Nøtterøy

Enebolig høyt og fritt beliggende! Svært innholdsrik og romslig! - Stor underetasje med mange muligheter!

Munkerekkveien 14 , 3128 Nøtterøy

BE OM SALGSSUM
Preben Rakfjord
Preben Rakfjord Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

75%

eier sin egen bolig

7%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

61%

har bolig på over 120 kvm

84%

av boligene er eldre enn 20 år

29%

er barnefamilier

Type / Eierform Enebolig / Selveier
Primærrom 158 m²
Bruksareal 197 m²
Bruttoareal 220 m²
Tomt 1 107 m² / Eiet tomt
Soverom 4
Byggeår 1957
Gårdsnummer 129
Bruksnummer 25
Energimerking G
FINN.no 207873241
Sist endret 03.08.2021 14:15
Prisantydning 4 250 000
Totalpris 4 370 269
Ligningsverdi 1 035 537,-

Beregnet totalkostnad

4 250 000,- (Prisantydning) Omkostninger 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 106 250,- (Dokumentavgift) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 120 269,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 370 269,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Innhold

Eneboligen inneholder følgende:
1. Etasje: Vindfang, hall, kjøkken, stue, 2 soverom, bad/wc og trapperom
Loft: Trapperom/gang og 2 soverom (ikke godkjent for varig opphold)
Sokkeletasje: Trapperom/gang, vindfang, kjøkken, bad/wc, 2 soverom, 4 boder og garasjerom.
Rom på loft benyttes som soverom pr i dag, disse er ikke godkjent for varig opphold.

Standard

Innholdsrik og tiltalende enebolig på stor tomt. Eiendommen har en sentral beliggenhet på Nøtterøy, med nærhet til sjø, badeplass, flotte turområder og kort vei til Tønsberg by og brygge.
Innvendig fremstår eneboligen som lys, romslig og appellerende. Stuen og spisestuen er i åpen løsning og innehar god plass til stuemøblement samt spisestuemøbler. Her har du god plass til lystige lag for venner og familie. Peisovnen i stuen sørger for lun varme og sjarmerende knitring på kalde høst og vinterdager. Fra stuen er det utgang til stort sør og vestvendt uteområde med et areal på hele ca. 55 kvm! - Perfekt til late sommerdager!
Kjøkkenet er stort og innholdsrikt med solid innredning. Her er det flust av skap og benkeplass som innbyr til kokkelering. Det medfølger hvitevarer som: stekeovn med steketopp, kjøleskap og oppvaskmaskin. Forøvrig plass til frokostbord/mindre spisebord på kjøkkenet. - Perfekt for raske måltider på travle hverdager.
Tiltalende bad i tidsriktig mørk fargepalett, varme i gulv, stort dusjhjørne med glassbyggerstein, glassdør og krommet dusjarmatur. Bred baderomsinnredning med praktiske kolonialskuffer, ett-greps blandebatteri, smekkert speilskap med overhengende belysning, downlights i himling samt wc. - Romslig vaskerom i kjeller med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
Velkommen til visning!

Beliggenhet

Her opplever man bynærhet i skjønn harmoni med naturskjønn og rolig beliggenhet. Med gangbroen fra Kaldnes har man i dag gangavstand til Tønsberg sentrum. Gangbroen går mellom Kaldnes brygge og "Brygga i Tønsberg". Det er gangavstand og trygg gangvei også til skoler, barnehage, badeland/treningssenter, flotte rekreasjonsmuligheter bl.a. i Teieskogen samt offentlig kommunikasjon. En kort gangtur unna finner du Spar dagligvareforretning på Kaldnes. Kort vei til blant annet Tønsberg jernbanestasjon og Sykehuset i Vestfold som ligger på motsatt side av Tønsberg sentrum. Kaldnes brygge på nedsiden av Valhalla er et område under stadig utvikling og nyutbygging hvor det er skapt en helt ny, ''levende'' bydel med bl.a. ulike forretninger, restauranter, caféer, en rekke kulturtilbud, friområder m.m. Ikke langt unna finner du også Ollebukta med stor småbåthavn. E-18 fra Tønsberg til Oslo har 4-felts vei på hele stekningen, noe som gjør at kjøreturen fra eiendommen til Oslo gjøres unna på en drøye time. Til Torp Flyplass er det ca. 20-25 minutter med bil med daglige avganger til en rekke Europeiske byer.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
TV og internett fra Telenor, ca. kr. 1 675,- pr. mnd. Selger opplyser at tuner og modem medfølger i handelen dersom ny eier tegner T-We-abonnement.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Forsikring

Tide Forsikring Polisenummer: A1-118-111924

Boligens areal

Primærrom: 158 kvm, Bruksareal: 197 kvm, Bruttoareal: 220 kvm
Sokkeletasje:
Bruksareal: 96 m².
Primærrom: 57 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom/gang, vindfang, kjøkken, bad/wc og 2 soverom.
Sekundærrom: 39 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: 4 boder og garasjerom.
1. etasje:
Bruksareal: 84 m².
Primærrom: 84 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Vindfang, hall, kjøkken, stue, 2 soverom, bad/wc og trapperom.
Loft:
Bruksareal: 17 m².
Primærrom: 17 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Trapperom/gang og 2 soverom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
NB! P-areal/rombenevnelse i sokkeletasje og loft er beregnet uten hensyn til byggeforskriftenes anbefaling eller krav til oppholdsrom.
NB! Areal/rombenevnelse er beregnet uten hensyn til om rommenes bruk samsvarer med innsendte tegninger/byggesøknad.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 02.02.2021 utført av takstmann Tore Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Adkomst

Se kartskisse i FINN.no-annonse for veibeskrivelse.
Det vil bli skiltet med Bakke Sørvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 1 107 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Åpent garasjerom, samt rikelig med parkeringsmuligheter i egen gårdsplass.

Byggemåte

Enebolig oppført i tre over grunnmur i 1957. Boligen er oppført i halvannen etasje samt sokkeletasje. Garasje i tilknytning til boligens sokkeletasje.
Utført fuktsøk ved hjelp av fuktindikator i tilknytning til bad i 1. etasje. Ingen unormal fukt registrert. Selger opplyser at rommet ble renovert i 2005 og at arbeidene ble utført ved egeninnsats. Det opplyses videre at det også ble lagt nye varmekabler, ny påstøp og påstrykningsmembran men at sluket ikke ble skiftet. Utført fuktsøk på tilsvarende måte i bad i sokkeletasjen. Ingen unormal fukt registrert. Rommets/overflatenes alder er ikke kjent. Det forutsettes fortsatt bruk av dusjkabinett så lenge baderommet har sin nåværende utførelse. Diverse sprekker/setninger i grunnmur/gulv i spesielt i tilknytning til garasje. Boligen har vært gjenstand for diverse oppgraderinger som f.eks. omlagt taktekking i 2003, ny drenering i 2004. Forannevnte arbeider ble utført av tidligere eier. Nåværende eier har bl.a. omkledd to vegger, utvidet/oppgradert veranda samt skiftet enkelte vinduer m.m. Vanlig værslitasje i utvendige overflater. Vanlig bruksslitasje i innvendige overflater. Boligen gir for øvrig et "vanlig godt" inntrykk.
Vi gjør oppmerksom på at følgende har fått tilstandsgrad 2: Gulv på grunn, vegger mot grunn, yttervegger, utvendig komplettering, vinduer, takkonstruksjoner, trapper og ramper, frittbærende dekker, overflater på innvendige gulv og vegger på bad/wc i sokkeletasje og på bad/wc i 1. etasje, luftbehandling på kjøkken i sokkeletasjen og ledningsnett og utstyr for sanitærinstallasjoner.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning datert: 17.02.2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse ifølge kommunen. I henhold til plan- og bygningsloven § 21-10 (5) utstedes det ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1/1-98. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes uten at det foreligger ferdigattest. Det betyr imidlertid ikke at ulovlige bygde tiltak blir lovlige. Dagens planløsning fraviker i forhold til fasade- og plantegninger i kommunens arkiv, dette gjelder blant annet innredning av loftsetasjen og kjeller. Selger har nylig meldt inn og fått godkjent av kommunen, bruksendring av to rom i kjelleren til to soverom. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i, sogner til Vestskogen skolekrets.
For mer informasjon om barnehager, skoler og ledige plasser- kontakt Færder kommune på tlf. 33 39 00 00.

Adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til å leie ut hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Oppvarming

Vedovn i stue i 1. etasje og varmekabler på begge bad. For øvrig panelovner. 
I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Energiforbruket er ifølge selger ca. 24.500 kWh pr. år.

Kommunale avgifter

Kr. 15 631 pr. år De kommunale avgiftene betales kvartalsvis.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 035 537 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 727 931 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Området eiendommen ligger i er regulert til boliger og offentlig friområde, med plannavn Valhalla-Midtåsen vedtatt 07.05.1974. I henhold til kommuneplan vedtatt 31.01.2018 er området avsatt til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.
Deler av eiendommen er avsatt til offentlig friområde. Se vedlagte reguleringskart.
Ny fastlandsforbindelse fra Nøtterøy og Tjøme ligger like ved, men vil ikke berøre eiendommen direkte ifølge opplysninger fra Færder kommune.
Selger opplyser at det skal legges ny vannledning langs sykkelsti nord for eiendommen. Denne vil berøre eiendommen i noe grad, men ikke endre tillatt bruks- eller byggeflate for eiendommen.

Offentlige planer

Selger opplyser at det skal bygges nytt hus nord for eiendommen.
Selger opplyser at det er inngått avtale med Færder kommune om å plasserer opptil 3 kummer på eiendommens yttergrenser mot nord og øst. Dette arbeidet har p.t. ikke startet.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Følgende heftelser er tinglyst på eiendommen og vil medfølge salget:
Bestemmelse om vann og kloakkledninger, tinglyst 29.01.1988, dagboknr. 1401, gjelder: Nødvendig gravearbeid for fremføring av vann og kloakk.
Servitutten er vedlagt i salgsoppgaven.
Bestemmelse om veg, tinglyst 26.02.1949, dagboknr. 629, gjelder: Veirett. Eieren av GBNR. 129/25 har rett til den vei som går over GBNR. 129/15, som ligger nord for nærværende eiendom ut til Munkerekkveien. Servitutten er vedlagt i salgsoppgaven. Det er ukjent hvorledes denne retten kan utøves i dag, da hovedbølet er ytterligere oppdelt, og det p.t. ikke går noen vei over GBNR. 129/15.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen har adkomst fra privat vei.
Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.
Selger opplyser at septiktank er plassert i oppkjørselen under synlig betongblokk.

Offentligrettslig pålegg

Ifølge VIB ble det utført tilsyn med fyringsanlegget 13.05.2015.
Etter tilsynet ble følgende avvik konstatert: Tankrommet i kjeller tilfredsstiller ikke kravet til branncellebegrensende materiale. I 3. etasje mangler det ubrennbar plate på gulv i skorsteinens bredde og minst 30 cm foran feieluken. Kjøper overtar ansvaret for forholdene.
Boligen har oljetank i stål i underetasjen. Oljetanker/fyringsanlegg med fossile brensler skal fases ut og regjerningen har innført forbud mot fyring med fossil olje i husholdninger fra 2020. Kostnader ved sanering og evt. fjerning av tanken bæres av kjøper.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til preben@bs-partners.no eller SMS: 92 46 85 90 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Munkerekkveien 14, 3128, Nøtterøy, Gnr. 129 bnr. 25 i Færder kommune

Eier

Ivan Andre Moen

Oppdragsnummer

28-21-0017

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.