Valhalla

Arkitekttegnet funkisbolig fra 60-tallet - Sjel & tidstypiske detaljer - Praktfull utsikt & særdeles gode solforhold

Sleipners vei 11 , 3128 Nøtterøy

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 142 m²
Bruksareal 164 m²
Bruttoareal 179 m²
Tomt 1 131 m² / Eiet tomt
Oppholdsrom 1
Soverom 3
Byggeår 1965
Gårdsnummer 129
Bruksnummer 234
Energimerking G
FINN.no 194298835
Sist endret 20.10.2020 12:50
Prisantydning 4 490 000
Totalpris 4 627 519
Ligningsverdi 894 744,-

Beregnet totalkostnad

4 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 123 500,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 137 519,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 627 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Original arkitekttegnet funkisbolig fra 1965 med stor solrik tomt og nydelig utsikt. Boligen går over to plan med sokkel og hovedetasje.
Hovedetasjen inneholder entré, gang, vaskerom, kjøkken, romslig stue m/ spisestue og nydelig utsikt, bad, separat toalett, trapperom og 3 soverom. Sokkeletasjen er delvis innredet og inneholder gang, hall m/ trapp, 2 soverom (ikke godkjent rømningsvindu og lysflate) 4 boder og krypkjeller. Frittstående garasje.

Standard

Velkommen til Valhalla og denne originale arkitekttegnede funkisbolig fra 1965. Eiendommen ligger i Sleipners vei, som er en barnevennlig blindvei øverst i Valhalla. Boligen er oppført midt på 1960-tallet og har bevart mye av stilen fra den tiden. Boligen er særegen og flott, men trenger oppgradering for å møte dagens krav til standard. Huset er innholdsrikt med alle hovedfunksjoner på hovedplanet. I tillegg er det sokkeletasje som er delvis innredet. Sokkelen har potensiale til å utnyttes mer. Her er det flere boder til lagring slik den står i dag, samt at det er krypkjeller som man kan grave ut og innrede ved behov. Det er mange muligheter for å utvide og slå sammen rom for å tilpasse huset til dine ønsker og behov. Kjøkkenet fikk et løft med fornyer rundt 1990 og er i relativt god stand. Badet ligger på hovedplanet og har fliser fra rundt 1990. badet inneholder dusjkabinett og servant m/ innredning. Separat toalett og vaskerom. Her får du en egenartet bolig med svært populær og sentral beliggenhet. Vel møtt!

Beliggenhet

Huset har nydelig utsikt mot sjøen, Jarlsberg hovedgård og Slottsfjell. Eiendommen ligger i en stille og rolig blindvei, i et etablert villastrøk på Valhalla i Færder kommune, på åsen ovenfor Kaldnes i Tønsberg. Området har nærhet til skoler for alle alderstrinn, barnehage, bussholdeplass og en rekke servicetilbud. Teieskogen ligger i umiddelbar nærhet med flotte turområder og lysløype. Du kan ta deg inn i lysløypa direkte fra Odins vei. Lysløypa prepareres så fort forholdene tillater det. Idrettsparken består av Nøtterøyhallen, en rekke fotballbaner og 400 m friidretts-løpebane. Fra eiendommen er det kun 5 min gangavstand til Tønsberg brygge, via gangbro fra Kaldnes, hvor du kan nyte av båtlivets gleder, eller et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer. Slottsfjellet ligger også i gangavstand, med attraktive kulturminner, fine turområder og vidstrakt utsikt. På Rosanes, like ved Teie sentrum ligger naturskjønne Rosahaugparken, en idyllisk perle med store plenområder, dammer, fotballbane, samt bakker som benyttes til aking om vinteren. På nedsiden av for Rosahaugparken ligger både stranda og Teie småbåthavn.
I dette huset bor du "midt i sentrum" med drømmeutsikt, samtidig som du bor inntil naturen på en usjenert og solrik tomt.

Tomt

Areal: 1 131 kvm, Eierform: Eiet tomt
Stor, sjarmerende og svært solrik tomt på hele 1131 kvm. Boligen er praktisk anlagt med platå på boligens fram- og bakside. Deler av tomten er naturtomt med majestetiske furutrær, lyng og knauser. For øvrig er tomten pent opparbeidet med prydbusker, plenarealer og hekk. På tomten, spesielt på nedsiden av boligen, er det god plass til lek og moro for store og små. Her kan du plassere trampolinen og lage ballbane om ønskelig. Du har fantastiske solforhold på hele tomten, samt at du får en vakker utsikt mot sjøen, Jarlsberg Hovedgård og Slottsfjell. Gårdsplassen foran garasjen er asfaltert, samt at det er lagt skiferheller inn mot boligen og i trappene ned til hagen.

Garasje / Parkering

Bilen parkerer du trygt i egen garasje, eller i gårdsplassen.

Barnehage / skole i området

Teie skole og Teigar ungdomsskole.
For mer informasjon om barnehager, skoler og ledige plasser- kontakt Færder kommune på tlf. 33 39 00 00.

Forsikring

Tryg 6408713

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1965

Antall soverom

3

Byggeår

1965

Byggemåte

Bygget er fundamentert med støpte såler og grunnmurer er oppført i betong. Yttervegger i bindingsverk er utvendig panelt. Sperretak med pulttak form er tekket med asfaltpapp.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Jan-Erik Rossavik datert: 09.10.2020.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 21.02.1967. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere kan være utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.

Boligens areal

Primærrom: 142 kvm, Bruksareal: 164 kvm, Bruttoareal: 179 kvm
Sokkeletasje:
Bruksareal: 57 m².
Primærrom: 35 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall m/ trapp og innredede rom (innredet som soverom)
1. etasje:
Bruksareal: 107 m².
Primærrom: 107 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, gang. trapperom, vaskerom, toalett, bad, kjøkken og 3 soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut.  Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Boligen varmes opp via ildsted med en lun peis i stuen.  Det ble lagt Eswa takvarme i hele hovedplanet foruten bad og toalettrom. Det opplyses at deler av takvarme ikke fungerer. Oppvarming ellers er panelovner.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca 30 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 30 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 15 083 pr. år

Løpende kostnader

Tv/ internett fra Telenor. Kostnader på ca kr 1.000,- pr mnd.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 894 744 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 221 078 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i reguleringsplan for Valhalla-Midtåsen, vedtatt 07.05.1974 - planid: 3811 113. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler. Se også info om "Ny fastlandsforbindelse fra Færder kommune".

Offentlige planer

Eiendommen ligger i ett område som omfattes av planene om "Ny fastlandsforbindelse fra Færder kommune" - herunder ligger eiendommen innenfor område som inngår i reguleringsplanarbeidet som det ble varslet oppstart på med frist for tilbakemeldinger 24.03.2020. Det er planlagt tunnel under Teieskogen som vil få utløp syd/sydvest/vest for eiendommen. Området er/vil bli båndlagt.
Det er ennå ikke endelig vedtatt at bygging skal skje - blant annet pga. endrede forutsetninger (momskompensasjon og bompengeforlik) og i hvilket omfang- redusert løsning har også vært diskutert (2-felts istedet for 4-felt). Når prosjektet først får klarsignal vil det tidligst stå ferdig i 2024-2025.
Vedlagt i salgsoppgave er kart med planavgrensning samt kopi av brev til husstander på Nordre Nøtterøy sendt ut i mars 2020.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er ikke registrert servitutter eller heftelser på eiendommen.

Vei/vann/avløp

Adkomst fra privat vei. Tilkoblet vann og avløp (via slamavskiller)  i henhold til informasjon fra Færder kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet. Det ligger en septiktank på eiendommen, som ikke er i bruk ifølge selger. Kommunen opplyser om at slamavskilleren vil bli pålagt utkoblet - antatt i 2022/2023.
Vann og kloakk er ifølge selger lagt i nye rør med varme - direkte tilkoblet kommunens nett. Disse arbeidene er utført av rørlegger Terjesen AS - antatt i 2010.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til bjornar@bs-partners.no eller SMS: 46 44 56 33 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.