Nøtterøy

Stor attraktiv enebolig med godkjent utleiedel på populære Teie. 5 soverom. Solrike uteplasser og utsikt til sjøen!

Eikeveien 5B , 3120 Nøtterøy

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Bjørnar Leirdal
Bjørnar Leirdal Eiendomsmegler
Type Enebolig / Selveier
Primærrom 212 m²
Bruksareal 228 m²
Bruttoareal 252 m²
Tomt 516 m² / Eiet tomt
Soverom 5
Byggeår 1974
Gårdsnummer 3
Bruksnummer 260
Energimerking F
FINN.no 188745608
Sist endret 14.09.2020 10:41
Prisantydning 5 750 000
Totalpris 5 907 769
Ligningsverdi 1 321 374,-

Beregnet totalkostnad

5 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 143 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 750 000,-)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 157 769,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 907 769,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Meget tiltalende enebolig med godkjent utleiedel på populære Teie, like ved skjærgården. Boligen ligger fint til på en solrik tomt med sjøutsikt, carport, lettstelt og fin hage og to svært romslige terrasser.

Standard

Fine rom og god planløsning kjennetegner Eikeveien 5 B - en perfekt bolig for barnefamilier! Stort, praktisk og hyggelig kjøkken med innredning i hvit utførelse. Integrerte hvitevarer som mikrobølgeovn i høyden, keramisk steketopp, stekeovn samt ventilatorer. Integrert oppvaskmaskin, kjøleskap og fryser. Lekker benkeplate i stein med sort utførelse og med  flotte fliser mellom benkeplate og overskap. Hyggelig spiseplass på kjøkkenet for hyggeligere frokoster og raske måltider. Stor spisestue i forbindelse med stuen - hyggelig samlingsplass hvor man kan dekke langbord til hyggelige lag for familie og venner. Stuen og spisestuen har mange, store og fine vinduer som bidrar til masse naturlig og herlig lys. Flott peis med innsats som gir den gode og lune følelsen. Det er utgang til en svært solrik terrasse med den flotte utsikten. Boligen har i alt 2 bad. Det ene er beliggende i 2. etasje og er flislagt med dusjhjørne og servant. Eget toalettrom med servant ved siden av badet. Det er muligheter for å slå disse rommene sammen om ønskelig. Det er flere soverom og alle rommene er gode i størrelse. Enkelt å møblere med både senger og skap. 3 av soverommene er beliggende i hovedetasjen, mens det er 2 soverom i underetasjen. Bra med lagringskapasitet
Utleiedel: Boligen har i dag en hybel på ca. 32 kvm. Her kommer man inn i en hyggelig gang med muligheter for oppheng av yttertøy og sette fra seg skotøyet. Videre er det en hyggelig stue med lyse overflater og parkett på gulv. Det hvite kjøkkenet med mørk benkeplate og fliser mellom benk og skap gir et godt inntrykk. Avtrekksvifte over komfyr. Badet er flislagt og innredet med servant, toalett og dusj. En praktisk sovealkove ligger fint og skjermet innerst i hybelen. Med enkle grep kan utleiedelen endres til ca. 50 kvm. Gjøres dette så vil man kunne fjernet en lettvegg fra soverom i underetasjen ut mot mellomgang og dermed få et veldig stort soverom. Boden kan da også disponeres som et walk-in-closet. Se vedlagt alternativ plantegning.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et barnevennlig og etablert boligområde på Teie i Nøtterøy kommune, ca. 2,5 km fra Tønsberg sentrum. Fra eiendommen er det gangavstand til barnehage, barneskole og ungdomsskole (Steinerskolen ligger også i nærområdet). Idylliske Teieskogen med flotte turområder ligger i kort gangavstand og byr på god rekreasjon året rundt. Ved ungdomsskolen Teigar ligger Nøtterøyhallen og et flott utendørs idrettsanlegg med en rekke fotballbaner og 400 m friidrettsbane. Fra idrettsparken er det en lysløyperunde på ca. 2,5 km i Teieskogen, som prepareres så fort forholdene tillater det. Bussholdeplass i umiddelbar nærhet og kort vei til koselige Teie torv med bl.a. matbutikker, flere forretninger, cafeer, vinmonopol og bakeri. På Rosanes, like ved Teie sentrum og i kort gangavstand fra boligen, ligger Rosahaugparken, en idyllisk perle med store plenområder, to dammer, fotballbane og bakker som benyttes til aking om vinteren. På nedsiden av Rosahaugparken ligger også Rosanesstranda med fin badestrand og gresslette, samt Teie småbåthavn. Nøtterøy er kjent for sin vakre skjærgård og nydelige kyststi som går flere steder langs fjorden. Nøtterøy Golfklubbs flotte baneanlegg ligger på Hella, like ved Borgheim. Her

Tomt

Areal: 516 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Parkering i carport eller på gårdsplass

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Teie skolekrets.
For mer informasjon om barnehager, skoler og ledige plasser- kontakt Færder kommune på tlf. 33 39 00 00.

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 5043733

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1974

Antall soverom

5

Byggeår

1974

Byggemåte

Enebolig m. hybel. Oppført i tre over grunnmur i 1974. Ombygd tidligere garasje til bolig i 2001. Boligen er oppført i en etasje samt underetasje og loft.
Utført fuktsøk ved hjelp av fuktindikator i tilknytning til bad i 1. etasje. Ingen unormal fukt registrert. Selger opplyser at rommets overflater ble pusset opp/renovert i 1998. Det er ikke kjent om sluk ble skiftet i forbindelse med oppussing av rommet. Utført fuktsøk på tilsvarende måte i bad i underetasje. Ingen unormal fukt registrert. Bom i gulvfliser. Gulv har ikke tilfredsstillende fall til sluk. Selger opplyser at rommets overflater er fra 1998.
Selger opplyser at boligen har vært gjenstand for diverse oppgraderinger om f. eks. ny taktekking inkl. takrenner/takbeslag i 2014, skiftet diverse vinduer i 2008-/09 samt skiftet en verandadør i 2009 m.m. Vanlig værslitasje i utvendige overflater for øvrig. Boligen gir et godt inntrykk. Det henvises også til rapportens enkelte konstruksjonsdeler samt til selgers egenerklæringsskjema. Opplysninger som er gitt av selger/rekvirent er nødvendigvis ikke kontrollert/bekreftet av takstmannen.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning datert:

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for enebolig m/hybel datert 8. mai 1974. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent. Tidligere garasje ble ombygget i 2001 til soverom- bruksendring ble meldt til kommunen.

Boligens areal

Primærrom: 212 kvm, Bruksareal: 228 kvm, Bruttoareal: 252 kvm
Underetasje:
Bruksareal: 107 m².
Primærrom: 91 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall m/trapp, vaskerom, gang, kontor/soverom, stue, kjøkken/sovealkove, bad/wc, vindfang, wc og soverom.
Sekundærrom: 16 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Garderobe og 2 boder.
NB! P-areal / rombenevnelse er beregnet uten hensyn til byggeforskriftenes anbefaling eller krav til oppholdsrom. Hybelareal utgjør ca 30 m2 bra.
1. etasje:
Bruksareal: 121 m².
Primærrom: 121 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom/gang, kjøkken, stue, 3 soverom, bad og wc.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 14.08.2020 utført av takstmann Tore Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adgang til utleie

Utleiedelen er godkjent som hybel t i henhold til ferdigattest datert 08.05.1974. Det er ikke foretatt vurdering om øvrig offentligrettslig regelverk, herunder blant annet forholdet til brann og lydisolasjon er fulgt.

Oppvarming

Varmekabler i bad i 1. etasje. Varmekabler i hall/trapperom, garderoberom, toalettrom og vaskerom i u. etasje. Gulvvarme i gulv i kjøkken 1. etasje. Varmepumpe. Ved. Panelovner for øvrig. I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 37 500 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 37 500,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 24 576 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis. Det er felles/delt renovasjon med utleiedelen.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
TV og internett (grunnpakke) fra Telenor, ca. kr. 699,- pr. mnd.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 321 374 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 756 946 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, som i Færder sin kommuneplan vedtatt 31.01.2018 er avsatt til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er tinglyst følgende rettighet på eiendommen gbnr. 3/159:
Bestemmelse om bebyggelse, tinglyst 16.07.1973, dagboknr. 3671, gjelder: Rett til å bygge inntil felles grense i en avstand på 2 m.
Det er tinglyst følgende rettighet på eiendommen gbnr. 3/73:
Bestemmelse om bebyggelse, tinglyst 03.08.1973, dagboknr. 4057, gjelder: Rett til å bygge inntil felles grense i en avstand på 3 m.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Privat vei og offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Færder kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.
Det er septiktank på eiendommen som er koblet til kommunalt anlegg.
Ifølge opplysninger fra kommunen er/vil det bli utført VA-tiltak som kan utløse pålegg.

Tilbehør

Følgende hvitevarer medfølger handelen:
Integrert kjøleskap, fryseskap, komfyr, induksjonstopp og mikrobølgeovn.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til bjornar@bs-partners.no eller SMS: 46 44 56 33 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.