Nøtterøy

Teie - Bo lettvint i splitter ny leilighet med alt hva du trenger rett utenfor døren.

Arenfeldts vei 14, 302 , 3120 Nøtterøy

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Rikke Steneby
Rikke Steneby Eiendomsmegler/Controller
Elisabeth S. Bakke
Elisabeth S. Bakke Daglig leder / Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

79%

eier sin egen bolig

9%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

57%

har bolig på over 120 kvm

78%

av boligene er eldre enn 20 år

31%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 115 m²
Bruksareal 122 m²
Tomt 1 860 m² / Eiet tomt
Soverom 2
Etasje 3
Byggeår 2020
Gårdsnummer 2
Bruksnummer 68
Energimerking B
FINN.no 190035178
Sist endret 17.01.2022 10:40
Prisantydning 8 290 000,-
Totalpris 8 322 619,-
Fellesutgifter 4 738,-

Beregnet totalkostnad

8 290 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 18 600,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 744 078,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 5 000,- (Oppstrartskapital til sameiet) -------------------------------------------------------- 32 619,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 8 322 619,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Boligen går over ett plan og inneholder: Entré, åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til 3 balkonger, 2 soverom, hvorav hovedsoverommet har utgang direkte til en av balkongene, 2 bad og bod.

I tillegg disponerer leiligheten garasjeplass i felles garasjekjeller, samt to boder i garasjekjelleren.

Utstyr

- Det er innlagt fiber, med TV og internett fra Altibox.
- Porttelefon.
- Hele bygningen er fullsprinklet mot brann.

Standard

Virkelig en flott, helt ny eierleilighet beliggende i 3. etasje. Det er heisadkomst fra garasjen og til denne etasjen. Boligen holder en gjennomgående høy standard, med 1-stavs eikeparkett på gulvet og vannbåren gulvvarme, og malte glatte flater i en lys trendy beige farge. Stuen og kjøkkenet ligger i åpen løsning, i et svært tiltalende rom med store vinduer som slipper inn godt med naturlig lys. I rommet er det god plass til sofaløsning med tilhørende møblement og spiseplass. Fra stuen er det utgang til 3 koselige balkonger! Innerst i stuen er det i dag laget til en TV-stue, her kan det enkelt settes opp lettvegg for ett ekstra soverom. I tillegg er det lagt opp en stripe med el-rør så det kan settes inn downlightsbelysning i stuen.

Lekkert tidsriktig kjøkken fra HTH, med glatte fronter i lun beige farge, passer perfekt til leilighetens farge forøvrig. Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass og er påkostet med integrerte hvitevarer fra Miele som stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. Praktisk kjøkkenøy med sitteplasser, sosialt og hyggelig!

Leiligheten har i alt 2 soverom. Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng. Fra rommet er det egen dør ut til en av balkongene. Videre har soverommet eget master bathroom. Badet er innredet med dusj i hjørne, toalett og servant med underliggende servantskap. Elektriske varmekabler i gulvet. Soverom nr. 2 passer ypperlig som barnerom, gjesterom eller kontor. Praktisk garderoberom/walk-in closet i tilknytning til dette soverommet.

Bad 2 ligger i tilknytning til entréen. Badet har dusj i hjørne, servant med underliggende servantskap, vegghengt toalett og opplegg til vaskemaskin.

Leiligheten disponerer en garasjeplass i felles garasjekjeller. På plassen er det installert el-billader. Videre medfølger to boder som ligger i garasjeanlegget.

Virkelig en lettstelt og lekker leilighet med alt på ett plan. Heis til garasjen, matbutikken rett rundt hjørnet. Teie torg har de fleste fasiliteter man trenger, bo lettvint med kort vei til alt!

Kjøkken

TG2:
TG3:

Bad

TG2:
TG3:

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et barnevennlig og hyggelig boligområde på Teie i Færder kommune, ca. 2 km fra Tønsberg sentrum. Fra eiendommen er det gangavstand til barnehage, barneskole og ungdomsskole (Steinerskolen ligger også i nærområdet). Idylliske Teieskogen med flotte turområder ligger i kort gangavstand og byr på god rekreasjon året rundt. Ved Teigar ungdomsskole ligger Nøtterøyhallen og et flott utendørs idrettsanlegg med en rekke fotballbaner og 400 m friidrettsbane. Fra idrettsparken er det en lysløyperunde på ca. 2,5 km i Teieskogen, som prepareres så fort forholdene tillater det.

Bussholdeplass i umiddelbar nærhet og kort vei til koselige Teie torv med bl.a. matbutikker, flere forretninger, cafeer, vinmonopol, bakeri, lege, tannlege og apotek. På Rosanes, like ved Teie sentrum og i kort gangavstand fra boligen, ligger Rosahaugparken, en idyllisk perle med store plenområder, to dammer, fotballbane og bakker som benyttes til aking om vinteren. På nedsiden av Rosahaugparken ligger også Rosanesstranda med fin badestrand og gresslette, samt Teie småbåthavn. Nøtterøy er kjent for sin vakre skjærgård og sine nydelige kyststier som går flere steder langs fjorden. Nøtterøy Golfklubbs flotte baneanlegg ligger på Hella, like ved Borgheim.

Felleskostnader

4 738 pr. mnd. Felleskostnadene inneholder følgende: Kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, løpende drift- og vedlikehold, forretningsfører, snøbrøyting fellesareal, renhold fellesareal, TV og internett fra Viken fiber/Altibox (grunnpakke) og diverse.

Løpende kostnader

Oversikt over løpende kostnader foreligger ikke da boligen aldri har vært bebodd.

Sameie

Sameiet Arenfeldtsvei 12-14, består av 16 boligseksjoner - fordelt over 3 etasjer og 2 bygninger.
Forretningsfører i sameiet er Svane forvaltning.

Sameiets formål er å ivareta alle saker av felles interesse for sameierne, herunder drift og vedlikehold av felles infrastruktur, som for eksempel lys, måking, renovasjon, kommunale avgifter, forretningsførsel, strøm til fellesareal osv.

Kostnader i forbindelse med med sameiet fordeles i hovedsak på bakgrunn av eierbrøken. Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Sameiet ledes av et styre valgt av seksjonseierne.

Det innbetales en oppstratskapital til sameiet på kr. 5 000,- pr. seksjon.

Forsikring

Sparebank1 forsikring

Vedtekter / husordensregler

Forslag til vedtekter ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 115 kvm, Bruksareal: 122 kvm

Leiligheten ligger i 3. etasje og inneholder :
Bruksareal: 122 m².
Primærrom: 115 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, åpen stue og kjøkkenløsning med utgang til 3 balkonger, 2 soverom, 2 bad og bod/teknisk rom.

De oppgitte målene er hentet fra tegningene til prosjektet. 

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Arealene fremgår av byggetegninger som "as buildt".

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man over kanalbroa, følg Smidsrødveien mot Teie. Ved Ørsnesalleen tar man til venstre og deretter første vei til venstre, inn Arendfeldtsvei. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 860 kvm, Eierform: Eiet tomt

Pent opparbeidet tomt. Tomten er fellesareal. Flotte trær, hyggelig område og fin lekepass for de minste!

Garasje / Parkering

Det medfølger en garasjeplass i felles garasjekjeller - oppmerkede plasser. På plassen er det installert el-billader. Garasjeport i stål med elektrisk portåpner. Det medfølger 2 garasjeåpnere til hver leilighet.

P.t er det ledig plass til en ekstra biloppstillingsplass i parkeringskjeller (plass nr. 10). Kan kjøpes for kr. 250 000,- + kjøpsomkostninger. Førstemann til mølla prinsippet.

Byggemåte

Bygningens bærekontruksjon i betong, stål og tre. Fasade i mur/stein, puss og trematerialer. Balkonger over andre konstruksjoner utført som tette konstruksjoner(forenklet). Innvendige vegger/himlinger i hovedsak med gips, noen med pusset betong. Skrånet yttertak, tekket med taktekking.

Gulver med 1-stavs eikeparkett i stue, soverom, kjøkken med hall. Flis på hovedbad/wc, bad 2 og bod. Malt gips på vegger i stue, soverom og bod.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse vil foreligge før overtagelse.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Teie skole.
For mer informasjon om barnehager, skoler og ledige plasser- kontakt Færder kommune på tlf. 33 39 00 00.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

I henhold til eierseksjonsloven §24 er det ikke tillatt med kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene til sameiet og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på sameiets årsmøtet. Dette gjelder ikke for fritidsboliger.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i hele leiligheten bortsett fra bad som har elektriske varmekabler.

P.t betales vannbåren gulvvarme og tappevann i felleskonstandene. Fra våren vil hver leilighet få egen vannmåler og man betaler vannbåren gulvvarme og tappevann etter faktisk forbruk.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Oversikt over årlig estimert energiforbruk foreligger ikke da boligen aldri har vært bebodd..

Kommunale avgifter

Hver seksjonseier betaler kommunale avgifter, fakturaen kommer direkte til seksjonseier fra Færder kommune.

Formuesverdi

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et område som er regulert til boligbebyggelse, lekeplass og fortau, med plannavn Smidsrødv. 5, Ørsnesalleeen 31 , m. fl. vedtatt 21.06.2017. I henhold til kommuneplan vedtatt 31.01.2018 er området eiendommen ligger i avsatt til byggegrenser, utbyggingsvolum og funksjonskrav, bevaring kulturmiljø og sentrumformål nåværende (120 - Sentrumsområde).

Det er planer om å bygge et bygg til på nabotomten mot nord.

For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Megleroppgjøret AS har tinglyst deres sikring på hele prosjektet. Når leiligheten får eget seksjonsnummer er denne sikringen bekreftet å bli slettet.

Videre har hele sameiet fått ett gårds- og bruksnummer. Det er p.t ingen tinglyste heftelser på dette gårds- og bruksnummeret.

Det vil bli tinglyst seksjonering.

På eiendommen kan det bli tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes.

Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Færder kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Boligen er påkostet med integrerte hvitevarer fra Miele som medfølger handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger kan ikke tegne boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til elisabeth@bs-partners.no eller SMS: 90 05 54 88 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. 

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.  

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93. Selger skal straks etter at avtale er inngått, stille garanti etter bustadoppføringslova § 12. Dersom selger ikke oppfyller plikten til straks å stille garanti, har kjøper rett til å holde tilbake alt vederlag frem til det er dokumentert at garantien foreligger. Garantien skal gjelde frem til fem år etter overtagelse. Garantien skal tilsvare minst 3 % av kjøpesummen  frem til overtagelse, og minst 5 % etter overtagelse. Endringer/tilvalg som avtales etter at kontrakt er inngått, fører ikke til at garantisummen skal endres.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Arenfeldts vei 14, 302, 3120, Nøtterøy, Gnr. 2 bnr. 68 snr. 16 i Færder kommune

Oppdragsnummer

28-20-0247

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.