Hvasser

Hvasser - Unikt og eksklusivt sommerparadis i sjønære omgivelser. Sjøutsikt, luftig og sol hele dagen! Feriefølelse!

Fynveien 70 , 3148 Hvasser

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Preben Rakfjord
Preben Rakfjord Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

84%

eier sin egen bolig

16%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

61%

har bolig på over 120 kvm

21%

av boligene er nyere enn 20 år

23%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 224 m²
Bruksareal 248 m²
Bruttoareal 272 m²
Tomt 905 m² / Eiet tomt
Soverom 5
Byggeår 2018
Gårdsnummer 231
Bruksnummer 47
Energimerking C
FINN.no 185761524
Sist endret 08.06.2021 14:40
Prisantydning 18 900 000
Totalpris 19 388 519
Ligningsverdi 1 050 000,-

Beregnet totalkostnad

18 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 472 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 18 900 000,-)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 488 519,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 19 388 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Unik og stilren eiendom/landsted med høy standard som inneholder følgende:
1. Etasje: Overbygget inngangsparti som fører deg inn i flislagt hall m/trapp i solid eik utførelse og stort vindu i trapperom mot syd. Til venstre i hallen er det dør inn til to soverom med hver sin dobbeltseng Det ene soverommet med egen utgang til terrasse. Til høyre er det dør inn til gjestetoalett og dør til stor romslig bod samt teknisk rom/vaskerom. Hallen fører deg så rett inn i en stor åpen løsning med stue og kjøkken, høyden til himling her er 2,46 m, direkte utgang til vestvendt uteområde igjennom stor glass skyvedør. Fra stuen er det adgang til stort og luftig soverom med egen utgang til terrasse. Fra kjøkkenet er det adkomst til stort romslig bad med dusj, badekar og wc.
2. Etasje: Til venstre ligger det et bad med dusj og wc, samt et separat gjestetoalett. Vis-a-vis ligger hovedsoverommet med fantastisk utsikt mot sjøen og direkte utgang til terrasse gjennom glassdør. Kjøkkenet er frittstående i rommet og har store høyskap vendt mot trapperom som skaper en diskre og fin avskjerming til sove og badeavdeling. I stuen er hele fasaden mot sjøen av glass med tre store skyvedører som gir en unik ute/inne opplevelse, høyden til himling er hele 2,68 meter. Ved kjøkken og spiseplass er det skyvedør og glass mot vest samt utgang til vestvendt og romslig terrasse. Fra spiseplassen er det åpent inn til tv-stue med egen skyvedør for skjerming og utgang til terrasse. Fra stuen er det inngang til  soverom med skapseng og egen utgang til terrasse på terreng. Dette soverommet egner seg også som et kontor.
Boligen er omkranset av store og pent opparbeidede uteområder som er orientert mot øst, vest og nord samt stor romslig gårdsplass mot syd. Terrassene mot vest, øst og nord gir lune og gode uteplasser igjennom dagen.
- Isolert og flislagt utebod integrert i boligen, adkomst fra vest.
- Parkering på egen gårdsplass.
- Avsatt plass og klargjort for massasjebad.

Standard

Nydelig landsted beliggende i sjønære og sommerlige omgivelser på populære Hvasser i Færder kommune.
Landstedet ligger like ved Sandøsund og Fynsletta som har en flott sandstrand med fine bademuligheter og med utsikt til Færder fyr. Sjeldent flott utsiktstomt på svaberg med gode solforhold fra soloppgang til sen kveld. Boligen er arkitekttegnet, romslig og har et utstrakt bruk av kvalitetsmaterialer som gir et solid inntrykk. Store glasskyvedører i kjøkken stue og soverom gir en luftig og flott kontakt med naturen til alle årstider og i all slags vær. Byggets materialvalg og utførelse gir en sval og behagelig oppleves på intense solvarme dager og en fantastisk naturopplevelse på intense regnfulle dager. Høyde til himling i øvre etasje er på hele ca. 2,68 meter som skaper en luftig atmosfære. Planløsningen skaper en god flyt gjennom boligen og gir flere gode soner for ungdom, voksne og gjester for hyggelig samvær samt mulighet for å trekke seg tilbake i ro og fred. Det er store stue og kjøkkenløsninger i boligens første og andre etasje,
Veggene er i hvitmalt bred furupanel med listefri overgang til himling med skyggeeffekt som understreker boligens moderne preg. I soverommene er det store vindusflater og fire av soverommene har direkte adkomst til terrasse. Gulvet er belagt med lys 21 mm eikeparkett i ca. 20 cm bredde. Massive solide innerdører og skyvedører i hvit og slett utførelse med krommet dørbeslag. Elegant lister rundt dørkarmer. Trappen er et elegant møbel og trinnene er i solid eik utførelse. Plassbygde senger, skap og øvrig innredning.
Kjøkkenet i andre etasje er i sort utførelse med slette fronter og kompositt benkeplater. Skjult gripelist som gir en visuell effekt av en "svevende" benkeplate. Beslag og innmaten er av beste kvalitet fra Blum. Brede kolonialskuffer og høyskap med skuffer gir god og effektiv lagring. Motorisert overskap og utstrakt bruk av LED-belysning gir en eksklusiv opplevelse. Bred NEFF induksjon steketopp med integrert vifte. Stekeovn med mikro, pyrolyse og WIFI. Kjøleskap og integrert kaffemaskin. I overgang mellom kokeøy og stue er det god plass til større spisebord. Stuen har lekker gasspeis og vidstrakt utsyn mot øst og vest.
I kjøkken, stue og bad i første etasje er det synlige betongvegger med LED-lysstripe som gir en fin effekt. Til lyssetting av boligen ble Concept Design AS engasjert og regnes som en av Europas beste på lyssetting, det er benyttet meget høy kvalitet på downlights både ute og inne. Det er utstrakt bruk av downlights i de fleste rom, ute er det benyttet downlights som gir en diskret belysning, andre lamper samt LED-striper for belysning og effekt. Boligen har Smarthus systemer for styring av lys, varme og solskjerming. Solskjerming er fra Renson, Europas ledende kvalitetsleverandør.
Utvendig er boligen kledd med veggpanel av typen Yarrah som er en australsk mahogni type som får en fin gråaktig patina etter en tid i solen. Dette er meget vedlikeholdsfritt og benyttet endel på eksklusive hytter og boliger i området. Store deler av terrassene er lagt med Cumara som er en værbestandig tresort som gir en fin grå patina, her er denne også skrudd og proppet som et skipsgulv for et eksklusivt uttrykk. Fasade mot vest, syd og øst er første etasje kledd med tørrstablet Oppdalskifer, Det bør her bemerkes at det rundt vinduer også er lagt inn på sidene og ikke avsluttet mot en vertikal skiferplate som er den vanlige løsningen. Støpt skiferbelagt trapp fra gårdsplass sydøst opp på svaberg opp til utvendig terrasse, denne er også kledd med tørrstablet skifer mot svaberg for eksklusivt massivt preg. Støpt trapp nordøst med romslig utedusj som fører opp til område for massasjebad og utvendig nordvendt terrasse.

Beliggenhet

Her finner du idyllen du lengter etter året rundt, romantikk, reker, båtliv, strender, og fantastiske bade og turmuligheter i skjønn forening. Her har du godt med sol på morgen, ettermiddag og kveld
Hvasser er en øy i Færder Kommune og er et populært ferieparadis for mange - ikke minst er øya kjent for sin unike kontakt med skjærgården og havet. På Hvasser er det Sandøsund som er sentrum og fra eiendommen er du kun en gåtur unna Havbakeriet som er et lite bakeri. På Sandøsund finner du Joker dagligvareforretning, bakeriutsalg, fiskerimottak med utsalg, isbar, samt restaurantene Solsiden og Blå Brygge. Hvasser er også kjent for sine vakre turområder og hyggelige badesteder. Her finnes blant annet Lilleskagen i nord og Fynsletta for å nevne noen. Ikke minst har du populære Nessletta et steinkast unna. Har du barn er dette det perfekte stedet  for ballek og andre aktiviteter.
Tjøme kan tilby en rekke fasiliteter for barn og unge. På Hvasser finner du en rekke fotballøkker, turområder og badestrender. Ellers på øya finnes blant annet idrettshall, kunstgressbane på Ormelet, tennisbane, golfbane på Rød, basketballbane og ridesenter på Verdens Ende

Løpende kostnader

Internett levert av Telenor kr 599,- pr måned.
Årlig forsikringspremie (forsikringsselskap Gjensidige) kr 8.555,- inkludert innbo.

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 88647486

Boligens areal

Primærrom: 224 kvm, Bruksareal: 248 kvm, Bruttoareal: 272 kvm
1. etasje/underetasje:
Bruksareal: 135 m².
Primærrom: 111 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall m/trapp, stue/kjøkken, 3 soverom, bad og wc.
Sekundærrom: 24 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: 2 Boder og teknisk rom.
2. etasje/øvre etasje:
Bruksareal: 113 m².
Primærrom: 113 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall m/trapp, kjøkken, stue, tv stue, 2 soverom,
bad og wc.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 06.07.2020 utført av Svein Gadderud.
Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er ikke oppmålt fra takstmann, hans grunnlag for arealene er fra byggetegningene og ikke kontrollert/oppmålt av megler. Avvik kan derfor forekomme.

Adkomst

Se kartskisse i FINN.no-annonse.
Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 905 kvm, Eierform: Eiet tomt
Pen og lettstelt tomt som er beplantet med hekk og nylagt rulleplen. Det er også pene svaberg på tomten.

Garasje / Parkering

Parkering på egen tomt.

Byggemåte

Etter en gjennomgang av bygningen er følgende observert: Boligen/ landstedet fremsto på befaringsdagen som meget godt ettersett og vedlikeholdt bygningsmasse. Vinduene er fra byggeår, og det ble ikke registrert noen punkterte. Innvendige overflater er meget godt vedlikeholdt og fremstår som nærmest ubrukt. Enkelte utvendige arbeider gjenstår som f.eks. tak ved utedusj, rekkverk ved boblebad, utepeis, ev. kledning enkelte partier med terrassebord. Det elektriske anlegget er ikke vurdert i denne rapporten da dette krever spesiell kompetanse og autorisasjon. Det er opplyst at smarthus løsningen ikke er programmert på befaringstidspunktet. Har derfor ikke satt noe tilstandsgrad på de gjeldene punktene.
Oppsummering av tilstandsgrad 1.
Eier har vedlikehold/ oppgradert/ ferdigstilt fortløpende både innvendig og utvendig.
Oppsummering tilstandsgrad 2.
Ingen bemerkninger.
Oppsummering tilstandsgrad 3.
Ingen bemerkninger.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Svein Gadderud datert: 12.05.2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

Selger vil besørge og bekoste ferdigattest for eiendommen før overtagelse.

Barnehage / skole i området

For informasjon om barnehager, skoler og ledige plasser- kontakt Færder kommune på tlf. 33 39 00 00.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Varme i gulv i alle rom med unntak av bod og teknisk rom.
300 liter bereder fra 2018.
Gasspeis og opplegg for utvendig gassgrill.
Gass skap med 2 industriflasker i utebod.
Utstyr:
Fibernett er installert.
Opplegg for lydanlegg ( kabler ) i flere rom.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket er ifølge selger anslått til ca. 20.000 kWh pr. år.

Kommunale avgifter

Kr. 7 909 pr. år

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 050 000 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et område som er uregulert. Eiendommen er avsatt til boligformål i henhold til kommuneplanens arealdel 31.01.2018. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst kontakt megler.
Eier har mottatt nabovarsel om bygging i området.
Fynveien 54, er det sendt inn søknad om rivning og oppføring av ny bolig, se link under for illustrasjoner ( Avvik kan forekomme)
Kontakt gjerne megler for å få tilsendt ytterligere tegninger av huset pr e-post.
http://www.eide-haslestad.no/bolig/fynveien-54-sommerhus-pa-hvasser/
Deler av gressplenen som er opparbeidet mot vest ligger på tomten til bonden som eier jordet i området. Dagens eier leier dette arealet for en årlig pris på kr 10.000,-.

Konsesjon / Odel

Nåværende eier benytter eiendommen som fritidsbolig og selger den som en sekundærbolig uten boplikt.
Det er boplikt på Tjøme og Hvasser forøvrig og melder man permanent flytting vil en boplikt tre i kraft.
Ny eier må signere på rødt skjema vedrørende erklæring om konsesjon.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Rettighet på Gnr 231 bnr 126 i Færder kommune:
Erklæring/avtale - tinglyst 09.07.1986 dagboknr. 11104 - gjelder: Bestemmelse om veg.
Undertegnede eier av eiendommen gnr 31 (nå 231) bnr 126 i Tjøme kommune (nå Færder) Gir herved eiere/brukere av eiendommene 31/34 og 31/47 (Nå 231/47) (Fynveien 70) en varig rett til bruk av den vei som er anlagt fra grensen mellom 31/34 og 31/126 frem til vei nr. 6. på Fyn. Eiere av 31/34 og 31/47 er forpliktet til å holde veien vedlikeholdt i akseptabel stand. Ved eventuell bebyggelse av 31/126, blir omkostninger ved vedlikeholdet å fordele likt mellom de bebyggende eiendommer. Efter eventuelt påbygg, eller ny bebyggelse, skal byggherren være forpliktet til å sette veien i samme stand som før byggeperioden.
Det er en jordskiftesak fra 31.03.2016, Saksnummer 0700-2015-0009 Østgården. Denne kan sendes ved henvendelse til megler.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann.
Minirenseanlegg felles med nabo i Fynveien 68. Driftsskap for anlegget står plassert på Fynveien 70, sør på tomten. Septiktank står plassert på Fynveien 68.
Adkomst over privat vei, etter private avtaler med eiere av de respektive eiendommen fra kryss ved Fynveien. Eier av Fynveien 70 er forpliktet til å delta i vedlikeholdsarbeider samt dekke sin andel av påløpte vedlikeholdsutgifter Disse avtalene tilsendes ved henvendelse til megler.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til preben@bs-partners.no eller SMS: 92 46 85 90 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Fynveien 70, 3148, Hvasser, Gnr. 231 bnr. 47 i Færder kommune

Eier

Christen Andreas Sandmæl

Oppdragsnummer

28-20-0196

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.