Nøtterøy

Glitre/Nøtterøy - Endeleilighet med solrik, usjenert terrasse og pen liten hage - Interiørmessig en lun & fin leilighet.

Eikeveien 55A , 3120 Nøtterøy

BE OM SALGSSUM
Jeanette Sørvik
Jeanette Sørvik Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

79%

eier sin egen bolig

9%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

57%

har bolig på over 120 kvm

78%

av boligene er eldre enn 20 år

31%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 79 m²
Bruksareal 84 m²
Bruttoareal 91 m²
Tomt 10 326 m² / Eiet tomt
Soverom 1
Etasje 1
Byggeår 1988
Gårdsnummer 1
Bruksnummer 98
Energimerking F
FINN.no 198632134
Sist endret 22.01.2021 11:07
Prisantydning 3 175 000
Totalpris 3 255 269
Ligningsverdi 678 027,-

Beregnet totalkostnad

3 175 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 71 250,- (Dokumentavgift) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 80 269,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 255 269,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Endeleilighet i 1.etasje med usjenert terrasse og liten pen hage inneholder følgende:
Entré, garderobe, stue med peis og utgang til hage/uteplass, spisestue, kjøkken med spiseplass, soverom, dusjbad/wc med servantinnredning og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Stor innendørs bod. Boden sammen med garderoberommet kan enkelt omgjøres til kontor eller gjesterom.
1 stor utvendig bod. Garasjeplass.

Standard

Lys, lun og hyggelig endeleilighet med herlig uteplass og parkering i felles garasjeanlegg. Funksjonell, lettstelt og praktisk leilighet. Svært hyggelig stue og spisestue med peis og utgang til terrasse. Stuen har gode møbleringsmuligheter og fremstår som lys da her strømmer inn rikelig med lys via de store og fine vinduene. Hyggelig kjøkken med spiseplass. Kjøkkenet ligger i forbindelse med spisestuen. Romslig bad som er flislagt på gulv og vegger og har praktisk baderomsinnredning og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Soverommet fremstår som romslig og har stor og god skyvedørsgarderobe. Interiørmessig en pen leilighet som oser av god atmosfære! Her kan man bo trygt og lettstelt - velkommen til en hyggelig visning!

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et trygt, attraktivt og etablert boligområde på Teie i Nøtterøy Kommune ca. 2,5 km fra Tønsberg sentrum. Fra eiendommen er det kort gangavstand til Teie Torv med bl.a. matbutikker, flere forretninger, bank, cafeer, vinmonopol, apotek og bakeri.
Det er også kort vei til idylliske Teieskogen med flotte tur - og rekreasjonsområder. En lysløype på 2,5 km prepareres også  fort forholdende tillater det. På Rosanes, like ved Teie sentrum og i kort gåavstand fra boligen, ligger Rosanesparken, en perle med store plenområder, to dammer og friluftsområder for både voksne og barn. På nedsiden av Rosanesparken ligger Rosanesstranda med fin badestrand og gresslette, samt Teie småbåthavn. Helsestien i kommunen passerer rett forbi badeplassen.
Nøtterøy er kjent for sin vakre skjærgård og nydelige kyststier som går flere steder langs hele fjorden.
Nøtterøy Golfklubbs flotte baneanlegg ligger på Hella ved Borgheim.
Fra eiendommen er det få meter til flere bussholdeplasser som gir tilgang til god offentlig kommunikasjon.

Tomt

Areal: 10 326 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal. Parkemessig opparbeidet fellesområde. Rikt beplantet med ulike blomster, prydbusker mm. Asfalterte og  hellelagte gangveier. Tomten eies i sameie. Usjenert og solrik terrasse, rett utenfor stuedøren.

Garasje / Parkering

Ja / Ja

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Teie skolekrets.
For mer informasjon om barnehager, skoler og ledige plasser- kontakt Færder kommune på tlf. 33 39 00 00.

Felleskostnader

3 619 pr. mnd. Felleskostnadene inkluderer: Komm. avg., TV og internett (grunnpakke) fra Telenor, Strandman klipper plen, hekk og måker sne, utvendig lys og strøm, forretningsførsel, og løpende vedlikehold. Felleskostnadene betales kvartalsvis, kr 10 856,- pr. kvartal.

Sameie

Sameiet Glitre Boligsameie, org.nr. 987 210 176, består av 44 boligseksjoner.
Styreleder i sameiet er
Forretningsfører i sameiet er
Tinglyst legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Ryddig sameie med løpende vedlikehold. Det har vært utført maling av husene, og i 2020 var det 5 resterende hus som ble malt samt garasje, gangbro og heishus. Diverse takvinduer er blitt skiftet ut, de resterende er blitt malt. Angående den nye fastlandsforbindelsen holdes sameiet løpende orientert, og har god dialog med Færder kommune og Statens vegvesen.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Fremtind Polisenummer: 1326079

Vedtekter / husordensregler

Vedtekter og husordensregler er vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter og husordensregler.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 1988

Antall soverom

1

Byggeår

1988

Byggemåte

Seksjonsleilighet i 1. etasje i et større sameie bestående av flere bygninger. Bygningsmassen er fra 1988. Eier har i senere år fått bygget ny terrasseplatting. Leiligheten fremstår som pent holdt med alder på flere bygningsdeler. Bad har alder. Det er litt alder på elanlegg og røropplegg. Varmtvannsbereder har høy alder og ukjent restlevetid på denne. Felles bygningsmasse fremstår og som godt holdt med alder på noen bygningsdeler. Ytterdører og vinduer har noe alder. Renner, nedløp og beslag har alder og noe værslitasjer. Se også beskrivelsestekst og de enkelte punkter i rapporten.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Ole J. Wetlesen datert: 12.08.2020.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for Eikeveien 55A og C og 57 A, B og D datert 03.02.1989.  Dokumentet følger vedlagt. Kommunen etter-utsteder ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for tiltak omsøkt før 1.1.1998. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Boligens areal

Primærrom: 79 kvm, Bruksareal: 84 kvm, Bruttoareal: 91 kvm
Leiligheten ligger i 1. etasje og inneholder:
Bruksareal: 84 m².
Primærrom: 79 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, gang, bad/WC/vaskerom, soverom, stue/spisestue med peis og kjøkken.
Sekundærrom: 5 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 12.08.2020 utført av takstmann Ole J. Wetlesen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut, dog må styret få informasjon om eventuell utleie.
I henhold til eierseksjonsloven §24 er det ikke tillatt med kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene til sameiet og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på sameiets årsmøtet. Dette gjelder ikke for fritidsboliger.

Oppvarming

Elektriske panelovner. Varmekabler innstøpt i gulvet i badet. I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Eiendommen er et dødsbo, og oversikt over estimert energiforbruk foreligger derfor ikke.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.

Løpende kostnader

Eiendommen er et dødsbo, og oversikt over faste løpende kostnader foreligger ikke.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 678 027 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 440 897 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum kjører man over Kanalbroen og videre mot Tjøme. Etter Gimle selskapslokale tar man Ødegårdsveien til venstre. Glitre boligsameie ligger på høyre hånd.

Regulering

Området eiendommen ligger i er regulert til boliger og offentlig trafikkområde, med plannavn Glitre gartneri, planID 3811 153, vedtatt 05.02.1987. I henhold til kommuneplan vedtatt 31.01.2018 er området eiendommen ligger i avsatt til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Det er igangsatt planleggingsarbeid om ny fastlandsforbindelse fra Nøtterøy og Tjøme som kan inkludere/påvirke eiendommen. PlanID 3811 2019001.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Erklæring/avtale - tinglyst 23.12.1988, dagboknr.19543 - gjelder: Pantsettelseserklæring sameiet. Servitutten er vedlagt i salgsoppgaven.
Bestemmelse om garasje/parkering, tinglyst 23.12.1988, dagboknr. 19543. Servitutten er vedlagt i salgsoppgaven.
Reseksjonering, tinglyst 08.11.2011, dagboknr. 923538.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Færder kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Offentligrettslig pålegg

Det er registrert følgende avvik på pipe/fyringsanlegg i rapport etter visuelt tilsyn fra Vestfold Interkommunale Brannvesen datert 15.10.2015:_
- Tak: Det mangler sklisikring for husstige slik at sideforskyvning og utglidning unngås.
Kjøper overtar ansvaret for forholdene. Tilsynet er kun visuelt og kan ikke benyttes som tilstandsrapport forøvrig. Rapporten er vedlagt salgsoppgave.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Dødsbo

Eiendommen selges som et dødsbo, og arvingene har begrenset med kunnskap om boligens tilstand, da de aldri har bebodd den.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til jeanette@bs-partners.no eller SMS: 90 23 95 40 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.