Tønsberg

SOL - SOL - SOL!! Lekker toppleilighet med heis, garasje og meget solrik balkong på hele 45 kvm!!

Solkilen 7 , 3118 Tønsberg

VISNINGER

Visning etter avtale med megler

Husk påmelding til visning

KOMPLETT
SALGSOPPGAVE
MELD DEG PÅ VISNING BE OM SALGSSUM
Elisabeth S. Bakke
Elisabeth S. Bakke Daglig leder / Eiendomsmegler

NABOLAGSPROFIL

80%

eier sin egen bolig

14%

av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

40%

har bolig på over 120 kvm

25%

av boligene er nyere enn 20 år

31%

er barnefamilier

Type / Eierform Leilighet / Eierseksjon
Primærrom 98 m²
Bruksareal 111 m²
Tomt 6 341 m² / Eiet tomt
Soverom 3
Etasje 4
Byggeår 2019
Gårdsnummer 151
Bruksnummer 607
Energimerking D
FINN.no 214313585
Sist endret 05.05.2021 12:01
Prisantydning 6 990 000
Totalpris 7 173 769

Beregnet totalkostnad

6 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 174 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 990 000,-)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 183 769,50 (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 173 769,50 (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Beskrivelse

På Kilen, få minutter fra Tønsberg sentrum, finner du Solkilen Terrasse. Nåværende eier kjøpte leiligheten på prospekt i mars 2018 og oppgraderte den betydelig med gode tilvalg. Bygget var innflyttningsklart januar 2020, og her finner du nå en topp moderne, gjennomtenkt og lettstelt leilighet, der du ikke trenger å bekymre deg for vedlikehold og reparasjoner. Fra terrassen har du panoramautsikt mot Slottsfjellet og du kan anlegge din egen urtehage og plante blomster etter egen smak. Du går tørrskodd fra garasjen og kan ta heisen opp til leilighetene, da p-plass er i felles, flott parkeringsanlegg. Foran byggene finner du en takhage der du kan samle venner og naboer i de hyggelige sittegruppene og nyte solens stråler. På Solkilen Terrasse bor du tilbaketrukket i åsen, men ikke langt unna byen og det nærmiljøet har å by på.

Innhold

Leiligheten ligger i toppetasjen som er 4. etasje,  og inneholder: Entré, bod, 3 soverom, 2 bad og åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til stor, meget solrik terrasse på 45 kvm. Bod i kjeller samt parkering i felles garasjeanlegg med heis direkte til toppetasjen.

Standard

Rålekker toppleilighet i helt nytt leilighetskompleks på Kilen. Leiligheten er betydelig oppgradert med en rekke tilvalg og holder en gjennomgående høy standard, med en-stavs eikeparkett på alle gulv, og slette glatte vegger malt i linblå. Entréen gir et godt førsteinntrykk. Her er det påkostet med plassbygget garderobe fra Drømmekjøkkenet (i fargen peppergrå). Alle tak er nedsenket med utstrakt bruk av downlightsbelysning.
Videre ligger stuen og kjøkkenet i åpen løsning, i et svært tiltalende rom med flere store vinduer som slipper inn godt med naturlig lys. Fra rommet er det utgang til meget stor terrasse på ca. 45 kvm! Her er det god plass til møblering i flere soner. Og man har sol fra tidlig formiddag til seneste kveld! Kjøkkenet må fremheves - virkelig et lekkert kjøkken fra Drømmekjøkkenet. Dette er tegnet om og oppgradert fra orignal standard, med oppgraderte hvitevarer, ventlilator og glass over kjøkkenbenken fra CC glass. Det er godt med plass i skuffer og skap. Ved kjøkkenet er det god plass til hyggelig spiseplass. I stuedelen kan det innredes med sofamøbler og tilhørende møblement.
Leiligheten har i alt 3 soverom, hvorav hovedsoverommet har eget bad og garderoberom med plassbyggde garderobeskap fra Drømmekjøkkenet. Det er i tillegg utgang fra hovedsoverommet til balkongen. Bad nr. 2 er innredet med fliser og varmekabler i gulvet, vegghengt toalett og dusj med regnfallsdusj samt her er det oppelgg for vaskemaskin og tørketrommel.
Praktisk bod i tilknytning til entréen.
Av andre oppgraderinger er det satt inn Elko pluss lavtbyggende stikkontakter og Elko pluss dimmere og brytere. Det er gardiner på hovdedsoverommet og rullgardiner på de to andre soverommene. Det er automatisk solskjerming på alle vinduer i stue som er vendt mot vest.
Her har du en rålekker, stilfull og meget gjennomført toppleilighet med bla 3 soverom og 2 bad samt en stor, unik og meget solrik balkong på hele 48 kvm. Bo solrikt, lettstelt og meget sentralt med kort  vei til alle sentrumsfasiliteter, togstasjon og E18. Flytt rett inn, parker i flott garasjeanlegg og ta heisen rett opp til toppen hvor denne unike leiligheten befinner seg!  Velkommen til en hyggelig visning!

Beliggenhet

Solkilen Terrasse ligger solrikt til ved foten til Presterødåsen på Kilen. Her finnes det et godt servicetilbud med det meste av butikker i tøffelavstand fra Solkilen Terrasse. handelsområdet har du blant annet Rema 1000, Europris, Skeidar og Intersport, i tillegg til Kilden Kino med flere kinosaler, bowling, minigolf og spisesteder. Under leilighetene kan du blant annet lagre dekkene dine på et dekkhotell hos Gjermundsen Auto.
En kort sykkeltur og du befinner deg i hjertet av Tønsberg. Enten du skal gjøre ærender på torvet, shoppe på Farmandstredet eller ta en kaffe med noen venner på brygga har du det meste i kort avstand fra der du bor.
Fra Solkilen Terrasse er det kort vei til mange fine turmuligheter. Blant annet er det en flott turvei langs hele vestsiden av Presterødkilen naturreservat. I området er det fotturer for alle, du kan velge mellom kyststier, naturstier og kulturstier rundt om i Tønsberg. Når vinteren kommer og det blir snø er det skiløyper fra Frodeåsen og Eik til Barkåker og Slagen.

Felleskostnader

3 794 pr. mnd. Akonto fjernvarme til oppvarming, parkering, felles bygningsforsikring, strøm fellesarealer, forretningsførsel.

Løpende kostnader

Spesifikasjon over løpende kostnader:
Internett fra HomeNet, kr. 299,- pr. mnd.
Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.
Ovenstående er basert på nåværende eiers/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Sameie

Sameiet Solkilen terrasse, org.nr. 924 459 147, består av 30 boligseksjoner og 8 næringsseksjoner (7 parkeringsplasser, en næring).
Styreleder i sameiet er Jens Christian Røed.
Forretningsfører i sameiet er OBOS.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §31, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 gang folketrygdens grunnbeløp.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Sameiet Solkilen terrasse er et nytt sameie hvor bygget sto nytt og innflytningsklart i januar 2020. 2020 var derfor sameiets første driftsår. Sameiet er pliktig til å avholde årlige sameiermøter hvor regnskap og budsjett fremlegges. Årsmøte for 2021 starter 12. april.
Sameiets styre har ansvaret for at eiendommen forvaltes etter retningslinjer og vedtekter som fastsettes av Sameiermøtet. Videre er det Sameiermøtet som beslutter om det skal utarbeides husordens-/ trivselsregler for sameiet. Hver seksjon har en stemme i sameiermøtet.
Det er ikke tillatt å eie mer enn 2 seksjoner i sameiet.

Fellesgjeld / lånevilkår

Sameiet har ingen lån p.t.

Forsikring

Gjensidige Forsikring Polisenummer: 89306061

Vedtekter / husordensregler

Vedtekter er vedlagt i salgsoppgaven. Intressenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter.

Husdyrhold

I henhold til vedtektene punkt 2.6 er dyrehold er tillatt. Dyreholdet må ikke være til sjenanse for de øvrige brukerne av eiendommen.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 98 kvm, Bruksareal: 111 kvm
Leiligheten ligger i 4. etasje og inneholder:
Bruksareal: 102 m².
Primærrom: 98 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré/hall, stue/kjøkken, 3 soverom, bad/wc/vaskerom og bad/wc.
Sekundærrom: 4 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Bod/tekn. rom.
I tillegg medfølger det en bod i felles kjeller på ca. 7 kvm.
 
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
De oppgitte arealer er hentet fra takst avholdt 15.02.2021 utført av takstmann Tore Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Tomt

Areal: 6 341 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Parkering i felles, nytt garasjeanlegg med heis direkte opp til toppetasjen.

Byggemåte

Seksjonert leilighet beliggende i 4. etasje/toppetasje i boligblokk oppført i betong i 2019. Leiligheten disponerer en bod samt biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg. Rapporten er en forenklet utgave som kun gjelder innvendig i denne seksjonen/leiligheten. Utvendige fasader, felles arealer etc. er felles ansvar og derfor ikke vurdert. Utført fuktsøk ved hjelp av fuktindikator i tilknytning til bad/wc. Ingen unormal fukt registrert. Utført fuktsøk på tilsvarende måte i bad/wc/vaskerom. Ingen unormal fukt registrert. Leiligheten gir et godt inntrykk. Det henvises også til rapportens enkelte konstruksjonsdeler samt til selgers egenerklæringsskjema. Opplysninger som er gitt av selger/rekvirent er nødvendigvis ikke kontrollert/bekreftet av takstmannen.
For mer informasjon om boligens byggemåte og tilstand så henvises det til selgers egenerklæringsskjema samt tilstandsrapport utført av takstmann Tore Rønning datert: 15.02.2021.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for oppføring av bilforretning og boliger datert 25.05.2020. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Barnehage / skole i området

Området eiendommen ligger i sogner til Sandeåsen skole.
For mer informasjon om barnehager og skoler og ledige plasser - kontakt Tønsberg kommune på tlf. 33 40 60 00.

Adgang til utleie

I henhold til eierseksjonsloven §24 er det ikke tillatt med kortidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene til sameiet og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på sameiets årsmøtet. Dette gjelder ikke for fritidsboliger.

Oppvarming

Varmekabler i begge bad. Vannbåren gulvvarme for øvrig. I beboelsesrom hvor det eventuelt ikke skulle finnes panelovner/ andre oppvarmingskilder medfølger dette heller ikke.
Vannbåren varme/fjernvarme blir levert av Techem. OBOS fakturerer den enkelte beboer akonto på vegne av Techem sammen med ordinær innkreving av felleskostnader.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler. Beløpet beboeren har til gode eller er skyldig, vil bli avregnet på giroene for felleskostnader en gang pr. år. Hver seksjon betaler kun for sitt eget forbruk.

Energiforbruk

Ca 3 589 kwh. pr år
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 3 589,- pr. år.
Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

Kr. 5 258 pr. år I tillegg betales det kr. 10,74 pr. m³ vann og kr. 18,94,- pr. m³. De kommunale avgiftene kan og vil variere.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. pr. Formuesverdi som sekundærbolig kr. pr. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Området eiendommen ligger i er regulert til bolig/forretning, frisikt, friluftsområde og ras- og skredfare, med reguleringsplan Solkilen (vedtatt 03.02.2016) planID 20110038 og naturformål av LNFR med reguleringsplan Kilen(vedtatt 19.06.2013) med planID 20100020. I henhold til kommuneplan vedtatt 22.05.2019 er området eiendommen ligger i avsatt til kombinert bebyggelse og næringsformål (bolig/forretning), boligbebyggelse og område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Plan (vedtaksdato) LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknyttet næringsvirksomhet basert på gårdens ressursgrunnlag.
Planer som kan bebrøre eiendommen er Kilen vest (planID 20140105), Kilden kinosenter (planID 57010), Næringsområde Kilen øst (planID 57006), Ringvei Nord. Parsel - Kryssområde Kilen Øst (planID 57023), Ringvei Nord, Parsell - Kryssområde Kilen Vest (planID 61237-B1), Burotveien 2 (vedtatt Burotveien 2) og Ringvei Nord. Parsell: Slagendalen (planID 61236).
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
Erklæring/avtale, tinglyst 15.10.1979, dagboknr. 900096, gjelder: Rett for gbrn. 151/1 og gbnr. 151/4 til å benytte Presterødkollen.
Bestemmelse om adkomstrett, tinglyst 27.04.1938, dagboknr. 872.
Bestemmelse om vannrett, tinglyst 10.05.1938, dagboknr. 1024.
Bestemmelse om vei, tinglyst 30.08.1940, dagboknr. 1707, gjelder: Bestemmelse om vannrett.
Bestemmelse om vei, tinglyst 30.08.1940, dagboknr. 1708, gjelder: Bestemmelse om vannrett.
Bestemmelse om vannledninger - tinglyst 25.04.1953, dagboknr. 500685
Bestemmelse om vei, tinglyst 24.11.1955, dagboknr. 503045.
Erklæring/avtale - tinglyst 18.10.1956, dagboknr. 502438.
Bestemmelse om kloakkledninger - tinglyst 19.02.1957, dagboknr. 500427 - rettighetshaver: Gbnr. 151/244.
Bestemmelse om kloakkledninger - tinglyst 27.05.1957, dagboknr. 501123 - rettighetshaver: Gbnr. 151/241.
Bestemmelse om kloakkledninger - tinglyst 08.12.1975, dagboknr. 507753 - Gjelder: Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Bestemmelse om vann/kloakkledninger - tinglyst 19.02.1982, dagboknr. 2048 - Gjelder: Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Bestemmelse om elektriske kraftlinjer, tinglyst 20.03.1998, dagboknr. 3206, gjelder: Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk, Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om vannledninger - tinglyst 13.02.2009, dagboknr. 106731 - rettighetshaver: Tønsberg kommune, gjelder: Bestemmelse om bebyggelse.
Erklæring/avtale - tinglyst 02.12.2019, dagboknr. 1441180 - gjelder: Bestemmelse om vedlikeholdsansvar for fjellsikring.
Erklæring/avtale - tinglyst 16.12.2019, dagboknr. 1507720 - gjelder: Bestemmelse om felles vedlikeholdsplikt for fellesarealer i sameiet.
Bestemmelse om nettstasjon - tinglyst 04.02.2020, dagboknr. 3310097, rettighetshaver: Lede AS, Gjelder: Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler. Bestemmelse om bebyggelse i nærhet av anlegg. Bestemmelse om (begrensning av) endring i terrenget i nærheten av anlegg.
Seksjonering, tinglyst 03.12.2019, dagboknr. 1446706.
Følgende rettighet er tinglyst på eiendommen gbnr. 151/586:
Bestemmelse om veg, tinglyst 31.01.2020, dagbokrnr. 2052279.
Grunnboken er delt inn etter prioritetsrekkefølge. På bekreftet grunnboks utskrift er alle pengeheftelser og servitutter listet opp etter hverandre under samlebetegnelsen "Heftelser". Heftelsene er ordnet etter tidspunkt for tinglysing. Kjøpers bank får prioritet etter heftelser i eiendommen som ikke skal slettes ved overdragelse, herunder servitutter. Panterett til kjøpers bank vil ha best prioritet av pengeheftelsene, men fremstå med prioritet etter servitutter som allerede hefter i eiendommen
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Tønsberg kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til elisabeth@bs-partners.no eller SMS: 90 05 54 88 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Solkilen 7, 3118, Tønsberg, Gnr. 151 bnr. 607 snr. 30 orgnr. 924459174 i Tønsberg kommune

Eier

Lars Kenneth Undrum

Oppdragsnummer

28-21-0029

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Bakke Sørvik & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.