***SOLGT*** Beklager, visning avlyst!

Magnus Lagabøters gate 1A , 3116 Tønsberg

BE OM SALGSSUM
Rikke Steneby
Rikke Steneby Eiendomsmeglerfullmektig
Type Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 84 m²
Bruksareal 84 m²
Bruttoareal 87 m²
Tomt 893 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 1903
Gårdsnummer 1009
Bruksnummer 300
Energimerking G
FINN.no 179708332
Sist endret 01.06.2020 19:33
Prisantydning 2 900 000
Totalpris 2 981 519
Ligningsverdi 670 227,-

Beregnet totalkostnad

2 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 72 500,- (Dokumentavgift) 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 81 519,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 981 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Helt nydelig leilighet i 2. etasje som inneholder: Entré, bad, separat kjøkken med utgang til balkong, mellomgang, stue med utgang til balkong og 3 soverom. Leiligheten disponerer 2 boder i kjelleren, samt en biloppstillingsplass (utenfor gjerdet).

Standard

Bolig med sjel midt i byen! Virkelig en koselig eiendom som oser av sjarme og nostalgi. Leiligheten ligger i 2. etasje i en klassisk byvilla og holder en gjennomgående god standard. Store og høye vinduer med brede vindusposter og god takhøyde er gjennomgående for boligen. Trappeoppgangen er felles med leiligheten i underetasjen. Du kommer inn i en hyggelig entré med plass til oppbevaring av ytterklær og sko. I tilknytning til entréen er det et delikat flislagt bad med varme i gulvet. Badet er innredet med servant med underliggende servantskap, badekar, frittstående toalett og opplegg til vaskemaskin. Fra entréen kommer man inn et pent kjøkken som kler leiligheten. Kjøkkenet har godt med oppbevaring i over- og underskap. Integrerte hvitevarer som platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og frittstående kjøleskap. Fra kjøkkenet er det utgang til solrik balkong, her kan morgenkaffen nytes i rolige omgivelser, med utsyn mot den deilige bakhagen. Stuen fremstår som lys og luftig - her er det god plass til sofaløsning med tilhørende møblement og spiseplass. Fra dette rommet er det også utgang til en koselig balkong med gode solforhold på ettermiddagen. Flott utsikt mot sentrum og Slottsfjellet. Leiligheten har i alt 3 soverom, hvorav hovedsoverommet har god plass til seng og garderobeløsning. Mellom stuen og barnerommet er det en praktisk mellomgang, her kan det for eksempel innredes med klesskap eller til kontorplass.
For lagringsplass disponerer leiligheten 2 boder i kjelleren på tilsammen ca. 12 kvm. Det er biloppstillingsplass på utsiden av porten foran huset.
En koselig og sjarmerende bolig midt i byen. Romslig og frodig hage som deles med leiligheten i 1. etasje. Boligen må oppleves! Velkommen til en hyggelig visning!

Beliggenhet

Sentrumsnær og attraktiv beliggenhet, koselig ærverdig boligstrøk. Området er preget av eldre villaer og koselige gater. Fra boligen er det kort vei til skoler og barnehager, servicetilbud og kollektivtransport. Sykehuset i Vestfold ligger i umiddelbar nærhet.
Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres ved Coop Extra, gåavstand fra boligen. For større utvalg av dagligvarer ligger Meny både på Farmandstredet og på Heimdal. Farmandstredet har en rekke klesbutikker, frisøsrer, apotek og vinmonopol.
Det er kort vei til Tønsbergs bymerke, Slottsfjell, samt flotte turstier i Greveskogen.
Man når E18 på 5 minutter, og er således enkelt på vei til Oslo, Drammen eller noen av Vestfoldbyene. Togstasjonen i Tønsberg ligger en 5 minutters spasertur unna og herfra kommer man seg også på ekspressbussene om det er foretrukket transportmiddel.

Tomt

Magnus Lagabøters gate 1A har felles tomt mellom seksjonsnr. 1 og 2, mens Magnus Lagabøters gate 1B har egen tomt. Fellestomten er pent opparbeidet med gressplen, busker og trær. En koselig hage for store og små!

Etasje

2. etasje.

Garasje / Parkering

Leilighetene i 1. og 2. etasje parkerer på kommunens tomt utenfor gjerdet. Det er ikke tinglyst parkering eller gjort avtale med kommunen om dette. Det medfølger el-billader til leiligheten. Ellers parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Byskogen skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Sameie

Boligen er del av eiersekssjonssameie bestående av 3 seksjoner. Dette er ett lite og uformelt sameie uten etablert styre og regnskap/forretningsførsel. Utgifter/kostnader til vedlikehold, reparasjoner, forsikring mv. fordeles etter sameiebrøken eller etter annen avtale når disse oppstår. Sameiet som sådan reguleres etter eierseksjonsloven.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Landkreditt Forsikring Polisenummer: 36069473

Vedtekter / husordensregler

Ifølge selger foreligger det ikke vedtekter for sameiet.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23.

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: Ca. antatt 1903.

Antall soverom

3

Byggeår

1903

Byggemåte

Seksjonert halvpart av horisontaldelt tomannsbolig. Leiligheten ligger i bygningens 2. etasje. Oppført i tre i 1902. Rapporten er en forenklet utgave som kun gjelder innvendig i denne seksjonen/leiligheten. Utvendige fasader, felles arealer etc. er felles ansvar og derfor ikke vurdert. Utført fuktsøk ved hjelp av fuktindikator i tilknytning til bad. Ingen unormal fukt registrert. Rommet er fra 2001 i flg. opplysninger i tidligere boligsalgsrapport. Vindu er plassert i våtsonen. Det forutsettes derfor kun tradisjonelt karbad eventuelt at tiltak utføres mot vannsøl på vindu. Boligen har blitt oppgradert ved enkelte anledninger som f.eks. skiftet diverse vinduer i 1998/2004, skiftet verandadører hhv. i 2005/-20, skiftet deler av utvendig kledning i 2013/-17/-18, oppgradert pipe med ny innvendig foring i 2016. Vanlig bruksslitasje i innvendige overffater. Værslitasje/elde i utvendige overflater. Boligen gir for øvrig et "vanlig godt" inntrykk. Det henvises også til rapportens enkelte konstruksjonsdeler samt til selgers egenerklæringsskjema. Opplysninger som er gitt av selger/rekvirent er nødvendigvis ikke kontrollert/bekreftet av takstmannen.
Følgende har fått tilstandagrad 2 i tilstandsrapport:
- Inngangsdør i tre (eldre dato).
- Bjelkelag i tre.
- Fliser på gulv på bad (fra 2001 i flg. opplysninger i tidligere tilstandsrapport) på støpt betong på trebjelkelag. Vanlig bruksslitasje/eldre.
- Dels fliser (fra 2001 i flg. opplysninger i tidligere tilstandsrapport) og dels malt panel på vegger på bad.
- Innvendige vannledninger i kobber. Innvendige avløpsledninger i soil/støpejern. Utvendig ledningsnett ukjent. Det kan ikke utelukkes at deler av ledningsnett kan være i annen utførelse enn beskrevet over.
- Varmtvannsbereder på 200 l. (fra 2001).
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning datert: 18.05.2020.
Selger opplyser om følgende i egenerklæringsskjema:
- Tilbakeslag av avløpsvann i sluk: 1 gang på badet rett etter overtakelse, brukte avløpsåpner og har siden ikke hatt problem med dette.
- Installasjon/utførte el-arbeider: Elbil-lader og installasjon av stikkontakter på soverom og gang. Installasjon av lamper. Utført av PET installasjon AS.
- Sjekk av varmepumpe i 2019.
- Offentlig vedtak: Felles postkassestativ i gaten.
- Forrige eier byttet servant og toalett ved egeninnsats i 2013. Forrige eier opplyste om noe fukt i kjeller (noe vi ikke har opplevd).
- Forrige eier fikk installert nytt piperør i 2016.
- Lyset på kjøkkenventilatoren fungerer ikke.
- Vinduer og balkongdør i stue er byttet av Byggmester Hoel i 2020.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for riving av sidebygning og oppføring av enebolig datert 08.06.2010(gjelder for eneboligen, snr. 3).
Det foreligger melding om ferdig byggearbeid (innredning av wc i 1. etasje og 2. etasje) datert 19.02.1971, denne gjelder for seksjonsnr. 1 og 2. Dette rommet er idag innredet som bad/wc og rommet er større enn anvist på godkjente byggetegninger fra 1970.
Det foreligger ferdigattest for rehabilitering av pipe datert 13.04.2016, denne gjelder for seksjonsnr. 1 og 2.
At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.
Tomannsboligen ble byggemeldt i 1902. De godkjente bygningstegningene fra kommunen datert 19. juni 1970 fraviker noe i forhold til faktisk rombruk. I henhold til godkjente byggetegninger fra 1970 er det gjort endringer med blant annet oppdeling av stue til to soverom, gang, kjøkken, soverom samt bad har forflyttet vegger. Bad/wc er større enn hva tegninger viser. I tillegg er det laget en gang mellom stue og "soveromsfløyen". Dette fraviker fra byggetegningene fra1970. Se vedlagte bygningstegninger og dagens plantegning vedlagt i salgsoppgaven.
Det foreligger ikke ferdigattest for tomannsboligen som seksjonen ligger i. Kommunen etter-utsteder ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for tiltak omsøkt før 1.1.1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Boligens areal

Primærrom: 84 kvm, Bruksareal: 84 kvm, Bruttoareal: 87 kvm
Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder:
Bruksareal: 84 m².
Primærrom: 84 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, kjøkken, hall, stue, 3 soverom og bad/wc. 
Boligen disponerer 2 boder tilsammen på ca. 12 kvm.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 18.05.2020 utført av takstmann Tore Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.
I henhold til eierseksjonsloven §24 er det ikke tillatt med kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene til sameiet og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på sameiets årsmøtet. Dette gjelder ikke for fritidsboliger.

Oppvarming

Peisovn i stue og varmepumpe, samt varmekabler i gulvet på badet. I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 15 000 kwh. Dette inkludert lading av el-bil.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 15 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 11 112,50 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
Internettilknytning fra HomeNet kr. 448,-. Boks medfølger ikke.
Husforsikringen deles med eier i 1. etasje. Forsikringsselskap er Landkreditt forsikring.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 670 227 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 412 818 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Kilen og opp sykehusbakken: Følg Halfdan Wilhelmsens allé forbi syehuset og sving inn til venstre i Christians Fredriks gate. Kjør rett frem og sving så til høyre i Magnus Lagabøters gate. Boligen ligger på høyre side. Dette er midlertig kjøremønster nå, da nabogaten har konstruksjonsarbeider. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Bevaringsverdig

I henhold til bygningsopplysninger fra Tønsberg kommune er eiendommen registrert som kulturminne med gul trekant. Mange hus i dette området er så gamle at de er registrert som kulturminne. Boligen er SEFRAK-bygning, den er ikke vernet eller fredet, og dernest ikke medlepliktig. Kommunen er altså ikke pliktig til å sende tiltaket videre til riksantivaren. Ønskes det derimot fasadeendringer, må det tas kontakt med kommunen på forhånd. Ta kontakt med megler eller kommunen for ytterligere spørsmål.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, som i kommuneplan vedtatt 22.05.2019 er avsatt til vei, boligbebyggelse og hensyn bevaring og annet kulturmiljø. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Seksjonering, tinglyst 06.03.2008, dagboknr. 193272.
Ifølge seksjoneringen er eiendommen delt opp i 3 seksjoner, henholdsvis en tomannsbolig på seksjonsnr. 1 og 2 og en eneboligpå seksjonr nr. 3. Hagedelen til tomannsboligen er fellesareal og disponeres av seksjonsnr. 1 og 2. Hagedel til eneboligen er tilhørende seksjon 3.
Seksjonsnr. 2 disponerer en kjellerbod(den til høyre når du kommer ned trapp. Første rommet "bryggerrommet" er fellesareal. Se vedlagt reseksjonering.
Reseksjoneringen er ikke tinglyst på seksjonsnr. 2 fordi denne seksjonen var uendret ved reseksjonering. Resesksjoneringen er tinglyst på seksjonsnr. 1 og 3 i 2009.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.
Det er septiktank på eiendommen. Det kan komme varsel om pålegg om seprarering av avløp samt kortslutning/fjerning av septiktankt. Kjøper overtar ansvaret hvis dette skulle bli aktuelt.

Offentligrettslig pålegg

Postkassene skal flyttes til felles postkassepunkt i nabolaget. Ny eier må være med på flyttingen.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger ikke handelen:
- Lamper i stue, soverom, barnerom, gjesterom og mellomgang ved soverom.
- Stol og knaggrekke i inkomstgang.
- Vegghylle i barnerom og stue.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: rikke@bs-partners.no eller SMS: 40 64 71 53 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt fastpris 35 000,-. I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4 900,-, tilrettelegging. kr. 12 500,-, internettannonsering kr. 10 990,- Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.