Tolvsrød

Lys & snerten leilighet i 2. etg - Vestvendt & svært solrik balkong - Attraktiv beliggenhet

Magnes vei 1C , 3151 Tolvsrød

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Bjørnar Leirdal
Bjørnar Leirdal Eiendomsmegler
Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 51 m²
Bruksareal 53 m²
Bruttoareal 57 m²
Tomt 1 566 m² / Fellestomt
Oppholdsrom 1
Soverom 1
Byggeår 1989
Gårdsnummer 151
Bruksnummer 553
FINN.no 198624091
Sist endret 23.11.2020 13:54
Prisantydning 2 090 000
Totalpris 2 191 561
Ligningsverdi 497 427,-

Beregnet totalkostnad

2 090 000,- (Prisantydning) 39 322,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 129 322,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 53 220,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 129 322,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 62 239,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 191 561,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Leiligheten ligger i byggets 2. etg og inneholder: Vindfang, bod, soverom, bad, stue og kjøkken. Delvis gulvet lagringsloft. Herlis solrik balkong.

Standard

Velkommen til Magnes vei 1 C, en pen og lys leilighet beliggende i 2 etasje - her kan man flytte rett inn! Lettstelt leilighet med alt på en flate. Leiligheten er lys og tidsriktig innredet. Praktisk entré med garderobeplass og inngang til bod. Lyst og delikat kjøkken med plater over kjøkkenbenken og spotter under overskapene. Det pene kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass. Stue og kjøkken er i en åpen løsning med naturlig plass til spisebord som deler rommene. Lys og romslig stue med pent gulv og utgang til en herlig, solrik terrasse. Stor og deilig vestvendt terrasse. Flislagt baderom som inneholder servant i baderomsinnredning, dusjkabinett med lokk i taket for steamfunksjon, radio og vifte. Toalett og opplegg for vaskemaskin. Moderne og luftige soverom med stor skyvedørsgarderobe. Utvendig ble bygget kledd om samt etterisolert i 2020. Praktisk utvendig felles redskapsbod, sykkelbod og et lite lagerrom under trappeoppgang. Parkering på oppstillingsplass. En innholdsrik og moderne leilighet med herlig vestvendt terrasse med sol fra kl 09-22 midtsommers! Velkommen til visning!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et meget populært og særdeles attraktivt boligstrøk på Tolvsrød. Boligområdet er rolig, solrikt og barnevennlig. Det er gangavstand til skole, barnehager og Tolvsrødsenteret med apotek, lege, bokhandel, klesforretning, treningssenter og hyggelig cafè som serverer nydelig kaffelatte. Kort vei til Flint idrettsanlegg med flere fotballbaner, sandvolleyballbane, friidrettsbane og tennisbane. Nydelige tur- og friluftsområder rett i nærheten. Ideelt for den som setter pris på gåturer, løping og sykling. Kort vei til deilige strender/badeplasser på Ringshaug/Skallevold, samt småbåthavn på Vallø Marina. Gode bussforbindelser til/fra Tønsberg sentrum. Det er ca. 4 km til Tønsberg sentrum. Velkommen til et hyggelig villastrøk!

Tomt

Areal: 1 566 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal. Leiligheten har en romslig og usjenert terrasse med flotte solforhold. Det er en hyggelig hageflekk på utsiden
av terrassen og på boligens sørside. Forøvrig består tomten av gressplen og asfaltert innkjørsel/gårdsplass.

Etasje 2 etasje

Garasje / Parkering

Leilighet har tilknyttet biloppstillingsplass.

Barnehage / skole i området

For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Felleskostnader

2 201 pr. mnd. Dekker snømåking, tv og internett, avsetning til vedlikehold, renter og avdrag på fellesgjeld, forr.førsel, honorarer mm

Sameie

Styreleder i sameiet er Håvard Østby.
Forretningsfører i sameiet er Svane Forvaltning
Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei / Ja

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Andel fellesgjeld

39 322

Rentekostnader fellesgjeld

Kr 134,- pr mnd

Avdrag fellesgjeld

Kr 666,- pr mnd

Andel formue

6 253

Vedtekter / husordensregler

Vedtektene følger som vedlegg.
I følge vedtektene er det ikke krav om styregodkjennelse av ny eier.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 1989

Antall soverom

1

Byggeår

1989

Byggemåte

Oppført dels i mur og dels i tre. Utvendig dels kledd med liggende kledning og dels pusset mur. Saltak i tre. Taket er tekket med tasktein. Dører, vinduer og veranda i tre.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning datert: 09.11.2020

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 15.12.1989. Attesten sier at det gjenstår montering av utstyr på to bad, samt ferdigstillelse av trapperom og boder.

Boligens areal

Primærrom: 51 kvm, Bruksareal: 53 kvm, Bruttoareal: 57 kvm
2. etasje:
Bruksareal: 53 m².
Primærrom: 51 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, stue, kjøkken, bad og soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.
I henhold til eierseksjonsloven §24 er det ikke tillatt med kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene til sameiet og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på sameiets årsmøtet. Dette gjelder ikke for fritidsboliger.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp av strøm men panelovner og varmekabler på bedet. Det er pipe i stuen, men ikke montert ildsted.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca 6 700 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 6 700,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 9 593 pr. år Dette er beløpet som ble fakturert i 2019.

Løpende kostnader

Tv og internett fra Altibox er inkl i fellesutgiftene. Tuner medfølger i hendelen.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 497 427 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 790 738 pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.
Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, avsatt i kommuneplan til boligbebyggelse.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er innhentet kopi av servitutter som kan være av interesse å lese innen budgivning. Disse kan du be om kopi fra megler.
1989/17062-1/91 13.10.1989 Bestemmelse om veg
1989/17631-1/91 23.10.1989 Best. om adkomstrett
1990/15552-1/91 15.10.1990 Seksjonering

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Oppvaskmaskin på kjøkkenet.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til bjornar@bs-partners.no eller SMS: 46 44 56 33 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.