Kaldnes

Nyoppusset og lekker leilighet med balkong & utsikt - Sentralt beliggende på Kaldnes Brygge - Lave omk!

Rambergveien 17B , 3115 Tønsberg

VISNINGER

21. september mandag kl. 16:30-16:30

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Bjørnar Leirdal
Bjørnar Leirdal Eiendomsmegler
Type Leilighet / Borettslag
Primærrom 36 m²
Bruksareal 36 m²
Bruttoareal 40 m²
Oppholdsrom 1
Soverom 1
Byggeår 2006
Gårdsnummer 1003
Bruksnummer 311
Energimerking E
FINN.no 191483012
Sist endret 17.09.2020 09:20
Prisantydning 1 890 000
Totalpris 2 364 940
Ligningsverdi 451 684,-

Beregnet totalkostnad

1 890 000,- (Prisantydning) 466 931,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 356 931,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 8 009,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 364 940,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Leiligheten er beliggende i 3. etasje med inngang fra felles trapperom m/heis og inneholder:
Entre. Flott stue med utgang til balkong med utsikt mot Tønsberg Brygge og Tønsberg By. Åpen løsning til funksjonelt kjøkken. Pent flislagt bad med ny servant med underskap, wc, dusjnisje og opplegg for vaskemaskin. Soverom med garderobeskap. Bod i kjeller.
- Leiligheten har tilgang til felles takterrasse på taket av bygget (7.etg.) med flott utsikt og sol fra morgen til kveld!

Standard

Lekker og velholdt andelsleilighet i 3 etasje på Kaldnes.
Innvendig fremstår leiligheten som pen og moderne. - Merk de store vindusflatene som slipper inn mye naturlig lys. Fra stuen er det utgang til balkong med plass til utemøbler og grill, forøvrig flott utsikt mot vannet og Tønsberg brygge. Soverommet innehar god plass til dobbelseng, kommode, nattbord samt garderobeløsning. Badet er stilrent med lyse veggfliser, varmekabler i gulv, lekkert dusjhjørne med krommet dusjarmatur, lys og praktisk baderomsinnredning med store kolonialskuffer, opplegg for vaskemaskin, wc, samt speil med belysning.
Kjøkkenet er stilrent med slette flater og innehar god skapplass. I overgangen mellom kjøkken og stue er det en flott spiseplass.
Her vil du trives!  - Velkommen til visning

Beliggenhet

Bo med sjøen rett utenfor døren og kort vei til et yrende byliv i Tønsberg sentrum. Virkelig nydelig beliggende rett i nærheten av vannkanten. Kaldnes Brygge er del av er en ny bydel som vokser frem der Kaldnes skipsverft tidligere var livsnerven i Tønsberg by. Med gammel historie i grunnsteinene bygges nå en ny, urban og levende bydel med gåavstand til både bysentrum og skjærgården. Langs bryggekanten samles bolig, næring, handel, kafeer og kulturliv. Med gåavstand over gangbroen til Oseberg Kulturhus kan det rike kulturlivet besøkes, lokkende caféer og spisesteder kan nytes og shopping kan utføres i kjøpesenter eller i små og særegne nisjeforretninger. En bryggevandring langs moderne arkitektur på Kaldnes og langs Tønsberg Brygge med det gamle sjøbodkvartalet viser kontraster i tid.  En tur langs Kaldnes Brygge gir opplevelser, atmosfære og utsikt som gir rom for inspirasjon og kreativitet. Kaldnes Brygge har de siste årene blitt et sted hvor flere kunstnere, fotografer og musikere er samlet. Kulturhuset Støperiet, som er eid av Tønsberg Kommune, ligger like ved og gir et godt og variert tilbud hele året. Ellers kan vi nevne at leiligheten ligger i et barnevennlig og etablert boligområde på Kaldnes i Tønsberg kommune, med nærhet til barnehage, skoler, Tønsberg sentrum, Teie torv, samt Teieskogen med flotte tur og friluftsområder, Spar-butikk og Træleborg skole (1-7 kl.) I tillegg ligger den populære restauranten "Kverneriet" like ved. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Kaldnes og ligger ca. 300 m fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 5 min til Tønsberg sentrum, 25 min til Sandefjord og 70 min til Oslo S.
Velkommen til en fantastisk beliggenhet på populære Kaldnes!

Tomt

Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.
Flott felles takterrasse på toppen av bygget.

Etasje 3 etasje

Garasje / Parkering

Det følger ikke med parkeringsplass til denne leiligheten. Det finnes muligheter for leie av p-plass og garasje i område.
Kostnadsfri parkering på kommunale plasser i tidsrommet fra kl 18:00 til 09:00. Forøvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser

Barnehage / skole i området

Eiendommen ligger i et område som sogner til Træleborg skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 333 48 000.

Felleskostnader

5 044 pr. mnd. Tv og internett fra Canal Digital (grunnpakke), Kommunale avgifter, bygningsforsikring, betjening andel fellesgjeld, drift- og vedlikehold, driftskostnader, felleskostnader huseierlaget, honorarer til forretningsfører, styre, personal, revisjon m.m.

Borettslag

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Formalisering av balkong innglassing for vindavskjerming (søknad til og svar fra Tønsberg kommune, ref. orientering i innkallingen til Huseierlaget Kaldnes Brygge Syd, org.nr. 991 319 522). Innglassing er godkjent med følgende forutsetninger - følgende balkonger kan ikke glasse inn:
- Toppetasjene i Rambergveien 15A+B, 17 A+B og 19 som ikke har tak.
- De leilighetene som har inn-/utlufting for gasspeis på balkong.
- Det skal benyttes profilløs innglassing tilsvarende "Lumon innglassing". Glassløsningen er uten profiler som gir spalter mellom hver glasslamell slik at balkongen har utetemperatur og en viss luftsirkulasjon.
- Herdet laminert glass skal benyttes.
- Byggenes styrer tar den formelle godkjennelsen iht. prinsippiell godkjent løsning.
- Denne vindskjerming er søknadspliktig til kommunen etter plan- og bygningslovens paragraf §20-1c - fasadeendring.

Forkjøpsrett

Det er ikke forkjøpsrett i borettslaget.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Borettslaget har husleieforsikring i Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Det opereres ikke med polisenummer.
Mulighet for individuell nedbetaling på hele eller deler av fellesgjeld (IN-lån): Ja. Dersom kjøper ønsker å nedbetale sin andel fellesgjeld (eventuelt deler av gjelden), bes selskapets rådgiver kontaktes for nærmere opplysninger.

Fellesgjeld / lånevilkår

Borettslagets driftsinntekter i 2019 var til sammen kr. 3 496.280,-. Driftskostnadene i 2019 var til sammen kr. 1.708.288,-. Årets resultat på kr. 3.547.259,- fremkommer i resultatregnskapet og ble overført til egenkapital. Eventuelt avdrag på langsiktig gjeld (lån) er ikke tatt hensyn til. For øvrig vises det til de enkelte tallene i resultatregnskapet, balansen og notene. Styret er ikke kjent med hendelser etter 31.12.2019 som påvirker regnskapet i vesentlig grad.
Huseierlagets driftsinntekter i 2019 var til sammen kr. 3 238.428,-. Driftskostnadene i 2019 var til sammen kr. 3.239.187,-. Årets resultat på kr. 0,- fremkommer i resultatregnskapet og ble overført til egenkapital. Eventuelt avdrag på langsiktig gjeld (lån) er ikke tatt hensyn til. For øvrig vises det til de enkelte tallene i resultatregnskapet, balansen og notene. Styret er ikke kjent med hendelser etter 31.12.2019 som påvirker regnskapet i vesentlig grad.

Andel fellesgjeld

466 931

Vedtekter / husordensregler

Kun fysiske personer kan være kjøper/borettshavere. Ingen kan eie mer enn en andel. Borettslagets vedtekter forutsetter at kjøper blir godkjent av styret som ny eier. Kjøper bærer selv risikoen for en slik godkjenning, dog kan ikke styret nekte godkjenning uten saklig grunn. Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Det er generelt forbud mot dyrehold, men det er mulig å søke styret om dispensasjon hvis det kan dokumenteres et særskilt behov for å ha et dyr i huset.

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Borettslag), byggeår: 2006

Antall soverom

1

Byggeår

2006

Byggemåte

Andelsleilighet (borettslag) beliggende i 3. etasje i boligblokk oppført i betong, stål m.m. i 2006.
Ifølge årsrapport for 2019 fra styret i Huseierlaget (Sameiet Pir 1, borettslaget Pir 2 og borettslaget Ankeret) har det vært noe problemer med vanninntrengning/vannavrenning i garasjeanlegg. Det er utført utbedringer og det vises til årsrapport. Selger har ingen kjennskap til dette utover det styret i Huseierlaget opplyser i årsrapporten.
I følge selgers egenerklæringsskjema ble skjeggkre oppdaget i borettslaget og leilighet i 2018. Rapport for leiligheten viste 2 individ (0-5mm) oppdaget. Tiltak med limfeller utdelt av borettslag.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for oppføring av Rambergveien 17 A og B datert 26.04.2011. Det foreligger også ferdigattest for utskiftning av heis datert 17.12.2013

Boligens areal

Primærrom: 36 kvm, Bruksareal: 36 kvm, Bruttoareal: 40 kvm
3. etasje:
Bruksareal: 36 m².
Primærrom: 36 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, kjøkken, stue, soverom og bad.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Det er ikke tillatt å leie ut eller overlate bruken av boligen til andre uten styrets samtykke og godkjennelse av leietaker. Dette innebærer at ethvert utleieforhold skal meldes styret og godkjennes av dette, før leieforholdet kan iverksettes. Søknadsskjema for utleie/bruksoverlating fås ved henvendelse til OBOS.
En andelseier som selv bor i leiligheten, kan overlate bruken av deler av leiligheten til andre. I tillegg kan andelseieren overlate bruken av hele leiligheten til andre i opptil 30 døgn i løpet av året uten godkjenning.

Oppvarming

Varmekabler i bad. Vannbåren varme/radiatorer som varmes opp via fjernvarme.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter E
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
Internett og TV grunnpakke fra Canal Digital er inkludert i felleskostnadene.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 451 684 pr. 31.12.19 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 626 062 pr. 31.12.19 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.
Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som er uregulert. Området som eiendommen ligger i er avsatt til bolig og næring i henhold til kommuneplanens arealdel vedtatt 22.05.2019. Eiendommen ligger også i et område som omfattes av bebyggelsesplan "Kaldnes, Felt A og B". For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Adkomst fra både offentlig vei og via privat adkomstvei. Offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Integrerte hvitevarer på kjøkkenet
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til bjornar@bs-partners.no eller SMS: 46 44 56 33 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.