Tønsberg

Vakker, ærverdig og svært påkostet villa på Solvang! Topp kvalitet, høy standard, klassisk OG moderne! FLYTT RETT INN!

Grevinneveien 2 C , 3117 Tønsberg

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Jeanette Sørvik
Jeanette Sørvik Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

88%

eier sin egen bolig

58%

har bolig på over 120 kvm

29%

er barnefamilier

48%

er gift

53%

har høyskoleutdanning

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 290 m²
Bruksareal 444 m²
Bruttoareal 485 m²
Tomt 1 597 m² / Festet tomt
Soverom 3
Byggeår 1953
Gårdsnummer 1011
Bruksnummer 62
FINN.no 196237668
Sist endret 02.05.2021 19:00
Prisantydning 16 500 000
Totalpris 16 928 519
Ligningsverdi 1 177 637,-

Beregnet totalkostnad

16 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 412 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 16 500 000,-)) 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 428 519,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 16 928 519,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Frittliggende enebolig som inneholder følgende:
Stor hall med flott trapp som fører opp til 2. etasje, separat toalett med servant, stue med vakker peis og utgang til skiferbelagt og overbygget terrasse, bibliotek, spisestue, romslig kjøkken med direkte adkomst til ny og påbygget peisestue som også har utgang til terrasse, vaskerom/grovkjøkken med utgang ut til hagen.
2. Etasje: Stue med plassbygget innredning (utført av møbelsnekker), 3 soverom hvorav alle soverommene har direkte adkomst til eget bad (totalt 3 bad) og det ene soverommet har også plassbygget garderobe (utført av møbelsnekker) og utgang til stor balkong (takterrassefølelse).
Underetasje: Nedgang/forstue, stor stue med utgang til grillstuen (stor, overbygget uteplass med peis) og soldekke, kontor/arkivrom, vinstue, vinkjeller, separat toalett, bod, klesbod, teknisk rom.
Dobbel, frittliggende garasje (nybygget i 2012).
Stor bod/hobbyrom (tidligere garasje). Totalt rehabilitert i 2012.
Stort drivhus (nybygget i 2017). NB Både drivhuset og uthuset har innlagt vann og er tilkoblet varmeanlegget i boligen. Drivhuset har også elektrisk varmekabel.

Standard

En fantastisk eiendom med stor og flott tomt, på attraktive Solvang! Arkitektonisk og fasademessig en vakker, klassisk og ærverdig bolig!
Dette er en stor, innholdsrik og funksjonell bolig - perfekt for storfamilien eller for de som trenger god plass. Her er det betydelig påkostet og modernisert og det er hele veien benyttet materialer av høy kvalitet og alle arbeider er solid utført. Det ble påbygget i 2011 med nytt vaskerom/grovkjøkken og hyggelig sommerstue (mot sydøst) med utgang til balkong. Det er borret etter vannbåren varme og kildevann (utført i 2011). Det opprinnelige kjellergulvet ble delvis hugget opp og lagt nytt med blant annet ny betong og vannbåren gulvvarme. Yttertaket ble lagt om i 2011 og i den forbindelse, delvis løftet opp mot syd. De aller fleste ytterveggene ble åpnet opp innenfra og etterisolert og kledd. Alle flater er oppusset, herunder alle gulv, vegger og tak. De aller fleste gulv er også fornyet, dog det vakre og orginale gulvet i stuen er slipt og pusset. El- anlegget er totalt påkostet og modernisert (2011) med blant annet KNX - smarthusløsning. Her er også lagt opp skjult anlegg for B&O anlegg (alt ligger klart for montering av selve høytalerne). Nya vann- og avløpsledninger fra gaten og inn i boligen. Det er drenert rundt boligen og det ble i den forbindelse etablert hele 13 sluk. Innlagt alarmanlegg med bla egen nødbryterknapp på hovedsoverommet, alt direkte tilkoblet alarmsentralen (Nokia).Alle vinduene (og utgangsdørene med unntak av hovedinngangsdøren) ble skiftet ut i 2011 - treverk på innsiden og aluminium på utsiden. Inngangsdøren må fremheves - virkelig et smykke i seg selv - døren er orginal, dobbelfløyet  og i edeltre utførelse. Døren ble rehabiliert i 2011. Topp, moderne og lekkert kjøkkken levert av Huseby (i 2011). Svært velutstyrt med alt av integrerte hvitevarer av den beste kvalitet, herunder 2 stekeovner i høyden (den ene har også mikrofunksjon og den andre dampfunksjon), ekstra bred steketopp, oppvaskmaskin (denne helt ny i 2020) og kjøleskap - alt av type Miele. Kjøkkenet oppleves som lekkert og er av meget god kvalitet - et hyggelig og praktisk kjøkken. Vaskerommet/grovkjøkkent ligger i tilknytning til kjøkkenet - praktisk mht om man skal ha større selskap. Her i huset finnes så mange fine og lekre detaljer - boligen oser av kvalitet og ordentlighet! Alt av arbeider og løsninger er nøye gjennomtenkt og veloverveid før utførelse, det fremkommer helt tydelig. Interiørmessig gjennomgående smakfullt, lekkert - tidløst og klassisk. Samtidig vil megler si at det moderne møter det sjarmerende og nostalgiske. Man må egentlig inn og oppleve eiendommen - det er nydelige bilder, men virkeligheten mye bedre! Velkommen!

Beliggenhet

Supersentralt og fordelaktig beliggende på ærverdige og attraktive Solvang. En ypperlig beliggenhet for deg som ønsker å bo veldig sentralt med gangavstand til Tønsberg sentrum med alt av shoppingmuligheter, jernbanestasjon, bussterminal og Tønsberg brygge med ulike restauranter og yrende uteliv. Fine tur- og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet, herunder bl.a. Frodeåsen, Byskogen og Messeområdet. Flott skog på Eik med lysløype - ideelt for deg som prissetter løping, sykling og gåturer i skogen. Umiddelbar nærhet til barnehager, Byskogen skole (1-10 klasse), Greveskogen Videregående og Wang toppidrettssenter, ishall og treningssenter ved Gressbanen. Enkel tilkomst for å komme til E-18 mot Oslo og Kristiansand. Her bor du også særdeles sentralt i forhold til Torp Lufthavn (ca. 19 km) som normalt nås på ca. 20-25 minutter med bil. Særdeles attraktivt villaområde og gate på Solvang. Kombinasjonen stille og rolig - dog allikevel supersentralt- en sjelden mulighet - kombinasjon av gangavstand til sentrum med nærhet til natur og friområder. Passer godt for familier som ønsker å bo sentralt med gangavstand til Tønsberg sentrum

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
TV og internett fra Skagerak.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Forsikring

Gjensidige Forsikring

Boligens areal

Primærrom: 290 kvm, Bruksareal: 444 kvm, Bruttoareal: 485 kvm
U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 70 m².
Primærrom: 129 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom, wc, kjellerstue og kontor.
Sekundærrom: 59 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Klesbod, vinbod, arkivrom/kontor, bod og teknisk rom.
1. etasje:
Bruksareal: 134 m².
Primærrom: 134 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Hall med trapp, wc, tv-stue, stue, spisestue med
utgang til terrasse, kjøkken, sommerstue og vaskerom.
2. etasje:
Bruksareal: 86 m².
Primærrom: 86 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Trappegang, stue, 3 soverom, 3 bad og ett til hvert av
soverommene.
Garasje:
Bruksareal: 45 m².
Sekundærrom: 45 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Garasjerom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 17.10.2020 utført av takstmann Tore Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Tomt

Parkmessig anlagt hage, sydvestvendt beliggende med fri og fin utsikt over Solvang og mot Tønsberg sentrum.  Hagen er anlagt med plen, og meget pent beplantet med busker, nydelige rosebed, drueranke og hekker. Legg merke til det vakre epletreet i hagen, her er det også nedfelt en lyskaster slik at treet lyser opp - et skue på kveldstid og om vinteren. Fantastisk uteplass/grillplass utfra stuen i underetasjen. Plassen er overbygget og har fin peis - en herlig og lun plass/uterom hvor man kan nyte lange sommerkvelder i skjermede omgivelser. Utenfor den overbyggede plassen er det også etablert en skjermet solplass - her kan man sole seg i skjermede omgivelser.  Tomten er fullstendig inngjerdet med tett og fin hekk - slik at man kan boltre seg og nyte late dager, fullstendig uten innsyn fra ytre omgivelser. Flere fine uteplasser vi kan nevne skiferelagt terrasse utfra stuen i 1. etasje, terrassen utfra peisestuen i 1. etasje, stor balkong/takterrasse utfra master bed-room i 2. etasje og en fantastisk grillplass og soldekke utfra kjellerstuen i underetasjen. Stor og flott gårdsplass og innkjørsel som er asfaltert.
Stort og flott drivhus/veksthus på ca 27 kvm (nytt i 2017). En drøm for den som har grønne fingre. Her er det tilrettelagt med vann og strøm og gode arbeidsmuligheter.
Areal: 1 597 kvm, Eierform: Festet tomt, Utløpsår feste: 2050, Festeavgift: 4758.
Det er rett til fornyelse av festekontrakten. Festeavgiften reguleres i henhold til festekontrakt og tomtefestelovens bestemmelser. Det er forkjøpsrett for Tønsberg kommune, og Tønsberg kommune skal samtykke på skjøtet. Det er mulighet for innløsing av tomten for kr. 640 000 + omkostninger. Frist for å gjøre forkjøpsretten gjeldende er 31.12.2020. Eiendommen kan ikke være del av næringsvirksomhet.

Garasje / Parkering

Frittliggende dobbel garasje, nybygget i 2012. R-rom/bta: 45/51 kvm. Automatisk portåpner. Garasjen er nylig flislagt på gulvet. Forøvrig god plass til parkering på egen eiendom.

Byggemåte

Frittliggende enebolig bygget i halvannen etasje + kjeller. Byggeår 1953. Tilbygget nytt vaskerom og sommerstue mot øst i 2011.
Selger opplyser at boligen ble fornyet innvendig i 2011, her nevnes:
- Opprinnelige kjellergulv ble hugget ut, erstatte med isolasjon mot grunnen og nye betonggulv med vannbåren varme
- Etasjeskillene ble etterisolert
- Parketten på stuene ble slipt og pusset opp. Øvrige gulv og takflater ble fornyet.
- De fleste ytterveggen ble åpnet på innvendig side, etterisolert og kledd og gitt nye overflater
- Nytt takoppløft mot sør og forsterkning av takkonstruksjonen under mønet.
- Yttertaket fikk ny takstein og nye beslag og takrenner
- Nye baderom + vaskerom bygget
- Ny kjøkkeninnredning med hvitevarer
- Nytt el-anlegg, nytt vann og avløpsnett
- Ny vann til vann varmepumpe som henter varme fra energibrønn
- Nytt varmeanlegg i boligen med gulvvarme eller radiatorer.
- Generell innvendig oppussing.
De bygningstekniske konstruksjoner virker solid utført. Boligen er normalt godt vedlikeholdt. Det er utført søk med fuktindikator i våtrommene. Ingen unormale fuktverdier er registrert. Som det fremgår av rapporten er det registrert enkelte symptomer på avvik fra normal tilstand, det meste som følge av normal slitasje og alder på bygningsdelene. Det er viktig å påpeke at bygningen er oppført i henhold til de forskrifter som gjaldt i 1953 og
2011 for tilbygget øst. Dagens forskriftskrav til isolasjon, klima og innemiljø er strengere enn de som gjaldt da dette huset ble bygget, og det må derfor påpekes et avvik i forhold til dagens standard. Tilstanden til garasjen, uthus og drivhus er ikke vurdert. Det vises for øvrig til rapportens enkelte punkter.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Helge Semb datert: 17.10.2020.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for "oppføring av enebolig og garasje i tre" datert 1. august 1954, for tilbygg 7. februar 2014 og for dobbeltgarasje datert 7. februar 2014.
At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.
Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i, sogner til Byskogen skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Boligen har vann til vann varmepumpe plassert i teknisk rom. Bergvarme hentes opp fra borehull. Boligen, drivhus og uthus er tilkoblet varmeanlegget i boligen. Boligen har vannbåren gulvvarme eller radiatorer. Peis/grue i stuen. Peis i sommerstuen. Termostatstyrte varmekabler i bad + vannbåren gulvvarme i 2 av badene. Varmeanleggenes tekniske tilstand er ikke vurdert.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 38 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 38 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 19 122,50 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis. Festeavgiftn er inkludert.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 177 637 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 239 493 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, som i kommuneplan vedtatt 22.05.2019 er avsatt til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Festekontrakt med vilkår - tinglyst 29.09.1952, dagboknr. 3242 - løpetid: 100 åt, bortfester: Tønsberg kommune, det er forkjøpsrett for bortfester.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Det er registrert følgende avvik på pipe/fyringsanlegg i rapport  etter visuelt tilsyn fra Vestfold Interkommunale Brannvesen datert 23.03.2018:
- Kjeller: Elektrisk ledning skal ha en avstand på minst 23 cm fra røykløpets innvendige kant.
Kjøper overtar ansvaret for forholdene. Tilsynet er kun visuelt og kan ikke benyttes som tilstandsrapport forøvrig. Rapporten er vedlagt salgsoppgave.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jeanette@bs-partners.no eller SMS: 90 23 95 40 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Grevinneveien 2 C, 3117, Tønsberg, Gnr. 1011 bnr. 62 i Tønsberg kommune

Eier

Grete Svendsen Grete Svendsen

Oppdragsnummer

28-20-0290

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.