Eik

SOLGT!! Nydelig halvpart med en praktfull hage & tomt - Tiltalende bolig med nyere bad & kjøkken - MÅ SEES!!

Jacobhøgda 2A , 3123 Tønsberg

Type Tomannsbolig / Eierseksjon
Primærrom 119 m²
Bruksareal 122 m²
Bruttoareal 133 m²
Tomt 997 m² / Fellestomt
Oppholdsrom 1
Soverom 3
Byggeår 2001
Gårdsnummer 82
Bruksnummer 559
Energimerking C
FINN.no 190513805
Sist endret 15.09.2020 12:01
Prisantydning 4 390 000
Totalpris 4 513 519
Ligningsverdi 948 554,-

Beregnet totalkostnad

4 390 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 114 500,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 123 519,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 513 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Boligen går over to plan og inneholder på hovedplanet: Entré med fliser og skyvedørsgarderobe, nydelig flislagt bad/vaskerom, trappegang, stue med spis- og tv-stue, nyere kjøkken med integrerte hvitevarer. 2. etg inneholder gang, 3 soverom og lekkert fliset bad. Garasje med isolert bod i bakkant. Lagring i kott i kneveggene.

Standard

Velkommen til Jacobhøgda 2A, en velholdt og moderne halvpart av tomannsbolig med en praktfull tomt og hage. Boligen er moderne oppgradert i nyere tid hvor det er malt opp alle flater, samt lagt nye gulv i alle rom, foruten teknisk rom. Her får du en "flytt rett inn" standard. Kjøkken og begge badene er pusset opp og fremstår tiltalende og moderne. Kjøkkenet er nytt fra slutten av 2016 og har godt med skap-og benkeplass, samt integrerte hvitevarer. Du får bl a to stekeovner og induksjonstopp. Badene er begge pusset opp med nye fliser, innredninger, vegghengte toaletter og dusj. Badet i 1. etg ble pusset opp i 2018 og badet i 2. etg ble pusset opp i 2017. Det ble montert plisé gardiner på vinduer i 1. etg i 2016. Disse kan skyves både opp og ned. Samme år skiftet eier ut de utvendige markisene også. Utvendig ble taksteinen vasket og impregnert i 2017. Det ble satt opp nytt gjerde i 2018, samt nytt og fott drivhus i 2020. Det elektriske anlegget er delvis oppgradert med bl a ny kurs til varmepumpe og induksjonstoppen.
Her får du en gjennomført flott eiendom med kvalitet både ute og inne.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i en trafikkstille og meget barnevennlig, familievennlig og hyggelig gate. Kort vei til barne-, ungdoms- og videregående skole, Wang skole, barnehager, Eiktoppen med Menysenteret, frisør, legesenter og andre shoppingmuligheter. I nabolaget finnes flere flotte idrettsanlegg med gode idrettsmiljøer.  På "idretten" får du et fantastisk anlegg med strøkne fotballbaner, klatrepark, beachvolley-bane, ballbinge, skatepark mm. Forøvrig kort vei til flotte tur- og friluftsområder med flotte lysløyper og oppkjørte skiløyper på snørike vinterdager, også ideelt for løping og sykling. Eiendommen grenser så og si til skogen med disse turområdene. Ellers kan vi nevne god busskommunikasjon til Tønsberg sentrum. Velkommen!

Tomt

Areal: 997 kvm, Eierform: Fellestomt
Er du opptatt av hage? Da bør du få med deg denne eiendommen. Her er det lagt ned betydelig innsats for å få denne vakre hagen til å skinne. Tomten er flat og praktisk med noe plenareal, bed, prydbusker og trær. Hagen er usedvanlig pen, men det kreves ikke for mye jobb og holde den vedlike. Adkomsten inn på eiendommen er vakker, med steinlagt gårdsplass, plen på hver side, samt flott beplantning mor hus og vei. Selve hagen er skjermet for innsyn med levegger. Her kan du sitte i flere soner og nyte sol og hage. Ut fra stuen får du en stor platting som strekker seg bort til garasjen. Hagen blir som et atrium hvor du får en liten plenflekk i midten. Rundt plenen er det opparbeidet bed med stauder og andre flotte blomster. I enden av hagen er det bygget en type pergola med grusgang. Her kommer du til bedet fra begge side.  Stor markise over plattingen gir skygge og ly.
Felles eiertomt. Andel av privat vei (gnr/bnr 82/563) og fellesareal (gnr/bnr 82/560)

Etasje 1 etasje

Garasje / Parkering

Bilen parkerer du i egen garasje, samt i steinlagt gårdsplass. Det er plass til flere biler i gårdsplassen. Ny garasjeport i 2017.

Barnehage / skole i området

Eiendommen ligger i et område som sogner til Eik skolekrets. Eik har svært god dekning på både skoler og barnehager. Dette gjelder alle trinn. Kontakt megler for nærmere informasjon om skoler og barnehager i området. For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Tomannsbolig (Eierseksjon), byggeår: 2001

Antall soverom

3

Byggeår

2001

Byggemåte

Bygget er fundamentert med støpt plate på mark. Yttervegger i bindingsverk er utvendig panelt. Sperretak med saltak form er tekket med betongstein.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Jan-Erik Rossavik datert: 03.09.20.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 09.11.2001. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.

Boligens areal

Primærrom: 119 kvm, Bruksareal: 122 kvm, Bruttoareal: 133 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 73 m².
Primærrom: 70 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad/vaskerom, kjøkken, gang, hall m/ trapp, stue, spisestue og teknisk rom.
2. etasje:
Bruksareal: 49 m².
Primærrom: 49 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, gang og 3 soverom. 
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Boligen varmes opp via varmepumpe, som ble montert i 2018, samt gulvvarme i hele 1. etasjen og bad i 2. etasjen. Det er pipe i boligen hvor det kan monteres ildsted om ønskelig.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca 1600 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 1600,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 11 113 pr. år

Løpende kostnader

Tv og internett fra Telenor koster rundt kr 1.100,- pr mnd.
Årlig betaling for snemåking/vedlikehold vei utgjør ca kr 1.200,- pr år. Dette avhenger av snømengde.
Man på påregne klipp av fellesareal 2 ganger i året.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 948 554 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 414 795 pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.
Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen  er regulert til boliger (Planid 3803 32003). For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen kjente.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Erklæring/avtale - tinglyst 15.12.2000, dagboknr.16471 - gjelder: Seksjonering med tilleggsdel
Erklæring/avtale - tinglyst 30.04.2004, dagboknr. 5838 - gjelder: Vedlikehold av ledninger mm.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei (privat stikkvei), vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Ingen kjente.
Ingen avvik funnet ved inspeksjon fra brann- og feievesenet i 2012.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.
Lampe over spisestuebord, følger ikke med i handelen.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til bjornar@bs-partners.no eller SMS: 46 44 56 33 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.