Tjøme

Tjøme - Stort hytteparadis med to hytter, sjølinje, brygge og sjøbu! Over 9 mål vestvendt og lun tomt!

Glennestranda 32 og 34 , 3145 Tjøme

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Preben Rakfjord
Preben Rakfjord Eiendomsmegler
Type Hytte / Selveier
Primærrom 317 m²
Bruksareal 403 m²
Bruttoareal 459 m²
Tomt 9 058 m² / Eiet tomt
Soverom 8
Byggeår 1860
Gårdsnummer 204
Bruksnummer 3
Energimerking G
FINN.no 181463854
Sist endret 06.07.2020 13:12
Prisantydning 22 000 000
Totalpris 22 566 019
Ligningsverdi 1 519 550,-

Beregnet totalkostnad

22 000 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 550 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 22 000 000,-)) 14 650,- (Boligkjøperforsikring Buysure (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 566 019,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 22 566 019,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Eiendommen innehar to større hytter, to brygger, sjølinje, sjøbu og uthus.
Glennestranda 32 med samlet BRA på 128 kvm.
1. Etasje: Stue/kjøkken, bad/wc og soverom.
2. Etasje: Trapperom/gang, 3 soverom og bad/wc.
Kjeller: Boder.
- Loft.
Glennestranda 34 med samlet BRA på 243 kvm.
1. Etasje: Hall m/trapp, gang, stue, kjøkken, 2 soverom, bad og wc.
Underetasje: Trapperom/gang, peisstue, 2 soverom, rom med servant, gang, bad/wc og garasjerom/bod.
- Loft.
Sjøbod med samlet på BRA på 32 kvm.
1. Etasje: Sjøbod
Hems: Uinnredet loftsrom.
Uthus med samlet BRA på 29 kvm.
1. Etasje: Bod.

Standard

Velkommen til Glennestranda 32 og 34, med sjøgrense til Vestfjorden på Tjøme! Eiendommene bader i sol både dag og kveld og innehar en særdeles lun beliggenhet. Tomten er stor og lettstelt og innbyr til lek og hygge for familie og gjester! - Her finner du sommeridyllen du lengter etter, romantikk, reker på bryggekanten, båtliv, sjøbu, strand, og fantastiske bade og turmuligheter i skjønn forening.
Glennestranda 32 har et herlig uteområde med flott vestvendt og stenlagt uteplass, samt uteområde med hagedel vendt mot øst hvor du kan nyte morgen og formiddagssolen. Innvendig fremstår Glennestranda 32 som lys, tiltalende og sjarmerende med lyse malte tregulv som står i stil med den lyse himlingen. Fra stuen er det utgang til uteområde mot øst og vest. Kjøkkenet innehar godt med skap og benkeplass og hvitevarene medfølger. Ved kjøkkenet er det spisebord med plass til å dekke på til familie og venner og mulighet for å nyte den flotte sjøutsikten. Ytterligere har man et stort og luftig hovedsoverom med eget bad som innehar dusj, toalett og servant. I boligens 2. Etasje er det tre soverom av god størrelse med åtte soveplasser, og et pent flislagt bad med dusjhjørne, toalett, og servant.
Glennestranda 34 har en flott flislagt terrasse med sol fra morgen til kveld, samt en overbygget veranda med utsyn mot vest med trapp ned til hagen. Store skyvedører fra stuen til veranda. Stuen har store vindusflater og en flott peis. Stort og hendig kjøkken i egen sone som har rikelig med skap og benkeplass, hvitevarer medfølger. På kjøkkenet er det god plass til spisebord, dør ut til veranda med trapp ned til hagen. Fra kjøkkenet er det nydelig utsikt mot Glennekilen. 2 soverom i 1. Etasje, eget bad med dusjkabinett og et eget toalett. I boligens underetasje er det en stor peisestue med store vinduer og en stor terrasse utenfor. 2. soverom, begge med utgang til stor, deilig hage. Garasje/kjellerdel med god plass til lagring for utstyr, samt et vaskerom med dusjkabinett og wc.
Sjøbua er noe helt for seg selv, den er en av Tjømes eldste. Skikkelige, gamle tømmervegger. Den ligger helt i vannkanten, med terrasse utenfor og nydelig utsikt vestover mot Veierland. Her kan du nyte solnedganger til fulle! 2 brygger og 2 solide bøyer for båter på svai.
Denne eiendommen bør sees, velkommen til visning til i flotte og sjønære omgivelser på populære Tjøme!

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende på vakre Glenne på Tjøme. Her har du flotte naturopplevelser og den vakre solnedgangen, som du sjelden har sett maken til. Eiendommen ligger i fredfulle, landlige og sjønære omgivelser. Eiendommen har egen brygge og med båten kan du ta deg turen ut til Tjømes flotte skjærgård - rett ut i Vestfjorden.
Det er kun en kort biltur fra eiendommen til sentrum med en rekke fasiliteter. I sentrum er det hele tre dagligvareforretninger, Spar, Extra og Rema 1000. I tillegg er det også ubemannet bensinstasjon, vinmonopol, klesforretning, interiørbutikk, legekontor, post i butikk, bibliotek, en populær pizza restaurant og Skafferiet som er en hyggelig café i Tjøme sentrum. Tjøme Golfbane ligger på Rød og er en attraktiv golfbane for den golfinteresserte. For de aktive kan Tjøme friste med to kunstgressbaner på Ormelet, Stall Verdens Ende ridesenter, idrettshall på Lindhøy og skateboard bane på Haug, aktivitetssenter på Eidene og mye mer. Bussholdeplass oppe på hovedveien.

Tomt

Areal: 9 058 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Glennestranda 34 har parkering i garasje i boligen underetasje. Ellers parkering på i egen gårdsplass.

Forsikring

Winterbergh forsikring as/ WaterCircles Norge AS

Boligtype, eierform og byggeår

Hytte (Selveier), byggeår: 1860
Glenneveien 32 er antatt oppført ca. 1860 og ble renovert på 1980-tallet ifølge selger.
Glenneveien 34 er antatt oppført i 1978.

Antall soverom

8

Byggeår

1860

Byggemåte

Glennestranda 32:
Fritidsbolig oppført i tre over grunnmur ca. 1860 og renovert ca. 1980. Boligen er oppført i halvannen etasje samt kjeller. Utført fuktsøk ved hjelp av fuktindikator i tilknytning til bad i 1. etasje. Ingen fukt registrert. Rommet har ikke sluk i gulvet og det er ikke membran under flisene. Rommet betraktes ikke som våtrom etter dagens standard og krav til utførelse. Det forutsettes fortsatt bruk av dusjkabinett så lenge rommet har sin nåværende utførelse.
Utført fuktsøk på tilsvarende måte i bad i 2. etasje. Ingen unormal fukt registrert. Selger opplyser at det ble lagt nye fliser ca. 2000. Selger opplyser at boligen har vært gjenstand for diverse oppgraderinger ca. 1980 med bla.a. ny kledning og vinduer. Noen vinduer ble skiftet ca. 2000. Skiftet lekter og omlagt taktekking ca. 1990. Vanlig værslitasje/elde i utvendige overflater. vanlig bruksslitasje/elde i innvendige overflater. Boligen gir for øvrig et "vanlig godt" inntrykk. Det henvises også til rapportens enkelte konstruksjonsdeler samt til selgers egenerklæringsskjema. Opplysninger som er gitt av selger/rekvirent er nødvendigvis ikke kontrollert/bekreftet av takstmannen.
I tilstandsrapporten har følgende fått tilstandsgrad (TG) 2:
- Gulv på grunn har diverse planavvik/skjevheter. Stedvis sprekker deformert. Diverse sprekker/setninger i grunnmur.
- Yttervegger, vinduer, kledning, takkonstruksjon, taktekking, takvindu, renner, nedløp og beslag pga. alder og/eller værslitasje
- Etasjeskillere har diverse skjevheter/planavvik.
- Bad 2. etasje: Det er ingen fri avrenning til sluk fra gulv utenfor dusjhjørne. Ingen unormal fukt registrert. Vanlig bruksslitasje/elde. Diverse merker/avflaking på enkelte fliser. Ingen fukt registrert. Vanlig bruksslitasje/elde.
- Ventilator på kjøkken/stue pga. vanlig bruksslitasje/elde. Utluftingsrør fra kloakk bør isoleres på kaldloft pga. aldersslitasje.
- Varmtvannsbereder - TG2 er valgt selvom forventet levetid er oppbrukt/i ferd med å bli oppbrukt.
Selger opplyser om følgende:
- har vært sukkermaur tidvis om våren.
- har vært mus i kjøkkenbenk.
- var stokkmaur på 1980 tallet. Behandlet av Anticimex.
- er spor etter borebille - ble behandlet av Anticimex på 1980 tallet.
- er noe skjolder etter fukt/kondens ved takvinduer.
- Døren ut til bakhagen fra stuen kan kun lukkes, åpnes og låses fra innsiden.
- Sikring kjøkken kan gå når for mange ting er på samtidig (panelovn, oppvaskmaskin, brødrister, vannkoker)
Glennestranda 34
Fritidsbolig oppført i tre over grunnmur i 1978 (antatt oppføringsår). Boligen er oppført i en etasje samt underetasje. Garasjerom/bod i boligens underetasje. Frittliggende sjøbod oppført i tre. Ukjent oppføringsår/eldre dato. Oppført i en etasje samt hems. Frittliggende bod oppført i tre. Ukjent oppføringsår. Oppført i en etasje. Utført fuktsøk ved hjelp av fuktindikator i tilknytning til bad i 1. etasje. Ingen fukt registrert. Rommet har ikke sluk og betraktes derfor ikke som våtrom etter dagens standard og krav til utførelse. Det forutsettes fortsatt bruk av dusjkabinett så lenge rommet har sin nåværende utførelse. Det antas at rommets overflater er fra 1990 tallet. Det foreligger ingen opplysninger om eventuelle membraner under og bak flislagte overflater. Utført fuktsøk på tilsvarende måte i bad/wc i underetasje. Registrert fukt i gulv mot grunnen. Bom i diverse fliser på benk. Rommet har ikke sluk og betraktes derfor ikke som våtrom etter dagens standard og krav til utførelse. Det forutsettes fortsatt bruk av dusjkabinett så lenge rommet har sin nåværende utførelse. Avløp via pumpe. Det antas at rommet er fra 1978. Registrert fukt i deler av trevegg/utforet trekonstruksjon mot grunnmur i underetasje. Fuktnivået er av en slik karakter at råteskader utvikles. Utbedring/ytterligere undersøkelser må påregnes. Bom i fliser på veranda. Det bør påregnes utbedring/oppgradering av utvendig fuktsikring/grunnmurplast (omfang ikke kjent). Vanlig værslitasje i utvendige overflater. Vanlig bruksslitasje i innvendige overflater. Boligen gir for øvrig et "vanlig godt" inntrykk. Det henvises også til rapportens enkelte konstruksjonsdeler samt til selgers egenerklæringsskjema. Opplysninger som er gitt av selger/rekvirent er nødvendigvis ikke kontrollert/bekreftet av takstmannen.
I tilstandsrapporten har fått følgende tilstandsgrad (TG) 2:
- Søyler under terrasse har skjevheter.
- Det er ved hjelp av fuktindikator registrert fukt i deler av grunnmur/gulv mot grunnen. Stedvis saltutslag. Dette ses i sammenheng med bygningens utvendig drenering, fuktopptrekk og/eller fuktsikring. Grunnmurplast må påregnes utbedret (dels under terreng og har ikke tilfredsstillende
overgang til mur). Alderslitasje.
- Yttervegger, kledning, bad 1. etasje, ventilator på kjøkken, ledningsnett for sanitærinstallasjoner, varmtvannsbereder, sjøbod og bod pga. alder eller værslitasje.
- Ingen synlig luftespalte mellom kledning og veggkonstruksjon.
- Punktert glass. Under henvisning til glassenes alder kan ytterligere punktering påregnes. Et par vinduer i underetasjen er ikke fagmessig montert (er montert for langt ut i vegg og uten tilfredsstillende overgang mellom vegg og overliggende vannbrett). Vanlig værslitasje/elde.
- Det bør vurderes utbedring ved overgang ytterdør - gulv/grunnmur i underetasje. Vanlig værslitasje/elde.
- Taktekkingen er kun vurdert fra bakkenivå av sikkerhetsmessige årsaker. Tg. gjelder vanlig værslitasje/elde.
- Renner/beslag er kun vurdert fra bakkenivå av sikkerhetsmessige årsaker. Tg. 2 er valgt selv om forventet levetid for plastrenner er oppbrukt/i ferd med å bli oppbrukt. Tg. gjelder værslitasje/elde.
- Rekkverk tilfredsstiller ikke dagens standard og krav til utførelse (er for det meste lavere enn 0,9 m og har for store åpninger i rekkverket). Bom i de fleste gulvfliser veranda. Sprekk/riss i enkelte fliser. Tg. gjelder vanlig værslitasje/elde.
- Dels tydelige skjevheter/planaavik. Stedvis knirk. Alderslitasje.
- Rommet har ikke sluk. Avløp fra dusjkabinett via pumpe. Registrert fukt i gulv mot grunnen. Bom i diverse fliser på benk. Rommet betraktes ikke som våtrom etter dagens standard og krav til utførelse. Tg. gjelder bruksslitasje/elde.
- Fliser på bad, Ingen fukt registrert. Tg. gjelder kun vanlig bruksslitasje/elde
- Spor etter fukt/lekkasje i himling i soverom. Utført fuktsøk ved hjelp av fuktindikator. Ingen fukt registrert. Deler av himlingsplater har nedbøying i samme område.
I tilstandsrapporten har følgende fått tilstandsgrad (TG) 3:
- Registrert fukt i deler av utforet grunnmur. Fuktnivået er av en slik karakter at råteskader kan utvikles. Ytterligere undersøkelser/utbedring må påregnes.
Selger opplyser om følgende:
- Mus i kjellerrom ved toalett - dusj.
- Løse fliser på terrassen.
- Garasjedør er vanskelig å låse. Men den kan låses.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning datert: 04.06.2020.

Ferdigattest / brukstillatelse

Glennestranda 32:
Eiendommen har vært brukt til boligformål siden ca. antatt 1860 (mulig før også).
Etter gjennomgang i Plan- og bygningsmyndighetenes saksmappe kan vi ikke se at det forefinnes bekreftelse på ferdigattest eller brukstillatelse på boligen. Kommunen opplyser at det ikke var krav til ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på den tiden eiendommen ble oppført. Det foreligger to tegninger som gjelder gjerde, nye vinduer og dørparti fra 2000/2001. Kommunen etter-utsteder ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for tiltak omsøkt før 1.1.1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.
Glennestranda 34:
Det foreligger ferdigattest datert 03.01.1983. På byggetegningene er ikke innredning av underetasjen eller tilbygg, samt garasje med. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.
Sjøboden er gammel bygning og er som tidligere nevnt sefrak-registrert. Derav er den mest sannsynlig bygget på samme eller rundt samme tid som Glennestranda 32 - dette er antagelser. Sjøboden har trolig vært benyttet som kjølhalingsbu, samt til lagring av utstyr knyttet til fiske og sjøbruk i forbindelse med kai. Etter gjennomgang i Plan- og bygningsmyndighetenes saksmappe kan vi ikke se at det forefinnes bekreftelse på ferdigattest eller brukstillatelse på boligen. Kommunen opplyser at det ikke var krav til ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på den tiden eiendommen ble oppført. Kommunen etter-utsteder ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for tiltak omsøkt før 1.1.1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Boligens areal

Primærrom: 317 kvm, Bruksareal: 403 kvm, Bruttoareal: 459 kvm
Glennestranda 32 - Fritidsbolig:
1. etasje:
Bruksareal: 80 m².
Primærrom: 80 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue/kjøkken, bad/wc og soverom.
2. etasje:
Bruksareal: 48 m².
Primærrom: 48 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Trapperom/gang, 3 soverom, bad/wc.
Takhøyden er i 2. etasje ca. 2,18 meter.
Kjeller har boder, der er takhøyden ca. 1,75 meter +/-. Gulvet areal er ca. 50 m² - arealet er ikke måleverdig ihht takstbransjens retningslinjer.
I tillegg følger loft hvor arealet heller ikke er måleverdig.
Glennestranda 34 - Fritidsbolig:
Underetasje:
Bruksareal: 150 m².
Primærrom: 96 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom/gang, peisstue, 2 soverom, rom med servant, gang, bad/wc.
Sekundærrom: 54 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Garasjerom/bod.
1. etasje:
Bruksareal: 93 m².
Primærrom: 93 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall m/trapp, gang, stue, kjøkken, 2 soverom, bad, wc.
Arealet på loftet er ikke måleverdig ihht. takstbransjens retningslinjer.
Sjøboden har et areal på 32 m², samt en hems hvor det er uinnredet loftsrom. Arealet på dette loftsrommet er ikke måleverdig ihht takstbransjens retningslinjer.
I tillegg følger uthus på 29 m².
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 30.05.2020 utført av Boligtakst Vestfold v/Tore Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adgang til utleie

Eiendommene kan leies ut.

Oppvarming

Glennestranda 32 har varmekabler i begge bad, ved, panelovner for øvrig.
Glennestranda 34 har 2 åpne peiser/gruer og panelovner.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G
Energimerkingen gjelder for Glennestranda 34, Glennestranda 32 har oransje G som energimerke.
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Glennestranda 32: Ca. 11 819 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 11 819,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.
Glennestranda 34: Ca. 7 228 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 7 228,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.
Sjøbod: Ca. 127 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 127,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 18 084 pr. år Gjelder for begge matriklene. Vann, avløp, slamtømming, sommerrenovasjon og feiing er det som inkluderes i gebyret.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
For strømkostnader, se energiforbruk.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 519 550 pr. 31.12.2018
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Bevaringsverdig

Glennestranda 32, samt sjøboden på Glennestranda 34 er registrert i SEFRAK-registeret. Det vil si bygninger (i hovedsak eldre enn år 1900) som er registrert som kulturminne i det såkalte SEFRAK-registeret, men som ikke er fredet etter Kulturminneloven. I enkelte kommuner og fylker (f.eks. Finnmark) er grensen for registrering satt lenger inn på 1900-tallet. Utover det som er nevnt under 'formål' knytter det seg ingen spesielle restriksjoner til det at en bygning er SEFRAK-registrert. Mange av dem vil likevel kunne ha lokal eller regional verneverdi, og det vil som regel være lurt å kontakte regional kulturminne-myndighet også i de tilfellene der bygningen ikke er formelt meldepliktig.

Regulering

Eiendommen Glennestranda 32 ligger i et område som er uregulert. Eiendommen er avsatt til LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag i henhold til kommuneplanen vedtatt 31.01.2018.
Eiendommen Glennestranda 34 ligger i et område som er regulert til fritidsbebyggelse og LNFR i henhold til reguleringsplanen for T6 - Glennestranda vedtatt 01.03.1995. Deler av eiendommen er registrert til havn, havneområde på land og parkering.
For mer informasjon kontakt megler.

Konsesjon / Odel

Eiendommen er konsesjonsfri - men det er boplikt på Tjøme - kjøper må derfor signere på egenerklæring om konsesjonsfrihet da fritidsbolig ikke er omfattet av boplikt og tomt er også over 2 mål.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Følgende heftelser er tinglyst på eiendommen Glennestranda 34 og vil medfølge salget:
Erklæring/avtale - tinglyst 27.05.1983, dagboknr. 6960 - gjelder: Bestemmelse om adkomstrett: gbnr. 204/3 (Glennestranda 34) har rett til gangadkomst over bnr. 136 og frem til inngangsparti med bueinngangen. Gangadkomsten skal være til minst mulig sjenanse for begge eiendommene. I tillegg har Glennestranda 32 en rettighet i samme avtale som innebærer 2 båtplasser ved steinbrygga nedenfor eiendommen, samt rett til å bade og oppholde seg på den private stranden som tilhører gbnr. 204/3 (Glennestranda 34), hvor også steinbrygga ligger.
Følgende heftelser er tinglyst på eiendommen Glennestranda 32 og vil medfølge salget:
Erklæring/avtale - tinglyst 20.08.1914, dagboknr. 900195 - gjelder: rett for bnr. 7 Sommero til vei herover. Denne er ikke lykkes i å finne, da den er gammel - men dette står i gammel grunnbok.
Erklæring/avtale - tinglyst 12.05.1936, dagboknr. 1078 - gjelder: gbnr. 204/3 har gitt gbnr. 205/1 rett til et båtfeste ved min brygge nr. 2 sydfra (den gang), slik at båten ligger i aller tider i flot, likeledes rett til landsetting for oppussing og vinteropplag.
Erklæring/avtale - tinglyst 25.09.1936, dagboknr. 2492 - gjelder: Gbnr. 204/10 er skilt ut fra denne matrikkel og i forbindelse med skjøte fikk kjøperen av eiendommen rett å feste en båt ved selgerens brygge, samt rett til vinteropplag på selgerens eiendom.
Erklæring/avtale - tinglyst 23.06.1942, dagboknr. 1717 - gjelder: Gbnr. 204/34 er skilt ut fra denne matrikkel og i forbindelse med skjøte fikk kjøperen av eiendommen rett til å bade ved hovedbølets badestrand, rett til å feste en båt ved midtre brygge, samt rett til vinteropplag for en båt på stranden. Parkering av 1 bil på strandbakken, vann eller rett til å grave brønn på hovedbølets eiendom på et nærmere anvist sted, samt rett til å anlegge en ca. 2,5 meters bred vei på østsiden av tomten og frem til veien der går mellom bryggen og hovedveien. Kjøperen er forpliktet til å delta i reparasjon og vedlikehold av bryggen og veien frem til hovedveien.
Erklæring/avtale - tinglyst 23.06.1942, dagboknr. 1718 - gjelder: Gbnr. 204/35 er skilt ut fra denne matrikkel og i forbindelse med skjøte fikk kjøperen av eiendommen rett til å bade ved hovedbølets badestrand, rett til å feste en båt ved midtre brygge, samt rett til vinteropplag for en båt på stranden. Parkering av 1 bil på strandbakken, vann eller rett til å grave brønn på hovedbølets eiendom på et nærmere anvist sted, samt rett til å anlegge en ca. 2,5 meters bred vei på østsiden av tomten og frem til veien der går mellom bryggen og hovedveien. Kjøperen er forpliktet til å delta i reparasjon og vedlikehold av bryggen og veien frem til hovedveien.
Erklæring/avtale - tinglyst 23.06.1942, dagboknr. 1719 - gjelder: Gbnr. 204/36 er skilt ut fra denne matrikkel og i forbindelse med skjøte fikk kjøperen av eiendommen rett til å bade ved hovedbølets badestrand, rett til å feste en båt ved midtre brygge, samt rett til vinteropplag for en båt på stranden. Parkering av 1 bil på strandbakken, vann eller rett til å grave brønn på hovedbølets eiendom på et nærmere anvist sted, samt rett til å anlegge en ca. 2,5 meters bred vei på østsiden av tomten og frem til veien der går mellom bryggen og hovedveien. Kjøperen er forpliktet til å delta i reparasjon og vedlikehold av bryggen og veien frem til hovedveien.
Erklæring/avtale - tinglyst 23.06.1942, dagboknr. 1720 - gjelder: Gbnr. 204/37 er skilt ut fra denne matrikkel og i forbindelse med skjøte fikk kjøperen av eiendommen rett til å bade ved hovedbølets badestrand, rett til å feste båt ved midtre brygge, samt rett til vinteropplag for en båt på stranden. Parkering av 1 bil på strandbakken, vann eller rett til å grave brønn på hovedbølets eiendom på et nærmere anvist sted samt rett til å anlegge en ca. 2,5 meters bred vei på østsiden av tomten og frem til veien der går mellom bryggen og hovedveien. Kjøperen er forpliktet til å delta i reparasjon og vedlikehold av bryggen og veien frem til hovedveien.
Erklæring/avtale - tinglyst 22.09.1950, dagboknr. 3845 - gjelder: Gbnr. 204/53 er skilt ut fra denne matrikkel og i forbindelse med skjøte fikk kjøperen av eiendommen rett til å bade ved hovedbølets badestrand, rett til å feste båt ved vestre brygge, samt rett til vinteropplag for en båt på stranden og rett til å grave brønn på hovedbølets eiendom på nærmere anvist sted. Og rett til å anlegge en ca. 2,5 meters vei fra tomten og frem til veien som går mellom bryggen og hovedveien. Kjøperen er forpliktet til å delta i reparasjon og vedlikehold av bryggen og veien frem til hovedveien.
Erklæring/avtale - tinglyst 22.09.1950, dagboknr. 3846 - gjelder: Gbnr. 204/52 er skilt ut fra denne matrikkel og i forbindelse med skjøte fikk kjøperen av eiendommen rett til å bade ved hovedbølets badestrand, rett til å feste båt ved midtre brygge, samt rett til vinteropplag for en båt på stranden. Rett til vei og vann skal deles med bnr. 53. Kjøperen er forpliktet til å delta i reparasjon og vedlikehold av bryggen og veien frem til hovedveien.
Erklæring/avtale - tinglyst 16.08.1954, dagboknr. 2075 - gjelder: Bestemmelse om båt/bryggeplass: Glenne vel har rett til å istandsette den nordre brygge og benytte denne til de av vellets medlemmer som ønsker å ha båt der med flere bestemmelser. Påtegning 1992: Diverse bestemmelser om vedlikeholdsplikt av bryggen og veien ned til bryggen, bryggeanlegget kan ikke utvides med flere båtplasser uten i samråd med grunneier- Diverse bestemmelser ihht. forlik fra Tjøme forliksråd.
Erklæring/avtale - tinglyst 29.03.1966, dagboknr. 1086 - gjelder: Gbnr. 204/104 har rett sammen med eierne (den gang) av parsellene gbnr. 204/102, 103, 105 å sette opp felles brygge på stranden (i den utstrekning det er nødvendig for parsellens nyttiggjøring på den gang felles eiendom gbnr. 204/3, mellom den gamle sjøboden og Glenne Velforenings brygge. Samt har de rett til opphold på og bading på gbnr. 204/110, og rett til gangvei sammen med eierne (den gang) av gbnr. 204/102, 103, 105 over gbnr. 204/110. Parsellen bnr 104 har også rett til parkering av 1 bil på bnr. 110. Med flere bestemmelser. Ihht erklæring fra 28.10.2003 skal rettighetene som bnr. 104 har på bnr. 103 og 110 transporteres til gbnr. 204/150.
Erklæring/avtale - tinglyst 27.04.1966, dagboknr. 1414 - gjelder: Gbnr. 204/105 har rett sammen med eierne (den gang) av parsellene gbnr. 204/102, 103, 104 å sette opp felles brygge på stranden (i den utstrekning det er nødvendig for parsellens nyttiggjøring på den gang felles eiendom gbnr. 204/3, mellom den gamle sjøboden og Glenne Velforenings brygge. Samt har de rett til opphold på og bading på gbnr. 204/110, og rett til gangvei sammen med eierne (den gang) av gbnr. 204/102, 103, 104 over gbnr. 204/110. Parsellen bnr 105 har også rett til parkering av 1 bil på bnr. 110. Med flere bestemmelser.
Erklæring/avtale - tinglyst 27.04.1966, dagboknr. 1415 - gjelder: Gbnr. 204/102 har rett sammen med eierne (den gang) av parsellene gbnr. 204/102, 104, 105 å sette opp felles brygge på stranden (i den utstrekning det er nødvendig for parsellens nyttiggjøring på den gang felles eiendom gbnr. 204/3, mellom den gamle sjøboden og Glenne Velforenings brygge. Samt har de rett til opphold på og bading på gbnr. 204/110, og rett til gangvei sammen med eierne (den gang) av gbnr. 204/103, 104, 105 over gbnr. 204/110. Parsellen bnr 102 har også rett til parkering av 1 bil på bnr. 110. Med flere bestemmelser.
Erklæring/avtale - tinglyst 27.04.1966, dagboknr. 1416 - gjelder: Gbnr. 204/103 har rett sammen med eierne (den gang) av parsellene gbnr. 204/102, 104, 105 å sette opp felles brygge på stranden (i den utstrekning det er nødvendig for parsellens nyttiggjøring på den gang felles eiendom gbnr. 204/3, mellom den gamle sjøboden og Glenne Velforenings brygge. Samt har de rett til opphold på og bading på gbnr. 204/110, og rett til gangvei sammen med eierne (den gang) av gbnr. 204/102, 104, 105 over gbnr. 204/110. Parsellen bnr 103 har også rett til parkering av 1 bil på bnr. 110. Med flere bestemmelser. Ihht erklæring fra 28.10.2003 skal rettighetene som bnr. 104 har på bnr. 103 og 110 transporteres til bnr. 150.
Erklæring/avtale - tinglyst 29.09.1970, dagboknr. 4583 - gjelder: gbnr. 204/127 gis rett til å ha båt ved midtre brygge på gbnr. 204/3.
Erklæring/avtale - tinglyst 27.05.1983, dagboknr. 6960 - gjelder: Bestemmelse om adkomstrett: gbnr. 204/3 (Glennestranda 34) har rett til gangadkomst over bnr. 136 og frem til inngangsparti med bueinngangen. Gangadkomsten skal være til minst mulig sjenanse for begge eiendommene. I tillegg har Glennestranda 32 en rettighet i samme avtale som innebærer 2 båtplasser ved steinbrygga nedenfor eiendommen, samt rett til å bade og oppholde seg på den lille private stranden som tilhører gbnr. 204/3 (Glennestranda 34), hvor også steinbrygga ligger.
Erklæring/avtale - tinglyst 15.04.1992, dagboknr. 4771 - gjelder: Forlik i forbindelse med tvist om ansvar for vedlikehold og nødvendig utbedring av privat vei m.v.
Erklæring/avtale - tinglyst 06.06.1995, dagboknr. 6429 - gjelder: Bestemmelse om båt og bryggeplass - eier av gbnr. 4/52 gis rett til å sette opp en tørrsteinsmur som forstøtningsmur med båtfeste for en til to små båter på gbnr. 4/3. Området skal ikke benyttes som vanlig oppholdsplass med f.eks. utplassering av benker ol.. Det gis samtykket til mudring av en renne, 10 meter bred og 2 meter dyp, evt. ned til fjell fra dyprennen og inn til båtfestet m. flere bestemmelser.
Erklæring/avtale - tinglyst 14.09.2000, dagboknr. 11747 - gjelder: Rettsbok: Gbnr. 204/137 har rett til båtfeste og vinteropplag av båt på denne eiendom.
Erklæring/avtale - tinglyst 22.07.2013, dagboknr. 613705 - gjelder: Bestemmelse om at gbnr. 204/53 til å ha renseanlegg, samt pumpekum og fordelingskum på eiendommen.
Erklæring/avtale - tinglyst 30.06.2015, dagboknr. 591616 - gjelder: Når selger kjøpte eiendommen av tidligere eier ble det sammen med skjøte tinglyst en livsvarig bruksrett til henne. Rettighetshaver: Grace Hesselberg-Meyer, født 11.05.24.
I tillegg følger følgende rettigheter:
Erklæring/avtale - tinglyst 23.10.1885, dagboknr. 900086 - gjelder: Bestemmelse om beiterett. Denne er ikke lykkes i å finne, da den er gammel.
Erklæring/avtale - tinglyst 27.05.1983, dagboknr. 6960 - gjelder: Bestemmelse om adkomstrett. Se lenger opp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen.
Konferer megler for å få tilsendt overstående servitutter.

Vei/vann/avløp

Glennestranda 32
Privat vei og avløp. Boligen er tilknyttet septiktank (ekstra stor, 8000 liter - svartvann) og at gråvann har avløp til filtreringskum og terreng. Det kan komme pålegg om direkte tilknytning direkte til det offentlige fra kommunen. Kommunal slamtømming og kommunalt vann.
Glennestranda 34:
Privat vei og avløp. Eiendommen er tilknyttet et minirenseanlegg (felles med nabo).
Det kan komme pålegg om direkte tilknytning til denne fra kommunen. Kommunalt vann. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet. Selger opplyser også at det er septiktank på eiendommen, men at dette pga. overstående ikke er i bruk.

Offentligrettslig pålegg

Det er registrert 1 avvik på pipe/fyringsanlegg i rapport for Glennestranda 32 etter visuelt tilsyn fra Vestfold Interkommunale Brannvesen datert 26.06.2019.
Avvikene iht. Vestfold Interkommunale Brannvesen er som følger:
1. 2. etg. Elementskorstein er kledd inn på 4 sider. Elementskorstein skal være synlig for kontroll på minst 2 sider.
Kjøper overtar ansvaret for forholdene. Tilsynet er kun visuelt og kan ikke benyttes som tilstandsrapport forøvrig.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: En felles robotgressklipper for begge eiendommer.
Glennestranda 32: Komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin.
Glennestranda 34: Komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger dersom det er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til preben@bs-partners.no eller SMS: 92 46 85 90 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Avtalt meglervederlag

Om meglers vederlag er det avtalt 0,90 % beregnet av salgssummen inkludert evt. fellesgjeld.
I tillegg er det avtalt vederlag for oppgjør kr. 4.900,-, tilrettelegging. kr. 12.500,-, internettannonsering kr. 10.990,-, salgsoppgaver kr. 3.300,-, garantipremie kr. 2.000,-  og elektronisk spørring kr.1.250,-. Alle tall i dette avsnitt er opplyst inklusive mva.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.