Tolvsrød

BUD INNKOMMET - Nyoppført, lekker bolig med 4 soverom - 2 bad - 2 stuer!

Nannas vei 1 , 3153 Tolvsrød

BE OM SALGSSUM
Elisabeth S. Bakke
Elisabeth S. Bakke Daglig leder / Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

78%

eier sin egen bolig

9%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

45%

har bolig på over 120 kvm

55%

av boligene er eldre enn 20 år

45%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 144 m²
Bruksareal 150 m²
Bruttoareal 170 m²
Tomt 429 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 2020
Gårdsnummer 90
Bruksnummer 167
Energimerking C
FINN.no 202606289
Sist endret 23.01.2021 11:07
Prisantydning 5 790 000
Totalpris 5 841 519

Beregnet totalkostnad

5 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 37 500,- (Dokumentavgift) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 51 519,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 841 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

1. etg: Hall, vaskerom, dusjbad, 2 soverom, garderoberom/kontor og tv-stue.
2. etg: Stue, kjøkken, hovedsoverom og dusjbad. Veranda på 19 kvm.
Carport og sportsbod

Standard

Stilfull, nyoppført bolig beliggende sentralt til på populære Ringshaug. Boligen har arealeffektive løsninger og holder gjennomgående bra standard. Store vindusflater i kombinasjon med mørkt, stående treverk gir boligen en stramt og stilfullt utrykk.
Man kommer inn i en romslig hall med trapp til 2. etg. Hallen er lys og gjennomgående og har lekre 60X60 fliser på gulv. Her er det god plass til garderobeløsning, (det medfølger fritt valg til garderobeløsning  i boligen for inntill kr 20.000,-) Videre er det et  praktisk vaskerom, 2 soverom, et kontor/soverom og en Tv stue med utgang til hagen. En lekker trapp tar deg opp til boligens 2. etasje. Her blir du møtt av et stort, lyst og åpent rom som inneholder stuedel og kjøkken. Det er god takhøyde og store vindusflater. Stuen har i tillegg utgang til en solrik og overbygget veranda. Denne lar seg lett innglasse,  slik at man kan bruke rommet som en forlenger av stuen. Kjøkkenet er merket Aubo og har bra med innredning. Det er inntegrerte hvitevarer fra Siemens og Elektrolux. Steketopp med nedsenket avtrekksvifte/kullosfilter levert fra Bora. I denne etasjen finner man også et romslig hovedsoverom med eget dusjbad.
Teknisk anlegg er montert i vaskerommet og inneholder; ventilasjonsanlegg, varmtvannsbereder, hoved stoppekran og sikringsskap.  Det er tilrettelagt for elbillader i carport. Uttak for TV og internett i stue og tv-stue.
Her har du en nyoppfølrt, moderne, lys, åpen og  stilfull bolig du kan flytte rett inn!

Beliggenhet

Sentralt beliggenhet i veletablert og barnevennlig boligområde på attraktive Ringshaug. Ideell beliggenhet for barnefamilien med barnehage og barneskole rett borti veien. I tillegg ligger den flotte Ringshaugstranda bare ca. 10 minutters gange unna. Den er Vestfolds kanskje fineste og lengste sandstrand med sandvolleyballbane, koselige sitteplasser, trimapparater mm. Stranden ender opp ved moloen, hvor det er tradisjon for isbading. Her har man supre rekreasjonsmuligheter året rundt i svært naturskjønne omgivelser. Ideelt for den som setter pris på gåturer, løping og sykling, blant annet på de nydelige kyststiene i området.
I tillegg er det kort vei til Flint idrettsanlegg med flere fotballbaner, sandvolleyballbane, friidrettsbane og tennisbane, og til Slagenhallen for innendørs idrett.
Det er kort vei til Tolvsrødsenteret med blant annet apotek, lege, bokhandel, klesforretning, treningssenter og hyggelig café. Gode bussforbindelser til/fra Tønsberg sentrum. Det er ca. 6 km til Tønsberg sentrum.

Tomt

Areal: 429 kvm,
Solrik og lettstelt hagetomt beplantet med plen. Asfaltert gårdsplass. Hekk i tomtegrensen.

Garasje / Parkering

Carport med bod. Forøvrig god plass til parkering på egen, asfaltert gårdsplass.
Det er tilrettelagt for elbil lader i carporten.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i, sogner til Ringshaug skole.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Forsikring

Gjensidige Forsikring Polisenummer: 88658873

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 2020

Antall soverom

4

Byggeår

2020

Byggemåte

Enebolig over 2 etasjer. Oppført i trekonstruksjon over ringmur i 2020 etter TEK 17.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedet for eiendommen datert den 2/12-2020

Boligens areal

Primærrom: 144 kvm, Bruksareal: 150 kvm, Bruttoareal: 170 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 78 m².
Primærrom: 72 m².
Sekundærrom: 6 m².
2. etasje:
Bruksareal: 72 m².
Primærrom: 72 m².  
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra arealoppmåling avholdt 24.11.2020 utført av takstmann Helge Semb. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Varmekabler i hall, bad 1 etg. og i bad 2 etg. Effektiv peisovn i stuen.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.
.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Oversikt over estimert energiforbruk foreligger ikke da eiendommen er helt ny og aldri har vært bebodd.

Kommunale avgifter

Kr. 11 500 pr. år De kommunale avgiftene er stipulert av kommunen og gjelder for en ferdigstilt boenhet mellom 71-300m². De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Løpende kostnader

Oversikt over løpende kostnader foreligger ikke da eiendommen er helt ny og aldri har vært bebodd. Slike kostnader kan være bla  tv/internett, forsikring, strømforbruk, kommunale avgifter mm

Formuesverdi

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et område som er regulert til frittliggende småhusbebyggelse, med plannavn Basbergrønningen syd, plan-ID 3803 56005, vedtatt 31.10.1990). I henhold til kommuneplan vedtatt 22.05.2019 er området eiendommen ligger i avsatt til offentlig eller privat tjenesteyting. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Erklæring/avtale - tinglyst 23.10.1995, dagboknr. 13121 - gjelder: Pliktig medlemskap i velforening m.v. Prioritet etter obligasjon til Husbanken,
som til enhver tid hviler på eiendommen. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Bestemmelse om fellesantenne.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eiendomsskatt til kommunene har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Fiber er ikke lagt inn i bolgen.  Alt ligger tilrettelagt for enkel tilkobling. Koblingspunkt ligger i kum på hjørnet av eiendommen.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger kan ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til elisabeth@bs-partners.no eller SMS: 90 05 54 88 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra oppmåling av takstmann Helge Semb. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Eier

Adrian Kristiansen AS

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.