Tolvsrød

Tolvsrød - Spennende, Innholdsrik og moderne familiebolig på attraktive Tolvsrød!

Vidjeveien 32 , 3151 Tolvsrød

VISNINGER

26. januar tirsdag kl. 18:00-18:00

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Elisabeth S. Bakke
Elisabeth S. Bakke Daglig leder / Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

88%

eier sin egen bolig

17%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

52%

har bolig på over 120 kvm

9%

av boligene er nyere enn 20 år

35%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 178 m²
Bruksareal 181 m²
Bruttoareal 196 m²
Tomt 871 m² / Eiet tomt
Soverom 5
Byggeår 1983
Gårdsnummer 146
Bruksnummer 290
Energimerking F
FINN.no 199878743
Sist endret 19.01.2021 14:34
Prisantydning 5 190 000
Totalpris 5 333 769
Ligningsverdi 1 201 342,-

Beregnet totalkostnad

5 190 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 129 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 190 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 143 769,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 333 769,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

Flott og meget innholdsrik enebolig beliggende i barnevennlig, solrikt og attraktivt boligområde på Tolvsrød. Inneholder bla hele 5 soverom, 2 stuer og 2 bad! Dobbel garasje og praktiske uteboder.

Innhold

Hovedetasje: Vindfang, gjestetoalett, stue/spisestue, kjøkken med kjølerom og vaskerom
2 etasje: Gang/trapperom , bad og 3 soverom.
Underetasje: gang/trapperom, kjellerstue, bad/wc og 2 soverom.

Standard

Stor og velholdt enebolig beliggende på solrik og attraktiv tomt. Inneholder vindfang med garderobeplass, gjestetoalett, stor hall med trapp som tar det både til 2. etasje og en innredet underetasje. I hovedetasjen er det en stor og lys stue med utgang til meget solrik terrasse. Stuen har flere soner, perfekt for en travel barnefamilie. Kjøkkenet er stilfult og moderne og var nytt i 2017. Innredningen er i slett og tidsrikig utførsel med store og ekstra dype skuffer samt bra med skap- og benklplass. Det er integrerte hvitevarer som med følger i den stand de er. Kjøkkenet har utgang dirket til en stenlagt og usjenert uteplass perfekt for utespising.  Et praktisk vaskerom samt et kjølerom ligger i tilknyttning til kjøkkenet. I boligens 2. etasje er det hele 3 soverom, bad med badekar samt en bod. Underetasjen er praktisk innredet og har god takhøyde. Her er det et ekstra bad, kjellerstue, soverom og treningsrom/soverom. Boligen har gjennom årene hele tiden vært gjenstand for vedlikehold og oppgradering og i 2017 ble det bla montert nytt kjøkken og vaskerom, nyere gulver i stuen, takfornying både på husest og garasjen, samt det ble byttet en del dører og vinduer. I tillegg ble det elektriske anlegget oppradert med 32 ampers kurs til garasjen.
I tillegg er det en frittliggende dobbel garasje med stort lagringsloft samt stor bod. Gårdsplassen er stenlagt og det er bra med parkering.
Her har du en super bolig perfekt for en travel barnefamilie. Barna kan gå til skolen fra dag 1. Her er det trygg og kort skolevei frem til Presterød barneskole. Videre er det sykkelavstand til bla populære Flint Idrettsanlegg og Slagenhallen samt Meny dagligvarebutikk. For ytterligere detaljer om boligens standard se vedlagte tilstandsrapport utarbeidet av takstmann Ole J. Wetlesen.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et meget populært og særdeles attraktivt boligstrøk midt på Tolvsrød. Super beliggenhet i svært barnevennlige omgivelser - med gåavstand til Presterød barne- og ungdomsskole. Det er god barnehagedekning i området!
Det er også kort vei til Tolvsrødsenteret med apotek, lege, bokhandel, klesforretninger og hyggelig café. I området ligger Ringshaugstranda som er kanskje Vestfolds fineste og lengste sandstrand med sandvolleyballbane, koselige sitteplasser, trimapparater mm. Stranden ender opp ved moloen, hvor det er tradisjon for isbading. Her har man supre rekreasjonsmuligheter året rundt i svært naturskjønne omgivelser.
Kort vei til  Klopp badestrand og småbåthavn. Kyststien er populær og kan føre deg til blant annet til Jarlsø som har dagligvare, velværesenter og treningssenter. I området ligger også Slagenhallen med et godt innendørstilbud. I tillegg er det umiddelbar nærhet til Flint idrettsanlegg med flere fotballbaner, sandvolleyballbane, friidrettsbane og tennisbaner. Nydelige tur- og friluftsområder rett i nabolaget. Ideelt for den som setter pris på gåturer, løping og sykling.
Det er søndagsåpen Kiwi butikk på Gauterød og et butikksenter på Olsrød med mange hyggelige butikker og treningssenteret Level som også tilbyr badeland. Følger man sykkelstien mot Tønsberg, passerer man Kilen handelsområde med mange tilbud før man kommer til Tønsberg med sentrum og brygga.
Området har god offentlig kommunikasjon via buss, med hyppige avganger innover mot Tønsberg sentrum. Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid, med stor turisme og et yrende folkeliv. Langs bryggene i Tønsberg kan du nyte av båtlivets gleder og et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer.

Tomt

Areal: 871 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Frittstående dobbel garasje. Ellers god plass til utendørs parkering på egen eiendom.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Presterød skole.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Forsikring

Gjensidige Polisenummer: 83190046

Boligtype, eierform og byggeår

Enebolig (Selveier), byggeår: 1983

Antall soverom

5

Byggeår

1983

Byggemåte

Innholdsrik enebolig med frittliggende dobbeltgarasje fra 1983. Garasjen er tilbygget en bod i 2019. Eier har i 2001 pusset opp begge badene og kjelleretasjen. Det ble montert kleberstensovn og en peisovn. Terrassen er oppført i 2003. Vinduene i kjelleren er skiftet i 2004. Alle rommene er pusset opp/malt i årene 2005 tom 2017. Tregulvene i 2. etasjen er sist malt i 2020. Sikringsskapet er rehabilitert i 2016 og det er montert ladeboks med 32 amp. kurs i garasjen i 2017. I 2014 og 2017 er det lagt Alloc laminat i stuen. Kjøkkenet er flyttet og montert ny innredning og pusset opp vaskerommet i 2017. Det ble da og montert et takvindu og spisestuedelen ble pusset opp. Det er foretatt takfornying av taksten på huset og garasjen i 2018. Terrassedør og ytterdør er skiftet i hhv 2017 og 2020. Boligen fremstår som pent og godt holdt tross alder på flere bygningsdeler. Dreneringen
har alder. Det er alder på taksten, renner, nedløp og beslag. Vinduene i 1. og 2. etasjen har alder og enkelte har noe myk ved/påbegynnende råte i ramtre. Begge bad har alder på grunnkonstruksjoner og igjen litt alder på flislagte vegger. Vaskerommet mangler tilfredsstillende avtrekk og tilluft. I kjølerommet er det fare for fuktrelaterte skader nederst på to vegger som anbefales få undersøkt nærmere og evt. utbedret. Garasjen har litt alder på opprinnelige deler og noe råte nederst på innrammingen av portene. Et vindu i karnappet er punkter. Se også eiers egenerklæring, beskrivelsesteksten og de enkelte punktene i rapporten.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Ole J.Wetlesen datert: 19.11.2020

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midelertidig brukstilatelse datert 25.01.1983. Dokumentet ligger vedlagt i salgsoppgaven. Kommunen etter-utsteder ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for tiltak omsøkt før 1.1.1998. 
Det er usikkert om innredede rom i kjeller er omsøkt eller godkjent av kommunen.

Boligens areal

Primærrom: 178 kvm, Bruksareal: 181 kvm, Bruttoareal: 196 kvm
Kjeller:
Bruksareal: 60 m².
Primærrom: 60 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang/rapperom, kjellerstue, bad/wc og 2 soverom.
1. etasje:
Bruksareal: 82 m².
Primærrom: 80 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, sep. WC, stue/spisestue, kjøkken og vaskerom.
Sekundærrom: 2 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Kjølerom.
2. etasje:
Bruksareal: 39 m².
Primærrom: 38 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang/trapperom, bad/WC og 3 soverom. 
Sekundærrom: 1 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Kott og 2 blindkott.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 19.11.2020 utført av takstmann Ole J. Wetlesen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Varmepumpe montert i stuen. Peisovn i kjellerstue og kleberstensovn i stue hovedetasje. Det er innstøpte varmekabler i begge badene, kjellerstuen, ett soverom i kjelleren, kjøkkenet og vaskerommet. I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Ca. 29 000 kwh.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 29 000,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 10 951,28 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader: (energi, villaforsikring, komm.avg., festeavg, velavg etc.)
TV fra Riks-TV, ca. kr 579,- pr. mnd. TV anetenne montert på huset medfølger.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 201 342 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 324 830 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen ligger i et område, som i kommuneplan vedtatt 22.05.2019, er avsatt til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er ikke registrert servitutter eller heftelser på eiendommen.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
TV med stativ som er festet på vegg i stue, medfølger ikke i handelen.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til elisabeth@bs-partners.no eller SMS: 90 05 54 88 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Eier

Lise Hellerud Tom Hellerud

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.