Tolvsrød

Stor enebolig høyt og fritt beliggende med nydelig utsikt over Oslofjorden og Ringshaugstranda! - Svømmebasseng!

Østre vei 14 , 3152 Tolvsrød

BE OM SALGSSUM
Elisabeth S. Bakke
Elisabeth S. Bakke Daglig leder / Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

89%

eier sin egen bolig

6%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

55%

har bolig på over 120 kvm

33%

er barnefamilier

37%

er gift

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 234 m²
Bruksareal 306 m²
Bruttoareal 333 m²
Tomt 1 383 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 1972
Gårdsnummer 148
Bruksnummer 245
Energimerking F
FINN.no 216035405
Sist endret 05.05.2021 11:00
Prisantydning 8 690 000
Totalpris 8 991 019
Ligningsverdi 1 640 602,-

Beregnet totalkostnad

8 690 000,- (Prisantydning) Omkostninger 14 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 285 000,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 301 019,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 8 991 019,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Stor familiebolig beliggende i rolig blindgate med 180 graders utsikt over Oslofjorden og Ringshaugstranda. Meget populær gate på pynten av Gårdboåsen -  Solrikt og med flott utsikt over til Østfold. Boligen er meget innholdsrik og går over 2 plan samt loft. Dobbel garasje, drivhus og stort svømmebasseng!  Barnevennlig og meget sentralt beliggende på Tolvsrød.

Standard

Stor familiebolig beliggende i populært område, sentralt på Tolvsrød med kort vei til alt. Boligen gir inntrykk av å være solid, godt vedlikeholdt og har stort potensiale! Unik beliggenhet, nesten innerst i trafikk stille blindgate,  på en høyde med RÅ utsikt over Oslofjorden!
Boligen er solid og meget innholdsrik. En del unike detaljer fra byggeår er bevart. Meget praktisk med smart planløsning med tanke på storfamilien. Man kommer inn i en praktisk vindfang med nydelig glass mot en stor hall som er hjerte i denne etasjen. Her finner man 2 soverom, stort vaskerom med dusj og badstue samt utgang til tomten. Videre: gjestetoalett, div lagringsrom, et grovkjøkken med hvitevarer og en stor kjellerstue med peis. Perfekt stue for barn eller  ungdommen. En solid trapp tar deg opp til hovedetasjen. Her kommer man opp i en mellomstue med utgang til bakhagen. Denne mellomstuen er bevart og har nydelige materialer fra byggår.  Stuen er romslig, har RÅ utsikt og utgang til en herlig innglasset verranda. Denne er innglasset med skyveglass slik at man enkelt kan åpen og lukke etter vær og vind. Her kan lange kvelder nytes mens man ser utover Oslofjorden og fyrer i peisen. Kjøkkenet er solid med mye skap- og benkplass samt integrerte hvitevarer. Her er det utgang til balkong mot øst der utsikt og morgenkaffen kan nytes. Videre har denne etasjen 2 soverom og et stort bad. Det er fast trapp opp til et stort loft med mange muligheter.
Tomten er stor og bakhagen er en oase. Her har man direkte kontakt med boligens hovedetasje og innglasset verranda. Det er lunt og usjenert og svømmebassenget ligger perfekt til for herlige sommerdager. 
I tillegg har boligen romslig utebod, redskapskjul,  stor garasje og et lite drivhus.
Her har du en innholdsrik bolig med stort potensiale -  beliggende i solrikt, barnevennlig og trafikkstille boligomårde med RÅ utsikt!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et meget populært og særdeles attraktivt boligstrøk på Tolvsrød. Boligområdet er rolig, solrikt og barnevennlig. Det er gangavstand til skole, barnehager og Tolvsrødsenteret med apotek, lege, bokhandel, klesforretning, treningssenter og hyggelig cafè som serverer nydelig kaffelatte. Kort vei til Flint idrettsanlegg med flere fotballbaner, sandvolleyballbane, friidrettsbane og tennisbane. Nydelige tur- og friluftsområder rett i nærheten. Ideelt for den som setter pris på gåturer, løping og sykling. Kort vei til deilige strender/badeplasser på Ringshaug/samt småbåthavn på Vallø Marina. Gode bussforbindelser til/fra Tønsberg sentrum. Det er ca. 5 km til Tønsberg sentrum. Velkommen til et hyggelig og meget populært villastrøk!

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
TV og internett fra Telenor.
Evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Boligens areal

Primærrom: 234 kvm, Bruksareal: 306 kvm, Bruttoareal: 333 kvm
U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 119 m².
Primærrom: 104 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, hall m/trapp, peisstue, 2 kontor/soverom, vaskerom/dusjbad, badstue, gang og toalettrom.
Sekundærrom: 15 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: 2 Boder/grovkjøkken
1. etasje:
Bruksareal: 148 m².
Primærrom: 130 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Stue m.trapp, stue/spisestue, kjøkken, gang, 2 soverom, bad/wc, vindfang og trapperom (til loft).
Sekundærrom: 18 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Innglasset veranda.
Loft:
Bruksareal: 39 m².
Sekundærrom: 39 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Uinnredet loftsrom
Garasje:
Bruksareal: 32 m².
Sekundærrom: 32 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Garasjerom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 20.01.2021 utført av takstmann Tore Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Tomt

Areal: 1 383 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Frittstående dobbel garasje. Ellers god plass til parkering på egen tomt.

Byggemåte

Enebolig oppført i tre over grunnmur i 1972. Boligen er oppført i to plan samt loftsplan. Dobbel garasje oppført i mur og tre i 1972. Utført fuktsøk ved hjelp av fuktindikator i tilknytning til bad i hovedetasjen. Ingen fukt registrert. Selger opplyser at det ble lagt ny påstøp, nye varmekabler og nye fliser i 1998 og at gulvflisene/påstøp ble lagt på eksisterende gulvbelegg fra 1972. Det opplyses videre at sluk også er fra 1972. Utført fuktsøk på tilsvarende måte i bad/vaskerom i underetasje. Ingen unormal fukt registrert. Selger opplyser at det ble lagt fliser på gulv og vegg i dusjnisje ca 2015 og at arbeidene ble utført egeninnsats. Vanlig værslitasje i utvendige overflater. Vanlig bruksslitasje i innvendige overflater. Boligen gir for for øvrig et godt inntrykk. Det henvises også til rapportens enkelte konstruksjonsdeler samt til selgers egenerklæringsskjema. Opplysninger som er gitt av selger/rekvirent er nødvendigvis ikke kontrollert/bekreftet av takstmannen.
Følgende har fått tilstandsgrad 2 i tilstandsrapport:
- Enkelte sprekker/riss i grunnmur. Alderslitasje.
- Stedvis saltutslag/fukt (synlig i bod under veranda). Alderslitasje.
- Yttervegger i bindingsverk av tre. Trepanel/kledning (fra 1972).
- Vinduer (under henvisning til glassenes alder kan punktering påregnes)
- Verandadør (fra 1971).
- Taket er tekket med stål/alum. plater (fra 1980 tallet).
- Stedvis knirk. Diverse skjevheter/planavvik.
- Bad 1. etasje: Fliser (fra 1998) på støpt betong på trebjelkelag. Selger opplyser at det ble nye varmekabler og påstøp på eksisterende gulvbelegg fra 1972.
- Bad/vaskerom underetasje: Fliser (fra 2015) på støpt betong i dusjsone. Våtromsbelegg i rommet for øvrig.
- Bom i gulvfliser i vf.
- Innvendige vannledninger i kobber (fra 1972).
- Varmtvannsbereder på 210 l. (fra 1971).
Ingen bygningskomponenter har fått tilstandsgrad 3.
Selger opplyser om følgende:
- er innsig av fukt samt salutslag i bod (under veranda).
- har vært lekkasje fra dusj/sluk i bad i hovedetasje og ned til underliggende etasje/himling ca 2007. Konstruksjonen tørket naturlige veier og dusjkabinett ble installert.
- var lekkasje fra oppvaskmaskin i 2019. Konstruksjonen ble åpnet, tørket og utbedret i samarbeid med forsikringsselskap.
- var vann/fukt under gulvbelegg i matbod i 2011. Tiltak ble iverksatt ved at vann fra utvendig taknedløp ble ledet bort fra grunnmur.
- har vært noen anledninger med sukkermaur i u. etasje før ca 2005.
- kan forekomme noe vann i glassveranda ved mye nedbør/ugunstige vindforhold.
Selger opplyser om diverse sprekker i garasje samt innsig/fukt. Det opplyses videre om at det har blitt støpt hylle/benk for å sikre deler av murvegg mot jordtrykk og at det har blitt etablert oppkant i asfalt i overkant av garasje for å minimere risiko for vanninnsig (utført i 2020).
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning datert: 20.01.2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for enebolig m/frittstående dobbel garasje datert 16.06.1972. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Presterød skolekrets.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Varmekabler i bad i 1. etasje, vaskerom/dusjbad, grovkjøkken/bod. Eswa takvarme. Varmepumpe. Peisovn. Panelovner for øvrig.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 43 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 43 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 12 186,25 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 640 602 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, som i kommuneplan vedtatt 22.05.2019. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Erklæring/avtale, tinglyst 20.04.1983, dagboknr. 5211, gjelder: Rett for Tønsberg energiverk til å oppføre transformatorkiosk 1,5m fra grensen.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Det er registrert følgende avvik på pipe/fyringsanlegg i rapport  etter visuelt tilsyn fra Vestfold Interkommunale Brannvesen datert 21.01.2019:
Tak: Det mangler godkjent takstige for sikker atkomst til feiing og tilsyn av skorstein.
Kjøper overtar ansvaret for forholdene. Tilsynet er kun visuelt og kan ikke benyttes som tilstandsrapport forøvrig. Rapporten er vedlagt salgsoppgave.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger salget: Stekeovn, koketopp, kjøleskap, oppvaskmaskin og mikroovn på kjøkkenet. Komfyr og kjøleskap i underetasjen.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis. Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til elisabeth@bs-partners.no eller SMS: 90 05 54 88 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Østre vei 14, 3152, Tolvsrød, Gnr. 148 bnr. 245 i Tønsberg kommune

Eier

Bente Reitan Jakobsen Tor Vidar Jakobsen

Oppdragsnummer

28-20-0305

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.