Tønsberg

[Kaldnes Brygge] - Bo sentralt og i vannkanten? Tiltalende og gjennomgående eierleilighet - Solrike uteområder - P-plass

Rambergveien 25A , 3115 Tønsberg

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 74 m²
Bruksareal 74 m²
Bruttoareal 80 m²
Tomt 4 263 m² / Fellestomt
Soverom 2
Etasje 4
Byggeår 2004
Gårdsnummer 1003
Bruksnummer 303
Energimerking D
FINN.no 195842173
Sist endret 23.11.2020 12:15
Prisantydning 5 475 000
Totalpris 5 619 019
Ligningsverdi 772 593,-

Beregnet totalkostnad

5 475 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 135 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 144 019,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 619 019,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Leiligheten er beliggende i 4. etasje og inneholder følgende: Entré, stue/kjøkken, 2 soverom og bad/wc/vaskerom.
- To solrikeuteområder med vidstrakt utsyn mot vannet og innseilingen til Tønsberg by fra Vestfjorden.
- Parkering i felles garasjekjeller
- Bod

Standard

Velkommen til denne innbydende og velholdte leiligheten, beliggende på populære og sentrale Kaldnes Brygge med kort vei til Tønsberg og Nøtterøys skjærgård.
Leiligheten har to solrike og overbygde uteområder med flott sjøutsikt, samt parkering i felles garasjeanlegg.
Innvendig fremstår leiligheten som lys, moderne og med en arealeffektiv planløsning. Stuen innehar gasspeis samt plass til stuemøblement, i overgangen mellom stuen og kjøkken er det plass til spisebord. - Fra stuen er det utgang til det overbygde uteområdet med vidstrakt utsyn.
Kjøkkenet har takhøye og romslige overskap, godt med benkeplass og en hendig kjøkkenøy som er perfekt til kokkelering. Det medfølger integrerte hvitevarer som: stekeovn, steketopp, avtrekksvifte og oppvaskmaskin. Fliser i overgangen mellom benkeplate og overskap sørger for lettvint rengjøring
Entré: Romslig entré som gir et godt førsteinntrykk med praktisk skyvedørsgarderobe og downlights i himling som sørger for god belysning. Fra entrén er det adkomst til leilighetens to soverom, samt bad.
Bad: Tidløst og stilrent bad med varmekaber på gulv, lysegrå gulvfliser, beige veggfliser samt grå mosaikk fliser i dusjsonen som gir rommet et flott uttryk. Rommet inneholder forøvrig: Innfliset badekar med krommet armatur, dusjnisje, toalett samt ekstra servant, lys baderomsinnredning, lekkert speil, to krommede ett-greps blandebatterier downlights i himling, samt opplegg for vaskemaskin i nisje hvor man også har motoren til sentralstøvsugeren.
To soverom gode soverom, hvorav hovedsoverommet har utgang til overbygget uteområde. Soverom II innehar garderobeskap samt plass til skrivepult/kontorløsning.
Kort fortalt:
- To uteområder
- Parkeringsplass i garasjeanlegg
- Heis
- Flott stue med åpen kjøkkenløsning og flott utsyn.
- Gasspeis
- Bo lettvint og sentralt i sjønære omgivelser
Velkommen til visning i flotte og sjønære omgivelser!

Beliggenhet

Bo med sjøen rett utenfor døren og kort vei til et yrende byliv i Tønsberg sentrum. Virkelig nydelig beliggende rett i nærheten av vannkanten. Kaldnes Brygge er del av er en ny bydel som vokser frem der Kaldnes skipsverft tidligere var livsnerven i Tønsberg by. Med gammel historie i grunnsteinene bygges nå en ny, urban og levende bydel med gåavstand til både bysentrum og skjærgården. Langs bryggekanten samles bolig, næring, handel, kafeer og kulturliv. Med gåavstand over gangbroen til Oseberg Kulturhus kan det rike kulturlivet besøkes, lokkende caféer og spisesteder kan nytes og shopping kan utføres i kjøpesenter eller i små og særegne nisjeforretninger. En bryggevandring langs moderne arkitektur på Kaldnes og langs Tønsberg Brygge med det gamle sjøbodkvartalet viser kontraster i tid.  En tur langs Kaldnes Brygge gir opplevelser, atmosfære og utsikt som gir rom for inspirasjon og kreativitet. Kaldnes Brygge har de siste årene blitt et sted hvor flere kunstnere, fotografer og musikere er samlet. Kulturhuset Støperiet, som er eid av Tønsberg Kommune, ligger like ved og gir et godt og variert tilbud hele året. Ellers kan vi nevne at leiligheten ligger i et barnevennlig og etablert boligområde på Kaldnes i Tønsberg kommune, med nærhet til barnehage, skoler, Tønsberg sentrum, Teie torv, samt Teieskogen med flotte tur og friluftsområder, Spar-butikk og Træleborg skole (1-7 kl.) I tillegg ligger den populære restaurantene "Kverneriet" like ved. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Kaldnes og ligger ca. 300 m fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 5 min til Tønsberg sentrum, 25 min til Sandefjord og 70 min til Oslo S.

Tomt

Areal: 4 263 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal. Nydelige fellesarealer som er parkmessig opparbeidet av anleggsgartner. Flotte bryggeområder - hyggelig plass og sitte med kaffekoppen og nyte sjø og utsikt. Grøntområdene på Kaldnes Brygge er offentlig tilgjengelige for alle. Parken ved gangbroen inneholder blant annet klatrestativer og forskjellige lekeapparater og er i tillegg utstyrt med benker der lunsjen kan nytes utendørs. Bryggeområdet er også fint for en kveldstur og gir mulighet for fisking eller en dukkert i fjorden om sommeren

Etasje

4. Etasje

Garasje / Parkering

Det medfølger parkeringsplass i felles garasjekjeller.

Barnehage / skole i området

Det er flere barnehager i nærheten. Eiendommen sokner til Træleborg skolekrets. For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 333 48 000.

Felleskostnader

2 150 pr. mnd. Faktureres kvartalsvis - Tv (grunnpakke) strøm og vedlikeholds fellesområder, felles utvendig bygningsforsikring, og regnskap/forretningsførsel.
Sameiets felleskostnader består av følgende poster:
- Strøm fellesareal/utelys
- Strøm heis
- Serviceavtale heis
- Vedlikeholdsavtale/drift garasjeporter
- Kjølesystem til søppel rom
- Telefoni brannalarm
- Vaktmester
- Renhold fellesareal
- Forsikringer bygg
- Regnskap/ forretningsførsel
- Revisjon
- Div. rep og vedlikehold
- TV signaler
- Bankomkostninger
- VVS serviceavtaler (ventilasjon)

Sameie

Sameiet Kaldnes Brygge Nord er et veldrevet sameie bestående av 96 leiligheter og 5 næringsseksjoner. Sameiet er fordelt på 3 enheter:
Pir 3: Rambergveien 23 med 28 leiligheter og 2 næringsloker.
Pir 4: Rambergveien 25 med 41 leiligheter og 2 næringslokaler.
Dokk 2: Rambergveien 21 med 27 leiligheter og 1 næringslokale.
Sameiets styre skal underrettes skriftlig om alle overdragelser og leieforhold.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Se styrets årsberetning for 2019, følger vedlagt i prospekt.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Forsikring

IF Forsikring Polisenummer: SP1490258.4.1

Regnskap

Følger vedlagt i salgsoppgaven.

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.

Husdyrhold

Det er tillatt å ha husdyr i sameiet under forutsetning at det ikke skaper sjenanse overfor andre sameiere.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2004

Antall soverom

2

Byggeår

2004

Byggemåte

Seksjonert leilighet beliggende i 4. etasje i boligblokk oppført i betong, mur og tre i 2004.
Rapporten er en forenklet utgave som kun gjelder innvendig i denne seksjonen/leiligheten. Utvendige fasader, felles arealer etc. er felles ansvar og derfor ikke vurdert. Utført fuktsøk ved hjelp av fuktindikator i tilknytning til bad. Ingen fukt registrert. Rommet er fra 2004. Vanlig bruksslitasje i
innvendige overflater. Leiligheten gir et godt inntrykk. Det henvises også til rapportens enkelte konstruksjonsdeler samt til selgers
egenerklæringsskjema. Opplysninger som er gitt av selger/rekvirent er nødvendigvis ikke kontrollert/bekreftet av takstmannen.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning datert: 21.10.2020.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest 26.04.2011.

Boligens areal

Primærrom: 74 kvm, Bruksareal: 74 kvm, Bruttoareal: 80 kvm
4. etasje:
Bruksareal: 74 m².
Primærrom: 74 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Entré, stue/kjøkken, 2 soverom, bad/wc/vaskerom.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 12.10.2020 utført av takstmann Tore Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut.
I henhold til eierseksjonsloven §24 er det ikke tillatt med kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene til sameiet og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på sameiets årsmøtet. Dette gjelder ikke for fritidsboliger.

Oppvarming

Antatt varmekabler i bad. Gasspeis. Radiatorer/fjernvarme for øvrig.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 5 352 pr. år Samt tilkommer gebyr for vann kr 10,63 pr m3 og gebyr for avløp kr 18,46 pr m3.

Løpende kostnader

Det faktueres kr 2000,- pr år for vedlikehold og drift vedrørende parkeringsplassen som medfølger leiligheten.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 772 593 pr. 31.12.18 09:00 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 781 333 pr. 31.12.18 09:00 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Utstyr

Sentralstøvsuger

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN.no-annonse.
Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som er regulert til "park, annet kombinert formål (bolig/næring), felles gårdsplass, gangvei, torg, kjørevei, felles avkjørsel, annet friområde (strandpromenade), turvei og gatetun" i henhold til reguleringsplanen for Kaldnes, delfelt M,N,K, med flere, vedtatt 25.04.2012.
Området som eiendommen er beliggende i, omfattes også av relatert plan "Kaldnes, felt "O" med tørrdok og tilhørende tog", vedtatt 01.02.2006, samt bebyggelsesplan for "Kaldnes, felt A og B", vedtatt 27.09.2002. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen og grunnen til sameiet  er det tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Adkomst fra offentlig vei. Eiendommen er tilkoblet offentlig vann og avløp.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Komfyr, oppvaskmaskin samt sentral støvsuger medfølger
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til preben@bs-partners.no eller SMS: 92 46 85 90 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.