Tønsberg

Unik leilighet med høy standard og spektakulær utsikt ! Må oppleves! Mulighet for båtplass og 2 biloppstillingsplasser!

Jarlsøveien 84, leilighet i 9. etasje , 3124 Tønsberg

BE OM SALGSSUM
Jeanette Sørvik
Jeanette Sørvik Eiendomsmegler
Rikke Steneby
Rikke Steneby Eiendomsmeglerfullmektig

NABOLAGSPROFIL

84%

eier sin egen bolig

3%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

45%

har bolig på over 120 kvm

39%

av boligene er nyere enn 20 år

28%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 100 m²
Bruksareal 116 m²
Bruttoareal 125 m²
Tomt 3 124 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Etasje 9
Byggeår 2014
Gårdsnummer 162
Bruksnummer 27
Energimerking G
FINN.no 220880803
Sist endret 14.06.2021 10:38
Prisantydning 11 900 000
Totalpris 12 166 519
Ligningsverdi 1 203 521,-

Beregnet totalkostnad

11 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 257 500,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 266 519,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 12 166 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Bygget er oppført i betong og glass. Materialene til fasaden er blant annet valgt med tanke på minimalt vedlikeholdsbehov i fremtiden. Utvendig fremstår Tårnet med lyse farger og en betydelig andel glass. Glasset tar til seg mye av fargespillet fra vann og himmel og gir bygget et skiftende utrykk i takt med værforhold og årstider. Målet med den utstrakte bruken av glass var ønske om at bygget skulle fremstå som mest mulig transparent fra utsiden. I samspill med lyse betongvegger med overflater i slipt hvit marmor fremstår Tårnet som tidsriktig og flott, med en diskret tilnærming til det fantastiske skjærgårdsmiljøet. Kommer du sjøveien fra Østfold, ser du Tårnet på lang avstand. Et bemerkelsesverdig bygg!

Innhold

Leiligheten er beliggende i 9. etasje, med adkomst via heis eller trapp, inneholder:
Entré med skyvedørsgarderobe og utgang til vestvendt balkong, gjestebad bestående av dusj, toalett og servant med speilskap, velutstyrt kjøkken med prakitsk arbeidsbenk/sitteplass, stor spiseplass med gasspeis i tilknytning til kjøkkenet, stue med utgang til innglasset balkong, "masterbedroom"-avdeling bestående av soverom, garderobe og eget tilhørende bad, soverom nr 2 med walk-in closet/bod.
Båtplass 3,5 meter
Bod i kjelleren.
1 biloppstillingsplass medfølger leiligheten, samt mulighet for en ekstra p-plass (må avtales med selger)
Tårnet er unikt med sine fantastiske fellesarealer:
Hele første etasje er satt av til ulike fellesrom for beboere, med både praktiske og innbydende funksjoner. Etter å ha passert inngangsdøren blir man møtt av et innbydende og romslig lobbyområde. Fra lobbyen er det inngang til et stort fellesrom/stue. Lokalet er delikat møblert med sittegrupper og minikjøkken, og her kan beboerne avholde sameiemøter, ta en kaffe, eller ha private møter. Innenfor fellesstuen ligger "gjestakabinen" - et rom med hotellstandard og tilhørende bad der beboerne kan innlosjere overnattingsgjester ved behov. Videre finner man et velutstyrt  treningsrom og garderober, samt en romslig badstue og en god massasjestol. På plassen utenfor inngangspartiet er det terrasse/soldekk. Tårnet har i 10. etasje en 80 kvadratmeter stor og unik felles takterrasse. Herfra er det storslagen utsikt og sol nesten hele dagen, inklusive kveldssolen til den går ned. Takterrassen har 2 soner, hvorav den ene er innglasset. Til alle leilighetene følger et privat låsbart vinskap i vinrommet. Skapene har ulike soner for regulering av temperaturer for hvit- og rødvin

Standard

Lekker leilighet beliggende i 9. etasje i Tårnet. Leiligheten er gjennomgående med balkong både mot øst og vest. Hele bygningsmassen til Tårnet oser av kvalitet og man får hotellfølelsen straks man kommer innenfor hovedøren. Her møtes du av en eksklusiv felles hall med heis som fører deg videre opp i etasjene. Når man kommer ut av heisen blir man møtt av et teppebelagt rom som igjen gir denne dempende hotellfølelsen. Selve leiligheten består av en romslig entré med skyvedørgarderobe og utgang til vestvendt balkong. Her finner man også et gjestebad med dusj og toalett. Videre kommer man inn i en åpen stue/kjøkken løsning.  Her får man nærmest hele Oslofjorden inn i rommet. Utsikten fra dette rommet er mektig og en sjelden vare! Man blir overveldet av utsikten og naturen som omkrenser leiligheten! Vanskelig å beskrive med ord, dette må oppleves! Stuen har god plass til spisebord, har gasspeis og utgang til en stor, innglasset balkong. Den innglassede balkongen fungerer som stue nr 1 store deler av  året. Glassveggene kan enkelt justeres og åpnes opp etter behov. Moderne, stilrent  og velutstyrt kjøkkeninnredning i slett utførelse, levert av Crown. Alt av integrerte hvitevarer som komfyr og mikro i høyden, oppvaskmaskin, ekstra bred steketopp er av type Miele. Helt integrert kjøleskap samt halvt fryseskap samt ventilator i rustfritt stål. Praktisk og smekker glassplate over benken. Master bedrom har 2 doble skyvedører med fast innredning og dempere i dørene. Begge bad er flislagt med tidløse og smakfulle fliser på gulv og vegger. Delikat baderomsinnredning på hovedbadet, type Linn bad med tilhørende speilskap. Lekre gulv, type enstavs parkett. Leiligheten er svært velutstyrt herunder air condition på master bedroom. Bose surround høytalere. Automatstyrte screens. Interiørmessig gjennomgående rålekkert og smakfullt - svært påkostet og god standard interiørmessig.
Velkommen til en unik med høy standard og spektakulær utsikt ! Må oppleves!

Beliggenhet

Tårnet ligger ytterst på Jarlsø, og markerer innseilingen til Tønsberg fra store deler av Ytre Oslofjord. Bygget er 12 etasjer høyt og har 30 leiligheter med høy standard. Leiligheten ligger øverst i 9.etasje og har storslagen utsikt. Tårnet grenser til en liten skog som brer seg ut mot Oslofjorden ytterst syd på Jarlsø. Eiendommen ligger i et populært og nyetablert boligområde på Jarlsø i Tønsberg kommune. Jarlsø ligger idyllisk til og fremstår som en perle i Oslofjorden, med unik beliggenhet. Flotte bryggeområder på vestsiden med fin promenade, sjøboder og sittebenker. Her er det også nydelig sandstrand som innbyr til bading. Øya har en rik historie langt tilbake i tid, men fra ca. 1900 og frem til 2004 var området regulert for industri. Øya er nå åpen for allmennheten og bebygd med moderne boliger, samt noe næring og verneverdige bygninger. Stedet har en egen petanqueklubb, lesesirkler og oppleves som et godt nabolag. Syd på Jarlsø er det en flott, gammel eventyrskog som brer seg ut mot Oslofjorden ytterst syd på Jarlsø. Her kan man gå tur blant gamle furuer, villkaprifol, markjordbær og mosetepper. Og litt bortgjemt i moselandskapet - to gamle steinbunkerser. På sydspissen ligger Jarlsøs eget fyr, som fortsatt er i drift. På de øvrige deler av øya anlegges botaniske miljøer inspirert av fjordlandskapet, som gir en helhetlig utforming. Tønsberg sentrum ligger ca. 10 minutter unna med bil og er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Nærbutikken Joker. I dette området finnes også kafé, frisør, hudpleiesalong, fotpleier samt treningssenter. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Olsrød Park på Tolvsrød et godt utvalg. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er ved Joker på Jarlsø og bussen går hver halvtime. Ved å benytte bil tar det ca. 8 min til Tolvsrød, 12 min til Tønsberg, 49 minutter til Drammen og ca. 35 minutter til Torp Lufthavn. Eiendommen har gangavstand til Husvik barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Presterød ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Felleskostnader

4 242 pr. mnd. TV og internett (grunnpakke), fjernvarme, snømåking internveier, fjernvarme til fellesareal og løpende drift og vedlikehold.

Løpende kostnader

Oppstilling over de løpende kostnadene ved bruk av boligen foreligger ikke da eiendommen selges som del av dødsbo.

Andel formue

9 960

Sameie

Sameiet Jarlsø Østsiden 1 består av 30 leiligheter. Til hver leilighet medfølger en biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg og en bod.
Sameiet har en ansatt - vaktmester (som også er seksjonseier) Geir Amundsen.
Forretningsfører er Heimtun og Bryn Regnskapskontor AS.
For mer info om Jarlsø se:
www.jarlsoe.no.
Til info har 20 av sameierne og utbygger vært i tvist. Saken har vært oppe i retten.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei / Nei

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Gjensidige Forsikring Polisenummer: 85743312

Regnskap

Det har ikke vært avholdt årsmøte i 2021 (for regnskapsåret 2020). I 2019 ble det i årsregnkapet et overskudd på kr 272 523,-.

Vedtekter / husordensregler

Vedtekter og husordensregler er vedlagt i salgsoppgaven.

Husdyrhold

Husdyrhold er i følge husordenssreglene tillatt.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 100 kvm, Bruksareal: 116 kvm, Bruttoareal: 125 kvm
Leiligheten ligger i 9. etasje og inneholder:
Bruksareal: 116 m².
Primærrom: 100 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entrè , dusjbad med wc, soverom/kontor, kjøkken med spiseplass, stue med utgang til vinterhage, bad / vaskerom / wc og soverom.
Sekundærrom: 16 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod og innglasset vinterhage.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 13.05.2021 utført av takstmann Helge Semb. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man Nedre vei mot Åsgårdstrand. I første lyskryss etter Kilden kinosenter tar man til høyre inn Narverødveien og holder denne forbi Kiwi på Råel. I første rundkjøring etter Kiwi holder man til høyre. Følg denne rett frem også i neste rundkjøring. Leilighetsbygget ligger på østsiden, på pynten ut mot sjøen. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 3 124 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal. Området rundt Tårnet er opparbeidet og beplantet med samme høye standard som på vestsiden av øya. Her er det virkelig lagt vekt på kvalitet i alle detaljer. Asfalterte gangstier og fellesareal. Ellers plen og grønn beplantning. Vakkert miljø, tilgrensende til herlige friområder - for tur og til glede for store og små. Stort, flott bryggeområde med gode bademuligheter. På vestsiden av øya ligger sandstranden. Luksus å kunne gå ut fra leiligheten, ned til brygga og ta seg et deilig morgen- eller kveldsbad. Evt  tusle ned til den fine sandstranden som ligger på vestsiden av øya, nyte sol og sjø og båtliv. Sydover mot skogen er det planert og etablert store plenområdet og blomstereng mot skogen, som en naturlig overgang mot den naturlige skjærgårdvegetasjonen. Dette er en sjelden skatt av en beliggenhet! Velkommen!

Garasje / Parkering

Leiligheten har egen garasjeplass som medfølger, på kjellerplan i byggets oppvarmede p-hus. Mulighet for å kjøpe en ekstra plass etter avtale. Automatisk port holder anlegget avlåst (åpning med fjernkontroll). Laveste høyde i garasjen er cirka 210 cm. Fra garasjeanlegget er det adkomst til leiligheten via heis og trapp. Det er også etablert felles biloppstillingsplasser på fellesarealer. Dette arealet er asfaltert, oppmerket og ligger i tilknytning til byggets inngangsparti.
Etter eierseksjonsloven § 26 kan styret, etter krav fra en seksjonseier med nedsatt funksjonsevne, pålegge en annen seksjonseier uten behov for å tilrettelagt plass å bytte parkeringsplass. Dette gjelder kun dersom seksjonseieren med nedsatt funksjonsevne allerede disponerer en parkeringsplass i sameiet.

Byggemåte

Selveierleilighet i 9. etasje i 12 etasjes boligblokk. Byggeår 2014. Til leiligheten følger også en bod i kjeller. Leilighet er for øvrig i original stand med overflater og innredninger fra 2014. Leiligheten fremstår som meget godt vedlikeholdt. Ingen vesentlige feil eller mangler ble påvist. Det er utført søk med fuktindikator i baderommet. Ingen unormale fuktverdier ble påvist. Dette er en forenklet tilstandsrapport som bare tar for seg de innvendige flatene tilknyttet denne leiligheten. For utvendig vedlikehold samt vedlikehold av fellesarealer vises til sameiets vedtekter og budsjetter. Til leiligheten hører en garasjeplass i felles garasjeanlegg. Det vises til rapportens enkelte punkter.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Helge Semb datert: 13.05.2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for Signalbygg (høyblokk).

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Husvik skole.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

I henhold til eierseksjonsloven §24 er det ikke tillatt med kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene til sameiet og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på sameiets årsmøtet. Dette gjelder ikke for fritidsboliger.

Oppvarming

Gasspeis i stuen. Termostatstyrte varmekabler i bad. Vannbåren gulvvarme fra felles varmeanlegg.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Leiligheten selges som en del av et dødsbo, og oversikt over estimert energiforbruk foreligger derfor ikke.

Kommunale avgifter

Kr. 5 755 pr. år I tillegg betales det kr. 10,74,- pr. m³ vann og kr. 18,94,- pr. m³ avløp.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 203 521 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 332 677 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Området eiendommen ligger i er regulert til boligbebyggelse, uteoppholdsareal og "annen fare", med plannavn Jarlsø, byggetrinn 3 og 4, vedtatt 25.04.2012. I henhold til kommuneplan vedtatt 22.05.2019 er området eiendommen ligger i avsatt til boligbebyggelse, byggegrense og strandlinje sjø. Relaterte planer til eiendommen er Jarlsø, byggetrinn 5 (vedtatt 07.11.2018) og Jarlsø (vedtatt 06.12.2006). For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er ikke registrert servitutter eller heftelser på eiendommen.
Seksjonering, tinglyst 18.11.2013, dagboknr. 994653.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Dødsbo

Eiendommen selges som et dødsbo, og arvingene har begrenset med kunnskap om boligens tilstand, da de aldri har bebodd den.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jeanette@bs-partners.no eller SMS: 90 23 95 40 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Jarlsøveien 84, leilighet i 9. etasje, 3124, Tønsberg, Gnr. 162 bnr. 27 snr. 23 orgnr. 912970639 i Tønsberg kommune

Eier

Camilla Wiborg Rolf Einar Christensen Lena Charlotte Christensen

Oppdragsnummer

28-20-0158

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.