Roberg - Nært Eik

Familieidyll på landet - Herskapelig - Enormt med utvendig boltreplass - Garasje med muligheter

Robergveien 36 , 3114 Tønsberg

VISNINGER

20. september søndag kl. 16:00-16:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Bjørnar Leirdal
Bjørnar Leirdal Eiendomsmegler
Type Enebolig / Selveier
Primærrom 157 m²
Bruksareal 200 m²
Bruttoareal 222 m²
Tomt 2 467 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 3
Soverom 3
Byggeår 1959
Gårdsnummer 101
Bruksnummer 19
Energimerking G
FINN.no 191483258
Sist endret 18.09.2020 08:37
Prisantydning 4 150 000
Totalpris 4 267 769
Ligningsverdi 1 406 029,-

Beregnet totalkostnad

4 150 000,- (Prisantydning) Omkostninger 103 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 150 000,-)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 117 769,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 267 769,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Innholdsrik enebolig som er bygget på i nyere tid. Boligen er en halvannen etasje pluss kjeller. Boligen inneholder på hovedplanet: Entré, hall, vaskerom m/ toalett, nydelig kjøkken, stue, fullisolert hagestue med Marbodal kjøkken og peis. 2. etg inneholder gang, 3 soverom og bad. Kjelleren inneholder hall, nyinnredet kjellerstue, kjellerrom og boder. Egen inngang til kjelleren.
Stor trippelgarasje med mange muligheter. Strøm og vann er lagt til veggen. Planen var å innrede et toalett i den minste delen av garasjen. Stort loft med innredningsmuligheter.
Utebod som kan romme diverse hageredskap, gressklipper mm.

Standard

Velkommen til Robergveien 36, en landlig og idyllisk eiendom med stor tomt. Boligen er tilbygget i 2015 og det er gjort vesentlige oppgraderinger fra 2012-2016. Bygget er oppført i betongblokker og siporex. Boligens hovedetasje er oppgradert med nyere og lekkert kjøkken, samt tilbygget hagestue mot vest. Denne etasjen er tiltalende og moderne innredet. Kjøkkenet er fra 2016, er fra Marbodal og er i hvit utførsel med profilerte fronter. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer inkludert micro, kaffemaskin og vinskap. Lekkert kjøkken som du vil trives med. Vinterstuen er bygget i 2015. Den er fantastisk flott med åpen himling og store vindusflater. Stuen har montert et kjøkken, samt murt peis. Dette blir for hjertet av boligen. Boligen har eget vaskerom med toalett. Rommet ble oppgradert i 2012 med belegg på gulv og våtromsplater på veggene. 2. etg holder en eldre standard og her er soveromene og badet lokalisert. Badet ble pusset opp i 2012 med belegg på gulv og våtromsmalte vegger. Rommet er innredet med dusjkabinett, servant med skap og veggmontert toalett. Her får du en idyllisk eiendom med en landlig og skjønn beliggenhet. Boligen er vesentlig oppgradert innvendig og utvendig, i tillegg til en nyoppført trippelgarasje med mange muligheter. Denne eiendommen MÅ oppleves!! Vel møtt

Beliggenhet

Eiendommen ligger meget fritt og usjenert til i landlige omgivelser, med flott utsikt over naturlandskapet! Her har man umiddelbar nærhet til flotte tur og rekreasjonsområder sommer som vinter med bl a Pilgrimsleden, Osebergløypene og turstier som tar deg helt til Horten. Kort vei også til sentrumsfunksjoner på Eik, Barkåker og Åsgårdstrand. Ca 10 min i bil til Tønsberg og utkjøring til E-18. Eiendommen ligger med kort avstand til Rom Hagesenter. Kort vei også til barnehage og skoler på Jarteigen (Montessori), samt barnehagen på Klokkeråsen, Barkåker og Eik. Høgskolen i Vestfold (Bakkenteigen) ligger kun en liten kjøretur unna. Det er et god heste- og ridemiljø i området med kort vei til stall og ridesenter på Lefdal og Roberg.

Tomt

Areal: 2 467 kvm, Eierform: Eiet tomt
Ønsker du en stor tomt med masse boltreplass? Ja, da er denne eiendommen noe for deg.
Tomten er på rundt 2500 kvm. Den er for det meste opparbeidet med plenarealer, hekk mot vei og nabo, samt frukttrær og prydbusker. Tomten grenser ned til Vellebekken. På tomten er det enorme muligheter for lek og moro for store og små. Her kan man spille fotball, badmington, kubb, hoppe på trampoline mm, samtidig. Det vil være god plass til å lage lysthus, grillhytte, drivhus, pergola mm, flere steder på tomta. Store muligheter for å lage grønnsakshage på tomta. Eiendommen grenser og til landbruksområder i nord, hvor du har hester på beite. Stor gårdsplass som har plass til mange biler. Innkjøringen og gårdsplassen er gruset.

Garasje / Parkering

Det er meget gode forhold for parkering på eiendommen. Det er bygget en ny garasje med plass til 3 biler. Garasjen er på 83 kvm. Forøvrig plass til flere biler i gårdsplassen.
Garasjen er stor og har innlagt vann og avløpsrør. Det er ikke koblet til vann, men røropplegget ligger i garasjen. Det er trukket strøm til garasjen som er klart i skapet på baksiden. Det er lagt inn trefas. Det er et stort loft på garasjen med god takhøyde og flere vinduer. Her har man flere innredningsmuligheter. Utvendig trapp er tenkt på nordsiden av garasjen, og det er gitt muntlig aksept fra naboen om at trappen kan bygges nærmere enn to meter fra tomtegrensen.

Barnehage / skole i området

Eiendommen ligger i et område som sogner til Eik skolekrets. Eik har svært god dekning på både skoler og barnehager. Dette gjelder alle trinn. Kontakt megler for nærmere informasjon om skoler og barnehager i området. For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1959

Antall soverom

3

Byggeår

1959

Byggemåte

Bygget er fundamentert med støpte såler og grunnmurer er oppført i betongblokker. Det er støpt plate på tilbygg. Yttervegger i bindingsverk, siporexplank og jacon blokker. Sperretak med saltak form er tekket med betongstein og glasert teglstein.
Garasje ned støpt gulv på grunn. Yttervegger i jacon 250 med utvendig fiberpuss. Det er pulverlakkert stålplater i gavler og i deler av fronten.
Sperretak med saltak form er tekket med glasert teglstein. Det er to porter med automatisk åpner og det er tilført strøm men ikke tilkoblet.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Jan-Erik Rossavik datert: 10.09.20.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 12.11.1959.
At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.
Midlertidig brukstillatelse foreligger på garasjen.
Følgende arbeider må ferdigstilles innen 01.10.22:
Innvendige arbeider. 
Ferdigattest bruksendring av kjellerstue datert 19.02.2020

Boligens areal

Primærrom: 157 kvm, Bruksareal: 200 kvm, Bruttoareal: 222 kvm
U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 62 m².
Primærrom: 19 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Kjellerstue.
Sekundærrom: 43 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Hall, bod 1, bod 2 og kjellerrrom.
1. etasje:
Bruksareal: 95 m².
Primærrom: 95 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vaskerom/wc, kjøkken, hall, stue, hagestue m/ kjøkken, vindfang, trapperom.
2. etasje:
Bruksareal: 43 m².
Primærrom: 43 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad, 3 soverom. 
Garasje:
Bruksareal: 76 m².
Primærrom: 0 m².
Sekundærrom: 76 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: garasjerom.
I tillegg: Gulvet del på loft utgjør ca 42 kvm. men er ikke målverdig grunnet manglende permanent trapp.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 02.09.2020 utført av takstmann Jan-Erik Rossavik. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Boligen varmes opp via ildsteder og gulvvarme i hagestue, bad, wc, kjellerstue og gang. Oppvarming ellers er panelovner.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.
Det er lagt varmekabler i den bakre del av den lille delen av garasjen, men ikke tilkoblet.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca 18 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 18 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 11 113 pr. år

Løpende kostnader

Tv og internett fra Viken fiber. Dette koster kr 1.099,- pr mnd
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 406 029 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 5 061 704 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, avsatt i kommuneplan til "LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag - Nåværende", og til "bevaring kulturmiljø", vedtatt 22.05.2019.

Offentlige planer

Ingen kjente

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Erklæring/avtale - tinglyst 28.06.2011, dagboknr. 500521 - gjelder: Bestemmelse om bebyggelse. Avløpsledning og byggegrense.
Erklæring/avtale - tinglyst 09.06.1999, dagboknr. 6000 - gjelder: Bestemmelse om felles privat vannledning
Erklæring/avtale - tinglyst 17.10.2011, dagboknr. 843772 - gjelder: Rett for en nabo til å koble seg til privat vannledning

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Avviket fra rapporten fra brann- og feievesenet datert 06.04.2018, er utbedret.
Ellers ingen kjente.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Integrerte hvitevarer på kjøkkenet.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til bjornar@bs-partners.no eller SMS: 46 44 56 33 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.