Tolvsrød

Lys og trivelig leilighet med stor & solrik terrasse & hage - Attraktiv & barnevennlig beliggenhet - Dobbel garasje

Fossilveien 3A , 3152 Tolvsrød

Type / Eierform Tomannsbolig / Eierseksjon
Primærrom 79 m²
Bruksareal 79 m²
Bruttoareal 89 m²
Tomt 1 038 m² / Fellestomt
Oppholdsrom 2
Soverom 3
Byggeår 1960
Gårdsnummer 141
Bruksnummer 66
Energimerking G
FINN.no 191935196
Sist endret 20.10.2020 11:44
Prisantydning 2 990 000
Totalpris 3 072 019
Ligningsverdi 570 752,-

Beregnet totalkostnad

2 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 73 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 82 019,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 072 019,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Innholdsrik og trivelig leilighet beliggende i et barnevennlig og attraktivt område. Leiligheten ligger i 1. etg og har innredet kjeller tilhørende denne seksjonen. 1. etg inneholder Gang/entré, trapperom, kjøkken, soverom stue & spisestue (spisestuen kan lett gjøres om til et soverom om ønskelig) Kjelleren er innredet med 2 rom som kan fungere som 2 soverom eller en stue & soverom. Det må bemerkes at rommene ikke tilfredsstiller krav til varig opphold grunnet små vinduer.
Det er fellesarealer i kjelleren med bl a vaskerom.
Dobbel garasje tilhører denne seksjonen.

Standard

Velkommen til populære Tolvsrød og denne leiligheten i Fossilveien 3A. Her får du en lys og trivelig leilighet som er beliggende i byggets 1. etg med innredet kjeller. Leiligheten er malt opp i lyse trivelige farger med noen kontrastvegger i mørk utførsel. Leilighetens 1. etg har store vindusflater, særlig mot sør, som slipper inn mye naturlig lys. Fra stuen er det utgang til stor  og svært solrik terrasse som er skjermet for innsyn. Spisestuen kan enkelt gjøres om til et soverom ekstra om du har behov for det. Badet er flislagt med varmekabler i gulv. Badet inneholder dusjkabinett, servant med skap og toalett. Lyst og trivelig kjøkken som har godt med skap- og benkeplass. Oppvaskmaskin medfølger. Kjelleren er innredet med to rom, som enten kan brukes som soverom eller stuer. Rommene har små vinduer med for lite lysinnslipp til å være godkjent for rom til varig opphold.
Utvendig er taket tekket med betongtakstein fra 2015. Det ble samtidig skiftet papp, sløyfer og lekter, samt renner, beslag og nedløp. Vinduene er skiftet i 1. etg i en periode fra 2001- 2014. Dobbel garasje, oppført i 2004, med stort lagringsloft.
Velkommen til Fossilveien 3A.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et meget populært og særdeles attraktivt boligstrøk på Tolvsrød. Boligområdet er rolig, solrikt og barnevennlig. Det er gangavstand til skole, barnehager og Tolvsrødsenteret med apotek, lege, bokhandel, klesforretning, treningssenter og hyggelig cafè som serverer nydelig kaffelatte. Kort vei til Flint idrettsanlegg med flere fotballbaner, sandvolleyballbane, friidrettsbane og tennisbane. Nydelige tur- og friluftsområder rett i nærheten. Ideelt for den som setter pris på gåturer, løping og sykling. Kort vei til deilige strender/badeplasser på Ringshaug/Skallevold, samt småbåthavn på Vallø Marina. Gode bussforbindelser til/fra Tønsberg sentrum. Det er ca.4 km til Tønsberg sentrum. Velkommen til et hyggelig villastrøk!

Tomt

Areal: 1 038 kvm, Eierform: Fellestomt
Stor og skjermet hage som innbyr til aktiviteter for store og små. Tomten er flat og opparbeidet med plen og det er etablert hekk mot idrettsanlegg i sør og veien i nord. Øvrig beplantning er trær og prydbusker. Grensen mellom seksjon 1 og 2 et avdelt med gjerde. Deler av plenen er på kommunens grunn hvor det er ok for kummunen at benyttes av denne leiligheten, mot at den vedlikeholdes. Tomten er svært solrik fra tidlig til sent på kvelden. Eiendommen grenser til idrettsanlegg i sør, så her kan ungene smette gjennom hekken  så er de på anlegget.
Tomten er fellesareal.

Etasje 1 etasje

Garasje / Parkering

Meget gode parkeringsforhold tilhørende leiligheten. Du parkerer bilen trygt i egen dobbel garasje. Det er plass tl flere biler utenfor garasjen.

Barnehage / skole i området

Eiendommen ligger i et område som sogner til Presterød skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Tomannsbolig (Eierseksjon), byggeår: 1960

Antall soverom

3

Byggeår

1960

Byggemåte

Bygget er fundamentert med støpte såler og grunnmurer er oppført i betongblokker som pusset. Yttervegger i siporex er utvendig pusset. Sperretak med saltak form er tekket med betongstein.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Jan-Erik Rossavik datert: 16.09.20.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for 2-mannsbolig datert 16.05.1960.
Det gjøres oppmerksom på innredede rom i kjeller ikke er omsøkt eller godkjent av kommunen, noe som er et krav ved bruksendring. Det er uklart om de aktuelle rommene oppfyller tekniske krav slik at de kan godkjennes for varig opphold etter gjeldene tekniske forskrift bl.a. til lys. Kjøper bærer selv ansvaret for å søke godkjenning, og utføre nødvendige arbeider, dersom man ønsker å bruke disse rommene som soverom og/eller kjellerstue.

Boligens areal

Primærrom: 79 kvm, Bruksareal: 79 kvm, Bruttoareal: 89 kvm
U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 16 m².
Primærrom: 16 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: 2 soverom.
1. etasje:
Bruksareal: 63 m².
Primærrom: 63 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, kjøkken, gang, stue, trapperom og soverom.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 14.09.2020 utført av takstmann Jan-Erik Rossavik. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Boligen varmes opp via ildsted ellers elektrisk oppvarming. Det er gulvvarme på badet og i innredet kjellerdel. Oppvarming ellers er panelovner.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca 20 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 20 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 11 114 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Løpende kostnader

Tv og internett fra Telenor (fiber) har en kostnad på rundt kr 1.100,- pr mnd.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 570 752 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 054 706 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som er uregulert. Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse i henhold til kommuneplanens arealdel vedtatt 22.05.2019.

Offentlige planer

Ingen kjente

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Erklæring/avtale - tinglyst 13.10.1954, dagboknr. 50252 - gjelder: bestemmelse om gjerde.
Erklæring/avtale - tinglyst 19.08.1991, dagboknr.9396 - gjelder: bestemmelse om vann/kloakk
Erklæring/avtale - tinglyst 04.02.2004, dagboknr. 1707 - gjelder: omdisponering av arealer i kjelleren.
Erklæring/avtale - tinglyst 05.09.2001, dagboknr. 11914 - gjelder: seksjonering.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Det er registrert ett  avvik på pipe/fyringsanlegg i rapport  etter visuelt tilsyn fra Vestfold Interkommunale Brannvesen datert 13.05.2019
- Ildfast brennplate i brennkammeret på ildstedet Jøtul 80 er defekt. 1. etg.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Oppvaskmaskin på kjøkkenet.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til bjornar@bs-partners.no eller SMS: 46 44 56 33 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.