Tønsberg

Toppleilighet i sjøkanten - fantastisk utsikt - 2 p-plasser og 2 balkonger! MÅ SEES!

Jarlsøveien 74 D , 3124 Tønsberg

VISNINGER

27. september søndag kl. 14:00-15:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jeanette Sørvik
Jeanette Sørvik Eiendomsmegler
Type Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 147 m²
Bruksareal 187 m²
Bruttoareal 196 m²
Tomt 7 496 m² / Fellestomt
Soverom 3
Byggeår 2019
Gårdsnummer 162
Bruksnummer 30
Energimerking E
FINN.no 190295692
Sist endret 18.09.2020 09:56
Prisantydning 10 700 000
Totalpris 10 976 519

Beregnet totalkostnad

10 700 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 267 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 10 700 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 276 519,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 10 976 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Toppleilighet i 3 etasje som inneholder:
Entrè med skyvedørsgarderobe, dusjbad/wc med servant i innredning, kjøkken med hyggelig spiseplass og utgang til vestvendt, overbygget balkong, stor stue/spisestue med gasspeis og utgang til innglasset balkong mot sjøen, 3 soverom hvorav master bedroom som har skyvedørsgarderobe, bod/walk-in closet og eget bad, 2 boder.
I tillegg disponerer leiligheten stor bod (ca. 10 kvm) og 2 p-plasser i garasjeanlegget.

Standard

Velkommen til en fantastisk toppleilighet - stor og lekker leilighet som er gjennomgående og ligger vendt mot sjøen. Glad i sjø og sol ? Ønsker du deg sjøutsikt til ytre Oslofjord? Da kan denne leiligheten være for deg.  Velorganisert sameie med pene utomhusarealer og gode tur og rekreasjonsmuligheter i umiddelbar nærhet. Fiske, kite, vindsurfe, bade, padle kajakk? Mulighetene er mange på Jarlsø ved innseilingen til Tønsberg by.
Interiørmessig gjennomgående smakfullt - leiligheten fremstår som lys og moderne. Store og fine vindusflater som bidrar til at det strømmer inn masse herlig lys, her kan man enkelt nyte den fantastiske utsikten og de vakre soloppgangene. Vannbåren varme sørger for jevn og lun oppvarming samt den balanserte ventilasjonen gir et flott inneklima.
Gang:
Romslig hall med downlights i himling, praktisk skyvedørsgarderobe og adkomst til gjestebad.
Kjøkken:
Arealeffektivt, praktisk og moderne kjøkken levert av Crown Imperial. Moderne innredning i slett utførelse og med alt av integrerte hvitevarer som steketopp med ventilator nedfelt i benken (type Miele), kjøleskap, fryseskap, stekeovn i høyden og oppvaskmaskin. Hyggelig spiseplass på kjøkkenet og utgang til vestvendt, overbygget balkong.
Stue og innglasset balkong:
Stor stue med stor plass til spisestue - her kan man dekke langbord til hyggelige lag for familie og venner. Spiseplassen ligger ved de store glassdørene som vender mot sjøen - har kan gjestene nyte den fantastiske utsikten til sjøen. Utgang til stor, innglasset og overbygget balkong - en fantastisk plass som man kan benytte fra tidlig vår til sen høst. Den innglassede balkongen utvider sommersesongen og sørger for ekstra boltreplass, her kan du nyte livet og sjøutsikten. - Praktisk lagringsrom på balkongen.
Bad:
Stort hovedbad i forbindelse med master bedroom. Badet har lekre fliser på gulv og vegger, type marmorflis. Servant i innredning samt tilhørende smekkert speilskap og praktisk høyskap. Gjestebadet ligger i hallen og er flislagt med delikate fliser på gulv og vegg.
Soverom: Tre soverom hvorav master bedroom med direkte adkomst til eget bad, garderoberom samt stor og praktisk skyvedørsgarderobe. 2 øvrige fine soverom. 
Dette er virkelig en stor og lekker leilighet - helt på toppen og for seg selv, uten innsyn! Dette vil appellere til den som prissetter god plass, lys, sol og sjø!
Mulighet for å leie gjesteleilighet i sameiet. Ett døgns leie koster kr. 600,- og de påfølgende nettene koster kr. 100,-
Velkommen til visning i en moderne og gjennomført toppleilighet!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et populært og nyetablert boligområde på Jarlsø i Tønsberg kommune. Jarlsø ligger idyllisk til og fremstår som en perle i Oslofjorden, med unik beliggenhet. Flotte bryggeområder på vestsiden med fin promenade, sjøboder og sittebenker. Her er det også nydelig sandstrand som innbyr til bading. Øya har en rik historie langt tilbake i tid, men fra ca. 1900 og frem til 2004 var området regulert for industri. Øya er nå åpen for allmennheten og bebygd med moderne boliger, samt noe næring og verneverdige bygninger. Stedet har en egen petanqueklubb, lesesirkler og oppleves som et godt nabolag. Syd på Jarlsø er det en flott, gammel eventyrskog som brer seg ut mot Oslofjorden ytterst syd på Jarlsø. Her kan man gå tur blant gamle furuer, villkaprifol, markjordbær og mosetepper. Og litt bortgjemt i moselandskapet - to gamle steinbunkerser. På sydspissen ligger Jarlsøs eget fyr, som fortsatt er i drift. På de øvrige deler av øya anlegges botaniske miljøer inspirert av fjordlandskapet, som gir en helhetlig utforming. Tønsberg sentrum ligger ca. 10 minutter unna med bil og er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Nærbutikken Joker som er åpen til kl. 22.00. I dette området finnes også kafé, frisør, hudpleiesalong, fotpleier samt treningssenter. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Olsrød Park på Tolvsrød et godt utvalg. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er på Tangen/Husvik, som ligger ca. 600 meter fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 8 min til Tolvsrød, 12 min til Tønsberg, 49 minutter til Drammen og ca. 35 minutter til Torp Lufthavn. Eiendommen har gangavstand til Husvik barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Presterød ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Tomt

Areal: 7 496 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.

Etasje

3. etasje.

Garasje / Parkering

Ja, to p- plasser i felles parkeringskjeller. I tillegg disponerer leiligheten en kjellerbod på ca. 10 kvm.

Barnehage / skole i området

Eiendommen ligger i et område som sogner til Husvik skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Felleskostnader

7 261 pr. mnd. Internett og tv fra Viken Fiber, snømåking internveier, fjernvarme fellesareal, vaktmestertjenester, renhold fellesareal, vask av verandaglass (3 ganger pr år), forretningsførsel, diverse driftskostnader og løpende vedlikehold.
NB kr 2.648,- av felleskostnaden er et midlertidig innskudd til vedlikeholdsfond for sameiet. Straks vedlikeholdsfondet er nok opparbeidet, vil man ikke måtte betale dette beløpet og felleskosntaden vil bli vesentlig lavere for hver seksjonseier.

Sameie

Sameiets foretaksnavn er Sameiet Innseilingen 1 og har orgnr: 922 419 906.
Sameiets leder er Susanne Gadman Snartland.
Forretningsfører i sameiet er Heimtun og Bryn regnskapskontor.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 7147260

Regnskap

Regnskapet for 2019 viser et overskudd på kr. 238 894. Overskuddet er lagt i et vedlikeholdsfond, klassifisert som egenkapital.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg. NB Sameiet har besluttet mindre vedtekstendringer iflg styreleder.

Husdyrhold

Ifølge husordensreglene for sameiet gjelder følgende:
Eiere av husdyr plikter å rette seg etter de til enhver tid gjeldene offentlige bestemmelser om husdyrhold -  herunder reglene om båndtvang. På Jarlsø er det rikt dyreliv med betydelige kolonier av ulike arter sjøfugl. Hunder og andre dyr som kan utgjøre en trussel mot Øyas dyreliv, skal holde i bånd. Dette gjelder også i friområdene. Eier plikter å påse at ekskrementer blir plukket opp og kastet i beholderne for husholdlingsavfall.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2019

Antall soverom

3

Byggeår

2019

Byggemåte

Selveierleilighet i 3. etasjes boligblokk hvor denne leiligheten ligger i øverste etasje. Byggeår 2019. For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Helge Semb datert:  27.08.2020.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 11.03.2020 for eiendommen. Ferdigattest utstedes så fort utenomhusarealer er ferdigstilt.

Boligens areal

Primærrom: 147 kvm, Bruksareal: 187 kvm, Bruttoareal: 196 kvm
3. etasje:
Bruksareal: 187 m².
Primærrom: 147 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entrè med garderobe, bad med wc, kjøkken med utgang til balkong, stue med utgang til balkong, 3 soverom og bad/vaskerom/wc.
Sekundærrom: 40 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod, teknisk rom, innglasset balkong og bod sør.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 24.08.2020 utført av takstmann Helge Semb. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

I henhold til eierseksjonsloven §24 er det ikke tillatt med kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene til sameiet og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på sameiets årsmøtet. Dette gjelder ikke for fritidsboliger.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp via vannbåren gulvvarme med energi fra felles oppvarmingsanlegg (plassert i tekniske fellesrom i kjeller), elektrisk gulvvarme på baderommene. Det vannbårne anlegget er tilknyttet fjernvarmesystem.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter E
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket er i følge selger ca. 10 800 kWh pr. år. Selger opplyser at forbruket har vært 6 400 kWh for strøm, og 4 400 kWh for oppvarming.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 10 185 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Formuesverdi

Formuesverdi for denne eiendommen foreligger pt. ikke da boligen er nyoppført.
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Tønsberg kjører man Nedre vei mot Åsgårdstrand. Ta til høyre i rundkjøringen i Presterødkrysset og hold Narverødveien til venstre (i første veidele). Følg Narverødveien forbi Kiwi og ta rett frem i rundkjøringen. Følg veien og kjør rett frem i rundkjøringen på Jarlsø. Leilighetskomplekset ligger da på andre siden av broen. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Området eiendommen ligger i er regulert til boligformål iht. plan 20110033. Ifølge reguleringsplaner og bebyggelsesplaner er området fortsatt under utbygging og prosjektering. For ytterligere opplysninger om regulering, ta gjerne kontakt med megler.For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Bestemmelse om veg, tinglyst 20.09.2007, dagboknr. 14126.
Bestemmelse om båt/bryggeplass - tinglyst 05.10.2007, dagboknr. 15126.
Erklæring/avtale - tinglyst 28.09.2012, dagboknr. 801364 - rettighetshaver: Skagerak Energi AS Gjelder: Bestemmelse om trafokiosker.
Bestemmelse om adkomstrett, tinglyst 26.01.2015, dagboknr. 70583 gjelder: Rett til bruk av stiforbindelse for allmenheten.
Seksjonering, tinglyst 15.10.2018, dagboknr. 1408643.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hengelampen i det ene soverommen medfølger ikke. Hvitevarer medfølger dersom det er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jeanette@bs-partners.no eller SMS: 90 23 95 40 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.