Tolvsrød

Nyere, arrkitekttegnet enebolig perfekt beliggende - 4 soverom - 2 stuer!

Myrteveien 8A , 3152 Tolvsrød

VISNINGER

20. september søndag kl. 13:30-14:30

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Elisabeth S. Bakke
Elisabeth S. Bakke Daglig leder / Eiendomsmegler
Type Enebolig / Selveier
Primærrom 181 m²
Bruksareal 208 m²
Bruttoareal 236 m²
Tomt 602 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 2006
Gårdsnummer 141
Bruksnummer 276
Energimerking D
FINN.no 188730251
Sist endret 17.09.2020 11:34
Prisantydning 7 490 000
Totalpris 7 691 269
Ligningsverdi 1 355 447,-

Beregnet totalkostnad

7 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 187 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 490 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 201 269,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 691 269,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Nyere, moderne og lettstelt eiendom med god plass. Her har du hele 4 soverom, leksekrok, 2 stuer, bad og praktisk vaskerom. Eiendommen ligger perfekt til for en travel småbarnsfamilie med tanke på nærhet til idrettsplass og skoler. Her har du en moderne bolig der du kan flytte rett inn!

Innhold

1 etg.: Hall med garderobe og direkte adkomst til garsjen, toalettrom, vaskerom med utgang til hagen, bod, kjøkken og stue i åpen løsning.
2. etg: Meget høy himling gir mye luft. Romsli loftstue, 4 soverom, lekse-/kontor krok og bad.

Standard

Arkitkettegnet enebolig beliggende i attraktivt boligområde med nærhet til bla Flint anlegget, barneskole, ungdomsskole, sjø, strand og flotte turområder. Perfekt beliggenhet for en travel barnefamilie der barna kan sykkle og gå til det meste.
Boligen holder gjennomgående god standard med lyse og slette overflater, parkett og fliser på gulv. Man kommer inn i en romslig hall med plassbygget garderobe. Her har man også direkte adkomst til garasjen slik at man kan gå tørrskodd inn og ut i boligen. Videre finner man et toalettrom, praktisk vaskerom med utgang til hagen, bod, åpen kjøkken og stue løsning som gir mye lys og luft. HTH kjøkkenet har bra med både skap- og benkplass. Her er det også utgang til en lun og usjenert terrasse hvor lange sommerkvelder kan nytes. Med en praktisk elektrisk markise gjøres denne plassen om til et lite uterom og gir muligheter for servering ofte. Stuen er lys og luftig med store vindusflater. Her er det også en effektiv peisovn. En åpen og lekker trapp tar deg opp til 2 etg. En luftig og romslig etasje med høy himling. Her er det 4 soverom, loftstue og et romslig bad.
I tillegg en praktisk lekeskrok/kontorkrok. Her har du en praktisk og innholdsrik bolig med perfekt beliggenhet! Flytt rett inn!

Beliggenhet

Eiendommen er meget barnevennlig og solrikt beliggende i veletablert, attraktivt og populært  boligområde på Ulvika/Øvre Bogen ca. 5 km fra Tønsberg sentrum. Fra boligen er det kort vei til Husvik barneskole. Her etableres det nå ny gang og sykkelvei helt frem til skolen. Det er i tillegg kort vei til sjø og strand på både Klopp og Vallø.  Flint idrettsanlegg ligger i umiddelbar nærhet med flere fotballbaner, tennisbaner samt sandvolleyballbane. Det samme med Presterød ungdomsskole, slagenhallen, lysløype og flotte turområder.
Det er ca. 500m til Tolvsrødsenteret med apotek, lege, bokhandel, klesforretninger og hyggelig café som serverer nydelig kaffelatte.  Tolvsrødsenteret er under ombyggning og her skjer det mye spennende.
Området byr på gode offentlige forbindelser via buss, med hyppige avganger mot Tønsberg sentrum.
Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter, kaféer og barer.

Tomt

Areal: 602 kvm, Eierform: Eiet tomt
Flat og lettstelt tomt som er meget pent opparbeidet med bla forstøttningsmur i naturstein hvor overskuddsvann er drenert ned i egen kum. Nydelige bed, plen og div busker gir denne tomten et pent og rydding uttrykk. Gårdsplassen er stenlagt og det er god plass til parkering.

Garasje / Parkering

Romslig garasje med bod. Det er dirkete adkoms fra huset og inn i garsjen. Slik at her kan man gå tørskodd inn og ut. Det er elektrisk garsjeport og egen el. bil lader montert på veggen.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Husvik skole og Presterød ungdomsskole.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Forsikring

DNB Forsikring Polisenummer: 1691318/27

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 2006

Antall soverom

4

Byggeår

2006

Byggemåte

Enebolig oppført i tre på støpt betongplate i 2006. Boligen er oppført i to etasjer. Garasje integrert i boligens 1. etasje. Utført fuktsøk ved hjelp av fuktindikator i tilknytning til bad i 2. etasje. Ingen unormal fukt registrert. Gulv har ikke tilfredsstillende fall til sluk fra hele gulvet (er motfall til sluk fra del av gulv mot yttervegg/ved badekar og mot hovedsoverom). Rommet er fra 2006. Utført fuktsøk på tilsvarende måte i rom med vaskemaskin. Rommet betraktes ikke som våtrom etter dagens standard og krav til utførelse. Vanlig bruksslitasje i innvendige overflater. Vanlig værslitasje i utvendige overflater. Boligen gir for øvrig et godt inntrykk. Det henvises også til rapportens enkelte konstruksjonsdeler samt til selgers egenerklæringsskjema. Opplysninger som er gitt av selger/rekvirent er nødvendigvis ikke kontrollert/bekreftet av takstmannen.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning datert: 20.08.2020.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for enebolig med garasje datert 19.06.2006. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.
De godkjente tegningene mottatt fra Tønsberg kommune fraviker noe i forhold til faktisk planløsning idag. Det er laget til et ekstra soverom i 2. etasje.

Boligens areal

Primærrom: 181 kvm, Bruksareal: 208 kvm, Bruttoareal: 236 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 80 m².
Primærrom: 107 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall, stue/kjøkken, vaskerom og wc.
Sekundærrom: 27 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: 2 boder og garasjerom.
2. etasje:
Bruksareal: 101 m².
Primærrom: 101 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, 4 soverom og bad/wc.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 20.08.2020 utført av Tore Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Peisovn i stuen. Varmekabler i bad i 2. etasje samt i hele 1. etasje unntatt i garasje og begge bodene. I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 26 500 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 26 500,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 13 890 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
TV og internett fra Telenor (grunnpakke), kr. 649,- pr. mnd.
Årlig betaling for snemåking/vedlikehold vei utgjør kr. 500,-.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 355 447 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 879 609 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man mot Åsgårdstrand og tar til høyre i rundkjøringen ved Olsrød. Følg deretter Valløveien helt til Ulvikveien. Ta inn Ulvikveien og ta Myrteveien opp til venstre. Boligen ligger på høyre hånd inn Trollheggveien.  Boligen er skiltet med til salgsskilt og det vil bli skiltet ved visning.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, som i kommuneplan vedtatt 22.05.2019 er avsatt til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er ikke registrert servitutter eller heftelser på eiendommen.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Privat vei og offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Kjøleskap og komfyr.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til elisabeth@bs-partners.no eller SMS: 90 05 54 88 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.