Husvik

Svært populært beliggende enebolig med solrik tomt & terrasser - Kort gåavstand til Husvik skole, badestrand & båthavn

Oterveien 4 , 3124 Tønsberg

Type Enebolig / Selveier
Primærrom 118 m²
Bruksareal 189 m²
Bruttoareal 205 m²
Tomt 720 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 2
Soverom 3
Byggeår 1960
Gårdsnummer 150
Bruksnummer 105
Energimerking G
FINN.no 189073223
Sist endret 11.09.2020 08:53
Prisantydning 4 250 000
Totalpris 4 372 019
Ligningsverdi 926 859,-

Beregnet totalkostnad

4 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 108 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 122 019,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 372 019,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Innholdsrik og praktisk bolig, innredet med to leiligheter og inneholder i 1. etg: Entré m/trapp opp, gang, 2 soverom, bad, stue og kjøkken.
2. etg inneholder Gang, bad, soverom, stue og kjøkken.
Kjelleren er uinnredet med vaskerom og flere boder for lagring.

Standard

Velkommen til Oterveien 4, en solrikt beliggende enebolig i et svært populært område. Fra boligen har du en kort gåavstand til Husvik skole, badestrand og båthavn. Boligen er oppført rundt 1960 og er vesentlig oppgradert de siste 15 årene. Boligen er innredet med to leiligheter selv om den er registrert som en enebolig, og kan med enkle grep gjøres om til enebolig om ønskelig. 1. etg har to soverom og det er ett soverom i 2. etg. Innvendig er boligen malt opp i moderne og tidsriktige farger i de fleste rom. Noe bruksslitasje må man regne med. Kjøkkenet i begge etasjer er montert i 2004. Det er fronter i eik utførsel og det er godt med skap- og benkeplass. Begge badene er er pusset opp i 2004. Det er lagt tøffe fliser på gulv med varmekabler. Badet oppe har fliser på veggene, og badet nede har panel med våtromsmaling. Begge badene er innredet med dusjkabinett, servant med innredning og toalett. Det meste av det elektriske anlegget er nytt fra 2004 (foruten noe i kjelleren) og det er satt inn strømmålere i begge etasjer.
Utvendig har boligen fått seg et betydelig løft med ny takstein (betongtakstein), papp, sløyfer og lekter i 2017. Samtidig ble det skiftet renner, nedløp og beslag, så dette løfter kveliteten på boligen. Det er bygget to store terrasser som har svært gode solforhold (og litt sjøgløtt) i 2004/2015. Her kan du nyte solen i gjennom hele dagen. Terrassene er på henholdsvis 22 og 28 kvm. Utvendig ble boligen malt nå i 202. Boligen ble etterisolert i 2003 med innblåsing av isolasjon fra innsiden før vegger ble kledd med gips og panelplater. Noe kledning er skiftet ved behov. I 2004 ble det drenert rundt hele boligen samt lagt nye rørledninger. Dette er en eiendom med flere bruksområder og en fantastisk beliggenhet som er verdt å se. Vel møtt.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et veletablert og barnevennlig boligområde på Husvik i Tønsberg kommune ca. 4 km fra Tønsberg sentrum. Fra boligen er det få meter til Husvik barneskole, offentlig kommunikasjon, samt sjø og strand. Det er meget trygg skolevei, uten å måtte krysse store traffikerte veier. Husvik er mest kjent for sin nærhet til skjærgården. Her finner du flere perler av noen badeplasser og badestrender. Det er kun en liten spasertur ned til flotte Klopp badestrand og småbåthavn. Kyststien er populær og kan føre deg til bla Jarlsø som har dagligvare, velværesenter samt populær kafe/restaurant. Rødstein ligger også i gangavstand, en lokal perle med deilige bademuligheter og herlig utsikt til skjærgården. Ellers byr Flint på et flott idrettsanlegg med flere fotballbaner, tennisbaner samt sandvolleyball. I området ligger også Slagenhallen med et godt innendørstilbud. Det er også kort vei til lekeplass, klatrevegg, golfbaner, skiløyper og treningssenter. Området har god offentlig kommunikasjon via buss, med hyppige avganger innover mot Tønsberg sentrum. Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer.

Tomt

Areal: 720 kvm, Eierform: Eiet tomt
Her får du en flat, lettstelt og svært solrik tomt på 720 kvm. Boligen er plassert slik på tomten at det vil være plass til å føre opp en garasje om man har behov for det. (ikke søkt om til nå) evt bygge på boligen ved behov. Tomten er opparbeidet med plenarealer hvor det er god plass for barn og voksne, til å utfolde seg med lek og moro. Det er plass til trampoline og ballbane. Tomten er omkranset av hekk på to sider, samt spredt beplantning av trær og busker. Gruset gårdsplass.

Garasje / Parkering

BIlen parkerer du i gårdsplassen. Her er det plass til flere biler.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Husvik skole.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1960

Antall soverom

3

Byggeår

1960

Byggemåte

Bygget er fundamentert med støpte såler og grunnmurer er oppført i betongblokker. Yttervegger i bindingsverk er utvendig panelt. Sperretak med saltak form er tekket med betongstein.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Jan-Erik Rossavik datert: 19.08.20.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 03.12.1960. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Boligens areal

Primærrom: 118 kvm, Bruksareal: 189 kvm, Bruttoareal: 205 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 73 m².
Primærrom: 70 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, entré, gang, stue/kjøkken, 2 soverom.
2. etasje:
Bruksareal: 48 m².
Primærrom: 48 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, gang, stue/kjøkken, soverom.
U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 68 m².
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

For utleie av deler av boligen kan det medføre krav om godkjennelse iht. plan- og bygningsloven om varig oppholdsrom. I tillegg kan det medføre søknadsplikt overfor plan- og bygningsmyndighetene for selvstendig boenhet. Selger har ikke søkt om slike godkjennelser og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis.
Boligen er innredet med to leiligheter idag, men den er registrert som enebolig.

Oppvarming

Boligen varmes hovedsaklig opp av strøm med gulvvarme på begge badene, samt noen panelovner. Det er i tillegg installert vedovn i begge etasjer.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ukjent da eier har leid ut boligen den siste tiden. Det er egen strømmåler i hver etasje/leilighet.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 11 113 pr. år

Løpende kostnader

Årlig betaling for snømåking/vedlikehold av vei, utgjør ca kr 1.000,-
Årlig internettilknytning utgjør kr 450,- for 150 MB linje, iflg selger. Det er ikke tegnet tv-abonnement.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 926 859 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 336 693 pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.
Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, avsatt i kommuneplan til boligbebyggelse. (22.05.2019)

Offentlige planer

Ingen kjente

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Erklæring/avtale - tinglyst 05.05.1970, dagboknr.990037 - gjelder: Sammenslått matrikkel med gnr/bnr 150/138.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Hvitevarer på kjøkkenet i 1. etg følger boligen.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til bjornar@bs-partners.no eller SMS: 46 44 56 33 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.