Tønsberg

NY PRIS! Lys og delikat selveier med stor og solrik balkong - Garasjeplass - Heis - Rolig beliggenhet

Døsserødveien 69 , 3118 Tønsberg

VISNINGER

19. september lørdag kl. 14:00-15:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Rikke Steneby
Rikke Steneby Eiendomsmeglerfullmektig
Type Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 111 m²
Bruksareal 117 m²
Bruttoareal 126 m²
Tomt 1 411 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Byggeår 2017
Gårdsnummer 148
Bruksnummer 1114
Energimerking B
FINN.no 187282409
Sist endret 14.09.2020 14:14
Prisantydning 5 390 000
Totalpris 5 533 769
Ligningsverdi 1 211 663,-

Beregnet totalkostnad

5 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 134 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 390 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 143 769,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 533 769,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder: Entré, mellomgang, åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong, 2 soverom, bad/vaskerom, toalettrom og innvendig bod/teknisk rom.

Standard

Lys og delikat hjørneleilighet beliggende i 2. etasje. Boligkomplekset gir et godt førsteinntrykk, rent, pent og hyggelige fellesarealer. Fra garasjeanlegget i kjelleren er det heisadkomst til 2. etasje. Du kommer inn i en romslig entré med god plass til å henge fra seg ytterklær og sko i skyvedørsgarderobe. Det er 3-stavs parkett på gulvet og lyse glatte vegger, noe som er gjennomgående for resten av leiligheten. Entréen gir et godt førsteinntrykk. Stuen og kjøkkenet ligger i en åpen løsning, i et svært tiltalende og romslig rom med vinduer fra to sider som gir godt lys i rommet. Kjøkkenet må fremheves, lys glatt kjøkkeninnredning fra Marbodal. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer som komfyr, platetopp, opppvaskmaskin og kjøl/frys. Det er plass til en hyggelig spiseplass/spisestue ved kjøkkenet. I stuedelen er det god plass til sofaløsning med tilhørende møblement. Fra rommet er det utgang til syd-vestvendt balkong - her er det med andre ord gode solforhold! Leiligheten har i alt 2 soverom, begge plassert i soveromsgang. Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng, samt at det er innredet garderobeløsning. Stort flislagt bad med varmekabler i gulvet. Badet er innredet med servant med underliggende servantskap, speilskap, dusj i hjørne med innfellbare dusjvegger i glass, vegghengt toalett og opplegg til vaskemaskin. Praktisk toalettrom i entréen, med vegghengt toalett og servant.
Virkelig en praktisk og lettstelt leilighet på ett plan. Sentral og rolig beliggenhet med kort vei til matbutikk, treningssenter, apotek og lege! Leiligheten må oppleves, velkommen til en hyggelig visning!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et veletablert boområde, svært rolige og solrike omgivelser. Fra leiligheten er det kort vei til Olsrød Park med treningssenteret Level, lege-/helsesenter, klesforretning, bank og apotek. Det er også kort vei til den flotte Meny-butikken på Tolvsrød og Tolvsrødsenteret med ytterligere forretninger og servicetilbud. Nydelig blomsterforretning rett i nabolaget, som byr på rikt utvalg av planter, blomster og andre gaveartikler.
For deg som er opptatt av sjøliv er det kort avstand til områdets badestrender, hvor det er ca. 5 minutter med bil til bl.a. Vestfold kanskje flotteste badestrand, "Ringshaugstranda". Vestfolds største småbåthavn på Vallø ligger også innenfor ca. 5 minutter med bil! I nærområdet ligger også Slagenhallen, Flint idrettspark og øvrige idrettsfasiliteter, samt flotte friområder. Det er gode bussforbindelser og sykkel- og gangvei til Tønsberg sentrum.

Tomt

Areal: 1 411 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal. Pent opparbeidet fellesareal. Koselig lekeplass på sameiets tomt. Gressklipping og snømåking gjøres av strandmann Anleggsgartnersfirma.
Leiligheten har 1/34 andel i realsameie gbnr. 148/335 i Tønsberg kommune. Dette gjelder nedkjørselen, parkeringsplasser og lekeplass.

Etasje 2 etasje

Garasje / Parkering

Ja, garasjeplass i felles garasjekjeller. Gjesteparkering på utsiden av hovedinngangspartiet.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Sandeåsen skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Felleskostnader

2 856 pr. mnd. TV og internett fra Altibox (grunnpakke), snømåking, salt og grusing, felles bygningsforsikring, renhold trapper, strøm fellesarealer, forretnigsførsel og løpende drift og vedlikehold..

Sameie

Sameiet Døsserødveien 69, org.nr. 920 497 489, består av 13 seksjoner.
Styreleder i sameiet er Rolf Jensås.
Forretningsfører i sameiet er Heimtun & Regnskapskontor AS.
Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Sameiet Døsserødveien 69 er et lite og ryddig sameie med god økonomi. Det er avholdt årsmøte 2020, ingen store saker ble her avdekke, og det er ikke planlagt økning i felleskostnader. Det er rengjøringsfirma som vasker trapper og fellesoppganger. Videre står Anleggsgartnerfirma Strandman for gressklipping og Presterådåsen gartneri børyter og strør utvendig fellesarealer på vinteren. Siden sameiet fortsatt er så nytt bygges det opp et vedlikeholdsfond for fremtidige vedlikehold av bygninger. Videre gjenstår det 3 år på reklamasjonsfristen for utbygger.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei/Nei

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

NEMI Polisenummer: 3420396

Vedtekter / husordensregler

Vedtekter og husordensregler ligger vedlagt i salgsoppgaven. Intressenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter og husordensregler.

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt så lenge dette ikke er til ulempe for de øvrige brukerne av eiendommen.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2017

Antall soverom

2

Byggeår

2017

Byggemåte

Seksjonert leilighet beliggende i 2. etasje i boligblokk oppført i betong og tre i 2017/-18. Leiligheten disponerer en bod samt en biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg i bygningens underetasje. Rapporten er en forenklet utgave som kun gjelder innvendig i denne seksjonen/leiligheten. Utvendige fasader, felles arealer etc. er felles ansvar og derfor ikke vurdert. Utført fuktsøk ved hjelp av fuktindikator i tilknytning til bad. Ingen unormal fukt registrert. Rommet er fra 2018. Leiligheten gir et godt inntrykk. Det henvises også til rapportens enkelte konstruksjonsdeler samt til selgers egenerklæringsskjema. Opplysninger som er gitt av selger/rekvirent er nødvendigvis ikke kontrollert/bekreftet av takstmannen.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning datert: 30.07.2020.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest boligblokk bygg C datert 09.03.2018. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.'
Dagens planløsning fraviker noe i forhold til planløsning tegnet inn på seksjoneringen. Der det i seksjoneringen er tegnet inn soverom nr. 3 er det ikke soverom, det er åpent mot kjøkkenet og plassen er i dag spisestue. Videre er det tegnet inn vegg mellom soverom 1 og garderoberom, her er det åpen garderobe mot soverommet.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Boligens areal

Primærrom: 111 kvm, Bruksareal: 117 kvm, Bruttoareal: 126 kvm
Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder:
Bruksareal: 117 m².
Primærrom: 111 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall, stue/kjøkken, 2 soverom, bad/wc/vaskerom og wc.
Sekundærrom: 6 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Teknisk rom/bod.
I tillegg disponerer leiligheten en bod på ca. 7 kvm.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 30.07.2020 utført av Tore Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.
I henhold til eierseksjonsloven §24 er det ikke tillatt med kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene til sameiet og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på sameiets årsmøtet. Dette gjelder ikke for fritidsboliger.

Oppvarming

Ventilasjonsanlegget har integrert varmepumpe og varmtvannsbereder. Varmepumpa gjenvinner varme fra avkastlufta til oppvarming av boligen via lufteventilene. (varmepumpa har ingen utedel). I tillegg er det varmekabler på bad. Panelovner for øvrig. I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. kr 11 250 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 11 250,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 13 273,50 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
TV og internett fra Altibox, inkludert i felleskostnader.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 211 663 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 361 985 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Utstyr

Leiligheten er utstyrt med:
- Dørcalling i entréen.
- Nilan ventilasjonsanlegg.

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum og ved rundkjøringen på Presterød - Ta opp Åsenveien og sving til venstre ved Døsserødsvingen. Følg Døsserødsvingen helt ned til Døsserødveien og ta til venstre. Leiligheten ligger på høyre side. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger

Regulering

Området eiendommen ligger i er regulert til boligbebyggelse/blokkbebyggelse, plannavn Døsserød felt C1 og C2, vedtatt 24.04.2013. Relaterte planer til eiendommen er "Felt C innenfor reguleringsplan for Olsrød/Døsserød, vedtatt 29.02.2008, plan-ID 57008-B4. I henhold til kommuneplan er området avsatt til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Seksjonering, tinglyst 28.04.2017, dagboknr. 446956.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til elisabeth@bs-partners.no eller SMS: 90 05 54 88 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Nåværende eiere tok over boligen i mars 2018. Det er 5 års reklamasjonsrett. Det vil si at i januar 2021 er det fortsatt 2 år og 2 måneder igjen av reklamasjonsretten.
Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.