Presterød

*BUD INNKOMMET* Bo lettvint & lyst - perfekt halvpart av tomannsbolig for deg over 60 år - garasje

Grevinneveien 99 , 3118 Tønsberg

Type / Eierform Tomannsbolig / Borettslag
Primærrom 77 m²
Bruksareal 83 m²
Tomt 12 383 m² / Fellestomt
Oppholdsrom 1
Soverom 2
Byggeår 1986
Gårdsnummer 151
Bruksnummer 462
FINN.no 198625320
Sist endret 24.11.2020 16:30
Prisantydning 2 490 000
Totalpris 2 498 009
Ligningsverdi 703 422,-

Beregnet totalkostnad

2 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 199,50 (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 8 009,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 498 009,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Bolig på en flate med livsløpstandard som inneholder: Entré, gang, bad, separat toalett, 2 stuer (spisestue er på originaltegning soverom) nyere kjøkken og stort soverom. Delvis gulvet loft. Innvendig og utvendig bod. Garasje ved inngangsparti.
Det er i tillegg et grendehus på borettslagets eiendom som beboerne kan leie til både overnatting og et forsamlingslokale til arrangementer.

Standard

Velkommen til Grevinneveien 99, en superfin bolig med livsløpsstandard og alt på ett plan. Boligen ligger i enden av rekke og har mye uteplass. Lettstelt og funksjonell med alle funksjoner på en flate. Boligen har gjennomgått en omfattende oppgradering de siste to år. Du kommer inn i en romslig og praktisk entré med varmekabeler på gulv. Helfliset bad med varmekabeler, utstyrt med nyere dusjkabinett, wc, stor servantinnredning med servant og opplegg til vaskemaskin. Separat wc- rom med servant. Kjøkkenet er nytt og svært flott.  Det er integrerte hvitevarer i innredningen, inkl mikro. Fin spiseplass ved kjøkkenvindu. Soverom med teppe på gulv, tapet på vegger og malt himling. 2 garderobeskap. Stuen, spisestue og bod har parkett på gulv, tapet på vegger og malt himling. Fra stuen er det dør til sydvendt terrasse. Spisestue: Denne delen av stua er opprinnelig et soverom på originaltegning. Bod/kontor innenfor. Utvendig bod og garasje. Det er montert luke til loft med pocket-trapp til delvis gulvet loft. Vel møtt

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et veletablert villaområde, og populære omgivelser ved Presterødåsen (ca. 2,5 km fra Tønsberg sentrum). Kort vei til forretningssenteret Olsrød Park med bl.a. cafè, lege-/helsesenter, klesforretning, bank og apotek. Det er også kort vei til den flotte Meny-butikken på Tolvsrød og Tolvsrødsenteret med ytterligere forretninger og servicetilbud. Nydelig blomsterforretning rett i nabolaget, som byr på rikt utvalg av planter, blomster og andre gaveartikler. For deg som er opptatt av sjøliv er det kort avstand til områdets badestrender, hvor det er ca. 5 minutter med bil til bl.a. Vestfold kanskje flotteste badestrand, "Ringshaugstranda". Vestfolds største småbåthavn på Vallø ligger også innenfor ca. 5 minutter med bil! Treningssenteret Velotel ligger rett ved eiendommen. I nærområdet ligger også Slagenhallen, Flint idrettspark og øvrige idrettsfasiliteter, samt flotte friområder. For barnebarna er det en rekke lekeplasser like ved eiendommen. Det er gode bussforbindelser og sykkel- og gangvei til Tønsberg sentrum. Velkommen!

Tomt

Areal: 12 383 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal. Flat fellestomt på totalt 12,3 mål. Opparbeidet med plen og busker, samt asfaltert gårdsplass og steinlagt internvei med trappefri adkomst. Boligen har egne uteplasser og hage på boligens øst og sørside.

Etasje 1 etasje

Garasje / Parkering

Egen garasje i tilknytning til boligen. Nyere garasjeport med automatisk portåpner. Asfaltert gårdsplass med plass til

Barnehage / skole i området

For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Felleskostnader

4 000 pr. mnd. Dekker komm. avgifter, tv og internett, vaktmester, felles forsikring, div. honorarer.

Borettslag

Medlemmer i DES-klubb har forkjøpsrett. Forkjøpsrett for Obos medlemmer gjelder ikke. Det kreves ikke medlemskap i Obos. DES-klubben ble oppløst juni 2012. De som var medlem i DES- klubben på dette tidspunkt har forkjøpsrett i 10 år. Bare fysiske personer over 60 år kan være andelseier i borettslaget.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Utbedringer som var planlagt i 2020 er utført. Det er ikke planlagt større arbeider i borettslaget den nærmeste tiden.

Forkjøpsrett

Det er forkjøpsrett for medlemmer i borettslaget og De Eldres Boligklubb. Forkjøpsrett for OBOS medlemmer, for øvrig, gjelder ikke.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Ja / Nei

Forsikring

If Polisenummer: 561642

Vedtekter / husordensregler

I følge vedtektene er det krav om styregodkjennelse av ny eier.
Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.
Kun fysiske personer kan være kjøper/borettshavere. Ingen kan eie mer enn en andel. Borettslagets vedtekter forutsetter at kjøper blir godkjent av styret som ny eier.

Husdyrhold

Det er i utgangspunktet ikke tillatt å anskaffe husdyr etter at man har flyttet inn. I så fall må det foreligge en spesiell tillatelse fra styret. Har man allerede hund eller katt når man flytter inn, kan man beholde den. Styret kan vedta at dyrehold skal tillates. Det anbefales allikevel at avgjørelsen blir tatt i generalforsamlingen som er lagets øverste myndighet.

Boligtype, eierform og byggeår

Tomannsbolig (Borettslag), byggeår: 1986

Antall soverom

2

Byggeår

1986

Byggemåte

Bygget er fundamentert med støpt gulv mot grunn. Yttervegger i bindingsverk er utvendig panelt. Sperretak med saltak form er tekket med betongstein.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Jan-Erik Rossavik datert: 09.11.2020.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 02.07.1986. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.

Boligens areal

Primærrom: 77 kvm, Bruksareal: 83 kvm, Grunnflate: 89 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 83 m².
Primærrom: 77 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, gang, kjøkken, stue, spisestue/soverom 2, soverom og toalett.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Leiligheten har elektrisk oppvarming. Det er gulvvarme på bad og i gang. Det er montert enkelte panelovner.
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca9650 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 9.650,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Inkl i fellesutgiftene

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 703 422 pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.
Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen  er regulert til Boligbebyggelse og Anlegg- og riggområde med plannavn Kilen datert 19.06.2013. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

2001/11072-1/91  Målebrev.
2001/11072-2/91  Grensejustering.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen: Integrerte hvitevarer på kjøkkenet.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til bjornar@bs-partners.no eller SMS: 46 44 56 33 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.