Tønsberg

EIK - Flott og tiltalende enebolig med utleiedel og garasje i barnevennlige og rolige omgivelser.

Gullberlokken 6 , 3123 Tønsberg

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 172 m²
Bruksareal 172 m²
Bruttoareal 193 m²
Tomt 761 m² / Eiet tomt
Soverom 5
Byggeår 1993
Gårdsnummer 81
Bruksnummer 65
Energimerking D
FINN.no 194322893
Sist endret 19.10.2020 12:05
Prisantydning 4 765 000
Totalpris 4 900 269
Ligningsverdi 1 076 587,-

Beregnet totalkostnad

4 765 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 121 250,- (Dokumentavgift) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 135 269,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 900 269,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Flott tiltalende enebolig med utleiedel som inneholder følgende:
Underetasje: Hall, stue/kjøkken, 2 soverom og bad/wc/vaskerom.
1. Etasje: Hall m/trapp, bad/wc/vaskerom og stue/kjøkken.
2. Etasje: Trapperom/gang, 3 soverom, bad/wc og omkledningsrom.
- Loft
Garasje: Garasjerom og loft.

Standard

Flott og tiltalende familiebolig med utleiedel i populære omgivelser på barnevennlige Eik. Utvendig har eiendommen pent opparbeidet gårdsplass med belegningsstein, grønne lunger, stor veranda på ca. hele 63 kvm og markise ved uteplassen mot sør som skygger på solfulle dager. Romslig garasje oppført i 2009 sørger for at du kan parkere bilen tørt på regnfulle og snørike dager. Innvendig fremstår boligen som gjennomgående lys og stilren. Gangen er stor og flislagt med varmekabler og har en praktisk 3-dørs skyvedørsgarderobe med speilglass. Stuen oppleves som lys med sine mange vindusflater, god plass til stuemøblement og spisestuemøbler, i overgangen mellom stuen og kjøkkenet er det flott peisovn og utgang til den store verandaen. Veggmontert varmepumpe i stuen kombinert med peisovn sørger for lun varme. Kjøkkenet er delvis i egen sone og innehar rikelig med skap og benkeplass, samt plass til mindre spisebord. - Perfekt til frokoster eller måltider på travle hverdager. Badet i 1. Etasje har varmekabler i gulv, mørke gulvfliser og lyse veggfliser som står i flott kontrast til gulvet. Solid baderomsinnredning med gode lagringsmuligheter, dusjkabinett med massasjedyser og sete. Veggehengt toalett og opplegg for vaskemaskin. I boligens 2. etasje har man ytterligere et baderom med varme i gulv, badekar, servant og toalett. I denne etasje er det 3 soverom av god størrelser, hvorav hovedsoverommet innehar walk-inn garderobe.
Boligens underetasje har selvstendig inngang fra Øst på bakkeplan og har vært utleid for kr 8.500,-. Det er varmekabler i hall, stue/kjøkken og bad. Baderom med lys baderomsinnredning, dusjkabinett, toalett og opplegg for vaskemaskin. To soverom samt romslig stue og kjøkken i åpen løsning, i overgang mellom stue og gang er det vedovn.
Velkommen til visning på en innholdsrik og romslig eiendom!

Beliggenhet

Meget barnevennlig, familievennlig og hyggelig boligområde. Kort vei til barne-, ungdoms- og videregående skole, Wang skole, barnehager, Eiktoppen med Menysenteret, frisør, legesenter og andre shoppingmuligheter. I nabolaget finnes flere flotte idrettsanlegg med gode idrettsmiljøer. Forøvrig kort vei til flotte tur- og friluftsområder med flotte lysløyper og oppkjørte skiløyper på snørike vinterdager, også ideelt for løping og sykling.  Ellers kan vi nevne god busskommunikasjon med Tønsberg sentrum. Velkommen!

Tomt

Areal: 761 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Garasje, parkering i egen gårdsplass.

Barnehage / skole i området

Eik barneskole. Kongseik Ungdomsskole. Flere barnehager i nærområdet.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1993

Antall soverom

5

Byggeår

1993

Byggemåte/tilstand

Enebolig med hybelleilighet oppført i tre på betong i 1992/-93 samt til-/ombygd inngangsparti i 2012. Boligen er oppført i halvannen etasje samt underetasje. Frittliggende garasje oppført i tre i 2009.
Utført fuktsøk ved hjelp av fuktindikator i tilknytning til bad i 1. etasje. Ingen fukt registrert. Selger opplyser at rommet ble pusset
opp i 2006 med ny smøremembran på gulv og nye gulv- og veggfliser. Det opplyses videre at arbeidene ble utført ved egeninnsats og at sluk og varmekabler er fra 1992/-93. Utført fuktsøk på tilsvarende måte i bad i 2. etasje. Ingen fukt registrert. Gulv har ikke tilfredsstillende fall til sluk (er motfall). Rommet er antatt fra 1992/-93. Utført fuktsøk på tilsvarende måte i bad i underetasje. Ingen unormalfukt registrert. Rommet er antatt fra 1992/-93.
Diverse skjevheter/planavvik i gulv/etasjeskillere. Vanlig værslitasje i utvendige overflater. Vanlig bruksslitasje i innvendige overflater. Boligen gir for øvrig et "vanlig godt" inntrykk.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning datert: 25.09.2020.
Jfr. selgers egeneerklæringsskjema så er garasje oppført som egeninnsats.
Det henvises også til rapportens enkelte konstruksjonsdeler samt til selgers egenerklæringsskjema for utfyllende opplysninger.
Opplysninger som er gitt av selger/rekvirent er nødvendigvis ikke kontrollert/bekreftet av takstmannen.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for enebolig med hybelleilighet datert 29.04.1993. Følgende arbeider gjensto for å få ferdigattest den gang:  Når 2.etasje er ferdiginnredet - frist 25.01.96. Kommunen utsteder ikke ferdigattest på tiltak omsøkt før 01.01.1998. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.

Boligens areal

Primærrom: 172 kvm, Bruksareal: 172 kvm, Bruttoareal: 193 kvm
U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 61 m².
Primærrom: 61 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Hall, stue/kjøkken, 2 soverom og bad/wc/vaskerom.
NB! P-areal / rombenevnelse er beregnet uten hensyn til byggeforskriftenes anbefaling eller krav til oppholdsrom.
1. etasje:
Bruksareal: 71 m².
Primærrom: 71 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall m/trapp, bad/wc/vaskerom og stue/kjøkken.
2. etasje:
Bruksareal: 40 m².
Primærrom: 40 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Trapperom/gang, 3 soverom, bad/wc og omkledningsrom.
Gulvet loft. Arealet er ikke måleverdig  ihht. takstbransjens retningslinjer ved arealmåling 2014 - 2. utgave 9.2.15.
Garasjens areal:
Bruksareal: 27 m², Bruttoareal 32 m².
1.etasje:
Bruksareal: 27 m²
Sekundærrom: 27 m².
Loft:
Gulvet areal ca 23 m². Takhøyde ca. 1,80 m.
Arealet er ikke måleverdig i hht takstbransjens retningslinjer ved arealmåling 2014 - 2. utgave 9.2.15.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 01.09.2020 utført av Boligtakst Vestfold AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut. Utleiedelen er godkjent som egen boenhet.
Inntekter har vært kr 8.500,- pr mnd.

Oppvarming

Varmekabler under flislagt del av hall/trapperom samt i bad i 1. etasje. Varmekabler i hall, stue/kjøkken og bad i underetasje. Gulvvarme i bad i 2. etasje. Varmepumpe og ved.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca 13.000 kwh pr.år.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 13.000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 20 836 pr. år

Løpende kostnader

Internettilknytning utgjør kr 174,- pr mnd. i følge selger.
Pliktig medlemskap i velforening/antennelag  utgjør kr. 480,- pr.mnd.
Forsikring kr.8.200,- pr.år.
Alarm kr.609,-pr. mnd hos Verisure. Ny eier må gi beskjed til selger hvorvidt man tenker å fortsette dette også etter overtagelse.
Innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 076 587 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 875 714 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Se kartskisse i FINN.no-annonse.
Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen  er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i reguleringsplan nr.32001 Eik Nordre- vedtatt 29.01.1986.  Avsatt til boligbebyggelse nåværende i kommunaplanens arealdel vedtatt 22.05.2019.
For mer informasjon kontakt megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Erklæring/avtale - tinglyst 12.07.1993, dagboknr.7800.
Vedlegg til skjøte fra byggmester til daværende kjøper med blant annet følgende bestemmelser (ikke uttømmende) - bestemmelser om plikt til å delta i anlegg, vedlikehold og drift av fellesanlegg for radio og tv mv. Vedlikeholdsplikt for private stikkledninger. Rett for kommunen til å vederlagsfritt å legge nye kommunale vann- og avløpsledninger over tomten. Retten omfatter også reparasjon og vedlikehold samt evt. omlegging av ledningene - med flere bestemmelser. Rett for El-verket og Televerket til å plassere koblingsskap for EL og Tele på tomten, rett til å føre kabelgrøfter for de formål som er nevnt ovenfor over tomten - med flere bestemmelser.  Rett for kommunen ved eventuelt senere veiutvidelse til å overta nødvendig ubebygget grunn- pris fastsettes av skjønnsnemnd på 3 medlemmer.
1993/7800-3/91  Erklæring/avtale 12.07.1993 
Pliktig medlemskap i velforeningen m.v.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Oppvaskmaskin.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til preben@bs-partners.no eller SMS: 92 46 85 90 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.