Vallø

Lekker & nyoppusset leilighet med 2 soverom & sjøutsikt - Attraktiv beliggenhet i maritime omgivelser

Carl 15 gate 6C , 3150 Tolvsrød

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Bjørnar Leirdal
Bjørnar Leirdal Eiendomsmegler
Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 55 m²
Bruksareal 58 m²
Bruttoareal 65 m²
Tomt 1 492 m² / Fellestomt
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Byggeår 1777
Gårdsnummer 140
Bruksnummer 789
FINN.no 195843880
Sist endret 03.11.2020 08:25
Prisantydning 2 190 000
Totalpris 2 324 059
Ligningsverdi 499 164,-

Beregnet totalkostnad

2 190 000,- (Prisantydning) 68 590,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 258 590,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 56 450,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 258 590,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 65 469,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 324 059,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Nyoppusset og lekker leilighet som ligger i byggets 3. etg og inneholder følgende: Entré, kjøkken, stue, bad og 2 soverom. Bod i kjeller. Det er heis i bygget. Felles solrik balkong mot syd i 2. etg.

Standard

Velkommen til Vallø og Carl 15 gate 6C. Her får du en nyoppusset og lekker leilighet i byggets 3. etg med bl a 2 soverom og flott utsikt over Vallø Båthavn og sjøen. Leiligheten er pusset opp i 2020 med nymalte flater. Leiligheten fremstår lekker og tidsriktig hvor du kan flytte rett inn. Bad og kjøkken er fra 2009 da eiendommen ble bygget om til leiligheter.
Bygningen har vært gjenstand for omfattende ombygging, påkostninger og moderniseringer - både innvendig og utvendig. Her er også satt inn heis og alle leilighetene har livsløpsstandard. Yttertaket er tekket med rød taksten. Alle himlinger er hvitmalt og vegger i fellesområder ermalt i eggehvit. Her får du flott sjøutsikt på begge sider av leiligheten! Vindusark som gjør at en får god utsikt, samt at det slippes mye lys inn i leiligheten. Stue med åpen kjøkkenløsning som har stilig og tidløs kjøkkeninnrdning i hvit utførelse fra Sigdal. Leililigheten har to soverom, hvor det også er garderobeskap. Innvendig praktisk bod. Pent flislagt bad med fliser på gulv og vegger som er smakfulle og tidsriktige. Badet inneholder dusj, toalett og servant i baderomsinnredning. Her er det også opplegg til vaskemaskin.
Utvendig er bolig kledd om i 2019. Leiligheten har en herlig atmosfære og man får en god blanding av det moderne og stilrene, kombinert med sjarm og nostalgi! Her er det bare å ta med seg møblene og flytte rett inn.
Leiligheten er utstyrt med balansert ventilasjon, sentralstøvsuger og porttelefon. Vel møtt.

Beliggenhet

Enten du liker deg best på land eller på sjøen i båt, ligger området perfekt til med tanke på tilgjengelighet. Omtrent rett utenfor døren er du direkte i sjøkanten ved Vallø samt Furustrand og deretter Vestfolds kanskje flotteste badestrand, Ringshaugstranda. Denne er svært populær sommerstid, men vel så populær på øvrige årstider takket være den flotte kyststien som er anlagt og som går nærmest rett utenfor Valløområdet. Her kan man gå lange turer langs sjøen på oppmerket kyststi, bla. frem til en annen populær familestrand, Skallevoldstranda lengre nord, eller sydover mot Husvik.
Vallø Båthavn ligger et steinkast fra eiendommen, og gir deg anledning til direkte adkomst til den flotte Nøtterøy- og Tjømeskjærgården.
Nærmest vis a vis finner du også Vallø næringspark m/ bl.a. treningssenter, bowling, spisested (Redningen) med mer.
Gangavstand til Tolvsrødsenteret med en rekke sentrumsfunksjoner som bl.a. spisesteder, apotek, lege- og tannlegesenter, dagligvareforretninger, parfymeri, velværesenter og øvrige servicetilbud.
Området har ellers nærhet til skoler og barnehager. Det er også kort vei til områder for fritidsaktiviteter for barn og unge, blant annet ved Flint sitt treningsanlegg på Tolvsrød, Slagenhallen samt balløkke i nærmiljøet.
Fra området er det kun ca. 6 km til Tønsberg sentrum med Tønsberg brygge, Kulturhus, Jernbanestasjonen og et uendelig antall restauranter og serveringssteder. Det er gode bussforbindelser fra eiendommen, og det begynner en sykkelsti 300-400 meter fra eiendommen og hele veien inn til Tønsberg by.
E-18 fra Tønsberg til Oslo har 4-felts vei på hele stekningen, noe som gjør at kjøreturen fra eiendommen til
Oslo gjøres unna på en drøye time. Til Torp Flyplass er det ca. 20-25 minutter med bil med daglige avganger til en rekke Europeiske byer.

Tomt

Areal: 1 492 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er felles for sameierne og består av en solrik og koselig hage opparbeidet med blant annet felles
sittegrupper, hageplen, trær, noe blomsterbed og diverse beplantning/hekk.
Gruset gårdsplass og asfaltert foran felles inngangsparti. Det er en koselig steintrapp fra gårdsplassen til
overgangen mot byggets hovedinngang.
Sameiet disponerer felles gressklipper, og gressklipping skjer etter rullerende liste blant seksjonseierne. Det gjøres oppmerksom på at snr. 1 og snr. 2, som ligger i separat bygning mot nord, disponerer eksklusivt egne hageparseller og parkeringsplasser.

Etasje 3 etasje

Garasje / Parkering

Det er biloppstillingsplasser på sameiets tomt som disponeres av sameierne i fellesskap.
Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Barnehage / skole i området

Leiligheten ligger i et område som sogner til Ringshaug barne- og ungdomsskole.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Felleskostnader

3 231 pr. mnd. Fellesutgiftene dekker renter og avdrag på fellesgjeld, forretningsførsel, forsikring, felles strøm, vask, snømåking,TV/internett, heiskontroll, sprinklerservice, sommervedlikehold

Sameie

Sameiet består av 8 seksjoner - fordelt på en 6 mannsbolig over 3 etasjer, og en 2 mannsbolig.
Styreleder i sameiet er Ingvild Anthonisen.
Forretningsfører i sameiet er Svane forvaltning
Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det er nylig skiftet kledning på hele bygget.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei / Ja

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Andel fellesgjeld

68 590

Rentekostnader fellesgjeld

Rentekostnadene er kr 490,- pr mnd

Avdrag fellesgjeld

Avdrag er kr 783,- pr mnd

Husdyrhold

Husdyrhold er i følge vedtektene / husordenssreglene tillatt.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 1777

Antall soverom

2

Byggeår

1777

Byggemåte

Bygget består av totalt 6 leiligheter fordelt på 3 plan. Leilighetene har bod i kjelleren.
Bygget i tre med takstein på taket. Fundamentert med betong på antatt faste masser. Grunnmur antatt av naturstein/betong.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 08.12.2009. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.

Boligens areal

Primærrom: 55 kvm, Bruksareal: 58 kvm, Bruttoareal: 65 kvm
3. etasje:
Bruksareal: 58 m².
Primærrom: 55 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Entre, bad/wc, stue, kjøkken, 2 soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Det er varme i gulvet på badet. Ellers vanlig elektrisk oppvarming med panelovner.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca 9 900 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 9 900,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 7 509 pr. år

Løpende kostnader

Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 499 164 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 796 990 pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.
Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, avsatt i kommuneplan til boligbebyggelse, samt strandlinje sjø.
I følge innhentede opplysninger fra Tønsberg kommune omfattes ikke eiendommen av bebyggelsesplan etter eldre Plan- og bygningslov. Eiendommen ligger heller ikke innenfor område med nedlagt midlertid forbud mot tiltak. Kommunen bekrefter også at det ikke foreligger igangsatt planleggingsarbeid på et område som berører eiendommen.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
2009/634389-1/200 vedr seksjonering.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Kjøleskap, stekeovn, oppvaskemaskin og vaskemaskin.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til bjornar@bs-partners.no eller SMS: 46 44 56 33 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.