Ringshaug nært stranden

Nyere, helt rå halvpart, rett ved Ringshaugstranda! Tøff & moderne arkitektur & lekkert innredet! MÅ SEES!

Ringshaugveien 75B , 3150 Tolvsrød

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Bjørnar Leirdal
Bjørnar Leirdal Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

84%

eier sin egen bolig

11%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

63%

har bolig på over 120 kvm

21%

av boligene er nyere enn 20 år

33%

er barnefamilier

Type / Eierform Tomannsbolig / Eierseksjon
Primærrom 169 m²
Bruksareal 215 m²
Bruttoareal 238 m²
Tomt 937 m² / Fellestomt
Oppholdsrom 2
Soverom 4
Byggeår 2017
Gårdsnummer 87
Bruksnummer 59
Energimerking B
FINN.no 203849799
Sist endret 21.01.2021 08:28
Prisantydning 8 200 000
Totalpris 8 419 019
Ligningsverdi 1 322 592,-

Beregnet totalkostnad

8 200 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 205 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 200 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 219 019,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 8 419 019,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Vertikaldelt halvpart av tomannsbolig som inneholder følgende:
1. etasje: Bred og majestetisk entré/hall med trapp opp til 2. etasje, gang, utgang via sluse og direkte til garasjen, 3 soverom hvor ett har utgang til hage m/utestue, stort baderom, praktisk vaskerom med avsatt plass til vaskemaskin og tørketrommel samt vask og bod.
2. etasje: Kjøkken med stor spiseplass og utgang til stor veranda, stue med utgang til veranda og balkong, tv-stue/kontor/soverom, baderom m/dusj.
Flislagt garasje m/ varmekabler i gulv og stor bod i tilknytning til boligen. Herfra kan man gå tørrskodd inn i boligen.

Standard

Velkommen til Ringshaugveien 75B, en nyere og moderne bolig, beliggende så og si på Ringshaugstranda. Flott utsikt til sjøen og skjærgården. Boligen er bygget i henhold til TEK 10. Fasademessig stilren og tøff arkitektur med flere balkonger og terrasser. Fine vindussammensetninger samt store og flotte vindusflater, som bidrar til at det slippes inn mye, herlig lys! De store vinduene gjør også at man enkelt kan nyte utsikten til Oslofjorden og stranda. Slette vegger og tak, listfritt i alle overganger, slik at man får et morderne og stramt uttrykk. Stor, praktisk og funksjonell kjøkkeninnredning. Alt av integrerte hvitevarer som induksjon steketopp, oppvaskmaskin, mikro, komfyr x 2 i høyden, kjøl- og fryseskap x 2 og ventilator, og kaffemaskin, medfølger i handelen. Slim og lekker benkeplate i grå utførsel, praktisk med tanke på baking og kokkelering. Brede og funksjonelle skuffer samt praktisk hyllearrangement. Avsatt plass til spisestue i forbindelse med kjøkkenet - her kan man dekke langbord til hyggelige lag for familie og venner. Spiseplassen er plassert ved de store vinduene, her kan gjestene virkelig nyte utsikten. Lekker, enstavs eikeparkett i alle rom som ikke har fliser. Begge bad er flislagt i moderne fliser og begge bad har moderne og tøffe baderomsinnredninger. Vaskerommet er oppgradert med innredninger slik at det er et funksjonelt og praktisk rom.
Interiørmessig gjennomgående rålekkert! Her har man hatt fokus på den interiørmessige utformingen. Mange lekre og snertene detaljer. For den innovative og den som prissetter interiør: dette vil tiltale deg!
En fabelaktig bolig mtp interiør, farger og trender, men er minst like fabelaktig mtp funksjonalitet. Det fremkommer helt tydelig da man blant annet har utformet en sluse til garasjen. Her vil man gå tørrskodd til og fra bilen. Garasjen er for øvrig flislagt på gulv m/ varmekabler, samt flislagte vegger. Garasjen er ventilert.
Det er brukt en del ressurser på ute- og inneområdet i form av elektrisk markise, beplantning, belegningsstein og levegg med tak over. Det meste av uteområdene er utført av gartner. Innvendig er det montert solskjerming av typen plissegardin på så og si alle vinduer, montert varmepumpe og innredning til vaskerom.
Stilrent, moderne og smakfull er stikkord. Her kan man flytte rett inn i et nesten helt nytt hus - boligen anbefales besiktiget! Velkommen til en hyggelig visning!

Beliggenhet

Fantastisk beliggenhet ved Ringshaugstranda. Eiendommen ligger nydelig til i en attraktiv og populær gate ned mot strandpromenaden og Ringshaugstranda. Ringshaugstranda er Vestfolds kanskje fineste og lengste sandstrand og ligger rett nedenfor eiendommen. Et særdeles hyggelig og rolig villastrøk bestående av eneboliger som ligger sjønært og solrikt til i et boligkvartal grensende til sjøen. I nabolaget er det en flott lekeplass for barn, på den lange sandstranden er det sandvolleyballbane, koselige sitteplasser, trimapparater mm. Stranden ender opp ved moloen, hvor det er tradisjon for isbading. Her har man supre rekreasjonsmuligheter året rundt i naturskjønne omgivelser. Forøvrig er det gangvei til Ringshaug barne- og ungdomsskole. Det er idrettsanlegg i området med fotballbane på Flint og Slagenhallen for innendørs idrett. På Tolvsrød, også i gangavstand fra eiendommen, har man mange forretningstilbud, Meny matvareforretning med Mester Grønn blomsterforretning og post i butikk, populære klesforretninger, bokhandel, bakeriutsalg, apotek, frisør og hyggelig café som serverer nydelig kaffelatte. Det er søndagsåpen Kiwi butikk på Gauterød og et butikksenter på Olsrød med mange hyggelige butikker og treningssenteret Level. Følger man sykkelstien mot Tønsberg, passerer man Kilen handelsområde med mange tilbud før man kommer til Tønsberg med sentrum og brygga. God busskommunikasjon til Tønsberg sentrum.
Bo sjønært og med herlig utsikt til sjøen stranden. Nydelig å bo i dette området, hvor man kan rusle ned til sjøen, ta seg et morgen- eller kveldsbad. Velkommen til et hyggelig og familievennlig område.

Tomt

Areal: 937 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal. Man disponerer det som naturlig tilhører seksjonen. Den andelen av tomten som tilhører denne boligen, har praktisk talt vedlikeholdsfrie uteområder. Du har en liten stripe med plen på østsiden av boligen. På baksiden er det bygget en utestue med tak. Her kan man sitte med fyr i bålpanna og nyte tilværelsen. Dette forlenger utesesongen betraktelig. Det er beplantet med bl a lyng, som ikke krever all verdens av stell. Innkjøringen og gårdsplassen er asfaltert. Tomten er rammet inn med stilfult gjerde i lignende smijern. Dette gir en eksklusiv følelse når du kommer inn i gårdsplassen. Boligen har tre meget gode uteplasser med veranda og balkong i 2. etg, samt terrasse på bakkeplan mot sør. På eiendommen får du fantastiske solforhold fra tidlig morgen til sent på kvelden.

Garasje / Parkering

Flislagt dobbel garasje med varmekabler i gulv, som er en del av boligens 1. etasje som også har adkomst via bod/sluse. Garasjen er ventilert.

Barnehage / skole i området

Eiendommen ligger i et område som sogner til Ringahaug skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Sameie

Boligen er del av eiersekssjonssameie bestående av 2 seksjoner. Dette er ett lite og uformelt sameie uten etablert styre og regnskap/forretningsførsel. Utgifter/kostnader til vedlikehold, reparasjoner fordeles etter sameiebrøken eller etter annen avtale når disse oppstår. Sameiet som sådan reguleres etter eierseksjonsloven.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Tomannsbolig (Eierseksjon), byggeår: 2017

Antall soverom

4

Byggeår

2017

Byggemåte

Vertikaldelt tomannsbolig som er bygget i 2017. Boligen går over to plan og det er integrert garasje i 1. etasjen. Bygget er fundamentert med støpte såler støpt dekke. Yttervegger i bindingsverk er utvendig panelt og kledd med plater. Flatt tak er tekket med takfolie e.l.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Jan-Erik Rossavik datert: 28.10.2020.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for riving av tomannsbolig og oppføring av ny tomannsbolig datert 03.10.2017. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Boligens areal

Primærrom: 169 kvm, Bruksareal: 215 kvm, Bruttoareal: 238 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 122 m².
Primærrom: 76 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, gang, bad, vaskerom og 3 soverom.
Sekundærrom: 46 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod 1, bod 2 og garasjerom.
2. etasje:
Bruksareal: 93 m².
Primærrom: 93 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue/kjøkken, kontor/tv-stue/soverom og bad.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 28.10.2020 utført av takstmann Jan-Erik Rossavik. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Boligen varmes opp via ventilasjonssystem med varmegjenvinning, varmepumpe for oppvarming om vinteren, og evt aircondition om sommeren. Det er varmekabler på alle flislagte gulv, til og med i garasjen.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 15 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 15 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 10 618 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
TV og internett fra Telenor, ca. 1 200 kr. pr. mnd.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 322 592 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 761 332 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, som i kommuneplan vedtatt 22.05.2019 er avsatt til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Bestemmelse om gjerde, tinglyst 25.01.1955, dagboknr. 500219.
Seksjonering, tinglyst 09.08.2017, dagboknr. 858053.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende medølger ikke handelen:
- Veggfeste til TV.
- Vaskemaskin og tørketrommel.
- Taklampe kontor/TV-rom i 2. etasje.
- Taklamper over spisebord, 2 stk.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til bjornar@bs-partners.no eller SMS: 46 44 56 33 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Eier

Kjell Lindseth Line Hogstad

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.