Nøtterøy

Interiørmessig lyst og moderne innredet - Fantastisk beliggende rett ved Teieskogen!

Odins vei 8 , 3128 Nøtterøy

VISNINGER

25. oktober søndag kl. 13:00-14:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jeanette Sørvik
Jeanette Sørvik Eiendomsmegler
Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 96 m²
Bruksareal 116 m²
Bruttoareal 127 m²
Tomt 712 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 1962
Gårdsnummer 129
Bruksnummer 126
Energimerking G
FINN.no 195064248
Sist endret 19.10.2020 14:15
Prisantydning 4 500 000
Totalpris 4 626 519
Ligningsverdi 800 722,-

Beregnet totalkostnad

4 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 112 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 500 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 126 519,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 626 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Frittliggende enebolig som har alle funksjoner på ett plan og som inneholder følgende:
Entré, gang med avsatt garderobeplass, spisestue, stue med peis og utgang til terrasse, kjøkken med spiseplass, vaskerom med utslagsvask, dusjbad/wc med servantinnredning, 3 soverom hvorav ett med skyvedørsgarderobe og ett med garderoberom. Bod/kott under loftstrappen.
Loft: Stort, gulvet loft.
Garasje i tilknytning til boligen.

Standard

Lettstelt enebolig, svært funksjonell bolig som har alle funksjoner på ett plan! Boligen fremstår som meget solid og ordentlig, det er helt tydelig at boligen er tatt godt vare på og godt vedlikeholdt. Her er det foretatt oppgraderinger og moderniseringer frem til nå. El-anlegget er påkostet og modernisert med nye automatsikringer. Yttertaket har hatt takfornying (2018) og har siden da hatt en løpende vedlikeholdsavtale. Ny inngangsdør samt at de fleste av vinduene er skiftet (2016). Badet ble oppgradert i 2004. Kjøkkenet er påkostet og modernisert med moderne kjøkkeninnredning levert og montert av Montèr. Slette fronter og grepfrie skap samt alt av integrerte hvitevarer som komfyr i høyden, kjøl-/fryseskap, oppvaskmaskin samt steketopp type induksjon. Ny terrasse i 2017, ny varmtvannsbereder i 2014 samt tre nye, moderne panelovner. Pipen er beslått og det er satt inn ny og moderne vedovn i stuen i 2018. Vann- og avløpsledningene ble separert i 2018. Vegger og tak i stuen er nylig gipset og malt, forøvrig stort sett helsparklede vegger slik at veggene er slette og gir et moderne uttrykk. Interiørmessig gjennomgående lyst og delikat innredet - boligen utstråler ordentlighet og fremstår som smakfull og moderne! Velkommen til en hyggelig visning!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i en stille og rolig gate i et etablert villastrøk på Valhalla i Færder kommune, på åsen ovenfor Kaldnes i Tønsberg. Området har nærhet til skoler for alle alderstrinn, barnehage, bussholdeplass og en rekke servicetilbud. Teieskogen ligger i umiddelbar nærhet med flotte turområder og lysløype. Du kan ta deg inn i lysløypa direkte fra Odins vei. Lysløypa prepareres så fort forholdene tillater det. Idrettsparken består av Nøtterøyhallen, en rekke fotballbaner og 400 m friidretts-løpebane. Fra eiendommen er det kun 5 min gangavstand til Tønsberg brygge, via gangbro fra Kaldnes, hvor du kan nyte av båtlivets gleder, eller et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer. Slottsfjellet ligger også i gangavstand, med attraktive kulturminner, fine turområder og vidstrakt utsikt. På Rosanes, like ved Teie sentrum ligger naturskjønne Rosahaugparken, en idyllisk perle med store plenområder, dammer, fotballbane, samt bakker som benyttes til aking om vinteren. På nedsiden av for Rosahaugparken ligger både stranda og Teie småbåthavn.  I dette huset bor du "midt i sentrum"  samtidig som du bor inntil naturen på en usjenert og solrik tomt.

Tomt

Areal: 712 kvm, Eierform: Eiet tomt
Hyggelig tomt som er anlagt med plen. Noe fjell opp i dagen. Ellers anlagt med noe bed. Herlig terrasse ut fra stuen som ligger vendt mot syd. Her kan man sitte og nyte deilige sommerdager, helt uten innsyn fra ytre omgivelser. Innkjørselen og gårdsplassen er asfaltert.

Garasje / Parkering

Garasje i tilknytning til boligen. Ellers god plass til utendørs parkering på egen eiendom.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i, sogner til Teie skolekrets.
For mer informasjon om barnehager, skoler og ledige plasser- kontakt Færder kommune på tlf. 33 39 00 00.

Forsikring

If Skadeforsikring

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1962

Antall soverom

3

Byggeår

1962

Byggemåte

Enebolig i en etasje oppført i 1962. Boligen er betydelig påkostet i 2016 der det meste av vinduer og dører ble byttet samt generell oppussing av innvendig overflater. Videre ble det montert ny kjøkkeninnredning med hvitevarer. I 2018 ble takstein vasket, impregnert og malt. Fra tidligere var baderom oppgradert i 2004. Boligen fremstår som godt vedlikeholdt og gir et positivt inntrykk. Som det fremgår av rapporten forøvrig er det registrert enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand, det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene. Det er viktig å påpeke at bygningen antas å være oppført i henhold til de forskrifter som gjaldt i byggeperioden. Dagens forskriftskrav til isolasjon, brann og innemiljø er strengere enn de som gjaldt da dette huset ble bygget, og det må derfor forventes et avvik i forhold til dagens standard. Det vises for øvrig til rapportens enkelte punkter med tilstandsgradering. Tilstandsgradering kan også gis under henvisning til forventet teknisk levetid for bygningsdeler/komponenter og gjenspeiler at deler av denne er oppbrukt. Konstruksjonsdeler som ikke er synlige, men beskrevet, er sannsynlige antagelser fra takstmann eller opplysninger fra eier.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Gunnar Sverrisson datert:12.10.2020.
Selger opplyser om at det vil komme pålegg om å koble seg på offentlig avløp når kommunen legger til rette for det i Odins vei. I desember 2018 ble det lagt nye rør fra boligen og ut til offentlig vei. Gravearbeidene er dermed utført og det er klart for å koble ut septiktanken. Arbeidene ble utført av Olaf B. Terjesen og Nøtterøy Anleggsgartnerservice.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ifølge opplysninger fra Færder kommune foreligger det ikke ferdigattest eller brukstillatelse på eiendommen. Kommunen etter-utsteder ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for tiltak omsøkt før 1.1.1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Boligens areal

Primærrom: 96 kvm, Bruksareal: 116 kvm, Bruttoareal: 127 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 96 m².
Primærrom: 116 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Vindfang, gang, 3 soverom, vaskerom, baderom, kjøkken og stue.
Sekundærrom: 20 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Trappebod og garasjerom.
Loft:
Lagringsplass. Takhøyde under 1,90 meter, derfor ikke måleverdig areal ihht. NS 3940.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 12.10.2020 utført av takstmann Gunnar Sverrisson. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Gulvvarme i baderom og vaskerom. Vedovn i stue (ny i 2018). For øvrig elektriske panelovner. Alle opplysninger om varmeanlegg er ifølge. selger. Tilstand på varmeanlegg er ikke vurdert. I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Årlig estimert energiforbruk ca 17 000 kWh, dette er beregnet utfra at der kun er en voksen person som bor i boligen.

Kommunale avgifter

Kr. 14 367 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
TV og internett fra Canal Digital/Telenor, kr. 1 120,- pr. år.
Årlig betaling for snømåking/vedlikehold vei utgjør kr. 1 000,-.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 800 722 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 882 598 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra sentrum kjører man over kanalbrua og tar til høyre i rundkjøringen. Følge veien til man kommer til rundkjøringen på Kaldnes. Ta til venstre opp Sundveien. Denne går videre over i Torsvei. Ta så Odinsvei til venstre og eiendommen ligger på venstre side av veien, inn liten stikkvei.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som er regulert til boliger og restriksjonsområde flyplass, med plannavn Vallhalla-Midtåsen(vedtatt 07.05.1974), og planID 3811 113. I henhold til kommuneplan vedtatt 31.01.2018 er området eiendommen ligger i avsatt til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler. Se også info om "Ny fastlandsforbindelse fra Færder kommune" under "offentlige planer".

Offentlige planer

Eiendommen ligger i ett område som omfattes av planene om "Ny fastlandsforbindelse fra Færder kommune" - herunder ligger eiendommen innenfor område som inngår i reguleringsplanarbeidet som det ble varslet oppstart på med frist for tilbakemeldinger 24.03.2020. Det er planlagt tunnel under Teieskogen som vil få utløp syd/sydvest/vest for eiendommen. Området er/vil bli båndlagt.
Det er ennå ikke endelig vedtatt at bygging skal skje - blant annet pga. endrede forutsetninger (momskompensasjon og bompengeforlik) og i hvilket omfang- redusert løsning har også vært diskutert (2-felts i stedet for 4-felt). Når prosjektet først får klarsignal vil det tidligst stå ferdig i 2024-2025.
Vedlagt i salgsoppgave er kart med planavgrensning samt kopi av brev til husstander på Nordre Nøtterøy sendt ut i mars 2020.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er ikke registrert servitutter eller heftelser på eiendommen.
 
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Færder kommune. Stikkvei inn fra Odinsvei er privat. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jeanette@bs-partners.no eller SMS: 90 23 95 40 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.