Husvikåsen

Nydelig oppusset enebolig med sjøutsikt - Svært attraktiv beliggenhet - Gåavstand til skole, strand & båthavn - Garasje

Bjørneveien 11 , 3124 Tønsberg

VISNINGER

20. september søndag kl. 13:00-13:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Bjørnar Leirdal
Bjørnar Leirdal Eiendomsmegler
Type Enebolig / Selveier
Primærrom 139 m²
Bruksareal 175 m²
Tomt 945 m² / Festet tomt
Oppholdsrom 2
Soverom 3
Byggeår 1968
Gårdsnummer 158
Bruksnummer 204
FINN.no 191349651
Sist endret 17.09.2020 11:36
Prisantydning 6 490 000
Totalpris 6 666 269
Ligningsverdi 1 035 537,-

Beregnet totalkostnad

6 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 162 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 490 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 176 269,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 666 269,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Lekker enebolig med en svært attraktiv beliggenhet. Boligen går over to plan og inneholder i 1. etg: Hall m/ trapp, vaskerom, Separat toalett, 2 boder
Hovedetasjen inneholder en nydelig stue m/ utgang tl solrik terrasse, kjøkken, gang, bad og 3 soverom.
Garasje og utvendig bod. Isolert anneks på 13 kvm med innlagtt strøm.

Standard

Velkommen til Husvikåsen og Bjørneveien 11. Her får du en strøken og svært tiltalende bolig med en fordelaktig beliggenhet. Fra boligen har du flott utsikt mot sjøen, samt meget gode solforhold. Boligen er oppgradert endel de siste to årene hvor alle overflater er oppgradert med nye gulver i gangen, soverommene og hallen, samt moderne farger på veggene. Øvrige gulv har blitt slipt ned og pusset. Her er det gjort mye riktig mtp oppussing. Badet ble pusset opp i 2013 hvor det da ble utvidet noe. Arbeidet ble utført av fagmann og badet virker til å være i god stand. Badet inneholder servant m/ skap, dusjhjørne og toalett. Nede ved inngangen ligger vaskerommet strategisk plassert. Rommet er oppgradert med maling på gulv og vegger, samt at det er satt inn benk og innredning i 2018. Dette er et herlig rom for deg med barn i huset. Kjøkkenet er fra 1990-taller og ble malt opp i fin gråfarge, samt skiftet hvitevarer i 2018. Kjøkkenet er praktisk med god plass til kjøkkenbord. Fra kjøkkenet får du en nydelig utsikt ned mot sjøen og Klopp. Sikringsskapet fikk nye autosikringer i 2013, samt at det er gjort enkelte utskiftninger i 2018 med nye sikringer og lagt inn trefas. Utvendig er boligen malt opp i 2018, samt at det er skiftet seks isolerglass vinduer i 2018. Her får du en moderne og nydelig eiendom med en ettertraktet beliggenhet. Vel møtt.

Beliggenhet

Velkommen til populære Husvik. Eiendommen ligger i et veletablert og barnevennlig boligområde på Husvik i Tønsberg kommune ca. 4 km fra Tønsberg sentrum. Fra boligen er det få meter til Husvik barneskole, offentlig kommunikasjon, samt sjø og strand. Husvik er mest kjent for sin nærhet til skjærgården. Her finner du flere perler av noen badeplasser og badestrender. Det er kun en liten spasertur ned til flotte Klopp badestrand og småbåthavn. Kyststien er populær og kan føre deg til bla Jarlsø som har dagligvare, velværesenter samt populær kafe/restaurant. Rødstein ligger også i gangavstand, en lokal perle med deilige bademuligheter og herlig utsikt til skjærgården. Ellers byr Flint på et flott idrettsanlegg med flere fotballbaner, tennisbaner samt sandvolleyball. I området ligger også Slagenhallen med et godt innendørstilbud. Det er også kort vei til lekeplass, klatrevegg, golfbaner, skiløyper og treningssenter. Området har god offentlig kommunikasjon via buss, med hyppige avganger innover mot Tønsberg sentrum. Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer.

Tomt

Tomten på ca 945 kvm som består av et flatt og lett skrående samt noe kupert fjell- og jordareal, opparbeidet med plen og beplantning. Naturtomt mot vest. Innkjøring/gårdsplass har beleggningsten. Tomten er delvis inngjerdet, og beplantet med bl a frukttæræ og diverse busker og blomster. Det er gode solforhold hele dagen. Stille, rolig og barnevennlig boområde.
Stor terrasse og uteområder hvor du kan nyte solen gjennom hele dagen. Det er bygget en herlig pergola med lukket tak, hvor du kan fyre opp i utepeisen og nyte tilværelsen med venner og familie.
Areal: 945 kvm, Eierform: Festet tomt, Utløpsår feste: 2065, Festeavgift: 11374,- pr år, Forfallsdato er 10.01.2021. Neste regulering av festeavgift er 01.01.2025. Reguleres i henhold til konsumprisindeksen. Gebyr for overføre festekontrakt er kr. 1 000,-

Garasje / Parkering

Bilen parkerer du trygt i egen garasje. Det er godt med oppstillingsplasser til flere biler i den steinlagte gårdsplassen.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Husvik skole.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Forsikring

IF Skadeforsikring Polisenummer: 091059

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1968

Antall soverom

3

Byggeår

1968

Byggemåte

Bygget er fundamentert med støpte såler og grunnmurer er oppført i betongblokker. Yttervegger i bindingsverk er utvendig panelt. Flatt tak er tekket med sarnafil.
Annekset er satt på blokker til grunn. Oppført i tre og taket er tekket med takshingel. Bygget er isolert, innvendig kledd og det er tilført strøm.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Jan-Erik Rossavik datert: 11.09.2020.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 23.05.1969 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 139 kvm, Bruksareal: 175 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 61 m².
Primærrom: 25 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vaskerom, hall og toalett
2. etasje:
Bruksareal: 113 m².
Primærrom: 113 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue, kjøkken, gang, bad og 3 soverom. 
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Boligen varmes opp hovedsaklig opp via strøm med varmekabler i gulv i hall, vaskerom og bad. Panelovner i enkelte rom. Det er montert vedovn og en flott åpen peis til vedfyring.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.
Det er nedgravd oljetank på eiendommen. Eier er ansvarlig for dennes tilstand iht. forurensingsloven.
Stortinget har bedt regjeringen innføre forbud mot fyring med fossil olje i husholdninger fra 2020. Man kan muligens få tilskudd/støtte til utfasing og bytte til mer miljøvennlige oppvarmingskilder - se www.enova.no for mer informasjon.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca 16 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 16 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 11 993 pr. år

Løpende kostnader

Internett og tv fra Altibox utgjør ca. kr. 1 500 per mnd.
Årlig forsikringspremie (ikke innbo) utgjør ca. kr. 5 949.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 035 537 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 727 931 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Regulering

Eiendommen er regulert til boliger. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Ingen kjente

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Tilbakemelding etter tilsyn fra brann- og feiervesenet datert 04.09.2019:
Det ble under dette tilsynet ikke avdekket avvik, anmerkninger eller andre forhold som har betydning for sikkerheten eller atkomsten for anlegget.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: kjøleskap, stekeovn, platetopp og micro medfølger handelen.
Følgende følger ikke med i handelen: Lampen over spisestuen, string hyllesystem i stuen, på kjøkkenet og i hallen.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer medfølger dersom det er spesielt angitt i salgsoppgaven. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til bjornar@bs-partners.no eller SMS: 46 44 56 33 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.