Tønsberg

Stor luksusleilighet i hjertet av Tønsberg! Fantastisk panoramautsikt, lys og solforhold! Høy standard!

Storgaten 32 , 3126 Tønsberg

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Preben Rakfjord
Preben Rakfjord Eiendomsmegler
Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 128 m²
Bruksareal 132 m²
Bruttoareal 143 m²
Tomt 3 020 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Byggeår 2017
Gårdsnummer 1002
Bruksnummer 266
Energimerking C
FINN.no 198043858
Sist endret 21.11.2020 12:43
Prisantydning 10 750 000
Totalpris 11 027 769
Ligningsverdi 1 347 362,-

Beregnet totalkostnad

10 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 268 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 10 750 000,-)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 277 769,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 11 027 769,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Stor og særdeles moderne leilighet som inneholder følgende:
6. Etasje: Entré, stue/kjøkken, kontor/tv-stue/soverom, 2 soverom, bad/wc (masterbedroom), bad/wc, vaskerom/wc med servant og teknisk rom/bod.
- Parkeringsplass
- Bod i kjeller på ca. 9,3 kvm.
- Utearealer på totalt ca. 28 kvm.

Standard

Svært velholdt og gjennomført endeleilighet som bader i sol og innehar flott utsikt til Tønsberg by og innseilingen fra Vestfjorden. Denne leiligheten er gjennomgående rålekker, betydelig oppgradert og innehar høy standard!
Stor, sør og vestvendt balkong på ca. hele 21 kvm med flott utsikt mot Kaldnes/Bryggeområdet, Byfjorden og Slottsfjellet. Her nyter du solen og livet fra formiddagen til sen kveld. Det er montert utvendig motorisert solskjerming for skygge på de varmeste dagene på uteområdet, dette luner også på svale kvelder. I tillegg en romslig balkong med godt utsyn over livet på Tønsberg Torg, med adkomst fra soverommet/kontor. - Perfekt sted å nyte morgenkaffen.
Leiligheten har moderne løsninger som balansert ventilasjon, vannbåren gulvvarme og aircondition i stue og på hovedsoverom. Endebeliggenheten kombinert med rikelig med vindusflater mot tre himmelretninger gir en luftig og tiltalende atmosfære i leiligheten. Slette grå veggflater i samspill med listfri overgang mellom vegger og den lyse himlingen understreker leilighetens moderne preg. Ett av soverommene har glassvegger som gir gjennomlys til stuen. Dette rommet egner seg også godt som kontor/TV-stue.
Stue og kjøkken er i åpen løsning hvorav det oppgraderte kjøkkenet virkelig må fremheves. Kombinasjonen med stor kjøkkenøy, rikelig med skap og gode arbeidsflater sørger for et funksjonelt og sosialt kjøkken som innbyr til kokkelering med famille og venner. Det medfølger integrerte hvitevarer og utstyr som: Kjøleskap, Quooker blandebatteri (kokende vannkran og uttrekkstut), Gaggenau kombi micro/ovn, Gaggenau ovn og Gaggenau sonefri platetopp på 80 cm. Alle benkeplater i børstet gråsort granitt med matchende vanger, pushskuffer og skuff i skuff, delvis skjult avtrekksvifte og rikelig med downlights i overskap samt lekkert bredt glassvindu med åpningsfunksjon i overgang mellom benkeplate og overskap. Gjennomtenkt og solid kjøkken som bør sees! Forøvrig praktisk innvendig bod i kort avstand til kjøkken.
Det er tre soverom hvorav et soverom benyttes som kontor i dag, hovedsoverommet har suiteløsning med eget lyst og lekkert baderom, aircondition, samt rikelig med garderobeplass i walk-inn stil med belysning! Forøvrig stort bad ved de to andre soverommene samt vaskerom med wc og servant med adkomst fra gang.
Bad I. Hovedbadet er stilrent med hvite fliser på veggen og grå gulvfliser. Rommet er innredet med et dusjhjørne med skyvedører og mosaikkfliser, heldekkende servant over skuffeseksjon og et veggmontert toalett.
Bad II.
Bad nr. to ligger i tilknytning til det ene soverommet og har hvite fliser på veggen og grå gulvfliser. Dusjen er i en stor nisje med nedsenket gulv, mosaikkfliser og glassvegger. Ellers er rommet innredet med en bred heldekkende servant med to kraner over skuffeseksjon, takhøyt speil og veggmontert toalett.
Wc/vaskerom ligger ved entréen og har grått flisgulv og hvite vegger. Innredningen består av en heldekkende servant over skuffeseksjon, takhøyt speil, veggmontert toalett og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel samt diskre innredning rundt som gir rikelig med lagringsmuligheter.
Korte fakta:
- Parkering, 32 ah kurs med strømmåler til el-bil.
- Høy standard
- Endeleilighet med store vindusflater
- 2 Uteområder
- Panoramautsikt
- Stor stue og kjøkken i åpen løsning.
- Delikate farger og gjennomførelse
- To bad og ett vaskerom med wc og servant
- Tre soverom, ett med suiteløsning.
- Ett soverom m. glassvegg og balkong.
- Vannbåren gulvvarme
- Porttelefon med video, sprinkelanlegg.
- Eget balansert ventilasjonsanlegg
- Aircondition i stue/kjøkken og på hovedsoverom
- Utvendig motorisert solskjerming stor balkong.
- Innvendig solskjerming/plissegardin i alle vinduer og glassdører unntatt over kjøkkenbenk (ekstra tette i soverom og i heveskyvedør og bak tv)
- Elektrisk varme over sofagruppe på stor balkong
- Garderobeskap i kjellerbod medfølger
- Porttelefon: Leiligheten er utstyrt med porttelefon med video. Betjeningspanel ved inngangen der gjest søker seg fram til
navn på beboer. I tillegg ringeknapp ved inngangsdør.
- Elektrisk kodelås ved døren inn til leiligheten.

Beliggenhet

Her har du alt byen har å by på av servicetilbud nærmest rett utenfor døren. Cafèer og spisesteder ligger på rekke og rad og det tar få minutter å spasere til "Brygga" med restauranter/serveringssteder, kino og båthavn. En rekke friarealer som blant annet Slottsfjellsparken ligger også rett utenfor egen dørstokk. Tønsberg gjestehavn, som er svært populær på sommerstid, ligger et steinkast unna. Dagligvareforretningen Kiwi Foyn, ligger kun en kort heistur unna i byggets 1.etasje samt Tønsberg bibliotek ligger en kort rusletur unna. Forøvrig er det kun 3 minutters gange til Vestfolds største kjøpesenter Farmandstredet, og Tønsberg Jernbanestasjon som tar deg rett til Oslo på kort tid! Til Torp Flyplass er det ca. 25 minutter med bil med daglige avganger til en rekke Europeiske byer.

Tomt

Areal: 3 020 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal.
Fellesfasiliteter: Sameiet har to felles uteområder. Hovedområdet ligger på Foyntaket mellom Storgaten 32, og Rådhusgaten 1. I tillegg er det felles takterrasse i 8.etg i Storgaten 32. Lekeområdet for barn befinner seg på foyntaket mellom Storgaten 32, og Rådhusgaten 1.

Etasje

6. etasje.

Garasje / Parkering

Det medfølger bruksrett til en parkeringsplass. 32 ah kurs med strømmåler til el-bil.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Træleborg skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Felleskostnader

3 732 pr. mnd. Tv og internett (grunnpakke), felles bygningsforsikring, drift- og vedlikehold, forretningsførsel og andre driftskostnader.
Styret har vedtatt å øke felleskostnadene med 3,15 % fra 1.1.2021. Informasjon ble sendt ut til beboerne 10.11.2020.

Sameie

Sameiet Foyntaket, org.nr. 921 367 228, består av 53 seksjoner - fordelt på 1 næringsseksjon (kjøpesenteret) og 52 boligseksjoner.
Styreleder i sameiet er Øivind Størdal Lund.
Forretningsfører i sameiet er OBOS v/ Fred Arne Østrem
Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.
- Ingen lån registrert for selskap.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

I tillegg til ordinær drift, herunder oppfølging av regnskap og budsjett, planlegger styret å jobbe med disse sakene:
- Forsterke vegg ved inngangspartiet inne ved heisen i Rådhusgaten
- Ombygging av inngangspartiet i Storgaten
- Gjennomgang av tekniske anlegg (elektrisitet, ventilasjon, fjernvame, kjøling) før toårsgarantien utløper
- Utsmykning i oppgangene
- To dugnader
- To sosiale treff, sommer og jul
- Felles vindusvask vår og høst
- Organisere to filterbestillinger
Vedlikehold/innkjøp/investeringer
- Kameraovervåking begge innganger
- Avlåsing av takterrasse 8. etasje mellom kl. 0600-2300
- Montering av KAC-bokser i bodområdet
- Elektriske varmematter til inngangspartiet i Rådhusgaten i 4. etasje

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Forsikring

Gjensidige Forsikring Polisenummer: 87744567

Regnskap

Sameiets driftsinntekter i 2019 var til sammen kr. 1.156.724,-. Driftskostnadene i 2019 var til sammen kr. 1.247.592,-. Årets resultat fremkommer i resultatregnskapet som et underskudd på kr. 73.105,-  og foreslås overført fra egenkapital. For øvrig vises det til de enkelte tallene i resultatregnskapet, balansen og notene.

Vedtekter / husordensregler

Vedtekter og husordensregler er vedlagt i salgsoppgave.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2017

Antall soverom

3

Byggeår

2017

Byggemåte

Seksjonert leilighet beliggende i 6. etasje i kombinert bolig- og forretningsblokk. Bygningen ble ombygd bla.a. fra kontorer til leiligheter i 2017/-18.
Rapporten er en forenklet utgave som kun gjelder innvendig i denne seksjonen/leiligheten. Utvendige fasader, felles arealer etc. er felles ansvar og derfor ikke vurdert. Utført fuktsøk ved hjelp av fuktindikator i tilknytning til bad ved masterbedroom. Ingen fukt registrert. Rommet er fra 2018. Utført fuktsøk på tilsvarende måte i sekundærbad og vaskerom. Ingen fukt registrert. Rommet er fra 2018. Leiligheten gir et godt inntrykk. Det henvises også til rapportens enkelte konstruksjonsdeler samt til selgers egenerklæringsskjema. Opplysninger som er gitt av selger/rekvirent er nødvendigvis ikke kontrollert/bekreftet av takstmannen.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning datert: 04.11.2020.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 13.04.2018.
Kommunen opplyser om: selv om fristen for ferdigstillelse er utløpt, gjelder brukstillatelsen og boligene er lovlig å bruke.

Boligens areal

Primærrom: 128 kvm, Bruksareal: 132 kvm, Bruttoareal: 143 kvm
Leiligheten ligger i 6. etasje og har trappefri adkomst via heis og inneholder:
Bruksareal: 132 m².
Primærrom: 128 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Entré, stue/kjøkken, kontor/tv-stue/soverom, 2 soverom, bad/wc (masterbedroom), bad/wc og vaskerom/wc.
Sekundærrom: 4 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Teknisk rom/bod.
I tillegg disponerer leiligheten i bod i kjelleren på ca. 9,3 m².
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 04.11.2020 utført av takstmann Tore Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. Opplysning om ny leietaker meldes skriftlig til styreleder før innflytting finner sted. Utleier er ansvarlig for at leietaker kjenner til og følger gjeldende vedtekter og husordensregler.
I henhold til eierseksjonsloven §24 er det ikke tillatt med kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene til sameiet og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på sameiets årsmøtet. Dette gjelder ikke for fritidsboliger.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme. Varmekabler i begge bad og vaskerom. Aircondition i hovedsoverom. Aircondition i stue. Panelovn i soverom. I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 9 800 kwh.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 4 901 pr. år Inkluderer vann/avløp fastledd og renovasjon. Eiendommen har felles vannmåler og betaler vann og avløp etter målt forbruk, 29³ i 2019. Kr. 10,63 pr m3 vann og kr. 18,46 pr. m3 avløp. Faktureres eier direkte.

Løpende kostnader

TV og internett (grunnpakke), inkludert i felleskostnadene.
Innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 347 362 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 850 503 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Utstyr

Kjøling/aircondition i stue og hovedsoverom
Vannbåren gulvvarme fra fjernvarme.
Quooker blandebatteri og Gaggenau kombi micro/ovn, Gaggenau ovn og Gaggenau platetopp
Balansert ventilasjon.
Utvendig motorisert solskjerming stor balkong.
Innvendig solskjerming/plissegardin i alle vinduer og glassdører unntatt over kjøkkenbenk (ekstra tette i soverom og i heveskyvedør og bak tv)
Elektrisk varme over sofagruppe på stor balkong
Garderobeskap i kjellerbod
Porttelefon: Leiligheten er utstyrt med porttelefon med video. Betjeningspanel ved inngangen der gjest søker seg fram til
navn på beboer. I tillegg ringeknapp ved inngangsdør.
Elektrisk kodelås ved døren inn til leiligheten.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger. Se vedlagt kartskisse i FINN.no annonse.

Regulering

Området er regulert til: båndlegging etter lov om kulturminner, kombinert bebyggelse og anleggsformål (Kjøpesenter/bolig), fortau, gangveg/gangareal/gågate, uteoppholdsareal i henhold til reguleringsplan Storgaten 30 og 32 m.fler. datert 07.09.2015.  I henhold til Kommunedelplan - Sentrum, Byplan 2018 - 2030 datert 22.5.2019 er området avsatt til veg og sentrumsformål. Relaterte planer: Møllebakken (10.11.1983) og Miljøopprustning av Nedre Langgate (14.12.1994). Pågående reguleringsplaner for tomten ved Tjømegaten ( Parkeringsplassen ved Kiwi og østover). Se www.folksom.no/eiendom/foynkvartalet for illustrerte fremtidsplaner.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Følgende heftelser er tinglyst på eiendommen og vil medfølge salget:
Erklæring/avtale - tinglyst 06.03.2013, dagboknr. 189571 - gjelder: Bestemmelse om fjernvarme og røranlegg, med flere bestemmelser.
Erklæring/avtale - tinglyst 29.08.2018, dagboknr.119634 - gjelder:
Bestemmelse om parkering
 rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:6  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:7  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:9  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:13  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:14  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:16  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:17  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:18  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:19  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:21  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:24  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:25  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:31  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:32  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:39  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:40  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:44  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:46  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:47  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:51  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:53  
Begrensning i rettigheten m. flere bestemmelser. Gjelder bruksrett til parkeringsplass.
Fra 1. januar 2022 eller fra et tidligere tidspunkt som bestemmes av grunneier, skal rettighetshaverne, hver for seg ha rett til `en parkeringsplass for bil i innendørs parkeringsanlegg på gnr. 1002 bnr. 241. på parkeringsplass som til enhver tid anvises av grunneieren. Rettighetshaverne må dekke en forholdsmessig andel av drifts-og vedlikeholdsutgifter som gjelder parkeringsanlegget deres parkeringsplasser inngår i. Hjemmelshaver til den tjenende eiendommen kan når som helst kreve at innendørs parkeringsrett flyttes til innendørs parkeringsanlegg som måtte bli bygget på gnr. 1002 bnr. 61 eller på gnr. 1002 bnr. 166. Hver og en av rettighetshaverne må akseptere slik flytting hvis hjemmelshaver til den eiendom innendørs parkeringsretten flyttes til, akspetere at retten tinglyses som heftelse på sin eiendom. Rettighetshaverne kan ikke kreve økonomisk kompensasjon som følge av endring/flytting som beskrevet i dette punkt 3.2
Avtale ligger vedlagt i prospekt, kontakt gjerne megler ved spørsmål.
Erklæring/avtale - tinglyst 29.08.2018, dagboknr.11968069 - gjelder: Bestemmelse om parkering.
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:2  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:3  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:4  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:5  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:6  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:7  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:8  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:9  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:10  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:11  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:12  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:13  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:14  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:15  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:16  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:17  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:18  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:19  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:20  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:21  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:22  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:23  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:24  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:25  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:26  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:27  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:28  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:29  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:30  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:31  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:32  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:33  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:34  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:35  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:36  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:37  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:38  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:39  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:40  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:41  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:42  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:43  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:44  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:45  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:46  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:47  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:48  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:49  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:50  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:51  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:52  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:1002 Bnr:266 Snr:53  
Bestemmelse om sykkelparkeringsplasser. Begrensning i rettigheten m. flere bestemmelser
Eiendommene gnr. 1002 bnr. 266 snr. 2-53 i Tønsberg kommune skal i felleskap ha rett til å disponere til sammen 104 oppstillingsplasser for sykkel på gnr. 1002 bnr. 166 i Tønsberg kommune. Retten til å disponere oppstillingsplasser for sykler gjelder på den del av eiendommen som hjemmelshaveren til enhver tid anviser. Dette innebærer at bruksretten ikke permanent gjelder en bestemt del av eiendommen. Det forutsettes at rettighetshaverne må dekke sin forholdsmessig andel av drift-og vedlikeholdsutgifter for den del av eiendommen som parkeringsretten gjelder. Parkeringsretten (sykkelparkeringen) er underlagt følgende begrensning: Rettighetshaverne må akseptere at parkeringsretten flyttes til en av eiendommene gbnr. 1002/61 gbnr. 1002/166, eller gbnr 1002/241 i Tønsberg kommune, hvis hjemmelshaver til den tjenende eiendom krever dette. Rettighetshaverne kan bare pålegges slik flytting av parkeringsretten dersom hjemmelshaver til den eiendom parkeringsretten flyttes til, aksepterer at tilsvarende rettighet tinglyses som heftelse på sin eiendom. Rettighetshaverne kan ikke kreve økonomisk kompensasjon som følge av endring/flytting som beskrevet i foregående avsnitt. Avtale ligger vedlagt i prospekt, kontakt gjerne megler ved spørsmål.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen.
Inventar som ikke følger med handelen:
- Lampe over kjøkkenøy
- Lampe over spisebord
- Lampe over stuebord
- Lampe over kontorpult (tv-rom/kontor)
- Lampe tak stort soverom
- Kjøleskap i bod
- Vaskemaskin og tørketrommel
- Montana (alle) hyller/skap i tv-rom/kontor
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til preben@bs-partners.no eller SMS: 92 46 85 90 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente. Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.
Det er observert skjeggkre i leiligheten og i sameiet. Skjeggkre kan spre seg mellom leiligheter. Skjeggkre er et beslektet insekt av sølvkre. Det lever kun innendørs og trives best ved høy fuktighet, men sammenlignet med sølvkre kan de klare seg også i tørrere miljøer. Skjeggkre er observert i bygg over hele landet, og mange av funnene er fra nyere og moderne boliger. Anbefalte tiltak er bl.a. bruk av limfeller og hyppig renhold for å fjerne næringstilgangen. Skjeggkre gjør liten skade, men kan virke sjenerende.
Utdrag fra informasjon fra styret sendt ut til beboere 10.11.2020:
Informasjon angående skjeggkre
En av hovedsakene på beboermøtet som måtte utsettes, skulle være informasjon om bekjempelse av skjeggkre. Både styret i sameiet og Folksom (næringsdelen) ønsker å bekjempe disse ufarlige, men uønskede, insektene. Nokas var invitert til møtet for å gi informasjon om tiltak og deres erfaring fra andre tilsvarende steder. Dette ble det dessverre ikke noe av nå, så vi vil derfor komme tilbake med skriftlig informasjon om denne saken.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.