Tønsberg

HELT NY LEILIGHET PÅ JARLSØ - RÅ beliggenhet i fronten og i sjøkanten - Fantastisk utsikt - Unik mulighet!! 2 P-plasser

Jarlsøveien 72E , 3124 Tønsberg

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jeanette Sørvik
Jeanette Sørvik Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

84%

eier sin egen bolig

3%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

45%

har bolig på over 120 kvm

39%

av boligene er nyere enn 20 år

28%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 127 m²
Bruksareal 129 m²
Tomt 11 036 m² / Fellestomt
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 2021
Gårdsnummer 162
Bruksnummer 31
Energimerking C
FINN.no 213032742
Sist endret 13.09.2021 14:35
Prisantydning 11 500 000
Totalpris 11 796 519

Beregnet totalkostnad

11 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 287 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 11 500 000,-)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 296 519,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 11 796 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Bebyggelsen omkranser et generøst landskapsrom som er omsorgsfullt bearbeidet med vegetasjon, teknisk utrustning og uteoppholdsplasser for store og små. Plassene er opparbeidet og formgitt med tanke på rekreasjon og sosial kontakt. Bebyggelsen vil verne godt mot trekk sammen med bevisst modellering av landskapet med avskjermende levegger og vegetasjon. I forlengelsen av dette landskapsrommet, gjennom to åpninger mot fjorden, nås øyas strandpromenade. Fordelt over 3 plan er leilighetene knyttet sammen med trappe- og heisoppganger, med innganger fra gårdsrommet og atkomst til garasjering og bodarealer i kjelleretasjen.
Her på Jarlsø's Østside, bor man tett på naturens skiftende lynne; fra glitrende sommersol over speilblank sjø, til ulende vinterstorm og frådende skumsprøyt. INNSEILINGEN 2, søker, slik som INNSEILINGEN 1, en lavmælt arkitektonisk tilnærming til stedet og naturen. Virkemidlene er bruk av glass, teglstein og trepanel i ytterveggene, og svakt skrånende beplantede grønne takflater som skal gi assossiasjoner til øyas naturgitte geometriske former. De aller fleste leilighetene er gjennomgående slik at de i tillegg til utsikt mot fjorden i øst, oppnår ettermiddags- og kveldssol mot vest med en tilhørende balkong eller terrasse. Terrassene og balkongene mot fjorden, med sitt spektakulære panorama, vil gis ly mot de, til tider, sterke vindkrefter, med en fleksibel innglassing. INNSEILINGEN 2 tilbyr en boligform som gir en enestående kontakt med naturens fabelaktige variasjoner, godt plassert i et velfungerende, gryende lokalsamfunn, ved INNSEILINGEN til Tønsberg, Norges eldste by.

Innhold

Leiligheten ligger i 2. etasje, i sjøfront og tett innpå sjøen og inneholder: Entré, soverom, gjestebad, master-bedroom, romslig bad med direkte adkomst fra master-bedroom og stor åpen stue og kjøkkenløsning med utgang til stor, innglasset terrasse.
Bod på balkongen og bod i kjelleren. 2 p-plasser i garasjeanlegget.

Standard

Helt ny leilighet som ikke har vært bebodd. Dette er en helt rå leilighet og en sjelden mulighet! Beliggende i spissen, helt i front og rett i sjøkanten.
Store vinduer fra gulv til tak, samt stor skyvedør til innglasset balkong på nesten 33 kvm, gjør at fra denne leiligheten kan man nyte all slags vær nærområdet på Jarlsø har å by på. Virkelig en magisk beliggenhet i bygget.
Det som er særegent og spesielt med denne leilighetene er at det er hele 12 meter frontside med vinduer, her får man en helt rå kontakt med vannet - virkelig prikken over i-en. De store glassflatene bidrar til at her stømmer inn masse herlig lys og man kan enkelt nyte den fantastiske utsikten. Boligen holder en gjennomgående høy standard, med farge- og materialvalg helt inn i tiden. Selger har hatt hjelp av interiørarkitekt som har tegnet om leiligheten og kommet med innspill på materialvalg. Svært romslig og fin stue- kjøkkenareal (nesten 75 kvm) - her har man gode møbleringsmuligheter og har plass til flere "avdelinger".
Legg spesielt merke til den lekre glassdøren inn til master-bedrommavdelingen - virkelig et smykke i leiligheten (levert av Myhre Smie). Master bed-room er romslig og har  utgang til vestvendt balkong. Soverommet har god plass til å etablere rikelig med plassbygget garderobeskap. Direkte adkomst til stort og lekkert bad. Badet er flislagt på gulv og vegger med delikate fliser. Praktisk og moderne baderomsinnredning med dobbel servant og tilhørende smekkert speil (i hele baderomsinnredningens bredde).
Leiligheten inneholder forøvrig romslig entré med praktisk bod samt avsatt plass for garderobe. I tilknytning til entréen ligger både soverom nr 2/gjesterom og gjestebadet. Videre kommer du inn i en gang/forstue som har garderobeskap samt videre til stor og åpen- stue og kjøkkenavdeling. Kjøkkenet fremstår som praktisk planlagt. Kjøkkenet er levert av tyske Nobilia og har  integrerte hvitevarer fra Miele. Det er godt med skap- og benkeplass på kjøkkenet. Videre er det stor skyvedør til herlig innglasset balkong, som enkelt kan åpnes opp og gi deilig sjøluft på varme sommerdager.
Interiørmessig en lekker leilighet - moderne, men allikevel lun. Men sin fantaistiske beliggenhet, utsikt og uteplasser - her ligger alt til rette for den som ønsker å bo enkelt i en leilighet. Det medfølger også 2 biloppstillingsplasser samt bod på terrassen og i kjelleren.
Velkommen!

Beliggenhet

Leiligheten ligger på sydsiden av spissen med råflott panoramautsikt ut mot Oslofjorden og innseilingen til Tønsberg -  Innseilingen til Tønsberg er en av landets mest populære fritidsbåtleder, og om sommeren yrer farvannene rundt Jarlsø av båttrafikk. Sommeridyllen gir seg selv med beliggenheten ved det mange kaller Norges flotteste skjærgård. Også om høsten og vinteren blir det storslagne naturopplevelser fra leilighetene, med høststormer og trolsk frostrøyk fra havet og en skjærgård dekket av rimfrost.
Eiendommen ligger i et populært og nyetablert boligområde på Jarlsø i Tønsberg kommune. Jarlsø ligger idyllisk til og fremstår som en perle i Oslofjorden, med unik beliggenhet. Flotte bryggeområder på vestsiden med fin promenade, sjøboder og sittebenker. Her er det også nydelig sandstrand som innbyr til bading. Øya har en rik historie langt tilbake i tid, men fra ca. 1900 og frem til 2004 var området regulert for industri. Øya er nå åpen for allmennheten og bebygd med moderne boliger, samt noe næring og verneverdige bygninger. Stedet har en egen petanqueklubb, tennisbane, lesesirkler og oppleves som et godt nabolag. Syd på Jarlsø er det en flott, gammel eventyrskog som brer seg ut mot Oslofjorden ytterst syd på Jarlsø. Her kan man gå tur blant gamle furuer, villkaprifol, markjordbær og mosetepper. Og litt bortgjemt i moselandskapet - to gamle steinbunkerser. På sydspissen ligger Jarlsøs eget fyr, som fortsatt er i drift. På de øvrige deler av øya anlegges botaniske miljøer inspirert av fjordlandskapet, som gir en helhetlig utforming. Tønsberg sentrum ligger ca. 10 minutter unna med bil og er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Nærbutikken Joker som er åpen til kl. 22.00. I dette området finnes også kafé, frisør, hudpleiesalong, fotpleier samt treningssenter. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Olsrød Park på Tolvsrød et godt utvalg. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er ved Joker på Jarlsø og bussen går hver halvtime. Ved å benytte bil tar det ca. 8 min til Tolvsrød, 12 min til Tønsberg, 49 minutter til Drammen og ca. 35 minutter til Torp Lufthavn. Eiendommen har gangavstand til Husvik barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Presterød ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.
Beliggenheten til Jarlsø er unik, med 360 graders utsikt over Oslofjorden. Omgitt av Nøtterøyskjærgården og Færder nasjonalpark. Fra øya tar det snaue ti minutter inn til Tønsberg sentrum, og en drøy time unna ligger hovedstaden.

Felleskostnader

5 940,- pr. mnd. 
Felleskostnadene inkluderer TV, fjernvarme og løpende drift og vedlikehold.
Fjernvarmen avregnes to ganger i året og man blir fakturert etter faktisk forbruk.

Løpende kostnader

Leiligheten har aldri vært bebodd, og oversikt over løpende kostnader foreligger derfor ikke.

Sameie

Det vil bli opprettet sameie på eiendommen, og ved kjøp av leilighet medfølger rett og plikt til å være medlem av felles sameie. Sameiet består av totalt 50 stk. boligseksjoner. Sameiet er under oppføring.
Den daglige driften vil bli organisert som seksjonssameie iht. lov av 23. mai 1997, nr. 31, eierseksjonsloven.  Hver seksjon utgjør en sameieandel med tilknyttet enerett til bruk av en bruksenhet og rett til bruk av sameiets fellesarealer. Det er ikke tillatt å eie mer enn 2 seksjoner i sameiet.  Sameiet er pliktig til å avholde årlige sameiermøter hvor regnskap og budsjett fremlegges. Sameiets styre har ansvaret for at eiendommen forvaltes etter retningslinjer og vedtekter som fastsettes av Sameiermøtet. Videre er det Sameiermøtet som beslutter om det skal utarbeides husordens-/ trivselsregler for sameiet. Hver seksjon har en stemme i sameiermøtet.
Det er utarbeidet foreløpige vedtekter for sameiet. Disse er bindende for kjøper, men Selger kan grunnet reguleringsmessige og seksjoneringsmessige avgjørelser endre disse før overtagelse. Vedtektene er en del av salgsprospektet og inneholder viktige opplysninger om organiseringen/eierformen. Det er viktig at en gjør seg kjent med disse før det inngås avtale om kjøp.  Forøvrig gjelder Lov om eierseksjoner for Eierseksjonssameiet og driften av dette.
Iht. lov om Eierseksjonssameier, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.
Jarlsø Eiendom AS har rett til å inngå avtale om regnskaps- og forretningsførsel på Sameiets vegne. Sameiet vil bli registrert i Brønnøysundregisteret.

Forsikring

Tryg forsikring Polisenummer: 7858940

Vedtekter / husordensregler

Foreløpige vedtekter er utarbeidet. Husordensregler vil bli etablert av sameiet v/styret. Se for øvrig eget punkt om sameie.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 127 kvm, Bruksareal: 129 kvm
Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder:
Bruksareal: 129 m².
Primærrom: 127 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré/gang, stue og kjøkken i åpen løsning, 2 soverom og 2 bad.
Sekundærrom: 2 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.
De oppgitte arealer er hentet fra arealoppmåling avholdt 24.03.2021 utført av takstmann Hege Semb. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man Nedre vei mot Åsgårdstrand. I første lyskryss etter Kilden kinosenter tar man til høyre inn Narverødveien og holder denne forbi Kiwi på Råel. I første veidele etter Kiwi holder man til høyre og så til venstre. Følg denne rett frem også gjennom rundkjøringen og Jarlsø ligger da på andre siden av broen.

Tomt

Areal: 11 036 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Det medfølger to stk garasjeplasser i felles garasjeanlegg.

Byggemåte

Et vinklet bygg i tre leilighetsetasjer og kjeller. Alle leilighetene har terrasse og/eller balkong. Garasjeanlegg i kjeller med heis og trapp til hver etasje.  Tek 17 vil være gjeldende for prosjektet.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 05.03.2021.
Følgende gjenstående arbeider er angitt i gjennomføringsplanen:
- Installasjon av brannalarmanlegg - Xpert
- Installasjon av ledesystem - Xpert
- Landskapsutforming - Strandman
- Løfteinnretninger - Otis
- Sanitærinstallasjoner - VITO
- Slukkeinstallasjoner - VITO
Søker har angitt at det foreligger tilstrekkelig sikkerhet for å ta bygningen i bruk. Det forutsettes at de øvrige gjenstående arbeider som er angitt i søknaden/følgebrev til søknaden er ferdigstilt i samsvar med de oppgitte frister.
Dersom gjenstående arbeider ikke ferdigstilles 02.07.2021, vil kommunen vurdere å fatte vedtak med pålegg om ferdigstillelse og sanksjoner etter plan- og bygningsloven kapittel 32.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Husvik skole.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

I henhold til eierseksjonsloven §24 er det ikke tillatt med kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene til sameiet og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på sameiets årsmøtet. Dette gjelder ikke for fritidsboliger.

Oppvarming

Leilighetene blir varmet opp med vannbåren gulvvarme, som legger til rette for et godt inneklima året rundt. Gulvvarmen kommer fra eget nærvarmeanlegg.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Årlig estimert energiforbruk foreligger ikke da eiendommen aldri har vært bebodd.

Kommunale avgifter

Kr. 10 168 pr. år Prisene gjelder for 2019 og inkluderer alle gebyrer. Avhengig av eventuell felles vannmåler og/eller felles renovasjonsløsning så vil beløpet være gjenstand for justering. Se også eget punkt om kommunale avgifter.

Formuesverdi

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et område som er regulert til boligbebyggelse, uteoppholdsareal, lekeplass, parkeringsplasser og annen fare med reguleringsplannavn Jarlsø byggetrinn 5, plan ID 3803 20170153, vedtatt 07.11.2018.
 Relaterte planer til eiendommen er Jarlsø, byggetrinn 3 og 4 (vedtatt 25.4.2012), Bryggeanlegg Jarlsø nord (vedtatt 21.5.2014), Jarlsø (vedtatt 6.12.2006), Jarlsø, byggetrinn 1 (vedtatt 1.6.2007), Vegsystem til Jarlsø (vedtatt29.2.2008) og Jarlsø, byggetrinn 2 (vedtatt 27.3.2009).
I henhold til kommuneplan vedtatt 22.05.2019 er området eiendommen ligger i avsatt til boligbebyggelse, kombinert bebyggelse og anleggsformål, grønnstruktur, veg, strandlinje sjø og byggerense.
 For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Bestemmelse om vei, tinglyst 20.09.2007, dagboknr. 14126, gjelder:
Bestemmese om båt/båtplass, tinglyst 05.10.2007, dagboknr. 15126, gjelder: Rettighetshaver: Hjemmelshavere på Jarlsø. Framleie ikke tillatt. Det gjøres oppmerksom på at båtplass ikke medølger handelen.
Erklæring/avtale, tinglyst 28.09.2012, dagboknr. 801364, Rettighetshaver: Skagerak energi, gjelder: Bestemmelse om trafokiosker. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen.
Bestemmelse om adkomstrett, tinglyst 26.01.2015 , dagboknr. 70583, gjelder: Rett til bruk av stiforbindelse for allmenheten. Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen.
Seksjonering, tinglyst 12.03.2021, dagboknr. 303998.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Integrerte hvitevarer på kjøkkenet.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jeanette@bs-partners.no eller SMS: 90 23 95 40 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Jarlsøveien 72E, 3124, Tønsberg, Gnr. 162 bnr. 31 snr. 30, leilighetsnr. 30 orgnr. 826966742 i Tønsberg kommune

Eier

Rune Syvertsen

Oppdragsnummer

28-20-0194

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.