Solvang

Bo lett, lyst & luftig på attraktive Solvang - Herlig, solrik balkong - P-kjeller & heisanlegg

Trudvangveien 61 , 3117 Tønsberg

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Bjørnar Leirdal
Bjørnar Leirdal Eiendomsmegler
Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 95 m²
Bruksareal 96 m²
Bruttoareal 103 m²
Tomt 7 775 m² / Fellestomt
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Byggeår 2002
Gårdsnummer 1011
Bruksnummer 202
Energimerking E
FINN.no 194504267
Sist endret 19.10.2020 10:17
Prisantydning 5 490 000
Totalpris 5 636 269
Ligningsverdi 893 880,-

Beregnet totalkostnad

5 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 137 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 490 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 146 269,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 636 269,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Sameiet Solvang Terrasse ble etablert i 2003. Det består av 78 selveierleiligheter. Leiligheten ligger svært attraktiv til i 3. etg mot syd og inneholder: Entré, bod, 2 soverom, stue kjøkken og 2 bad.
Sportsbod og garasje i kjeller.

Standard

Velkommen til Solvang Terasse og Trudvangveien 61. Her får du en stor og flott leilighet med stor sørvestvendt terrasse på 16 kvm med svært gode sol- og utsiktsforhold. Leiligheten er jevnlig vedlikeholdt og overflatebehandlet og fremstår lys og trivelig. Leiligheten er malt opp de siste to årene i lyse og trivelige farger. Fra p-kjelleren tar du heisen opp til leiligheten. Du kommer inn i en lys entré med garderobeløsning. Du går videre inn til en delvis åpen stue- og kjøkkenløsning med god plass til spisestue, evt kjøkkenbord og tv-stue. Fra spisestuen går du ut til en fantastisk terrasse som vender mot sør og vest, noe som gir det svært gode solforhold fra morgen til kveld, samt utsikt mot byen. Her sitter du forholdsvis skjermet for innsyn. Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass. Frontene på innredningen er skiftet i 2015 og er i lys utførsel. Det er steinplate på kjøkkenbenk, fliser på vegger over benkeplaten og integrerte hvitevarer. Du får 2 bad i leiligheten. Hovedbadet er pusset opp i 2014 med membran og fliser på gulv og vegger. Badet er innredet med servant, dusjhjørne, innredning og vegghengt toalett. Bad nr 2 er noe mindre, er fra byggeår og har fliser på gulv og vegger. Badet er innredet med servant, dusjhjørne og vegghengt toalett. Begge badene har varmekabler i gulvet. Leiligheten har 2 soverom, hvor begge er lyse og trivelige og har garderobeløsninger. I stuen er det montert en koselig gasspeis. Denne gir god effekt og er et trivelig tilskudd til stuen. Meget praktisk og flott leilighet med en veldig god plassering i bygget.
Vel møtt.

Beliggenhet

Supersentralt og fordelaktig beliggende på ærverdige og attraktive Solvang. En ypperlig beliggenhet for deg som ønsker å bo veldig sentralt med gangavstand til Tønsberg sentrum med alt av shoppingmuligheter, jernbanestasjon, bussterminal og Tønsberg brygge med ulike restauranter og yrende uteliv. Fine tur- og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet, herunder bl.a. Frodeåsen, Byskogen og Messeområdet. Flott skog på Eik med lysløype - ideelt for deg som prissetter løping, sykling og gåturer i skogen. Umiddelbar nærhet til barnehager, Byskogen skole (1-10 klasse), Greveskogen Videregående og Wang toppidrettssenter, ishall og treningssenter ved Gressbanen. Enkel tilkomst for å komme til E-18 mot Oslo og Kristiansand. Her bor du også særdeles sentralt i forhold til Torp Lufthavn (ca. 19 km) som normalt nås på ca. 20-25 minutter med bil. Særdeles attraktivt villaområde og gate på Solvang. Kombinasjonen stille og rolig - dog allikevel supersentralt- en sjelden mulighet!

Tomt

Areal: 7 775 kvm, Eierform: Fellestomt
Eiet fellestomt på 7.660,4 m² som tilhører sameiet. Fellesområdene er meget pent opparbeidet, rikt beplantet med ulik grønn beplantning og prydbuske. Ellers asfaltert og steinlagte gangstier og internveier.

Etasje 3 etasje

Garasje / Parkering

Biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg med heis direkte opp i leiligheten. Automatisk portåpner. I tillegg er det stor parkering ute for beboere og gjester.

Barnehage / skole i området

Eiendommen ligger i et område som sogner til Byskogen skolekrets. Kontakt megler for nærmere informasjon om skoler og barnehager i området. For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Felleskostnader

2 752 pr. mnd. Dekker tv- og internett, felles byggforsikring, strøm til fellesområder, drift og vedlikehold, honorarer mm. Gass (akonto kr 300,-) kommer i tillegg pr mnd
Sameiet har avregning (kontobeløpene avregnet mot virkelig forbruk) for gass 1 gang i året.

Sameie

Sameiet Solvang Terrasse ble etablert i 2003. Det består av 78 selveierleiligheter fordelt på 5 hus, 4 hus a 18 til 19 leiligheter og et hus med 4 leiligheter. Størrelsen på leilighetene varierer fra 72 m² til 163 m².
Styreleder i sameiet er Randi Lindestad.
Forretningsfører i sameiet er OBOS Tønsberg v/Anita Dahl - tlf. 33 30 94 00.
Sameiet har egen hjemmeside:
http://www.solvangterrasse.no/
Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Styret har inngått avtale med Protan As om jevnlig sjekk av takene i sameiet.
Det er installert automatisk døråpner. Dugnad vår og høst.
Det er lagt opp forsyningskabel og strømkurs til el-billader på medfølgende garasjeplass.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Regnskap

Solid sameie med god egenkapital.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Det er tillatt med husdyr, men eier må påse at de ikke er til sjenanse for andre.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23.

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2002

Antall soverom

2

Byggeår

2002

Byggemåte

Bygget er fundamentert med støpte såler og grunnmurer er oppført i betong. Yttervegger er utvendig panelt. Flatt tak er tekket med takfolie.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Jan-Erik Rossavik datert: 28.09.20.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedt for eiendommen den 09.09.2010.

Boligens areal

Primærrom: 95 kvm, Bruksareal: 96 kvm, Bruttoareal: 103 kvm
3. etasje:
Bruksareal: 96 m².
Primærrom: 95 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang/entré, kjøkken, stue, 2 bad og 2 soverom.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 28.09.20 utført av takstkonsulent Jan-Erik Rossavik. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Gasspeis i stuen. Termostatstyrte varmekabler på begge badene. Elektriske panelovner for øvrig.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca 6 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 6 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 10 679 pr. år

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
Årlig TV og internett betales via felleskostnadene.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 893 880 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 217 968 pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Utstyr

Terrassemarkise.
Dørcalling.
Parkeringskjeller.
Bod i kjeller.
Gasspeis.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.
Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som er regulert til bolig, kjørevei og annet spesialområde (privat parkering og Støyvoll skråning) i henhold til reguleringsplanen for "Tønsberg Gressbane" vedtatt 11.10.2000. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Erklæring/avtale/seksjonering - tinglyst 12.02.2003, dagboknr. 1754 - gjelder: seksjonen har tilleggsdel (garasje).

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Oppvaskmaskin, kjøle- og fryseskap og komfyr.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til bjornar@bs-partners.no eller SMS: 46 44 56 33 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.