Tønsberg

BUD INNKOMMET - Nyoppført bolig i populære Presterødåsen! Attraktiv beliggenhet! 4 soverom - 2 bad - 2 stuer!

Tyriveien 3A , 3118 Tønsberg

BE OM SALGSSUM
Elisabeth S. Bakke
Elisabeth S. Bakke Daglig leder / Eiendomsmegler
Type Enebolig / Selveier
Primærrom 143 m²
Bruksareal 147 m²
Bruttoareal 161 m²
Tomt 551 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 2020
Gårdsnummer 151
Bruksnummer 609
Energimerking C
FINN.no 187984628
Sist endret 17.09.2020 12:37
Prisantydning 5 990 000
Totalpris 6 041 519

Beregnet totalkostnad

5 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 37 500,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 51 519,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 041 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Standard

Nyoppført enebolig med frittliggende garasje. Boligen er oppført i stram og tidsriktig stil og bygget etter TEK10. Boligen går over 2 plan. Man kommer inn i en romslig og flislagt hall. Her er det et separat gjestetoalett samt et dusjbad. Videre finner man en bod, et soverom og åpen stue og kjøkken løsning med peisovn og utgang til vestvendt og lun terrasse. I andre etasje er det 3 soverom, loftstue, bod/teknisk rom samt et romslig bad med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Alle overflater er slette og i tidsriktige farger. Dørene i 1. etg er holdt i mørk farge, samme som trappen som binder etasjene i sammen. Flisene er i tidsriktig størrelse og farger. Det er varmekabler i hele 1. etasjen samt på bad i 2. etg.  I tillegg er det balansert ventilasjonsanlegg, sentralstøvsuger, innlagt fibernett og bra med elektriske punkter. Boligen er bygget av Norgeshus (v/Birkelund og Sommerstad), Muremester Dag Arne Nilsen AS har utført alt vedr. mur/flis arbeid, Terjesen Rørleggerbedrift har uført alt vedr. rørlegger arbeid og Re-Installasjon har utført alt arbeid vedr. elektriske.
Her har du en nyoppført, moderne og lettstelt bolig der du kan flytte rett inn!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et veletablert villaområde, svært barnevennlige og rolige omgivelser i Presterødåsen (ca. 2 km fra Tønsberg sentrum). Umiddelbar nærhet til treningssenteret "Velotel". Kort vei til forretningssenteret Olsrød Park med bl.a. cafè, lege-/helsesenter, Rema1000, Level treningssenter, klesforretning, bank og apotek. Det er også kort vei til den flotte Meny-butikken på Tolvsrød og Tolvsrødsenteret med ytterligere forretninger og servicetilbud. Nydelig blomsterforretning rett i nabolaget, som byr på rikt utvalg av planter, blomster og andre gaveartikler. For deg som er opptatt av sjøliv er det kort avstand til områdets badestrender, hvor det er ca. 5 minutter med bil til bl.a. Vestfold kanskje flotteste badestrand, "Ringshaugstranda". Vestfolds største småbåthavn på Vallø ligger også innenfor ca. 5 minutter med bil! I nærområdet ligger også Slagenhallen, Flint idrettspark og øvrige idrettsfasiliteter, samt flotte friområder. For den skiglade er det ca. 300 meter til "Osebergløypa". For barn og unge er det en rekke lekeplasser like ved eiendommen. Det er gode bussforbindelser og sykkel- og gangvei til Tønsberg sentrum. Kort og trygg skolevei til ny barneskole på Sandeåsen og flere barnehager. Velkommen!

Tomt

Areal: 551 kvm, Eierform: Eiet tomt
Flat og lettstelt hagetomt opparbeidet med plen. Det er plantet hekk i grensene mot naboer og veg. Asfaltert gårdsplass.

Garasje / Parkering

Frittliggende dobbel garasje, Ellers bra med parkering på egen gårdsplass.

Barnehage / skole i området

Kort vei til Sandeåsen barneskole som ble bygget ny i 2009. Det er flere barnehager i nærområdet.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 2020

Antall soverom

4

Byggeår

2020

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 11.08.2020.

Boligens areal

Primærrom: 143 kvm, Bruksareal: 147 kvm, Bruttoareal: 161 kvm
1 etasje:
Bruksareal: 79 m².
Primærrom: 78 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:
2. etasje:
Bruksareal: 68 m².
Primærrom: 65 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: 
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Det er varmekabler i hele 1. etasjen samt på bad i 2. etg (med unntak av boden under trappen)
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Årlig estimert energoforbruk foreligger ikke da boligen har har vært bebodd.

Kommunale avgifter

Kr. 11 111 pr. år

Løpende kostnader

Oppstilling over de løpende kostnadene ved bruk av boligen foreligger ikke da eiendommen er nyoppført. Typiske kostnader utover kommunale avgifter vil være strøm, internett og tv, alarm, forsikring mv.

Formuesverdi

Det foreligger ikke formuesverdi hos Skatteetaten p.t. da eiendommen er nybygget.
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Tønsberg følg retning Tolvsrød/Åsgårdstrand. Etter Kilden kino ta til venstre i rundkjøringen. Følg Åsenveien og ta til venstre til Grevinneveien. Sving så til venstre når man kommer frem til Tyriveien. Eiendommen ligger så på høyre side av veien. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som er uregulert. Eiendommen er avsatt til:
Veg - Nåværende Kommuneplan (22.5.2019) (mot syd)
Boligbebyggelse - Nåværende Kommuneplan (22.5.2019)

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er tinglyst rett for Tyriveien 3B (gnr.151 bnr.167) til vederlagsfri adkomst over Tyriveien 3A. 3B har også rett til, vederlagsfritt, å ha  liggende og vedlikeholde ledninger for vann og avløp over 3A. Erklæringen kan ikke slettes uten samtykke fra Tønsberg kommune. Tinglyst 16.02.2018, dagboknr.445310.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilkoblet offentlig vann og avløp. Adkomst til eiendommen fra offentlig vei. Tyriveien 3B har rett til adkomst til sin eiendom via vei på eiendommens vestside.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger kan ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til elisabeth@bs-partners.no eller SMS: 90 05 54 88 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Selger skal straks etter at avtale er inngått, stille garanti etter bustadoppføringslova § 12. Dersom selger ikke oppfyller plikten til straks å stille garanti, har kjøper rett til å holde tilbake alt vederlag frem til det er dokumentert at garantien foreligger. Garantien skal gjelde frem til fem år etter overtagelse. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesummen  frem til overtagelse, og minst 5 % etter overtagelse. Endringer/tilvalg som avtales etter at kontrakt er inngått, fører ikke til at garantisummen skal endres

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.