Nyoppført(2017) og innflytningsklar 4-roms leilighet med overbygget balkong, god utsikt og 2 parkeringer i garasje

Røsselgata 73D , 3140 Nøtterøy

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PA VISNING BE OM SALGSSUM
Jens Roland Pettersen
Jens Roland Pettersen Eiendomsmegler
Type Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 78 m²
Bruksareal 81 m²
Bruttoareal 88 m²
Tomt 2 263 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 2017
Gårdsnummer 13
Bruksnummer 416
Energimerking C
FINN.no 179614145
Sist endret 21.05.2020 20:26
Prisantydning 3 350 000
Totalpris 3 442 769
Ligningsverdi 887 397,-

Beregnet totalkostnad

3 350 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 83 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 350 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 92 769,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 442 769,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Røsselgata 71, leilighet 4 A er en innflytningsklar 4-roms selveierleilighet i byggets andre etasje. Utvendig bys det på overbygget balkong, garasjeanlegg og et estetisk opparbeidet område med flott lekeplass. Beliggenheten er høy og solrik med god utsikt. Innvendig er rommene holdt i smakfulle fargekombinasjoner. En luft til luft varmepumpe sørger for ekstra komfort med kjøling om sommeren (aircondition) mens balansert ventilasjon tilfører frisk luft som fordeles jevnt i boligen.
Leiligheten har en lys og tiltalende stue, med åpen kjøkkenløsning og smart barløsning med sitteplasser. En stor vindusflate forsterker det luftige preget og trekker naturen visuelt inn i rommet. Kjøkkenet er stilrent og alle hvitevarer foruten kjøl/frys kommer integrert. Videre er det flislagt bad/vaskerom med behagelig gulvvarme, eget wc-rom og tre fine soverom med tilhørende garderobeløsning. Du finner ytterligere plass i en bod/teknisk rom og i en disponibel kjellerbod.

Standard

Entré - Fra hellelagt fellesareal er det overbygget inngangsparti og dør inn til felles gang. Innvendige trapper med slipte steinheller og glassrekkverk fører opp til leilighetsplan. Det samme gjør personheis. Entreen gir et godt førsteinntrykk av boligen med lysmalte vegger, innfelte downlights i himling og lys eikeparkett på gulv. Rommets har plass til lagringsmøblement og er tilknyttet bod/teknisk rom.
Stue - Leiligheten har en luftig stue med åpen kjøkkenløsning, stor vindusflate og utgang til balkong med rekkverk av glass. Dagslyset fyller rommet, og fra balkongen er det god utsikt over området. Stuen har plass for sofagruppe og kjøkkenets bardisk byr på sitteplasser. Veggene er holdt i et lunt og moderne fargevalg som smakfullt brytes av en dypere fondvegg, mens gulvet har lys eikeparkett. En luft til luft varmepumpe sørger for ekstra komfort med kjøling om sommeren (aircondition).
Kjøkken -  Kjøkkenet har grå slette fronter, noe som kler rommet godt. Det hele praktisk designet med god benke- og lagringsplass. Det er laminert benkeplate med nedfelt kum, samt integrert stekeovn, koketopp, oppvaskmaskin og ventilator. På den ene siden er det satt av plass til kjøl/frys, og i overgangen til entreen er det montert callinganlegg.
Bad/wc/vaskerom - Badet/vaskerommet er holdt i store delikate fliser og behagelig gulvvarme. Det er speilskap med integrert belysning, heldekkende servant på skuffemøblement, veggmontert toalett og nedsenket dusjhjørne. Rommet har malte slette plater med innfelte downlights, opplegg for vaskemaskin og ventileres med balansert ventilasjon. I tillegg er det et eget wc-rom med servant og veggmontert toalett.
Soverom og garderobe - Leiligheten har tre fine soverom med tilhørende garderobeløsning. Ett av rommene er ekstra luftige og har god plass for både dobbeltseng og nattbord. Soverommene har lysmalte vegger som brytes av en mørk fondvegg, og det er lys eikeparkett på gulv. I gangen utenfor er det et praktisk wc-rom. Du finner ytterligere lagringsplass i en bod/teknisk rom i entrégangen og en disponibel kjellerbod.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et idyllisk, landlig og meget barnevennlig boligområde på Herstad, midt mellom Vestskogen og Tandstad i Nøtterøy kommune. Området har kort vei til skoler for alle alderstrinn, flere barnehager og daglige servicetilbud. Nærmeste bussholdeplass ligger ca. 6-7 min gange fra boligen.
Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, svømmehall og golfbane, m.m. Ved ungdomsskolen ligger Nøtterøyhallen og et flott utendørs idrettsanlegg med en rekke fotballbaner og 400 m friidrettsbane. Fra idrettsparken er det en lysløyperunde på ca. 2,5 km, som prepareres så fort forholdene tillater det. Nøtterøy Golfklubbs flotte baneanlegg ligger på Hella, like ved Borgheim.
Eiendommen har kort vei til Vestfjorden og Håkebakkbukta. I tillegg ligger Munkholmen ca. 5 min med bil fra boligen - en populær badeplass med stor gresslette, strand og toalettanlegg. Nøtterøy er kjent for sin vakre skjærgård, men hovedøya har også fine muligheter for turer i skog og mark. Idylliske Hellaskogen og Teieskogen byr på flotte turområder og god rekreasjon året rundt

Tomt

Areal: 2 263 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal.

Etasje 2 etasje

Garasje / Parkering

Det er parkering i felles oppvarmet garasjeanlegg med elektrisk port. Det medfølger to parkeringer til denne seksjonen. Det er i tillegg utvendige gjesteparkering.

Barnehage / skole i området

Eiendommen sogner til Herstad skolekrets.
For mer informasjon om barnehager, skoler og ledige plasser- kontakt Færder kommune på tlf. 33 39 00 00.

Felleskostnader

2 464 pr. mnd. Inkluderer: Internett/tv grunnpakke fra T-We Telenor, bygningsforsikring, vedlikehold fellesareal, brøyting, forretningsførerhonorar, styrehonorar, strøm fellesareal m.m

Sameie

Sameiet Herstadåsen Bomiljø, org.nr. 920 405 487, består av 15 seksjoner og 2 næringsseksjoner.
Styreleder i sameiet er Jan Cato Andreassen.
Forretningsfører i sameiet er Amesto Acount House Tønsberg.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei / Nei

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Andel formue

15 652

Forsikring

Codan Forsikring Polisenummer: 434421

Regnskap

Megler har ikke mottatt fjorårets regnskap fra forretningsfører.
Sameiets driftsinntekter i 2018 var til sammen kr. 424.491,-. Driftskostnadene i 2018 var til sammen kr. 335.115,-. Årsresultatet for 2018 på kr. 89.376,- fremkommer i resultatregnskapet og ble overført til egenkapital. For øvrig vises det til de enkelte tallene i resultatregnskapet, balansen og notene.

Vedtekter / husordensregler

I henhold til vedtekter skal ny erverver og leier av seksjon skal meldes til styret for registrering. Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.
Kun fysiske personer kan være kjøper/borettshavere. Ingen kan eie mer enn en andel. Borettslagets vedtekter forutsetter at kjøper blir godkjent av styret som ny eier.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2017

Antall soverom

3

Byggeår

2017

Byggemåte

Seksjonert leilighet beliggende i 2. etasje i boligblokk oppført mur/betong og tre i 2016/-17. Leiligheten disponerer en bod i 1.etasje. Rapporten er en forenklet utgave som kun gjelder innvendig i denne seksjonen/leiligheten. Utvendige fasader, felles arealer etc. er felles ansvar og derfor ikke vurdert. Utført fuktsøk ved hjelp av fuktindikator i tilknytning til bad. Ingen fukt registrert. Rommet er fra 2017. Leiligheten gir et godt inntrykk. Det henvises også til rapportens enkelte konstruksjonsdeler samt til selgers egenerklæringsskjema. Opplysninger som er gitt av selger/rekvirent er nødvendigvis ikke kontrollert/bekreftet av takstmannen.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning datert: 19.05.2020.
Selger opplyser om følgende:
- gulvlist dekker ikke tilfredsstillende på begrenset område ved skap i soverom.
- er noe misfarget/begrenset spor i gulv etter tidligere kondensvann under varmepumpe.
- kan forekomme noe lydgjennomgang mellom leilighetene men at dette ikke oppleves som
sjenerende.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 20.04.2018.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Boligens areal

Primærrom: 78 kvm, Bruksareal: 81 kvm, Bruttoareal: 88 kvm
2. etasje:
Bruksareal: 81 m².
Primærrom: 78 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Entré, stue/kjøkken, 3 soverom, bad/wc/vaskerom,
wc.
Sekundærrom: 3 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.
I tillegg følger bod på ca. 4,5 kvm i 1. etasje.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 19.05.2020 utført av Boligtakst Vestfold AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. Utleie skal meldes til styret for registering.
I henhold til eierseksjonsloven §24 er det ikke tillatt med kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene til sameiet og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på sameiets årsmøtet. Dette gjelder ikke for fritidsboliger.

Oppvarming

Varmekabler i bad. Varmepumpe. I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.
Varmtvannsbereder på 200 l. (fra 2016). Balansert ventilasjonsanlegg. Hovedsikringer på 40 A. Teknisk 25 A. Øvrige kurser 15 A. Anlegget er utstyrt med automatsikringer.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca 10 454 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 10 454,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 13 831 pr. år inkluderer: vann, avløp, renovasjon

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
TV og internett fra Telenor (grunnpakke) inkl. i felleskostnadene.
Årlig betaling for snemåking/vedlikehold vei inkl. i felleskostnadene.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 887 397 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 194 629 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man over Kanalbroa og følg RV 308 mot Tjøme. Ta så Astoriaveien som går til venstre rett etter Hageland gartneri. Ta så første til høyre igjen som er Røsselgata. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik &Partners skilt under alle fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som er regulert til boliger i henhold til reguleringsplanen for del av Herstadåsen, PlanID 3811 282, vedtatt 17.04.2002. Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse i henhold til kommuneplanens arealdel 31.01.2018.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Følgende pengeheftelser er tinglyst på eiendommen og vil medfølge salget:
Erklæring/avtale - tinglyst 04.03.2016, dagboknr. 190937 - gjelder: Bestemmelse om bruk av felles søppelrom.Rett til bruk av søppelrom og fordeling av kostnader vedrørende søppelrommet og drift vedlikehold veg.
Seksjonering - tinglyst 24.08.2017, dagboknr. 914106 - gjelder: denne seksjon har seksjonsnummer 5, til boligformål, sameiebrøk 81/1267. Seksjonsnummer 16 og 17 kan ikke selges til andre enn seksjonseiere.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Færder kommune. Eiendommen har felles private stikkledninger sammen med andre eiendommer og ut i det offentlige ledningsnettet. Det går VA-ledninger over eiendommen. Adkomst via privat vei.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Ovn og oppvaskmaskin medfølger.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger dersom det er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: jens@bs-partners.no eller SMS: 90 96 48 85 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld.
I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4.900,-, tilrettelegging. kr. 12.500,-, internettannonsering kr. 10.990,-, salgsoppgaver kr.3.300,-, garantipremie kr. 2.000,-  og elektronisk spørring kr.1.250,-. For visninger er det avtalt kr. 0,- pr. visning. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse. Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.