Tønsberg

Solid, tøff enebolig innerst i blindvei - Trygg og barnevennlig beliggenhet - 3 (4) soverom - Vinterhage og koselig hage

Bekketjønnveien 16 , 3114 Tønsberg

BE OM SALGSSUM
Rikke Steneby
Rikke Steneby Eiendomsmeglerfullmektig
Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 103 m²
Bruksareal 122 m²
Bruttoareal 137 m²
Tomt 452 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 2008
Gårdsnummer 89
Bruksnummer 275
Energimerking C
FINN.no 193514560
Sist endret 20.10.2020 15:42
Prisantydning 4 490 000
Totalpris 4 612 269
Ligningsverdi 1 041 069,-

Beregnet totalkostnad

4 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 108 250,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 122 269,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 612 269,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Boligen går over 2 plan og inneholder:
1. etasje: Entré, åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til vinterhage, bad/vaskerom.
2. etasje: Trappegang, 3 soverom (mulighet for 4), bad og bod.
Romslig utebod.

Standard

Herlig eiendom beliggende stille og rolig til på Ilebrekke, helt innerst i blindvei med skogen som en av nærmeste naboer! Dette er et barnevennlig, trygt og ordentlig nabolag. Boligen gir et godt førsteinntrykk. Tøffe vindussammensetninger og fasade! Her møtes man av et hyggelig overbygget inngangsparti.
Innvendig er det en romslig entré med varmekabler i gulvet og malte slette vegger. Stor garderobe (og plass til enda større) for god oppbevaringsplass til ytterklær og sko. Stuen og kjøkkenet ligger i dels åpen løsning, i et svært tiltalende rom med Alloc laminat på gulvet og slette vegger malt i behagelig grå tone. I stuen er det god plass til sofaløsning med tilhørende møblement og spiseplass ved kjøkkenet. Pent kjøkken med lyse glatte fronter og hvite mosaikkfliser over kjøkkenbenken - virkelig et delikat kjøkken! Kjøkkenet har integrerte hvitevarer som stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Fra rommet er det utgang til flott vinterhage, ny i 2017. Vinterhagen er ekstra isolert for vår og høst og har skyvedører ut til hage. I 1. etasje er det et praktisk bad med toalett og opplegg til vaskemaskin.
Trapp opp til 2. etasje, malt i 2020. I 2. etasje er det 3 gode soverom. Det har tidligere vært kontor/TV stue til høyre når man kommer opp trappen. Nåværende eiere har tettet igjen veggen og laget til et stort soverom. Det er mulig å dele av dette rommet for et 4. soverom. Pent flislagt bad med varmekabler i gulvet. Badet har dusj i hjørne, servant med underliggende servantskap, sideskap, vegghengt toalett og badekar. Praktisk bod i 2. etasje, samt stort dels gulvet lagringsloft.
Virkelig en flott og solid bolig i barnevennlige omgivelser! Hyggelig nabolag og koselig skolevei til Ringshaug skole. Kort vei til turstier og lekeplass. Boligen må oppleves - velkommen til en hyggelig visning!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et nyetablert, rolig og meget barnevennlig boligområde på Ilebrekke i Tønsberg. Fellesområdet har lekeplasser og balløkke, og det er umiddelbar nærhet til skogen med alle sine rekreasjonsmuligheter.
Det er også kort vei til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Populære Ringshaugstranda ligger i gangavstand fra boligen /rett gjennom skogen og ned til Ringshaug. Ringshaugstranda er en stor og nydelig sandstrand med steinmolo, badetrapp, treningsapparater, volleyballbaner og stor gresslette som innbyr til soling. Like i nærheten ligger også Skallevold og Karlsvika med bademuligheter. En kort sykkeltur unna ligger Flints idrettsanlegg og Slagenhallen.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Kiwi Gauterød, Meny Tolvsrød og Rema 1000 Olsrød. Ønsker du et lettere servicetilbud har Olsrødpark og Tolvsrød et utvalg av butikker. Ytterligere servicetilbud finner du i Tønsberg sentrum som yrer av shoppingmuligheter, i tillegg til en rekke kafeer, restauranter og puber. Her finner du Kilen Handelspark og Farmandstredet, hvor bussterminalen er integrert i senteret. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Ilebrekke ca. 3 min gange fra boligen. Tønsberg sentrum har sitt absolutte høydepunkt sommerstid. Langs bryggene kan du nyte av båtlivets gleder, eller et stort utvalg av restauranter, kaféer og barer. Slottsfjellet byr på musikkfestival, attraktive kulturminner, fine turområder og flott, vidstrakt utsikt. 
Med bil fra Ilebrekke tar det ca. 8 min til Tønsberg sentrum, 10 min til Åsgårdstrand,18 min til Horten, 27 min til Sandefjord, 47 min til Drammen og 1 t og 13 min til Oslo S. Eiendommen har trygg skolevei til Ringshaug barneskole og Ringshaug ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Ellers finnes nydelig tur- og friluftsområder rett i nabolaget - ideelt for den som prissetter gåturer, løping og sykling i skogsterreng. Velkommen!

Tomt

Areal: 452 kvm, Eierform: Eiet tomt. I tillegg eier boligen 1/19 av tomten gbnr. 89/257, som er realsameie.
Meget hyggelig og pent opparbeidet

Garasje / Parkering

God plass til utendørs parkering på egen eiendom.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i, sogner til Ringshaug skole.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Forsikring

Fremtind Polisenummer: 22426553

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 2008

Antall soverom

3

Byggeår

2008

Byggemåte

Enebolig oppført i tre på støpt betongplate i 2008. Boligen ble til-/innbygd hagestue/glassveranda i 2017. Boligen er oppført i to etasjer samt loft. Frittliggende sport-/redskapsbod oppført i tre. Utført fuktsøk ved hjelp av fuktindikator i tilknytning til bad i 2. etasje. Ingen unormal fukt registrert. Rommet er fra 2008. Utført fuktsøk på tilsvarende måte i vaskerom i 1. etasje. Ingen unormal fukt registrert. Rommet er fra 2008. Vanlig bruksslitasje i innvendige overflater. Vanlig værslitasje i utvendige overflater. Boligen gir for øvrig et godt inntrykk. Det henvises også til rapportens enkelte konstruksjonsdeler samt til selgers egenerklæringsskjema. Opplysninger som er gitt av selger/rekvirent er nødvendigvis ikke kontrollert/bekreftet av takstmannen.
Selger opplyser om følgende:
- Var lekkasje fra bad i 2. etasje i 2015 (utett membran/overgang til sluk). Underliggende konstruksjon/himling ble åpnet, tørket og utbedret i samarbeid med forsikringsselskap.
- Har tidvis vært lekkasje i forbindelse med nedbør ved overgang mellom yttervegg og hagestue/innglasset veranda.
- Har tidvis vært sukkermaur kjøkken om våren.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning datert: 29.09.2020.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for enebolig datert 23.06.2008.
De godkjente tegningene mottatt fra kommunen fraviker noe i forhold til faktisk romløsning. I 2. etasje er det på tegningene tegnet inn kontor. I dag er det vegg mellom trapp og kontor, og åpnet opp mellom kontor og soverom.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Boligens areal

Primærrom: 103 kvm, Bruksareal: 122 kvm, Bruttoareal: 137 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 68 m².
Primærrom: 54 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall m/trapp, stue/kjøkken og vaskerom/wc.
Sekundærrom: 14 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Vinterhage.
2. etasje:
Bruksareal: 54 m².
Primærrom: 49 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom/gang, 3 soverom og bad/wc.
Sekundærrom: 5 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 29.09.2020 utført av takstmann Tore Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Peisovn i stuen. Varmekabler i hall, vaskerom samt i bad i 2. etasje. I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 20 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 20 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 11 500 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
TV og internett fra Altibox, ca. kr. 1 100,- pr. mnd.
Årlig medlemskap i områdets velforening utgjør kr. 300,-.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 041 069 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 747 848 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Følg veien fra Olsrød og videre mot Ilebrekke. Ved rundkjøringen ved Maxbo, ta inn til høyre. Følg så veien videre (forbi Maxbo) og ta ned til høyre i Sagveien. Ta første til venstre til Bekketjønnveien. Bolige ligger helt innerst i veien.
Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som er regulert til frittliggende småhusbebyggelse, med plannavn Ilebrekke (plan-ID 3803 56009), vedtatt 03.12.2003. Relaterte planer til eiendommen er Ilebrekke Felt C2 (vedtatt 23.05.2012), Ilebrekke, felt C3 (vedtatt 18.06.2014) og Ilebrekke industriareal (vedtatt 05.11.1982), med plan-ID henholdsvis 20110040, 20130085 og 56001. I henhold til kommuneplan vedtatt 22.05.2019 er området eiendommen ligger i avsatt til boligbebyggelse. Reguleringskart med bestemmelser er vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Opprettelse av realsameie, dagboknr. 990053. Denne eiendommen har 1/19 andel i realsameiet.
Erklæring/avtale - tinglyst 14.09.2006, dagboknr. 13181 - gjelder: Felles drift- og vedlikeholdsplikt til felles lek - gbnr. 89/257 - merket Fe1. Like andeler av hjemmel blir overført hver enkelt eiendom. Videre skal kommunen har uhindret rett til drift og vedlikehold av kommunalt ledningsanlegg mot offentlig sti og fellesområdet Fe1. Pliktig medlemskap i velforening. Servitutten ligger vedlagt, interessenter oppfordres til å sette seg inn i servitutten.
På realsameiet gbnr. 89/256 er det tinglyst følgende:
Erklæring/avtale - tinglyst 14.09.2006, dagboknr. 13181 - gjelder: Samme som over.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Privat vei og offentlig vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Innebygd kjøleskap, komfyr, induksjonstopp og oppvaskmaskin.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jeanette@bs-partners.no eller SMS: 90 23 95 40 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.