Tønsberg

Meget pen og moderne hjørneleilighet med parkering og terrasse på hele 32 kvm! - Vannbåren gulvvarme

Reservatveien 2E , 3118 Tønsberg

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 49 m²
Bruksareal 53 m²
Bruttoareal 60 m²
Tomt 1 262 m² / Fellestomt
Soverom 1
Byggeår 2018
Gårdsnummer 151
Bruksnummer 535
Energimerking D
FINN.no 193524012
Sist endret 13.10.2020 12:54
Prisantydning 2 895 000
Totalpris 2 977 019
Ligningsverdi 708 379,-

Beregnet totalkostnad

2 895 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 73 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 82 019,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 977 019,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Leiligheten ligger i 1. etasje med syd-orienterte vinduer og sydvendt terrasse.
Planløsning hvor du har alt på ett plan og hvor vi bl.a. fremhever store og høye glassflater og en arealeffektiv løsning som inneholder følgende:
Entré, stue/kjøkken, bad/wc/vaskerom, soverom og bod/garderobe/tekn. rom
- Parkeringsplass i felles garasjekjeller
- Terrasse på ca 32 kvm.

Standard

Velkommen til en moderne innredet og stilfull leilighet, som bærer preg av forsiktig bruk, god teknisk standard og funksjonelle løsninger.
Alle innervegger i leiligheten har malte og slette vegger som gir et helhetlig uttrykk. Listfri overgang mellom vegger og himlingen understreker leilighetens moderne preg. Kombinasjonen av  vannbåren varme i gulv og balansert ventilasjon er både økonomisk lønnsomt og skaper et godt inneklima. - Den store terrassen med adkomst fra stuen på ca 32 kvm må fremheves, samt de store glassflatene i stuen og kjøkkenet!
Moderne kjøkken med slette og stilrene fronter som gir et flott uttrykk som kler leiligheten godt. Her er det vektlagt detaljer som gir et tiltalende preg, som blant annet takhøye overskap, mørk benkeplate, underlimt vask og delvis skjult avtrekk. Kjøkkenet innehar integrerte hvitevarer som: oppvaskmaskin, innfelt induksjonstopp, stekeovn, og kjøle-og fryseskap. - Ledlys i overskapene sørger for godt arbeidslys når det skal kokkeleres.
Merk den romslige stuen med flott parkettgulv, slette vegger og god plass til sittegrupper samt spisestuemøbler.
Soverommet innehar god plass til dobbelseng, samt stor og praktisk garderobe. Forøvrig godt med lagringsplass i bod/teknisk rom i entre.
Baderom:
Moderne bad med flott og lys innredning, og mørke gulvfliser med varmekabler. Veggene har pene og lyse fliser, samt at det er slett himling med downlights for god belysning. Stor og bred baderomsredning med hendige kolonialskuffer, lekkert speil med integrert belysning, krommet ett-greps blandebatteri, flott dusjhjørne med regnfallsdusj og ekstra dusjhode. Mosaikkfliser i dusjsonen matcher øvrige gulvfliser. Vegghengt toalett og opplegg for vaskemaskin.
Det medfølger en parkeringsplass i felles garasjekjeller samt bod vis-avis p-plassen.
Dette er en leilighet som appellerer til mange! -  Velkommen til visning!

Beliggenhet

Leiligheten ligger sentralt til på Kilen i Tønsberg. Leiligheten er et ypperlig utgangspunkt dersom man vil ha nærhet til sentrum og flotte turområder i nærheten. Kyststien går fra Kilen og ut mot Husvik og helt til Slagen, samt inn mot byen og videre til Nordbyen og Ilene. Hva med å spasere inn til byen og ta en bedre middag på brygga eller bare nyte livet på sommeren? Området er under utvikling og det er bygget flere boligkomplekser her den siste tiden. Det er i området stort utvalg av varehandel og dagligvarebutikker. I umiddelbar nærhet finner man Kilden kino med flere fritidstilbud og matserveringsmuligheter. Det er en lekeplass og fotballbane over gaten for sameiene for de som har barn eller barnebarn. Eiendommen ligger også svært sentralt til store arbeidsplasser som Sykehuset i Vestfold. Kort vei til jernbane og buss, samt kun 20 minutters kjøretur til Torp Flyplass. Brygga i Tønsberg, sjø og skjærgård kan nås innen få minutter.

Tomt

Areal: 1 262 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal.

Etasje

1.etasje.

Garasje / Parkering

Parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Eierskap fremkommer som realsameieandel 1/78 av anleggseiendommen gnr. 151 bnr.612 som er parkeringsanlegget. I tillegg disponerer man bod nr.65.  Garasjeanlegget er i realsameie med Reservatveien 2A-C og 2D.

Barnehage / skole i området

For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Felleskostnader

2 773 pr. mnd.
Felleskostnadene er delt opp slik: Fellesutgifter - inkludert blant annet fellesforsikring, forretningsførerhonorar, styrehonorar, revisjonshonorar , strøm fellesarealer og drift og vedlikehold-   kr.1.591,-. Garasje kr.100,-. Kabel-TV kr.200,-. Fastledd fjernvarme kr.450,-. Akonto fjernvarme kr.173,- og akonto fyring kr.259,-.
Felleskostnadene er planlagt redusert med kr.225,- fra 01.01.2021 - til kr.2.548,-. Det skyldes halvering av fastledd fjernvarme.

Sameie

Sameiet Kilen Boligsameie B, org.nr. 920 772 161, består av 25 seksjoner - fordelt over 5 etasjer.
Styreleder i sameiet er Brit Klemmetsby.
Forretningsfører i sameiet er BORI BBL.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Enkelte beboere i sameiet har opplevd vanninntregning under kledning på terrasse. Dette er derimot ikke observert for selgers leilighet. Likevel vil sameiet, som har hyret Norconsult for ekstern revisjon, ta dette videre til utbygger i håp om å  få dette utbedret før utgangen av garantiperioden.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Regnskap

Fjorårets regnskap (2019) viste et underskudd på kr.59.417. Underskuddet skyldtes noe høyere kostnader enn budsjettert - og ble dekket opp av opptjent egenkapital. I budsjett for inneværende år er det lagt til grunn at selskapet skal gå med kr 17.079,- i overskudd.
Felleskostnadene økte med 5% fra 01.01.2020 og 10% fra 01.07.2020- pga. fastledd fjernvarme som tillegges felleskostnadene i 2020. Disse halveres fra 2021 da kostnaden fordeles likt gjennom hele året.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene følger som vedlegg.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2018

Antall soverom

1

Byggeår

2018

Byggemåte/Tilstand

Seksjonert leilighet beliggende i 1. etasje i boligblokk oppført i betong i 2017/-18.
Takstmannens tilstandsrapport er en forenklet utgave som kun gjelder innvendig i denne seksjonen/leiligheten. Utvendige fasader, felles arealer etc. er felles ansvar for sameiet og derfor ikke vurdert.
Utført fuktsøk ved hjelp av fuktindikator i tilknytning til bad. Ingen unormal fukt registrert.
Leiligheten gir et godt inntrykk.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning datert: 30.09.2020. Det henvises også til rapportens enkelte konstruksjonsdeler samt til selgers egenerklæringsskjema. Opplysninger som er gitt av selger/rekvirent er nødvendigvis ikke kontrollert/bekreftet av takstmannen.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det ble gitt ferdigattest 23.10.2018.

Boligens areal

Primærrom: 49 kvm, Bruksareal: 53 kvm, Bruttoareal: 60 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 53 m².
Primærrom: 49 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, stue/kjøkken, bad/wc/vaskerom, soverom
Sekundærrom: 4 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod/garderobe/tekn. rom.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 24.09.2020 utført av takstmann Tore Rønning.  Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut.
I henhold til eierseksjonsloven §24 er det ikke tillatt med kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene til sameiet og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på sameiets årsmøtet. Dette gjelder ikke for fritidsboliger.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i entre, stue/kjøkken og soverom. Varmekabler i bad.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Strømforbruk ca. 2.500 kwh pr.år. i følge selger.

Kommunale avgifter

Kr. 8 730,94 pr. år

Løpende kostnader

Strømforbruk ca. 2.500 kwh pr.år. Varmtvann og fyring kommer utenom og er inkludert i felleskostnader som månedlig akontoinnbetaling som er gjenstand for avregning.
Homenet (Telenor fra januar 2021) leverer TV og Internett. Kr.200,- pr. mnd for Tv inkl i felleskostnader. Internett kr.399,- pr.mnd.  Tuner/boks medfølger.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 708 379 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 550 164 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Adkomst fra offentlig vei. Eiendommen er tilkoblet offentlig vann og avløp - stikkledninger er sameiets felles ansvar.

Regulering

Sameiets eiendom regulert til/ betegnet som område avsatt til boligbebyggelse -blokkbebyggelse, gatetun, gårdsplass, lekeplass og beliggende i ras-og skredfareområde. Iht. reguleringsbestemmelser så er eiendommen beliggende i Faresone - ras- og skredfare (H310)- som er kartlagt kvikkleiresone med lav faregrad. Gjeldende reguleringsplan er planID 0704-20100032 - bestemmelser til detaljregulering av Kilen Sørøst, gbnr.151/4 med flere (tidl. Kilen Handelspark) -er vedtatt 19.03.2014 med mindre endringer vedtatt 19.06.2015, 29.06.2015 og 26.08.2015.
Området er fremdeles under utbygging/utvikling.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Følgende servitutter/ er tinglyst på eiendommen:
Erklæring avtalt tinglyst 15.08.1985 - dagboknr.12968
Avtale for TAU og kommunen vedr. avløpsledning
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Byggeforbud på nærmere angitt avstand/område
Plikt til å bortlede overvann Med flere bestemmelser
Jordskiftesak 17-111634AJA-ALAG Kilen Syd, tinglyst 12.02.2018, dagboksnr. 429722
Disse erklæringene/avtalene gjelder sameiets eiendom og/eller tilstøtende eiendommer og nærområde og  vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes.

Vei/vann/avløp

Adkomst fra offentlogvei. Eiendommen er tilkoblet offentlig vann og avløp.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
-Kombinert kjøle- og fryseskap
-Komfyr
-Platetopp
-Oppvaskmaskin
Fryseskap og hyllesystem i sportsbod medfølger ikke.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til preben@bs-partners.no eller SMS: 92 46 85 90 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.