Ved Ringshaugstranden

Fordelaktig beliggende ved Ringshaugstranda - Moderne & tidsriktig innredet - Sol hele dagen - Garasje

Ringshaugveien 66D , 3150 Tolvsrød

VISNINGER

20. september søndag kl. 14:30-14:30

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Bjørnar Leirdal
Bjørnar Leirdal Eiendomsmegler
Type Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 108 m²
Bruksareal 108 m²
Bruttoareal 120 m²
Tomt 1 023 m² / Fellestomt
Oppholdsrom 1
Soverom 4
Byggeår 2003
Gårdsnummer 139
Bruksnummer 529
Energimerking D
FINN.no 191349634
Sist endret 16.09.2020 11:03
Prisantydning 4 190 000
Totalpris 4 303 769
Ligningsverdi 900 203,-

Beregnet totalkostnad

4 190 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 104 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 190 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 113 769,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 303 769,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

1 Etasje:Entrè, gang med trapp til 2 etasje. Dusjbad/wc med servant i innredning. 3 soverom hvorav hovedsoverommet har utgang til overbygget terrasse og hage. Ett av soverommene har skyvedørsgarderobe ett har garderobeskap. Praktisk vaskerom med utslagsvask og skapplass.
2 etasje: Praktisk kjøkken med åpen løsning til stor spiseplass, stue som ligger i forbindelse med kjøkkenet og spiseplassen og har utgang til romslig, sydvendt veranda. Soverom/kontor med utgang balkong. Separat wc med vask. Adkomst gulvet loft via villetrapp fra stuen.
Felles redskapsbod på eiendommen.

Standard

Velkommen til Ringshaugveien 66D, en spennende og innholdsrik bolig som har mye å by på. Boligen holder gjennomgående god standard med hovedsakelig eikeparkett i alle rom. Badet er helflisetmed varmekabler i gulv. En arealeffektiv og funksjonell planløsning preger hele boligen. Stuen og kjøkkenet danner et åpent og herlig allrom og har rikelig med vinduer, slik at rommene fremstår som lyse og åpne. Kjøkkenet er særdeles godt utstyrt og praktisk innredet med rikelig skap- og benkeplass. Alle tak, vegger og vinduskarmer i gang, kjøkken og stue er malt i lyse farger. Alle spotter ble i 2017 og 2019 skiftet til LED. Opplegg for internett og kabel-TV via Altibox. Markiser over vinduene i 2. etasje og motorstyrt markise over hele terrassen mot syd. Det ble skiftet bord på terrassedekke og platting i 2017.  Interiørmessig gjennomgående lyst og delikat - her kan man flytte rett inn og dette vil tiltale de aller fleste - velkommen til en hyggelig visning!

Beliggenhet

Sentral beliggenhet i veletablert og barnevennlig boligområde på attraktive Ringshaug med kun 2 minutters gange til Ringshaugstranda. Ringshaugstranda er Vestfolds kanskje fineste og lengste sandstrand med sandvolleyballbane, koselige sitteplasser, trimapparater mm. Stranden ender opp ved moloen, hvor det er tradisjon for isbading. Her har man supre rekreasjonsmuligheter året rundt i svært naturskjønne omgivelser. Ideelt for den som setter pris på gåturer, løping og sykling. I tillegg er det kort vei til Flint idrettsanlegg med flere fotballbaner, sandvolleyballbane, friidrettsbane og tennisbane, og til Slagenhallen for innendørs idrett. Det er kun 10 minutters gange til Tolvsrødsenteret med bla. apotek, lege, bokhandel, klesforretning, treningssenter og hyggelig café. Gode bussforbindelser til/fra Tønsberg sentrum. Det er ca. 6 km til Tønsberg sentrum. Velkommen til et hyggelig villastrøk!

Tomt

Areal: 1 023 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal. Pent opparbeidet hage som er anlagt med plen og pent beplantet med prydbusker, bed og hekk. Eiendommen har flere, fine uteplasser som er gull verdt for dem som verdsetter sol og uteliv. Stor og usjenert balkong i 2. etasje med fin utsikt mot syd og flott sjøutsikt. I 1. etasje har man overbygget terrasse og egen uteplass/hage. Ved inngangspartiet og på balkongen mot nordvest, kan man nyte de siste solstrålene på kvelden.

Garasje / Parkering

Bilen parkerer du i egen garasje samt oppstillingsplasser. Det er gjesteparkering i gårdsplassen.

Barnehage / skole i området

Eiendommer ligger i et område som sogner til Ringshaug barneskole og ungdomsskole. For informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 333 48 000.

Felleskostnader

200 pr. mnd. Dekker snømåking og vedlikehold av fellesområder

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2003

Antall soverom

4

Byggeår

2003

Byggemåte

Bygget er fundamentert med støpt plate på mark. yttervegger i bindingsverk er utvendig panelt. sperretak med saltak form er tekket med betongstein.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Jan-Erik Rossavik datert: 11-09-2020

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedet for eiendommen den 02.03.2006. Følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 108 kvm, Bruksareal: 108 kvm, Bruttoareal: 120 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 54 m².
Primærrom: x54 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, hall, vaskerom, bad, 3 soverom
2. etasje:
Bruksareal: 54 m².
Primærrom: 54 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, kjøkken, soverom, toalett
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Boligen varmes opp via varmekabler i hele 1. etasje. Vedovn i stuen. Forøvrig elektrisk med panelovner.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca 16 500 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 16 500,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 11 545 pr. år

Løpende kostnader

Tv og internett fra Altibox koster rundt kr 1.058,- pr mnd. Dekoder følger ikke med.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 900 203 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 240 731 pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, avsatt i kommuneplan til frittliggende småhusbebyggelse og konsentrerte småhusbebyggelse. Planid 3803 55016 datert 13.06.2001.

Offentlige planer

Det er mottatt nabovarsel for bygging i Ringshaugveien 64 som ligger vest for denne eiendommen. Eksisterende bolig skal rives og oppføring av ny bolig med utleiedel og garasje.
Naboen i midtleiligheten skal utvide terrassen sin noe på begge sider,

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Erklæring/avtale - tinglyst 17.10.2002, dagboknr. 14053 - gjelder: rett til tilknytning av vei, vann og avløpsanlegg over naboeiendom.
Erklæring/avtale - tinglyst 16.05.2003, dagboknr.6173 - gjelder: Seksjonering og avtale om bruksrett og vedlikeholdsplikt på fellesareal.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Ingen kjente.
Forholdene som er beskrevet i siste rapport fra brann- og feievesenet er utbedret.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Kjøleskap og oppvaskmaskin medfølger.
Følgende medfølger ikke i handelen: Grind/sirking i trappen, hvit skap i stuen og to garderobeskap til barn.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger dersom det er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til bjornar@bs-partners.no eller SMS: 46 44 56 33 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.