtatt 10.09.2008. 
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Erklæring/avtale, tinglyst 08.01.1877, dagboknr. 900095 - gjelder: åstedsbefaring vedr. Tønsbergs bygrenser.
Erklæring/avtale - tinglyst 07.02.1899, dagboknr. 900073 - gjelder: forbud mot å anlegge ølbryggeri eller å lede vann over d.e.
Bestemmelse om gjerde, tinglyst 30.01.1900, dagboknr. 900223.
Bestemmelse om vannrett, tinglyst 12.10.1915, dagboknr. 900185.
Bestemmelse om bebyggelse, tinglyst 26.07.1921, dagboknr. 900370.
Bestemmelse om adkomstrett, tinglyst 22.12.1977, dagboknr. 7546 - gjelder: diverse betingelser vedtatt i forbindelse med utkjørsel fra Munkerekkveien 2 til Fylkesveien.
Erklæring/avtale, tinglyst 22.12.1977, dagboknr. 7547gjelder: diverse betingelser vedtatt i anledning utkjørsel fra Rambergveien 36 til Fylkesveien.
Erklæring/avtale, tinglyst 10.10.1978, dagboknr. 6075 - gjelder: rett til å anlegg og vedlikehold av avløpsledninger.
Bestemmelse om vann/kloakkledninger mv - tinglyst 27.09.1995, dagboknr. 11817- gjelder: bestemmelse om ledninger for el.strøm, telekommunikasjon og gass. Rett for kommunen til å anlegge og  vedlikeholde ledninger, m.m. Plikt til grunnavståelse til eventuell veiutvidelse, fellesareal, m.m.
Erklæring/avtale, tinglyst 23.10.1995, dagboknr. 13077 - gjelder: regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn. Bestemmelse vedr. frisiktsone.
Bestemmelse om adkomsrett, tinglyst 05.03.1998, dagboknr. 2573.
Elektriske kraftlinjer, tinglyst 16.09.1998, dagboknr. 11070 - gjelder: Tønsberg energi overtar det høyspente fordelingsnettet som eies av Tønsberg næringsutvikling på Kaldnes industriområde og påtar seg ansvar for drift - og vedlikehold.
Erklæring/avtale, tinglyst 01.12.2015, dagboknr. 1122219 - gjelder: bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger, m.m.
Bestemmelse om adkomstrett, tinglyst 26.05.2016, dagboknr. 467364 - gjelder: adkomst via felles nedkjøring for parkering i garasjekjeller.
Reseksjonering, tinglyst 06.03.2019, dagboknr. 273809.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Adkomst fra privat del av Rambergveien.
Offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: elisabeth@bs-partners.no eller SMS: 90 05 54 88 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4.900,-, tilrettelegging. kr. 12.500,-, internettannonsering kr. 10.990,-, salgsoppgaver kr.3.300,-, garantipremie kr.2.000,-  og elektronisk spørring kr.1.250,-.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.