Husøysund

Solid, velholdt enebolig på attraktive Føynland! Barnevennlig og attraktiv beliggenhet - Solrikt & sjøutsikt - MÅ SEES!

Haugåkerveien 46 , 3132 Husøysund

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Rikke Steneby
Rikke Steneby Eiendomsmeglerfullmektig
Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 212 m²
Bruksareal 261 m²
Bruttoareal 277 m²
Tomt 806 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 1993
Gårdsnummer 19
Bruksnummer 267
Energimerking E
FINN.no 192702111
Sist endret 12.10.2020 16:58
Prisantydning 6 490 000
Totalpris 6 668 269
Ligningsverdi 1 308 880,-

Beregnet totalkostnad

6 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 162 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 490 000,-)) 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 178 269,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 668 269,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Boligen går over 2 plan og inneholder:
1. etasje: Yttergang, vaskerom, gang med utgang til hagen, entré med trapp, bad med wc, soverom, spisestue, stue med utgang til terrasse og kjøkken.
2. etasje: Trappegang, 3 soverom, badstue, bad med wc og hobbyrom.
Dobbel garasje.

Standard

Velkommen til Haugåkerveien 46, en vakker eiendom beliggende på en høyde, på attraktive Føynland. Boligen fremstår som solid, velholdt og veldig gjennomtenkt med praktiske planløsninger. Virkelig en bolig med mye potensiale!
Man møtes av et pent opparbeidet og steinlagt gårdsplass. Videre kommer man inn i en romslig entré med belegg og varme i gulvet. Det er stor skyvedørsgarderobe i entréen. I tilknytning til entréen er det praktisk og stort vaskerom, med utgang til sluse som igjen tar deg inn i garasjen. I slusen er det verandadør ut til balkong. Fra balkongen er det nydelig sjøutsikt og flott morgensol! Her kan morgenkaffen nytes.. 
Fra entréen kommer man videre inn i en hall som igjen tar deg til hovedsoverom og bad, kjøkkenet eller stuen.
Pent separat kjøkken med heltre kjøkkeninnredning og flislagt benk. Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass. Det er påkostet med integrerte hvitevarer som stekeovn og platetopp, kjøleskuff og oppvaskmaskin. Ved vinduet er det plass til en hyggelig spiseplass. Fra kjøkkenet kommer man videre inn i spisestuen, et flott rom med plass til å dekke på til hyggelige lag! Fra spisestuen er det utgang til stor, solrik og delvis overbygget markterrasse, her er det god plass til å møblere i flere soner. Videre er det anlagt en koselig utepeis for sene kvelder. Hagen er pent opparbeidet og oppleves som helt usjenert.
Stor og god stue og penstue. Stuen oppleves som svært lys og luftig og har store vinduer som slipper inn godt med naturlig lys. I stuen er det plass til både TV-stue og salong.
Boligen har i alt 4 soverom, hvorav hovedsoverommet er plassert i 1. etasje. Hovedsoverommet har plass til både stor seng og garderobeløsning. Hovedbadet ligger også i 1. etasje. Pent bad med fliser og varme i gulvet. Badet har servant med underliggende servantskap, toalett, bidé og dusjnisje med fliser på veggene. Det er opplegg til badekar på badet.
I 2. etasje møtes man av en hyggelig loftstue - er det idag satt opp til en TV-stue. I tillegg er de resterende 3 soverommene i 2. etasje - alle med god plass til seng og garderobeskap. Pent bad med servant med underliggende skap, dusjkabinett og toalett. Fra badet er til inngang til badstue.
Fra 2. etasje er det også dør inn til lagringsloft/disponibelt rom over garasjen. Et praktisk rom med mange muligheter. På lagringsloftet er det 2 boder og trapp ned til garasjen.
Virkelig en praktisk, velholdt og perfekt bolig for barnefamilien! Luftig og helt nydelig beliggenhet på en liten høyde. Flott sjøutsikt fra balkongen og flere rom i boligen. Boligen har mye potensiale og må oppleves! Velkommen til en hyggelig visning!

Beliggenhet

Herlig beliggenhet på Føynland! Boligen ligger på en liten høyde, solrikt og rolig, og med flott utsikt mot jorder og sjøen. Meget barnevennlig boområde, uten mye trafikk.
Området er svært populært og har nærhet til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon. Fra eiendommen er det kun kort vei til Føynlandskogen med turstier, samt til populære Fjærholmen. Sistnevnte er Nøtterøys største badeplass med langgrunn sandstrand, samt gresslette med lekeapparater.
Nøtterøy har vakker skjærgård, med nydelig kyststi som gir god rekreasjon hele året. Ved ungdomsskolen Teigar ligger Nøtterøyhallen og et flott utendørs idrettsanlegg med en rekke fotballbaner og 400 m friidrettsløpebane.
Eiendommen har gangavstand til Føynland barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det skolebussordning til Teigar Ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Tomt

Areal: 806 kvm, Eierform: Eiet tomt
Eiendommen gir et godt førsteinntrykk med steinlagt innkjørsel og hyggelig beplantning. Resten av hagen er pent opparbeidet med gressplen, busker, blomster og trær. Hagen er rammet inn av en solid og velstelt hekk. Videre er det steinlagt og delvis overbygget markterrasse med god plass til utemøbler og grill. En koselig utepeis for sene kvelder. Fra markterrassen er adkomst til gressplen og blomsterbed. En hyggelig hage for både store og små!
Det er et areal utenfor hekken(mot hestehagen) som hører til denne eiendommen. Se vedlagt matrikkelkart eller konferer med megler.

Garasje / Parkering

Dobbel garasje i tilknytning til boligen. Fra garasjen er det sluse inn til huset. God plass til utendørs parkering på egen gårdsplass.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i, sogner til Føynland skole.
For mer informasjon om barnehager, skoler og ledige plasser- kontakt Færder kommune på tlf. 33 39 00 00.

Forsikring

If forsikring Polisenummer: 4457324

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1993

Antall soverom

4

Byggeår

1993

Byggemåte

Frittliggende enebolig bygget med ett hovedplan + 2. etg med skråtak. Ikke kjeller. Byggeår 1993. De bygningstekniske konstruksjoner virker solid utført, i henhold til byggeskikken på den tiden eiendommen ble oppført. Boligen er godt vedlikeholdt. Det er utført søk med fuktindikator i våtrommene. Ingen unormale fuktverdier er registrert, men vaskerom og baderom har utlevd mer enn halvparten av sin forventede levetid. Som det fremgår av rapporten er det registrert enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand, det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene. Det er viktig å påpeke at bygningen er oppført i henhold til de forskrifter som gjaldt i 1993. Dagens forskriftskrav til isolasjon, klima og innemiljø er strengere enn de som gjaldt da dette huset ble bygget, og det må derfor påpekes et avvik i forhold til dagens standard. Dobbel garasje er bygget inn til boligen i 1993. Tilstanden til garasjen er ikke vurdert. Det vises for øvrig til rapportens enkelte punkter.
Selger opplyser om at det kan komme sukkermaur på våren.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Helge Semb datert: 17.09.2020

Ferdigattest / brukstillatelse

Ifølge Færder kommune foreligger det ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på eiendommen. Kommunen etter-utsteder ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for tiltak omsøkt før 01.01.1998.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Boligens areal

Primærrom: 212 kvm, Bruksareal: 261 kvm, Bruttoareal: 277 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 170 m².
Primærrom: 133 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Yttergang, vaskerom, gang med utgang til hagen, entré med trapp, bad med wc, soverom, spisestue, stue med utgang til terrasse og kjøkken
Sekundærrom: 37 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Dobbel garasje.
2. etasje:
Bruksareal: 91 m².
Primærrom: 79 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trappegang, 3 soverom, badstue, bad med wc og hobbyrom.
Sekundærrom: 12 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: 2 boder, teknisk rom og trappegang til garasjen.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 17.09.2020 utført av takstmann Helge Semb. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Innmurt peisovn i stuen. Termostatstyrte varmekabler i alle rom i 1. etasje, unntatt garasje og gang ut mot garasjerommet.
Boligen har balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Bovent vifteanlegg plassert i teknisk rom 2. etasje.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 22 100 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 22 100,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 15 083 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
Årlig betaling for snømåking/vedlikehold vei utgjør kr. ca 1 000,-.
Årlig betaling for strøm og vedlikehold av pumpestasjon, ca kr. 2 000,- pr. år.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 308 880 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 711 967 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum kjører man over Kanalbroen og holder mot Tjøme. Hold til venstre i første veidele, forbi Teie torv. Ta av til venstre mot Føynland/Fjærholmen. Haugåkerveien er første vei til høyre etter Føynlandbroen. Følg Haugåkerveien, eiendommen ligger på venstre side. Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Området eiendommen ligger i er regulert til boliger og høyspenningsanlegg, med plannavn Føynland vest, vedtatt 06.02.1986 (plan ID 3811 197). I henhold til kommuneplan vedtatt 31.01.2018 er området eiendommen ligger i avsatt til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler. Reguleringskart med bestemmelser er vedlagt i salgsoppgaven.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Erklæring/avtale, tinglyst 22.11.1993, dagboknr. 14612 gjelder: Bestemmelse om vei med flere bestemmelser. Rettighetshaver: Nøtterøy-Tjøme Energi a/s. Ifølge selger gjelder ikke denne veiretten lenger.
Det er registrert følgene rettigheter på gbnr. 19/6:
Bestemmelse om vann/kloakkledninger - tinglyst 24.09.2018, dagboknr. 1310260 - rettighetshaver: gbnr.: 19/259, 19/266, 19/267 (denne eiendommen - Haugåkerveien 46), 19/300, 19301  Gjelder: Bestemmelse om felles pumpestasjon. Servitutten ligger vedlagt i salgsoppgaven.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Privat vei og offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Færder kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.
Det er pumpestasjon på naboeiendommen som gjelder for fem eiendommer.
Det foreligger vedtekter for vei og pumpestasjon, disse ligger vedlagt i salgsoppgaven. Intressenter oppfordres til å sette seg inn i vedlagte dokumenter.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jeanette@bs-partners.no eller SMS: 90 23 95 40 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Det er robotgressklipper på eiendommen, denne medfølger ikke handelen.
Kjøleskap, komfyr, oppvaskmaskin, kjølerom og sentralstøvsuger medølger.
Det deles på en snøfreser med to andre eiendommer. Denne er pt. lagret hos Hugåkerveien 46.
Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.