Tønsberg

SOLGT - VISNING AVLYST - Innholdsrik og moderne bolig i solrikt og barnevennlig boligområde - 4 sov - 2 bad -2 stuer!

Askelysveien 6 , 3113 Tønsberg

BE OM SALGSSUM
Elisabeth S. Bakke
Elisabeth S. Bakke Daglig leder / Eiendomsmegler
Type Enebolig / Selveier
Primærrom 151 m²
Bruksareal 153 m²
Bruttoareal 165 m²
Tomt 479 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 2001
Gårdsnummer 153
Bruksnummer 334
Energimerking C
FINN.no 191128297
Sist endret 17.09.2020 15:39
Prisantydning 5 290 000
Totalpris 5 439 019
Ligningsverdi 1 332 058,-

Beregnet totalkostnad

5 290 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 135 000,- (Dokumentavgift) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 149 019,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 439 019,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Innholdsrik og moderne bolig beliggende i rolig blindgate. Eiendommen gir et lyst og smakfullt inntrykk og inneholder hele: 4 soverom, 2 bad, 2 stuer, kjøkken og flere praktiske boder. Frittliggende garasje med 2 stk boder, hvorav en er isolert. Frittliggende bod i hagen. Her har du en innholdsrik og moderne bolig det du kan flytte rett inn!

Innhold

1. etasje: entré, bad/vaskerom, bod/teknisk rom, stue og kjøkken.
2. etasje: 4 soverom, loftstue og bad,
Garasje med 2 stk boder.
1 frittliggende bod.

Standard

Lys og moderne bolig beliggende solrikt til i stille og rolig gate. Boligen har de siste årene vært gjenstand for oppgradering og oppleves i dag som lys og moderne der du kan flytte rett inn. Man kommer inn i en romslig hall med stor og praktisk skyvedørgarderobe samt en bod/teknisk rom. Videre er det et romslig bad/vaskerom. Stuen er  lys og lekker med åpen løsning til kjøkkenet. Stuen har store vindusflater som gir mye naturlig lysinnslipp. Her er det utgang til usjenert og solrik terrasse og hage. Kjøkkenet er stort og moderne, med mye skap og benkplass.  I tillegg er det integrerte hvitevarer. I boligens 2. etasje finner man hele 4 soverom, loftstue og et romslig bad. Det ene soverommet har utgang til vestvendt og solrik balkong.
Fra boligens 1 etasje er det i tillegg utgang direkte ut til garasjen og hage. Her er det 2 boder hvorav begge er isolert, perfekt for oppbevaring av feks drikkevarer. I tillegg er det en frittliggende utebod i hagen.
Her har man en innholdsrik, lys og moderne bolig beliggende i stille og barnevennlig boligområde. Flytt rett inn!

Beliggenhet

Boligen ligger i rolig og veletablert villastrøk med kort vei til Tønsberg sentrum. Vestvendt med mye sol. Det er umiddelbar nærhet til flotte turområder,  Kiwi dagligvare med post i butikk, busstopp samt kort vei til sjø og strand på Husvik. Forøvrig kort vei til Olsrød- og Tolvsrødsenteret med diverse butikker og apotek. Bo lettvint der barn kan sykle til alt som bla skoler og div fritidsaktiviteter på Flintbanen og i Slagenhallen, samt at det er gangavstand til flere barnehager.

Tomt

Areal: 479 kvm, Eierform: Eiet tomt
Lettstelt og pent opparbeidet hagetomt beplantet med plen og stenlagt gårdsplass.

Garasje / Parkering

Frittliggende garasje med bod.

Barnehage / skole i området

Eiendommen ligger i et område som sogner til Sandeåsen skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Forsikring

Jernbanepersonalets bank og forsikring

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 2001

Antall soverom

4

Byggeår

2001

Byggemåte

Enebolig oppført i tre på støpt betong i 2001. Boligen er oppført i halvannen etasje samt krypeloft. Frittliggende garasje med bod oppført i tre i 2002 og antatt senere tilbygd. Frittliggende sport-/redskapsbod oppført i tre i ca. 2014.
Det er utført fuktsøk ved hjelp av fuktindikator i tilknytning til bad/wc i 2. etasje. Ingen unormal fukt registrert. Det er utført fuktsøk på tilsvarende måte i bad/vaskerom i 1. etasje. Ingen unormal fukt registrert. Selger opplyser at eiendommen har vært gjenstand for enkelte oppgraderinger ved forskjellige anledning som f.eks. utvidet terrasse, pusset opp diverse innvendige overflater, satt opp delevegg for etablering av ytterligere soverom i 2. etasje, bygd utebod, m.m. Vanlig bruksslitasje i innvendige overflater. Vanlig værslitasje i utvendige overflater. Boligen gir for øvrig et godt inntrykk. For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning datert: 07.09.2020.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for oppføring av enebolig med garasje datert 17.01.2002.

Boligens areal

Primærrom: 151 kvm, Bruksareal: 153 kvm, Bruttoareal: 165 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 87 m².
Primærrom: 85 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: vindfang, bad/wc/vaskerom, stue/kjøkken og trapperom.
Sekundærrom: 2 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: bod.
2. etasje:
Bruksareal: 66 m².
Primærrom: 66 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: trapperom/stue, 4 soverom og bad/wc.
Loft: Arealet er ikke måleverdig i hht. takstbransjens retningslinjer ved arealmåling 2014 - 2. utgave 9.2.15.
Garasje:
Bruksareal: 27 m².
Primærrom: 0 m².
Sekundærrom: 27 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: garasjerom og 2 boder.
Sport - /redskapsbod:
Bruksareal: 13 m².
Primærrom: 0 m².
Sekundærrom: 13 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: 2 boder.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 03.09.2020 utført av takstmann Tore Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Varmekabler i vindfang og bad/vaskerom i 1. etasje samt i bad i 2. etasje. Varmepumpe. Ved. Elektriske panelovner for øvrig.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket er i følge selger ca. 17 500 kWh pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 14 976 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Løpende kostnader

Internett og tv fra Telenor utgjør ca. kr. 600 per mnd.
Årlig forsikringspremie (ikke innbo) utgjør ca. kr. 5 000.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 332 058 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 795 409 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Tønsberg kjør forbi Kilen og ta til høyre i rundkjøringen i Presterødkrysset. Følg Narverødveien til du får Solvindveien inn til høyre. Etter ca. 250 m ta til venstre inn Askelysveien. Eiendommen ligger på høyre hånd.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som er uregulert. Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse i henhold til kommuneplanens arealdel vedtatt 22.05.2019.
Området som eiendommen er beliggende i, omfattes av bebyggelsesplan Råel, nedre del vedtatt 26.09.1997.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er ikke registrert servitutter eller heftelser på eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger dersom det er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til elisabeth@bs-partners.no eller SMS: 90 05 54 88 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.